211992
-
Zenit, Pool győzelmet ide nekem :) -
Dean Winchester #62810 Ajax-Feyenoord meccsről ugye tudjátok,hogy 2 meccses felvonásban kerül a döntő lejátszásra?Feyenoord szimpatizánsok meg nem lesznek ott a meccsen :) visszavágón meg Ajax drukkerek nélkül játszanak. -
Hajrá Aston Villa. Ne okozz csalódást -
Anderlecht - Gent H
Chelsea - stoke H
Young boys - xamax H
ezt meg lehet tenni nagyobb összeggel? -
toulouse nyerni fog
ahm grat :D -
Pedig a Birmingham elég rossz formában van... -
teljesen korrekt.. villába nemvagyok biztos de a többi az sima -
Ma egy Chelsea győzelem hozna 9000et, egy Chelsea és Marseille győzelem 12 ezret, és ha az Aston Villa nem kap ki, akkor 16 ezret nyerek ma :)
Be fog jönni, érzem ;) -
Ha már húzós meccsek, én ezeket ajánlom mára, ami elég valószínű :)
Lens - Valenciennes (French Ligue 1) H 2.05
Sigma Olomouc - Slavia Prague (Czech Gambrinus Liga) H 2.10
Racing Club - Banfield (Argentinian Clausura) H 2.00 -
mára két tutim van =D persze nagyba azért nem de ien fun szelókra 3as kötésekbe sztem elférnek!
240 1 Toulouse - Auxerre 2.54 / 2.80 / 2.50 V
223 3 Galatasaray - Bursaspor 1.68 / 3.25 / 4.10 V
inkább az Auxerre-be vagyok biztosabb, de a bursaspor 4.10ért nem elhanyagolható... szal nálam ezis alap lesz ma egy 3as kötésbe :d
dean meg tigris.. köszi -
Dean Winchester #62801 elsősorban a 2. szelvényhez gratulálok mert az számomra a nagyon rizikós kategóriába tartozik :) -
Szép nyeremény. :) -
129 Leverkusen - Hannover H
143 ManU - Tottenham H
177 Zaragoza - Madrid V
182 Inter - Atalanta H
eredö 2.77 tét:5000 nyeremény: 13850
128 Nürnberg - Dortmund V
136 Hertha - Schalke V
158 Nottingham - Plymouth H
eredő 6.16 tét:1000 nyeremény: 6160 -
FSV Frankfurt - Augsburg 2.75 / 3.10 / 2.15 V
Udinese - Siena 1.62 / 3.25 / 4.45 H
Rubin Kazan - Anzsi Mahacskala 1.31 / 3.95 / 7.50 H
ezek azok amiket néztem és más nem írt -
Freiburg - Wolfsburg V ezt a meccset neccesnek érzem hisza wolsburg max a becsületért küzd a freiburg meg a bent maradásért -
podzsy #62796 véleményt kérhetek??
Dundee Utd. - Celtic H
Toulouse - Auxerre D
Hoffenheim - Hamburg V
Grasshoppers - Basel V
Diósgyőr - Haladás H
Freiburg - Wolfsburg V
Sp. Gijón - Valladolid H
Chelsea - Stoke H
Marseille - St-Etienne H
Mallorca - Malaga H -
wauwau #62795 Meglepi mecsek mára
Juventus - Bari v
Diósgyőr - Haladás v
Dundee Utd. - Celtic h
Hibernian - Rangers h
Burnley - Liverpool h -
Dean Winchester #62794 mai poénszelvényem :D
229 Napoli - Cagliari V 6.65
209 Burnley - Liverpool H 4.95
254 Leiria - Sporting CP H 3.30
Eredő odds: 108.62775
Tét: Ft
Várható nyeremény: 21725 Ft
-------
single-ba grasshoppers iksz -
podzsy #62793 reggelt
a hamburg az az fog ma nyerni vagy ott is inkább az iksz az esélyes?? -
Dean Winchester #62792 csak a cikk miatt raktam meg az ikszet a villareal-auxerre duóval egyetemben.
ajax győzelme sztem a legtutibb mára :S kár h egy döntőben 1.35os szorzót kap :( -
Everton győzelem kell nekem.:D -
Dean Winchester #62790 tippmixes hír, akit érdekel...
Juventus - Bari
Csak legyen már vége…
A Juventus alighanem már csak azt várja, hogy valahogy vége legyen ennek a gyatra szezonnak.
A bundabotrány perétől és a várakozásokat jóval alulmúló szereplés terhétől nyomott Juventus már csak azért küzdhet, hogy legalább az Európa Ligában elindulhasson a következő szezonban. Ehhez a Napolit kéne befogni, amely ugyan csak egy ponttal áll a Juve előtt a hatodik helyen, ám épp egy hónappal ezelőtt hintett egy hármast a csíkosmezeseknek.
Zaccheroni mester most a Koman Vladimirt és Gosztonyi Andrást is a soraiban tudó Bari ellen késztheti tanítványait, és abban bízhat, hogy az három meccse tartó vereségsorozat (Roma, Siena, Napoli) tovább folytatódik, nomeg abban, hogy a Bari még sohasem győzött a torinói Olimpiai Stadionban. A Bari minden bizonnyal elkerüli a kiesést, célja már csak a középmezőnyben maradás lehet, a nemzetközi kupa már csak matematikailag elérhető számára, ennek tudatában nem fogadnánk nagy összegben a kettesre, de egy jól sikerült olasz meglepetéssel akár meg is tízszerezhetjük pénzünket…
Everton - Fulham
Két elődöntő közt
A Premier League következő fordulójában a Fulham az Evertonnal csap össze.
Felettébb ikszgyanús meccs lenne a Fulham látogatása a liverpooli kékekhez, ha nem tudnánk, hogy – ha hinni lehet a statisztikáknak – utoljára még valamikor az ókorban játszott egymással döntetlent a két csapat: 1963-ig kell visszamenni, hogy az első (helyesebben az utolsó) ilyen eredményt megtaláljuk (2-2). A sorozat megszakadására azonban jó esély van most, hiszen a feleket két hely választja el egymástól a Premier League-ben, és mutatóik is közel azonosak, épp csak egy kicsit billennek az Everton felé, vagyis egyáltalán nem elvetemült ötlet az a döntetlen, pláne, hogy a Fulham elmúlt három meccsén is (Liverpool, Wolverhampton, Hamburg) döntetlent ért el, legutóbbit az Európa Ligában.
Geráék vélhetőleg a csütörtöki EL-elődöntő visszavágójára is tartalékolnak egy kicsit a hétvégén, ami az Everton malmára hajthatja a vizet, a kékek ráadásul bízhatnak a Fulham idei idegenbeli mutatójában is: mindössze egy győzelem távol Londontól. Liverpoolban így esély van az őszi Fulham-Everton (2-1) visszavágójára. -
Dean Winchester #62789 közben most nézem,hogy a benficaból nem is állítottak ki senkit :O
pedig 2-0ás eredménynél és még 4-0nál is ott volt a piros jelezve az eredmények com-on :S no mind1 :) -
Dean Winchester #62788 ja :D igy mostmár jó.
benfica 2-0 ! remélem nem adják le 2-2re és akkor jön vmi apró :D
UTE-Barcelona-Inter-Benfica-Palermo a legútóbbi volt számomra a legtutibb és a legmagasabb szorzót is ők kapták :D sőőőt a hétvége legtutibb meccse :D -
Plo Koon #62787 Hogy én elmegyek Orlandoba fejeket kaszálni az is biztos. -
Nem lesz az olyan nehéz, már 3-1... :D -
Az rossz lehet... :( -
A Maribor meg menjen az anyjába, a 90-edik percben vesztik el a meccset... -
Futball, Írország I. osztály
Mervue United - Salthill Devon
Meccs eredmény : Χ (Nyereményszorzók : 3,40) eredmény 2-2
ezt de megérzetem heh XD -
Dean Winchester #62782 most jön a neheze :S palermo 2-0 ról már 2-1
remélem nem lesz 2-2 :( -
kisebb fajta kő esett le a szivemről :d -
DVilla7 #62780 1-2 kaká ezaz -
OTTVAN
-
nemértem mitcsinál a madrid.. elmentem 15percre a gép elől jövök vissza mondom ien 0:2 körül vannak azt nézem 1-1 .. wtf emberelőnybe góltkapnak?:S:S 15perc van hátra de rohadtul nembízok bennük :S -
Gyerekek ha a Madrid viszi az egyik szeló én írtok -
Na, eddig minden tippem jött, holnapra a Chelsea hazai lenne a nagyon fontos :) -
Dean Winchester #62775 palermo meg sima 2-0. - de nem pipáljuk ki mert előfordulhat a juventus efektus :D
estére benfica győzelem kéne még -
Dean Winchester #62774 ja emberhátrányban egyenlít a zaragoza :DDDDD -
Atys91 #62773 szerintem meglesz mivel piros a Zaragozának -
már írni akartam hogy mivan a madriddal.. erre tessék :) 0:1 még vagy 2őt és oh happy day :D