211992
-
Ez ki volt? -
Brest jónak tűnik
Mai szelvény végül ez lett
Debrecen - Videoton H
Brest - Dijon H
Drogheda - Sporting Fingal V
Altach - Vienna H
Clermont - Guingamp H -
Dean Winchester #64621 oké srácok,hogy chelsea-mu-inter trió nyerni fog de azért idegenben a barcát megrakni a sevilla ellen szerintem merész! főleg h csak 1.54 a szorzó.
realra hazai pályán a bilbao ellen én meg azért nem merek rakni mert már láttuk elég sokszor hogy hátrányból fordítanak.mivan ha most nem sikerül? és csak ikszelnek?
ez a két csapat egymás ellen is 16 mérkőzés óta nem ikszelt !
szóval én erre tuti nem raknék! sőt egy poénszelón a real-t ikszre veszem (vagy ha van hendi lehetőség akkor hendivel vendégre)
Forza Italia.: a brest-et én is néztem mára.
debrecen - videoton sanszos a hazai hiszen ha nyer a debrecen akkor szinte bajnok! de mivel láttam az mtk ellen milyen helyzetek maradtak ki vendég oldalon + bajnoki rangadó igy itt eltudom képzelni a vendég sikert de az ikszet mégjobban + videotonnak drukkolok :D -
a köln nem hiszem, hogy nyer mert neki tökmind1 már a nürnberg pedig ha nyer megúszhatja a kiesést de ezt te is tudod gondolom -
na én hétvégére off srácok, telórol néha benézek stb stb :) sok szerencsét mindenkinek -
Sedan - : - Arles V vélemények? -
Gibor #64617 Én mára
Turku PS - VPS 1,43
Besiktas - Manisaspor 1,27
Altach - FC Vienna 1,24
Wackerinnsb - Dornbirn 1,13
Strasbourg - Le Havre 1,65
Reméljük bejön.
Ha nem akkorse vesztettem semmit mivel a tegnapi nyeremény felét tettem a maira :D -
Kezdö84 #64616 Én a debrecen,sporting altach ra teszek 10000-ret remélem jön. -
én inkább arra értettem, hogy előbb is beírhattad volna, de így már értem, hogy munkából hazaérkezve pontpontpont -
na felejtsd el, hogy ők általában a vesztes szelókat nem teszik be. Hány ember volt, aki elkezdte 5000ből, állandóan 10-20e-s szelvényeket rakott, mindenki el volt tőle ámulva, aztán 2 hét alatt lenullázta magát ... -
holnapi meccs
ezt rakom majd
Nürnberg - Köln V 5.55
Villarreal - Valencia V 4.00
Xerez - Zaragoza D 3.05 -
Kezdö84 #64612 Mennyivel gondoltad megrakni a mai tippedet? -
ott a pont hali :) -
Hali23 #64610 És miből gondolod, hogy mellette nem buknak is elég sűrűn? :D -
találtam egy érdekeset
Nürnberg - Köln V 5.55 -
mikiking #64608 Szóval a lényeg az amit leveszek a #64607 hsz-ből,hogy ha már ennyi pénzért fogadsz,tedd már be előtte,hogy adj esetleg másnak is tippet -
Narusco #64607 nem. az a baj, és én is észrevettem, hogy vannak akik elég sűrűn nyernek, de nem írják be hogy mikre fogadtak, csak a végén azt hogy mik jöttek be nekik és mennyit nyertek. pedig én is elvárnám hogy akik nagyon értenek a dolgokhoz adjanak tippeket, és tuti hogy meg is köszönnénk és felnéznénk rájuk :D :) -
nem tudom még, szerintem 5000 :) -
Persze, de én azért remélem ,hogy a Barca beég és a Real lesz a bajnok, és amúgy van is rá esély. -
ez ígyvan shep .. demost érted ha ez a szelvény nemjön akkor semmimás nemfog jönni érted :) ezek oanok hogy musthave! -
Ha annyi ezresem lenne ahányszor ezt már hallottam :) Na de ettől függetlenül tényleg sanszos. -
manutól nefélj.. én akkor már a barcától félek jobban de ebbe nemlesz rizikó JÖNNIE KELL -
mikiking #64601 tét ? -
mikiking #64600 ÉN a MAN. UNITED-től tartok kicsit... Fog játszani Rooney ? -
Nem mondok nagyot, ez a hétvégi szelóm :)
ui: #64585 hsz mellett egy TPS Turku (finn) H-t is várok, 1.52 szintén -
mikiking #64598 Én all in 200 Euro.... Aztán ha nem jön be akkor pecch,és többet soha semmi szerencsejáték -
már mit szóltok ehhez a szelóhoz???
Debrecen - Videoton H
Brest - Dijon H
Drogheda - Sporting Fingal V
Altach - Vienna H
Clermont - Guingamp H -
áh xD kajak mindjá visszamek azt meggurítom még egy 20-assal :d hamár lúd legyen kövér xD ennyien hiszik hogy ennek jönnie kell akkor jönnie kell nincs mese :d -
mikiking #64595 akkor már sokan tesszük ugyanezt :D -
ugyanazt teszem én is :) -
Hali23 #64593 Ennek jönnie kell!! Szerintem én is megteszem a hétvégére esetleg egy chelsea-val kiegészítve.... -
igen énis ígyvagyok vele.. hogyha ez nemjön akkor semmise.. és otthagyom abba a sportfogadásos " karriert " :D -
Hali23 #64591 Most ezt nem értem mire írtad? Én nem bújom 24 órában a meccseket, hogy mi lesz, ezért is írtam be az este, hogy fogalmam sincs mit teszek. Nálam ez úgy megy, hogy hazamegyek a munkából, leülök, fél óra alatt szétnézek mik vannak, és teszek és kész. És igenis büszke vagyok rá, hogy sikerült megkilencszereznem a pénzem. Amúgy szerintem rajtam kívül még vagy páran be szokták tenni a nyertes szelvényüket, szóval ne engem ***** köszi! -
ha ez nem jön akkor reménytelen a tippmix:d -
na hétvégére ez van meg pár funszeló -
aztán lehet most tér magához a vendég csapat:D -
ahogy mindenki beírja tippjeit-megérzéseit úgy be is rakhatja a győztes szelvényét. Mért ne tehetné??? Amúgy dicsekedhet is mert szépen eltalálta a nagyobb szorzós meccseket. -

-
Egy nagyon valószínű tipp mára
Finn Harps - Mervue United (Ír másodosztály) H 1.55
A Mervue a liga legrosszabb csapata, 10 meccsen mindössze 3 pontot gyűjtött. A Finn Harps sokkal erősebb csapat. Most rossz szériában vannak, de simán nyerniük kell ezt a meccset. A Mervue-nek az idegenbeli mérlege 0-0-5, 4 lőtt és 15 kapott gól. -
de nem vágom, ez a topic nem egymás segítésére van, hanem a dicsekvésre?