211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Shep
    Ez ki volt?
  • Forza Italia
    Brest jónak tűnik

Mai szelvény végül ez lett

Debrecen - Videoton H
    Brest - Dijon H
    Drogheda - Sporting Fingal V
    Altach - Vienna H
    Clermont - Guingamp H
  • Dean Winchester
    oké srácok,hogy chelsea-mu-inter trió nyerni fog de azért idegenben a barcát megrakni a sevilla ellen szerintem merész! főleg h csak 1.54 a szorzó.
    realra hazai pályán a bilbao ellen én meg azért nem merek rakni mert már láttuk elég sokszor hogy hátrányból fordítanak.mivan ha most nem sikerül? és csak ikszelnek?
    ez a két csapat egymás ellen is 16 mérkőzés óta nem ikszelt !
    szóval én erre tuti nem raknék! sőt egy poénszelón a real-t ikszre veszem (vagy ha van hendi lehetőség akkor hendivel vendégre)

Forza Italia.: a brest-et én is néztem mára.

debrecen - videoton sanszos a hazai hiszen ha nyer a debrecen akkor szinte bajnok! de mivel láttam az mtk ellen milyen helyzetek maradtak ki vendég oldalon + bajnoki rangadó igy itt eltudom képzelni a vendég sikert de az ikszet mégjobban + videotonnak drukkolok :D
  • G1nic
    a köln nem hiszem, hogy nyer mert neki tökmind1 már a nürnberg pedig ha nyer megúszhatja a kiesést de ezt te is tudod gondolom
  • THeArrow
    na én hétvégére off srácok, telórol néha benézek stb stb :) sok szerencsét mindenkinek
  • csabeda
    Sedan - : - Arles V vélemények?
  • Gibor
    Én mára
    Turku PS - VPS 1,43
    Besiktas - Manisaspor 1,27
    Altach - FC Vienna 1,24
    Wackerinnsb - Dornbirn 1,13
    Strasbourg - Le Havre 1,65

Reméljük bejön.
    Ha nem akkorse vesztettem semmit mivel a tegnapi nyeremény felét tettem a maira :D
  • Kezdö84
    Én a debrecen,sporting altach ra teszek 10000-ret remélem jön.
  • G1nic
    én inkább arra értettem, hogy előbb is beírhattad volna, de így már értem, hogy munkából hazaérkezve pontpontpont
  • kraawz
    na felejtsd el, hogy ők általában a vesztes szelókat nem teszik be. Hány ember volt, aki elkezdte 5000ből, állandóan 10-20e-s szelvényeket rakott, mindenki el volt tőle ámulva, aztán 2 hét alatt lenullázta magát ...
  • Forza Italia
    holnapi meccs

ezt rakom majd

Nürnberg - Köln V 5.55
    Villarreal - Valencia V 4.00
    Xerez - Zaragoza D 3.05
  • Kezdö84
    Mennyivel gondoltad megrakni a mai tippedet?
  • THeArrow
    ott a pont hali :)
  • Hali23
    És miből gondolod, hogy mellette nem buknak is elég sűrűn? :D
  • Forza Italia
    találtam egy érdekeset

Nürnberg - Köln V 5.55
  • mikiking
    Szóval a lényeg az amit leveszek a #64607 hsz-ből,hogy ha már ennyi pénzért fogadsz,tedd már be előtte,hogy adj esetleg másnak is tippet
  • Narusco
    nem. az a baj, és én is észrevettem, hogy vannak akik elég sűrűn nyernek, de nem írják be hogy mikre fogadtak, csak a végén azt hogy mik jöttek be nekik és mennyit nyertek. pedig én is elvárnám hogy akik nagyon értenek a dolgokhoz adjanak tippeket, és tuti hogy meg is köszönnénk és felnéznénk rájuk :D :)
  • kraawz
    nem tudom még, szerintem 5000 :)
  • Shep
    Persze, de én azért remélem ,hogy a Barca beég és a Real lesz a bajnok, és amúgy van is rá esély.
  • THeArrow
    ez ígyvan shep .. demost érted ha ez a szelvény nemjön akkor semmimás nemfog jönni érted :) ezek oanok hogy musthave!
  • Shep
    Ha annyi ezresem lenne ahányszor ezt már hallottam :) Na de ettől függetlenül tényleg sanszos.
  • THeArrow
    manutól nefélj.. én akkor már a barcától félek jobban de ebbe nemlesz rizikó JÖNNIE KELL
  • mikiking
    tét ?
  • mikiking
    ÉN a MAN. UNITED-től tartok kicsit... Fog játszani Rooney ?
  • kraawz
    Nem mondok nagyot, ez a hétvégi szelóm :)

ui: #64585 hsz mellett egy TPS Turku (finn) H-t is várok, 1.52 szintén
  • mikiking
    Én all in 200 Euro.... Aztán ha nem jön be akkor pecch,és többet soha semmi szerencsejáték
  • Forza Italia
    már mit szóltok ehhez a szelóhoz???

Debrecen - Videoton H
    Brest - Dijon H
    Drogheda - Sporting Fingal V
    Altach - Vienna H
    Clermont - Guingamp H
  • THeArrow
    áh xD kajak mindjá visszamek azt meggurítom még egy 20-assal :d hamár lúd legyen kövér xD ennyien hiszik hogy ennek jönnie kell akkor jönnie kell nincs mese :d
  • mikiking
    akkor már sokan tesszük ugyanezt :D
  • kraawz
    ugyanazt teszem én is :)
  • Hali23
    Ennek jönnie kell!! Szerintem én is megteszem a hétvégére esetleg egy chelsea-val kiegészítve....
  • THeArrow
    igen énis ígyvagyok vele.. hogyha ez nemjön akkor semmise.. és otthagyom abba a sportfogadásos " karriert " :D
  • Hali23
    Most ezt nem értem mire írtad? Én nem bújom 24 órában a meccseket, hogy mi lesz, ezért is írtam be az este, hogy fogalmam sincs mit teszek. Nálam ez úgy megy, hogy hazamegyek a munkából, leülök, fél óra alatt szétnézek mik vannak, és teszek és kész. És igenis büszke vagyok rá, hogy sikerült megkilencszereznem a pénzem. Amúgy szerintem rajtam kívül még vagy páran be szokták tenni a nyertes szelvényüket, szóval ne engem ***** köszi!
  • Forza Italia
    ha ez nem jön akkor reménytelen a tippmix:d
  • THeArrow

na hétvégére ez van meg pár funszeló
  • Forza Italia
    aztán lehet most tér magához a vendég csapat:D
  • Forza Italia
    ahogy mindenki beírja tippjeit-megérzéseit úgy be is rakhatja a győztes szelvényét. Mért ne tehetné??? Amúgy dicsekedhet is mert szépen eltalálta a nagyobb szorzós meccseket.
  • Fabio Capello
  • kraawz
    Egy nagyon valószínű tipp mára

Finn Harps - Mervue United (Ír másodosztály) H 1.55

A Mervue a liga legrosszabb csapata, 10 meccsen mindössze 3 pontot gyűjtött. A Finn Harps sokkal erősebb csapat. Most rossz szériában vannak, de simán nyerniük kell ezt a meccset. A Mervue-nek az idegenbeli mérlege 0-0-5, 4 lőtt és 15 kapott gól.
  • G1nic
    de nem vágom, ez a topic nem egymás segítésére van, hanem a dicsekvésre?