211992
-
Blum #65424 Bazmeg,vezet a Balckpool.... -
Narusco #65423 hajrá blackpool, a 78 forintos poénszelómhoz már csak az kell :D a másik elment a k*rva cseheken, amin a nottingham győzelem volt. -
Cabaye #65422 unirea és blackpool gólt kérnék minnél előbb -
leipsig #65421 ejjdejó adja a sport1 -
leipsig #65420 ehh -
Blum #65419 Hajrá Notthingam!!! -
helyesbítek 2-4.... ez mán elment.... -
Dean Winchester #65417 mindkét csapat régen ikszelt.
egymás ellen is nyomultak és az internek nem termett sok babér hiszen az odavágón hazai pályán 2-0ra kapott ki és a visszavágón meg a 90.percben lőtt góllal tudtak egyenlíteni.
szóval sztem az iksz tökéletes eredmény lenne :) (itt tuti megrakom a 2:2őt) (kb azt várom amit mondtam.egyik csapat vezet ,másik fordít, egyik egyenlít.
-
erre 2-3 -.- -
Hát én azt raknám, de szigorúan csak az alapján amit lentebb írtam, mert megérzésem nincs arra a meccsre. -
Narusco #65414 dévétéká vidi fíling -
bravo86 #65413 Tessék ott van a Wisla Krakow gólod W77D :)
De a Jagiellonia is lőjjön mer ha nem akkor nekem fog elmenni :) -
A Wisla végre vezet.. -
gyerekek a Odra Wodzislaw - Slask Wroclaw meccsen meg csak párban tudnak gólt lőni. Hazaira kellene... 57-edik perc 1-0... 4 percel rá 1-1... kezdek örülni a 74-edikben hogy 2-1, erre a 76-odikban már 2-2 -
bravo86 #65410 Nagyon remélem hogy nem talál ki semmit, mert én Bayernes vagyok :)
Amúgy ne felejtsd el hogy Mourinho mestere Van Gaal volt :) -
nem hiszem el, hogy a Wisla Krakow nem képes egy kibaszott gólt rúgni... egy kibaszott 1.38-as szorzó viszi egyedül az egyik szelóm... -
Hát sztem EL az Atm sokkal jobb mint a Fulham meg játékosok szempontjából is...
BL az tuti inter murinho megint kitalál valamit...SZTEM -
Dean Winchester #65407 az EL-ra döntőre meg nekem halvány lila gőzőm sincs :S
eltudom képzelni,hogy mindkét csapat lő gólt de azt is h a Fulham talál egy gólt aztán kihúzza a végéig kapott gól nélkül (mint a wolfsburg ellen pl)
de egy gólgazdag meccs is kisülhet.
szóval én erre a meccsre nemtok mit mondani :S max 12 szögletnél több lesz (ezt azért is mondom mivel ikszet várok elsősorban és büntetőkkel megnyert döntőt akarok látni (bocs javítom,nem akarok hanem szeretnék)
bayern-interre szintén nemtok mit mondani. megvagyok győződve h az inter nyeri meg a bl-t de van potenciál a bayernben is.
mindkét csapat képes fordítani (tehát itt eltudom képzelni a félidő egyik végeredmény iksz/másik csapat nyer opciot.
-
Monoton #65406 Áhh már 2x írtam, legközelebb telefonálok. -
Szóval Fulham? -
Dean Winchester #65404 nem vok bwinen de a 2 hét már túlzás...
írj nekik még1szer. -
Na látod valamelyik oldalra te is beállhatsz :)
Egyébként szerintem nehéz itt okosnak lenni, ilyenkor kell a nagyobb szorzót játszani, az a kifizetődőbb hosszú távon. -
ja és rohadjon meg a bratislava miattuk elment a kombim... túl sok gólt lőttek -
Meg több tízezer fulham szurkoló h ők nyernek -
hát én egyetértettem de emiatt bekábultam Geramocsok -
én pl magabiztosan a fulham-et teszem :) -
ezekhez mit szóltok komaifjonc szomszédok? lol
Atl. Madrid - Fulham A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D
Atl. Madrid - Fulham Melyik félidőben lesz több gól: 1. félidőben (H), ugyanannyi (D), 2. félidőben (V) V
Atl. Madrid - Fulham A mérkőzésen 0-3 (H), 4-5 (D), 6 vagy több (V) sárga lap lesz (hossz.) V
Atl. Madrid - Fulham Az 1. félidőben 0 (H), 1 (D), 2 vagy több (V) gól lesz D
ezeket akarom -
Több tízezer Atletico szurkoló bizonyára :) -
Vki egyetért h az Atm nyeri az EL-t? -
Monoton #65395 Volt már valakinek olyan problémája bwinnel hogy nem érkezett meg a befizetett összeg?
Már lassan 2 hete utaltam de semmi, ügyfélszolgálatnak már 2x írtam ők meg azt válaszolták hogy továbbították a problémát a megfelelő részleghez, türelem blablabla ...
Nem hiszem hogy ennyi idő kell amíg ránéznek az adataimra ... -
szintúgy -
Ja és amúgy én pl. utálok élőben fogadni. -
+1400 megint uccso 3percel :d kajak felmegy az adrenalin az ilyen fogadásokkal :D -
Nem kell ehhez tapasztalat sem, egyszerű matematika az egész, de ha nem hiszed próbáld ki :) -
HY!
Szerintetek El döntőt az Atm megfogja nyerni?:P
Nagyon-nagy a kísértés hogy megrakjam őket nagyobb összeggel...
Valaki vélemény? -
leipsig #65389 tapasztalat?
-
Az ezzel a baj ,hogy hosszú távon nem tudod produkálni ezzel a módszerrel ezt az eredményt. -
én is amúgy kezdek befüggni régen csak 200al raktam meg mindig egy darab 2es feletti szorzós meccset most meg már mindig 2k +al fogadok -
én má hozzászoktam... azt várom mikor fogja az egyik elkérni mondjuk az vagyonnyilatkozatom XXXD -
90 ezret raktam és ha jól emlékszem 104 ezret nyertem vóna..