211992
-
Limhamn - Mjallby és a Syrianska - Malmö meccsről mi a véleményetek??? -
Hát na de ez az, attól mert valaminek híre van még nem biztos, hogy megbízható. Egyébként a sok reklám sem jelent semmit. Az a pókeres és fogadó cég ami tönkrement és benyelte egy csomó ember pénzét (nem tudom azóta kaptak -e vissza belőle) ott is állítólag azért mentek csődbe és nem tudtak fizetni, mert a játékosok pénzét reklámokra költötték. Mindegy a Betclicnél én annak idején megcsináltam a 6e-t de olyan szar a kínálat, hogy nem érdemes ott sokáig játszani. -
Hát nem tudom..pedig nagyon úgy tűnik h "terjeszkednek"..pl F1 monte carloi nagydíjon tele volt vele a pálya reklámtáblákkal,ez azért csak jelent valamit.
Mondjuk a bwin is viszonylag nagy..mégis képesek 20k-ért balhét csapni ahogy olvastam.. -
Na meg is jött, azt írják nem kell forgatni semmit, tehát nincs semmi trükk (elvileg). Mondjuk az azért érdekes, hogy 20e Ft-ra vitték fel az összeget. Úgy tűnik nagyon nincs játékosuk úgyhogy azért csak óvatosan a 20e Ft-ok betolásával, nehogy aztán nem tudunk fizetni legyen belőle. (volt már ilyenre példa nem 1x nem 2x) -
Persze hát nem nagy ügy a megforgatás csak így pofátlanság a dolgog az akció részleteinél nem írják. Egyébként én kíváncsiságból írtam nekik egy levelet, hogy akkor most kell forgatni, vagy sem. Majd ha válaszoltak beírom. -
leipsig #66779 zp-be lesz ? jah okáj sorry nemtudtam én utoljára margiszigeten voltam -
Cabaye #66778 még tegnap este olvastam valahol, már nem tom megmondani most hogy hol, te rendes cikk volt róla(az is lehet hogy nso de nem biztos) szóval inkább nézz még utána te is -
CB SNIPER #66777 huh nagyon félrenéztem valamit pedig ott is megnéztem köszi szépen :D -
Cabaye #66776 hm akkor még is csak jól sejtettem
hogy 3x kell vele fogadni!!Ezért is kérdeztem hogy hogy is van ez? És ebben még az a szép hogy még meg sem lehetne ezért bűntetni őket, mivel ők leírják, csak ez az úgynevezett "apróbetűs" rész amit nem sokan olvasnak. Aztán amikor meg már befizették akkor szembesülnek a kegyetlen valósággal:S:d -
eredmenyek.com/ -
eredmenyek.com -
CB SNIPER #66773 tud valaki olyan oldalt ahol nyomon lehet követni élöben az U19-et is nemcsak a 17-et meg 21-et? :D -
Meg lehet azt forgatni 1.20-as szorzóval..csak az a baj hogy így valóban átverés.. 6k-nál nem volt ilyen..de biztos most akarják visszahozni azt amit azzal a bónusszal elbuktak.Így egy átlagfelhasználó és életében egyszer fogadó ember életében nem fogja látni már azt a 20ezrest. -
Igen ám csak a GYIK-ban ezt írja
Bónusz kivételéhez azt előbb háromszor meg kell játszania, minimum 1.20-as szorzóval, olyan eseményeken, amelyeknek három lehetséges kimenetele van.
Na már most ha ez igaz, akkor ez elég durva átverés. -
a szigeten ? a hejnekenes tudtommal zp-be lesz. -
Semmi ilyet nem találok
Kockázatmentes fogadási lehetőség! A BetClic 20 000 Ft-ot térít vissza minden olyan új játékosának, aki elvesztette első, 20 000 Ft-os fogadását. Ez az egyetlen rizikómentes üdvözlő bónusz az interneten!
Íme egy egyenes ajánlat: Ön számlát nyit nálunk, megköti első fogadását maximum 20 000 Ft értékben, és ha elveszíti, visszatérítjük a tétet, és kiveheti a pénzt. *(Minimum 1.20-as szorzóval, három lehetséges kimenetelű mérkőzésre feltett fogadások esetén).
Arra adunk lehetőséget, hogy valódi pénzt nyerjen, teljesen ingyen. Kalandozhat oldalunkon, játszhat a Kaszinóban, kipróbálhatja lenyűgöző pókerprogramunkat és találkozhat ügyfélszolgálatunk tagjaival... mindezt teljesen ingyen!
Nincsenek trükkök, rejtett feltételek, csak egy teljesen KOCKÁZATMENTES fogadási lehetőség.
Példa:
Ön 20 000 Ft-ot kíván feltenni az FTC-re a Győri ETO-val szemben.
1. Regisztráljon a BetClicen!
Töltse ki az egyszerű regisztrációs ívet, és erősítse meg regisztrációját, miután megkapta tőlünk az arról szóló e-mailt!
2. Nyisson számlát!
Ön feltölt 20 000 Ft-ot. Nem veszíthet, mert ha első tippje rossz, mi álljuk a tétet.
3. Fogadjon biztonságosan!
Ha az FTC nyereményszorzója 2.15, és a Ferencváros nyer, Ön ennyi pénzhez jut:
20 000 X 2.15 = 43 000Ft
Ha a Fradi nem nyer, az Ön fogadása vesztes... de, 20 000 Ft-os tétjét azonnal visszatérítjük BetClic-számlájára! -
Én is olvastam sportfogadas.org fórumán, hogy feketelistás az iroda. Azt írják ott, hogy a 20k HUF-ot még 3x meg is kell ám forgatni 1,2-es oddsú meccsen. (vagyis 60k HUF értékben fogadni) A dolog szépsége, hogy ezt - miszerint meg is kell forgatni - csak a GYIK-ban írják le, az akció leírásánal szó sincs róla.
-
na jah, de a 20k pofátlanul csábító összeg -
nem -
Éljen a baseball :p
New York Yankees - Boston Red Sox H 1.48 (11-9)
Philadelphia Phillies - Pittsburgh Pirates H 1.41 (12-2)
Tampa Bay Rays - Cleveland Indians H 1.45 (4-3)
@odds : 3.03 -
leipsig #66764 ó bázz... margitszigetre gondoltam, heineken-es buláj lesz ! -
Há gyere ki a hóra. -
én Veszprémben leszek szombaton, de ha ott lesz valami összezördülés én benne vagyok :D -
leipsig #66761 gyerekek ! nem megyünk ki együtt döntőt nézni valahova? -
nein XD -
leipsig #66759 ejj de sokat fogsz bukni szombaton
-
BAAYEEERN OLLLÉ OLÉÉÉÉ BAAAYERN -
boldotomo92 #66757 Szerinteket Bayern vagy Inter?:D -
sztanko15 #66756 temár othon is vagy? XD -
honnan veszed? ez tutkó? -
betclic-en is pár másodperc, Bwin-en is :) -
ha bankkártyától töltesz fel akkor kb 5 sec múlva fenn van...legalább is unibeten és Bet-at home-on ...nemtom BetClic-en hogy van de sztem ot is lehet....ilyen oldalakon elvileg kell lenni ilyen funkciónak :) -
Nálam nem volt semmi gond a 6k-s cuccal. -
Én azért utána néznék,csak mert egyes oldalak szerint "fekete listán" van :) -
vagy Madrid győzelem egygólos előnnyel nekik -
Millwall - Huddersfield Town 1 1,85
Ferencváros - Lombard Pápa FC 1X 1,12
össz.:2,07
kedden, ebben bízok.
-
Cabaye #66748 Luis Fabiano és Alvaro Negredo nem lesz ott a szerda esti spanyol kupa döntőben a Sevilla csapatában! nah ezek után el gondolkodok egy Atletico Madrid győzelmen nagyobb téttel -
Cabaye #66747 ennyi? hm és itthonról nem tudom valahogy feltölteni? mármint úgy értem hogy pl az otp honlapjáról? vagy az túl bonyolult lehet? -
Dean Winchester #66746 az ingyen fogadás? nem kell forgatni semmit.regizel.utalsz.játszol.buksz akkor a befizetett visszaadják és kivszed azt. ha nyersz akkor meg kiveszed a nyereményt ha akarod -
Cabaye #66745 akkor mind1 bl re ugysem érkezne meg max arra beprobáltam volna ,de többször meg kell forgatni ahogy néztem, szóval amúgy sem tudnám 1 fogadás után kivenni:S vagy hogy megy ez az egész? olvastam a tájékoztatót hogy mi hogy van, de inkább megkérdezem tőletek hogy van ez a gyakorlatban.Valamelyikőtök leírhatná ha nem nagy kérés.köszi