211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Ramox
    Ebben én is bízok, ha nem nagy gáz lesz! :)
  • Random work
    Na igen ez benne a baki, hogy nem azonnal fizet. Erre már én is rájöttem azóta.
  • Dean Winchester
    Mit tegyen a barátom, hogy mindketten megkapjuk a bónuszt?

Barátjának, vagy munkatársának regisztrálnia kell, hogy BetClic-taggá váljon. Ha már korábban tagok voltak, akkor nem vehetnek részt a programban. Minimum 20 000 Ft-tal kell feltölteniük számlájukat, és legkevesebb 10 különböző fogadást kell kötniük. Mindegyik fogadást legalább három kimenetellel rendelkező eseményre kell megkötni – tehát nem teniszre – és a szorzónak nagyobbnak kell lennie 1.2-nél. A rendszer azután regisztrálja őket az Ön barátaiként, miután megkötötték 10. fogadásukat.
  • bubu13
    Valószínűleg be kell ahhoz fizetned hogy megkapd azt a bónuszt. Legalábbis bwin-en így van.
  • csumkox007
    cső figyu már ez hogy van küldesz meghívót és utána nekem már ott is van az 1500 bónusz?és azzal akár már ma is játszhatok?
  • CB SNIPER #68862
    Sportingbet csak nálam szarakszik a számlánál? nemtudja betölteni a dokumentumot :o ez tartós lesz vagy mi mert már a faszomkivan :D
  • geeg20
    engem is érdekelne a meghívó küldtem emel címedre hogy ha megvan elküldöd előre is kösz
  • dragon11
    Engem meghívhatsz akkor, hogyha kajak kapok 1500ftot indulónak.:)

többit pmben.
  • kirol
    Japán - Anglián én is gondolkodom, de én félidő/végeredmény Angol/Angol -on.

Szerintetek ez reális? Mennyi teszik oda magukat első félidőben az angolok?
  • Dean Winchester
    37 Anglia - Japán H 1.22
    49 Mexikó - Gambia H 1.31
    Eredő odds: 1.59820
    Tét: 1000 Ft
    Várható nyeremény: 1600 Ft
    nekem ennyi van mára!
    Dél-Korea gólt lőtt és Tunéziát nem mertem már hozzárakni (utóbbit csak azért nem mert Franciáknak drukkolok.
    Anglia meccsen sztem sima ügy a 4 gól!
    3-1 et várok kb.
  • Dean Winchester
    tunézia szerez gólt 1.6ért sztem vállalható
  • Dean Winchester
    lov kam utóbbi 10 meccséből egyet sem nyert a moss ellen :S szóval ez a mumus én ilyenre meg nem merek tenni :D mert egyrészt vagy most szakad meg a széria vagypdig tovább tart a mumus ámokfutása xD
  • kraawz
    a norvég tippet kiv vok, hányan rakják meg :)
  • Dean Winchester

egy ilyen mérkőzésen szívesen ott lettem volna :P
  • Random work
    Ha valaki regelne betclickre szóljon és meghívom. Így mind a ketten kapunk 1500 péz indulót.
  • tomeekaa
    nekem még 3 meccs van hátra

Dag & Red - Rotherham H 2.44
    Honka - VPS H 1.35
    Botafogo - Vasco Da Gama H 2.08

a braziltól félek a tegnapi eredményeket elnézve....
  • Random work
    10k-t tettem be és első fogadásom 1.85-ös szorzóval bejött. A kezdeti 10k-t pénteken vettem ki kellett nekik okmány meg kártya fotó igazolásul és elvileg jóváhagyták és 5 napon belül visszakapom.
    Kicsit késlekedtem mert a kifizetés utalással 7-10 nap kártyára meg 5 nap. A kártyákkal meg variálnom kellett mert amiről befizettem arra nem tudnak kifizetni. De elvileg úton a zsé. :D

Mivel a kezdeti péntem megkapom elvileg így már helyben vagyok. Most úgy tervezem a 10k fölött bentlévőmmel játszok. Ha átlépem a 15k-t akkor ott is végzek egy Save as.. -t. :D
  • kraawz
    a 20k-t ki tudtad venni vagy minden bent van még ? :)

vagy van már aki megcsinálta és kivette ?
  • Random work
    Betclick
    Az akcióból szereztem egy kis pénzt és azt kéne tovább szaporítani. :D Sokmindenre gyűjtök. :D

Pont ez a bajom a barátságos mérkőzésekkel, hogy bármi lehet.
  • kraawz
    Két dolog tuti csak: A halál és az adó :)
  • dragon11
    Oké, csak a barátságos mérkőzésekkel óvatosan.

amúgy tippmixet raksz?
  • Random work
    Igen, alapvetően én is kezdek óvatoskodni. Az elején nagy mákjaim voltak, de tegnap volt egy kis veszteség és ez nem esett jól. :)
    Szerintem hagyok egy bő biztonsági tartalékot a többit pedig megjátszom. Nem hajt se a török se a tatár. :) Ma az is elég lesz ha a tegnapi mínuszt részben visszaszerzem.
  • dragon11
    Ilyen meccsekre inkább kicsi.. minél kisebbet bukj..(nem kívánom)
  • Random work
    Most én is a mai stratégiát fontolgatom. Kicsi tétekkel induljak vagy 19-re lapot húzzak. :)
  • juhaszdani93
    Hello Kraawz
    szerinted ezek mennyire tuti meccsek,mert most kellene egy kis költőpénz kirándulásra,nagyobb tételben húznám meg!Kb 10K-val
    :D
  • kraawz
    ezen kívül mára ezeket teszem, ha kell még valakinek a tipp :)

Mexikó - Gambia H 1.35
    Dél - Korea - Fehéroroszország 1X 1.20
    Anglia - Japán H 1.25

@ 2.03

Ehhez aki akarja, szerintem még nyugodtan hozzáveheti Chile-t, ezt 80%ra merem mondani csak. Ja, és a norvég tippet is bátran :)
  • Ferrari23
    Luca di Grassi is hasonló kaliberű, Ő azt hiszem eddig 1x ért célba.....
  • kraawz
    Na jó, úgy döntöttem, utoljára beteszek egy tuti tippet, amit egy profi bookmakertől kaptam :) [ez persze nem garancia semmire]

Lov-Ham - Moss H 1.90 (norvég 2. osztály)

A Mossnak két sérült kapusa van, és az előző mérkőzésen is a 17 éves Kristian Bjerke játszott. Egyből kapott három könnyen elkerülhető gólt, látszott rajta, hogy még nem éri el a szintet. De a Mossnak nincs más lehetősége, vagy ő fog játszani vagy egy sérült kapust állítanak be ...

• Blum
    Nem gondoltam volna,hogy egy Szaúd-Arábia ellen egy szánalmas,kínkeservesen összenyomorgatott 3-2-t játszanak. Arra számítottam,hogy lazán vágnak nekik egy négyes-ötöst...
  • Maniacfool
    Basszus mit műveltek este a brazilok... 3 döntetlen...
  • podzsy
    Internacional - Atletico PR H
    Hercules - Albacete H
    Honka - VPS H
    Numancia - Castellón H
    Anglia - Japán H
    Chile - Észak-Írország H
    Mexikó - Gambia H

500-al beprobálom hátha de nem sok esélyvan rá
    Corinthians - Santos H
    Guarani - Sao Paulo V
    Dag & Red - Rotherham V
    ÍBV - Breidablik V
    Tunézia - Franciaország 2 vagy 3 gól
    Paraguay - Elefántcsontpart 2 vagy 3 gól
    U21Grúzia - U21Svájc V

ezt meg csak 200-al hátha nekem is lesz már végre szerencsém :)
  • SeanJRRussel
    Ugye h nem mindig jön a kis odds?
  • SeanJRRussel
    Énmindig rakok forma1 re...Brunora megteheted mert ritka csicska egy gyerek...Melellesleg ha nézted asszema 8 as kanyar amiben pl sumi tegnap kavicságyat nyomott az időmérőn az padlógázas végig és ha ott letérsz az ívről annyi.Van még egy másik ahol többen is csúszkáltak szal sztem reális a dolog...
  • Random_
    Azt reméltem azért egy x-et kihozunk a németek ellen.
  • Narusco
    f1-re tesz valaki?
    van olyan, hogy befejezi e a pilóta a versenyt, szerintem megrakom bruno sennát nem-re. eddig 6-ból 4x nem ért célba, 1,85-ös szorzó. remélem most sem fog célba érni.
  • Narusco
    neneneneeneee, oszd meg velünk :D:D:D
  • w77d
    neeem vagyok én duhös.... most értem hazza a kocsmában viszont nyertek a magyarok sörivóóverfenyben XXXXXXXXD
  • rooney8
    istenem... hát erre kell hazajönnöm :@

171 3 Drogheda Utd. - St. Patrick's 3.90 / 3.20 / 1.72 V 2-1
    181 3 Levante - Rayo Vallecano 1.50 / 3.30 / 5.55 H 2-1
    188 3 Houston - Philadelphia 1.40 / 3.60 / 6.35 H
  • Hunpower
    Holanpra vmi jó tipp?
  • Blum
    Óhogyaza....
    U21 Norvégia - U21Magyarország 1 félidő H (2-1) 2,30 PIPA
    *(0-1) Izland - Andorra H (4-0) 1,38 PIPA
    [szin=red]*(0-1) Spanyolország - Szaúd-Arábia H (3-2) 1,35 FAIL [/szín]