211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Blueblood
    2-1, de sztem végeredményre butaság tenni...
  • tomeekaa
    hát sztem Gána nem fog 2 gólt lőni
  • SeanJRRussel
    Srácok agyalok Hollandi-Ghána végén.Szerintetek avn 2 gól a gánaiakban vagy milyen végeredmény jósoltok?(gólban)
  • ezkiez
    Svájc - Costa Rica

szerintetek ? :/
  • Random work
    Ma kihagyom kell egy kis szünet. :)
  • Narusco
    értem, szerintem egy ezres lesz akkor belőle. ti miket raktok mára?
  • Random_
    Sokat nem tennék rá én se. Szerintem minimál tétekkel játszom max csak, hogy egy kicsi izgalom legyen.
  • kraawz
    bejöhet, bár sok pénzt nem tennék rá

A hollandok erősek most nagyon, de Ghána egy jobb napjukon megtréfálhatja őket, főleg barátságos meccsen.

A portugálok sincsenek jó formában, viszont most bizonyítani akarnak az égésük után, ráadásul kamerun sincs most a topon.
  • Narusco
    igaz hogy azt írtam, hogy a portugálokra rohaggyakmeg nem rakok, de átgondoltam picit, ezek a nagy fejmosás után most remélem összeszedik magukat és elgyepálják kamerunt.

Hollandia - Ghana H
    Portugália - Kamerun H

erről mi a véleményetek?
  • fergusonpapa
    Egy rekesz Heineken-t.
  • Monoton
    Mai nap:

• sztiiw
    és esetleg mi a vélemény egy:
    *(0-1) svájc - costa rica V 2.31 - ről ???

• rooney8
    számomra portugálok tutik :D múltkor leikszeltek, most kötelező a győzelem , ha tippmixen lenne hendi még azzal is megtenném :D
  • Random_
    Holnap nem látok semmi szépet majd holnapután én is kötök ide-oda. Addig kipihenem fáradalmaim. :D

Folyamatosan várom a tutinyerőtippeket! :D
  • dragon11
    LOL.

azt jelenti, hogy 1 eseményt csak úgy rakhatsz meg, ha van még mellette minimum 2.(Tehát összesen 3 egy szelvényen)

de amúgy FAQ..
  • Narusco
    mi ez a 3-as kötés dolog? kapsz valami extrát ha 3-at egybe raksz?
  • MrSpock
    Sajna azt már nemtudtam megfogadni mert későn mentem verettem volna,jobban járok..mint a Haka-val:-( Főleg hogy előző meccsén is csak a rutinjának köszönhette,hogy továbbment. Wozniacki,Petrova jólehet.
    Lehet őket megteszem,meg esteleg vaalmi kosárt mellé,vagy vaalmit.Szigorúan csak 3as kötést játszom,de az is elmegy,mint most:-(
  • Random_
    Asszem egyszerűbb ha lóversenyre járok ki még ott is esélyesebb nyernem, de legalábbis nehezebb veszteni. :D
  • sztiiw
    Ma is benéztem a Henin-t , uh. lehet, hogy jobb ha kihagyom a Federert... a múlt héten Monfils, Roddick ... 1.1x szorzók viszik a szelót mostanában.
  • MrSpock
    Mindig a házigazda kezdi a tornát,és nehéz dolguk lesz az tuti,Mexikó nem egy könnyű ellenfél.
    Csoda lenne ha továbbjutnának a csoportból,bár ha megfújják kicsit őket.
    Bár azért ha kijön nekik a lépés bármi lehet.
  • dragon11
    ŐK kezdik 11én 16órakkor Mexiko ellen Johannesburgban.

Én ott X-et várok.:]
  • szomferi
    hát igen, ahogy néztem a kiírást ők kezdenek legelőször, de lehet később, legalábbis én így emlékszem :)
  • MrSpock
    Szerintem Federer kikaphat. Főleg elnézve ,igaz nőknél,hogy pár elég esélyes már búcsúzott. Robin most elég jó formában van,jó persze Roger is mindig jó,de fene tudja.Lehet most sikerül elkapnia,kisebb pénzt megérne a V.
  • dragon11
    Házigazdák, komolyan fogják venni.
  • Narusco

Israel U18 - Turkey U18

ennek ma 4kor kellett volna zajlania. lehet hogy az események miatt eltörölték, nehogy balhé legyen? valaki nem tud róla valamit? sehol semmi infót nem találok róla.
  • szomferi
    4-0, Dél-Afrikának, lesz itt meglepetés a VB-n...
  • sztiiw
    Ma ez volt:

Verdasco - Almagro V 1.80 ok!
    Henin - Stosur H 1.18 bukta!
    Chicago - Philadelphia V 2.95 ?
    Dél Afrika - Guatemala H 1.30 valoszinü ok!

össz.: 8,15
  • sztiiw
    holnapi tippmix:

F.Schiavone - C.Wozniacki V 1.54
    E.Dementieva - N.Petrova V 1.52
    R.Federer - R.Söderling H 1.19
    Hollandia - Ghána 1.félidő H 1.64

össz.:4.57

vajon jön e ???

• Dean Winchester
    azt csak ugy poénból irtam,ha nincs ma ez az nhl meccs hanem vmi más van helyette amit nem is ismerek akkor tuti nem rakok rá :)
  • kraawz
    éljen a magyar mentalitás.. :D
  • Random_
    Az izlandi meccsekbe tennék, de látnom léne őket. Vakon nem merek járszani rájuk.

Én a kezdeti beugró 10k-t már kimentettem, de 16k-m volt azon felül ami most felére lekopott. :S Szóval pluszban vagyok, de lesújtva az ilyen meccsektől. Nem tudom mit remélhetek. :(
  • Narusco
    igen, velem is ez van. reggel 14 000-en voltam, felment volna 16-17 000-ig, ha legalább X-el a haka. erre öngóllal kikapnak. most vagyok 10 500-on, 10k-t fizettem be, szóval kb visszaestem ugyanoda ahol kezdtem. remélem most jön egy kis nyerő széria.
  • Dean Winchester
    no a vicc h ez a haka egy rohadt gólt se volt képes lőni :(
    no visszakell nyerni a mai buktát!
    13 Chicago - Philadelphia 2.m. D 4.05
  • Random_
    Már kezdek hozzászokni a kudarcokhoz pedig ezt a mait úgy kitaláltam. :(

Az izlanid meccseket lehet valahol követni streamen?
  • Dean Winchester
    Haka ->
  • kraawz
    Nagy egy frász ez a Betclic...

Kaptam egy e-mailt, ha felrakok 2500at, megduplázzák 5000 Ft-ig. Befizettem a pénzt, egy napig semmi. Írtam nekik e-mailt, amiben szóltak,h nekik de sok promójuk van, nem tudják, melyikről van szó, küldjem már el az e-mailt, amiben ezt láttam. Kikerestem, elküldtem, és most írtak vissza,hogy dolgoznak az ügyön, nemsokára jóváírják...
  • MrSpock
    Haka bekaphatja:-( Tudtam,feladtam a mixem,erre látom oddsmódosítás volt levitték..na mártuti hogy nemfog nyerni.Amibe belenyúlnak és játszom ellenkezője lesz.Egyik ismi is ott mondta akkor odakéne mellé rakni az x-et is.Mondom jah,de az sem segített volna,így végülis 500ft kukába.Jankovic+Dél Afrika volt még rajta:-(
  • sb1
    Hát ez elment...Haka 0 - 1 MyPa
  • Random_
    Az a baj, hogy ilyenkor pánik szerűen még be akarom hozni a veszteségem és ilyenkor szoktam mégjobban elcseszni. :(
  • Random_
    Mondjuk vasárnap két öngól mentette meg a seggem, de azért ez mégis durva! :D