211992
-
anomaster #70549 hát ez bejött :D Mák -
Monoton #70548 Hát ez bejött :D -
anomaster #70547 :D -
Akkor legyen utána 3-1 (adtam egy esélyt a Dean-szabálynak) :)) -
anomaster #70545 hát, remélem hogy nem jön, még 9 percet ha kibirnak az jó, utánna felőlem ki is kaphatnak :D -
Még igen, mert 3-0 után jön a 3-1 (Dean-féle szabály szerint) :) -
anomaster #70543 JAAA, Értem!!. Én azt hittem, hogy ugy számolja, hogy már a meglévő eredménnyel :DD De akkor még izgulhatok. -
Monoton #70542 0-3 :D -
Az azt jelenti,hogy abban az időszakban ki nyer. -
Bőven benne van ,hogy abban a 15 percben nem lőnek gólt, mert miért is hajtanának 0-2nél? -
anomaster #70539 Fasza, Sportingbeten sztem ugyfelejtették szorzó avgy ennyire nincs rá esély nemtudom, de ez most jó. Balestier- Young Lions, 45-60. perc nyertese. 6.00 ás szorzó Lionson, úgy hogy félidőben 0:2 re vezet. De bánom, hogy alig van sportingos számlán pénz :S -
Ferrari23 #70538 Probable Line-up (4-2-3-1): Gomes, Maicon, Lucio, Thiago Silva, Gilberto; Gilberto Silva, Felipe Melo; Elano, Kaka, Robinho; Luis Fabiano
-
fradis #70537 Srácok lassan mennék megdobni szerintem jól hangzik de nem vagyok 100 megmerjem így tenni? -
Monoton #70536 Előbb egy kezdőt jó lenne tudni. -
Ferrari23 #70535 Robinho ma betalál szerintetek? 1,89x-ért lehet meg kellene tenni. -
Én pénzt rakok. :)
Szerintem megálmodom még a héten, hogy kik azok akik nem jutnak tovább a csoportmérkőzésekből és kik igen. Elég jó szorzókat lehet üsszekalapolni. -
Cabaye #70533 bwinre hogyan érdemes küldeni pénzt? banki átutalással lenne nekem a legegyszerűbb csak az a baj hogy látom 7 nap a kezelési idő? ti hogy szoktatok pénzt küldeni bwinre? -
fradis #70532 Myllykoski PA - KuPS Kuopio 2.00 / 3.15 / 3.05 H
500->1000
VPS - Haka 2.48 / 3.00 / 2.41 V
500->1205
Ez így ok? -
Álljatok má le:D:d
inkább azt mondjátok, hogy a pénteken kezdődő VBre ki mit rak?:D -
DVilla7 #70530 Ferrero kikapott 2-0 ra -_- -
Nekem csak ne küldözgess puszit :) Persze ha valami tetszetős nőnemű lény vagy akkor más a helyzet :) -
Dean Winchester #70528 "Aki kicsit tájékozottabb, az pedig azt hallja, hogy a legnagyobb és legjobb sportfogadó iroda a William Hill"
nekem ebből az jött le h a legjobb a william hill :D
de tényleg mind1 is :D
shep.: ja hallottam , nyugi peace :)
nem véletlen küldtem a puszit :D -
Már megint kezded? Értő olvasásról hallottál már? -
Olvasd át a feltételeket mert pl. van ahol megadják milyen odds-ra kell megtenned a bónuszért cserébe. Van ahol többször meg kell játszani és a minimum odds 1,5 ami azért már rizikós. Szóval csak óvatosan.
Szerintem én maradok nyugton és nem nyitok új számlákat. -
Tényleg félreértetted, mivel a william hill-t pl. nem mondtam a legjobbnak :) De ez lényegtelen, ne kakaskodjatok megint :D -
Dean Winchester #70524 sztem nem annyira értettem félre, te értetted félre amit én írtam 
jun 2-án meg beutaltam 3 k-t tobetre de nem érkezett meg.írtam ügyfélszolgálatnak ma reggel erre már kapom is a választ. " képernyőképet készítsek a befizetésről :/"
-.- remélem jóváírják majd... -
Dean Winchester #70523 nem kell egyösszegben :)
például megkell forgatnod 3000 ft-ot 3szor az nem azt jelenti,hogy a legelső szelvényen 3000 ft- tétnek kell lennie hanem hogy összesen akkor 9000 ft-ot kell eljátszani h kivehess pénzt.
te esetedben 5kból lesz 10 amit 4szer kell forgatni az azt jelenti,hogy összesen 40ezret kell eljátszanod h pénzt vehess ki!
tehát pl. 500 ft-os téttel játszol első szelón és nyersz 50ezer forintot akkor már jó vagy :D de nem veheted ki mert nem játszottál el 40ezer forintot csak 500 ft-ot.
következő szelvényt mondjuk megjátszod 1500 ft-al akkor a 40ezerből már 2000et eljátszotál...stb
remélem érted, és nem tévedtem :D -
ez csak szimple stat, de a VBn ezekből fogok csemegézni :D -
Te már megint félreértetted amit írt! -
Narusco #70520 az hogy az összeget meg kell forgatni, az azt jelenti, hogy az egész összeg értékében kell tétet rakni, egyszerre, vagy összesen a sok kicsi tegye ki? mert a bet-at-home-nál van ez a 100% bónusz (tudom hogy írjátok hogy szar irod) és gondoltam felteszek 5k-t, abból lesz 10, és felrakom ilyen meccsekre mint az argentina - nigéria, spanyol -svájc, ami esélyes. 4x kell megforgatni. -
Dean Winchester #70519 bwin a legmárkásabb oldal és mégis a legkisebb szorzót ott lehet összeszedni :D
egyébként william hillt- mondod a legjobbnak, de ezek közül ott is elég kicsi a szorzó.sőt róluk még nem is hallottam,de neked gondolom van velük tapasztalatod és így hiszek neked! köszi az összesítést!.
közben expekten 20 ft-al többet nyerhet aki most fogad :D csak azért néztem meg mert elsőre nem vettem észre h azt is bevetted!
egyébként most ezeket te igy meg is teszed vagy csak szimpla stat?(a megtevést ugy értem ,hogy csak egyik irodánál igy megrakod-e)
-
anomaster #70518 Igen. Az élő gyenge sajnos :S -
Monoton #70517 Jó iroda viszont engem eléggé idegesít hogy néha úgy adják meg a meccseket hogy Vendéget írják elsőnek. Na meg az élő fogadás ott elég gyenge. -
anomaster #70516 én Sportingbetelek, szerintem az jó iroda. Gyors Support, viszonylag jó szorzók. -
egyetértek, egyik legszarabb iroda. -
Bet-at home egy szar iroda, csak az időről-időre megjelenő bónuszokat érdemes kiszedni hosszú távon nem kifizetődő ott fogadni. -
Tök jó ez a táblázat! Elég érdekes micsoda különbségek adódnak bár ezt már észrevettem máskor is mikor itt egyesek linkelik be az oddsokat és látom a különbségeket.
A bet-at-home hiányzik számomra mert én oda tervezek regelni, de mindet úgyse lehet felsorolni. :D
A tendenciát mindenesetre lehet látni. -
Hát most nem azért, de én már a kezdetektől fogva tépem a szám ,hogy aki komolyabban akar fogadni az itt vagy ittjátszon, de nem a befos és társait nyomja mindenki. De hát ugye aki nem akarja annak nehéz segíteni :) -
Egy elemzés azoknak, akik kicsit komolyabban is akarnak foglalkozni a fogadásokkal
Mint páran tudjátok, közgazdásznak tanulok, ott is bookmaker/bróker szeretnék lenni. Egy kis segítséget próbálok nyújtani, hogy jobban kopasszuk meg az irodákat. A legtöbb játékos ott követi el az első és a legnagyobb hibát, hogy csak egyetlen oldalon játszik, azt is általában név alapján választja. Mit lát a TVben ? Bwin így, Bwin úgy, meccseken Bwin. Aki kicsit tájékozottabb, az pedig azt hallja, hogy a legnagyobb és legjobb sportfogadó iroda a William Hill. Akkor elvileg itt a legjobbak a szorzók, egy racionális ember pedig ugye mindig maximalizálja a nyereményét.
Nos, csináltam egy elemzést, amiben a 2010-es VB 1. körének 6 meccsét választottam ki. A modellt leegyszerűsítve ezeket 6os kötésben tettem meg, mindenhol a tét 5000 FT. Az eredményt linkelem, szerintem magáért beszél, érdemes rajta kicsit elgondolkodni.
-
DVilla7 #70510 én meg 3 tenisz 1 kosár meg a brazil 1. félidőre
ilyen noname szzarokra nem rakok -_-