211992
-
Ferrari23 #75101 Világbajnokság2010 / Matches Extended alatt -
Ferrari23 #75100 Dehogy nincs onnan másoltam :D:D -
Dean Winchester #75099 Ganxta :P
Ferrari23: ja csak most nézem unibeten nincs ez a lehetőség, pedig pár napja adott meccsre meg volt :(
-
Ki az a Zoli?:) -
Ferrari23 #75097 Nincs mit, inkább ilyenre tennék, mint arra, hogy melyik nyer :D -
Én a német meccsel kapcs nem érzek semmit, raktam egy német gólt és kész. -
Dean Winchester #75095 ja így belegondolva végülis németek verték ghánát aki azért rohadt jó formába van.
anglia meg a csoportmeccsek alatt nyögvenyelősen teljesített ! viszont a vb előtt meg szárnyalt! Én azt várom h anglia a régi önmaga lesz és akkor 2-3 góllal is verhetik a németeket.
de őszintén 1-1re tippetelek most :S
Ferrari.: kapuralövés -> sztem ami nem találja el de kapuraralövés statba megy az is beleszámít. én se tudnám elképzelni ,hogy ne legyen 10 kapuralövés összesen.
11-8 vs 9-6
angol vs német kapuralövés / talált.
most megköszönöm,hogy erre felhivtad a figyelmem :) -
Ferrari23 #75094 Ezek viszont jónak tűnnek nem?
Német - Anglia
Összes kapuralövés 9,5 felett 1,90 alatt 1,80
Össze kapuralövés - Hazai csapat 4,5 felett 1,75 alatt 1,95
Össze kapuralövés - Vendég csapat 4,5 felett 1,75 alatt 1,95
Csak azt nem tudom, most a kapuralövés itt azt is annak veszik, ami nem találja el? Hát létezhetetlen nem rúgjanak 5öt kapura.... -
Németek nyernek szerintem! Én bízok bennük! -
Nem értem miért nem bíztok a németekben. Mintha az angolok olyan meggyőző eredményt nyújtottak volna eddig.
-
Dean Winchester #75091 Paul a polip a németek sikerét jósolja.
a lényeg annyi,hogy a csoportmecseken eddig eltalálta a németek eredményeit. hát itt az idő h hibázzon. -
ja de már válaszoltak bocs -
ez olyan mint az 1x -
Dean Winchester #75088 azért mert ha rendes játékidőbe nyer az usa akkor a döntetenes fogadásod elúszik ezzel meg nyersz -.- -
Narusco #75087 miii? te kicsit félreérted... ez az 1-0-os usa győzelem egyenlő az 1X-el... nem sima döntetlennel, ez hülyeség -
Amúgy pont ez a fogadástípus az,a mit sosem játszanék meg..akkor már miért nem döntetlent játszik az ember?? Sokkal jobb a szorzó, és az értelme ugyanaz, mert ha x a rendes játékidőben, csak akkor nyer mindkét fajta fogadás, viszont ha t játszol, sokkal nagyobb a szorzó...tényleg nem értem... -
ja látom be szal semmi -
ez most akkor bejött vagy nem?
*(1-0) USA - Ghána H -
áhh mindenki angolokat nyomja :( ilyenkor szokott jönni a nagy pofára esés... remélem tovább mennek, én nem teszek rájuk, de ők a favoritok :) -
vagyis mára
-
Holnapra egy ilyen szelvénnyel kacérkodom.
225 Anglia továbbjut - V 1,82
242 Arg-Mex sárga lap 4,5 fölött - V 1,55
...Aztán meglátjuk. -
szerintem csak simán, mert nem volt ott hogy hossz.!
a szögleteknél, lapoknál ott volt hogy a hossz is bele van számítva :) -
Szerintem a teljes meccsre. -
raptor22 #75078 USA - Ghána: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb(H),vagy több(V) gól lesz
H 1.50
Ez a teljes meccsre szól, hosszabbítást is beleszámolva, vagy csak rendes játékidő?
Köszi! -
Hol tudtam ezt elnézni..? Viszont akkor sanszos a Német-Angolon is a több mint öt lap.. Mit fog az a dél-amerikai csinálni a sok angollal? -
Ferrari23 #75076 Jorge Larrionda a Német-Angol meccset vezeti, az Argentin Rosetti fogja.
Rosetti idén 15 meccsen 81 sárga, 5.4-es átlag.
-
köszi a választ :S -
Nem sajnos, ez a fogadás csak a rendes játékidőre vonatkozott. -
egyébként tippmix -
Sziasztok!
erre fogadtam: 183. USA - Ghána V 2.90
ez most akkor jött vagy, azért mert a 2X15 perc hosszabításban esett a gól döntetlennek minősül? -
Én is úgy gondolom, hogy Anglia összekapja magát. Bár én nem akarok a meccs végkimenetelére fogadni ugyanis simán benne van abban is egy hosszabbítás de ettől függetlenül angol továbbjutást várok.
Az argentin meccshez egy kis érdekesség, az a Jorge Larrionda vezeti aki az ausztrál-szerb meccsen bíráskodott. Öt sárga lapot osztott ki. Argentína a csoportkör alatt öt-, Mexikó nyolc sárga lapot kapott. Erősen dukál itt is egy over 4,5. Dél-amerikai játékosok, Dél-amerikai bíróval. -
Dean Winchester #75070 Németország-Anglia egymás elleni statja!
96os eb-n ikszeltek utoljár és akkor a németek jutottak tovább.azóta jött 5 meccs és egyszer angol siker egynémet siker születt.szóval utóbb 6 meccsük ilyen ütemben zajlott.:
legrégebbivel kezdem
tehát iksz majd német siker
angol siker
német siker
angol siker
német siker
angol siker
és most jön ilyen ütemben a német siker, de sztem most megtörik a jég és jönni fog az angol darálás mert Rooney is magához fog térni! No meg nem Heskey fog kezdeni hanem Defoe.
mai nap ugye jött ami eddig azaz ghána 4 éve is verte az usa-t és most is.
argentína 4 éve se bírt mexikóval sztem most se fog.
bár ha ilyen alapon megyek neki akkor meg sima argentín sikert kéne várni hiszen
argentína dél koreaát 4-1 re verte
uruguay meg 2-1re
uruguay mexikót 1-0ra akkor ebből következik h argentína 3-1re nyer :D -
Dean Winchester #75069 ghána lőtt két gólt míg usa csak büntetőből talált be! jobbak is voltak! Uru-ghána meccsre tippelni se merek!
http://www.nemzetisport.hu/vb_sztorik/a-holland-csapat-meglatogatta-a-robben-szigetet-2034137/
Robben a Robben-szigeten xD -
Dean Winchester #75068 én megraktam 300 ft-al az ikszet 1260 jöhet. de csak azért mert Zoli azt jósólta,hogy USA büntetővel nyer. -
jaja, nagyon érzik az USA gólt :D -
arra lehet fogadni h hány 11-est lőnek (ha véletlen kiegyenlítene usa)? :D -
Még az is megérősnek látszik, szimatolok még itt egy gólt. -
Dean Winchester #75064 fasza
3.5 over
2.85 -> 2.2 -> 1-95 -> most meg 1.6 :DDD gyorsan levitték -.- -
:D
van ez így :) -
Dean Winchester #75062 bazdmeg h nem rakják be időbe a 2.5over lehetőség.
berakták már nyomtam is de gyan gyorsabb volt :'(