211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • CB SNIPER #75844
    clijsters...kezdek félni...
  • horpeti
    Ja, már értem. A topikot nem olvastam vissza, talán ezért ugrottam be.. :D
  • Ferrari23
    Na tettem egy ilyet, hátha

Japó meccs nó piros
    Portugál meccs over 1,5 gól

...
  • Brolly
    Na akkor egy másfajta kérdés erről bónuszról, csak a változatosság kedvéért :D
    Regisztrálni akartam, de kiderült már regisztráltam korábban :/ és még fel is töltöttem, igaz nem sportfogadásra, hanem kaszinóba. Akkor most én még jogosult vagyok erre a bónuszra, vagy ezt már b*szhatom a feltöltés vagy korai regisztrálás miatt?
  • Shep
    Sportfogadási szempontból sehova. Aljas módon megtartom a tippjeimet magamnak :) (ahova régebben jártam az megszűnt)
  • Banano
    És akkor hova jársz?
  • gonebaby
    hogy lenne már esélytelen gec:D:D
  • Monoton
    Megértelek :)
  • Shep
    Amúgy

SEA - NYY 2 (1,65)
  • jAsOn VoOrHeEs
    [ironia] [/ironia] tag lemaradt Shep üzenetéből. :)
  • Shep
    Nem kell kiröhögni aki segíteni próbál. Ő nem tudhatta, hogy én csak marháskodok. Egyébként többek között ezért sem igazán járok már ide. Mondjuk Dean egész jól bírja :DDDDDD
  • Monoton
  • CB SNIPER #75832
    LOL sdadasdasdsadsadsaDDSAdas :D
  • horpeti
    Lentebb lásd a kommentem. Egyébként le van írva a kifizetési feltételeknél is.. Annyira nem vészes, ennél rosszabb bónuszok is vannak. :D
  • CB SNIPER #75830
    az egész bunda :o
  • Shep
    Neked igen!!!
  • CB SNIPER #75828
    abban kiegyeznék :o
  • Shep
    Na láttam ma a tevében a betclices reklámot, ha befizetek 20e-t és nem nyerek akkor visszakapom a pénzt? Egyből ki is vehetem? Biztos kifizetik? nincs itt valami átverés?
  • Forza Italia
    nekem olyan érzésem van h 1-1 lesz és hosszabbításra kerül sor
  • boldotomo92
    2. Nyisson számlát!

Ön feltölt 20 000 Ft-ot. Nem veszíthet, mert ha első tippje rossz, mi álljuk a tétet.

Akkor most muszáj 20-ezret felrakni???????????:O
  • Banano
    Igen,és ezért nem lesz ott piros lap.
  • dienesoft
    PAR-JAP meccsen be fog védekezni mindkét csapat, a huzottszemü kavagucsiék meg messziről lődöznek szabadrugásból. Ez a legvalószínűbb. :)
  • Banano
    Leírtam már h paraguay meccsen szinte esélytelen.Spanyol portugál valószínű.
  • dienesoft
    Értem, köszi..a 2-2-t bevállaltam egy 13-as oddsért. :)
  • CB SNIPER #75820
    én megtettem hát inkább a paraguay japán meccsen van rá kisebb esély szerintem :o lehet azt bánom is hogy rátettem bár csak poénszeló :o amugy meg coin flip szaguak ezek is szerintem :d
  • Forza Italia
    Paraguay - Japán és a Spanyol - Portugál meccsen mennyi sztetek az esély h minkét csapat betalál????
  • CB SNIPER #75818
    legalább 2 gól lesz a meccsen -- 1.4-es oddsért
  • dienesoft
    Ebből egy büdös kukkot nem értek, csak a vb ideje alatt tippmixelek. :)
  • Banano
    Valószínű..diego eljut a döntőig,mert murinjótól kér tanácsokat.xD
  • G1nic
    Németek fognak nyerni
  • Banano
    Spanyol meccsen over 1.5-re 1.40-et adnak...
  • dienesoft
    Én megtettem a döntetlent a mai paraguay meccsre. Remélem bejön. Esti meccsre bepróbálkoztam egy 2:2-vel...elég jó oddsa van a TippMixen. Szerintetek?
  • Banano
    Jah..főleg hogy 2x játszottak 0-0át..én paraguay és japán gólra se mernék tenni külön külön se..Nem tudom mit favorizáljátok amúgy japánt,paraguay mérföldekkel jobb csapat és tovább is fognak jutni szvsz.
  • CB SNIPER #75811
    nah ez a belga pcsa megint kifog kapni érzem -.-
  • fradis
    Banano Szerintem a Paraguay Japán mind 2 csapat szerez gólt biztosabb ...
  • Banano
    Igen,én is ezt tippelem,portugáloknál ott van pepe az meg úgyis ki fog állni...a japánok meg békések xD
  • Kaplan
    Japánon kizárt, Portugál meccsen lehetséges.
  • Banano
    Szerinted lesz piros lap a mai két meccsen?
  • Dean Winchester
    nem akarok csunyát mondani de mit nem lehet érteni ebből ?

1.- befizeted a kívánt összeget max. 20 ezer forintig = nem muszáj 20 ezret lehet 10.000 Ft-ot is.

2.- ha megteszed a 20.000 ft-ot egy 1.3as szorzójú meccsre és bejön akkor nyersz 26.000 Ft-ot.Tehát a számlaegyenleged 26.000 Ft lesz.

3.-ha megteszed a 20.000 ft-ot egy 1.3as szorzójú meccsre és nem jön be akkor nem nyersz, viszont a 20.000 Ft-ot viszakapod és a számlaegyenleged 20.000 Ft lesz.

4.- a számlaegyenlegeden található összeget maradéktalanul felveheted, nem kell megforgatni!

5.- azért nem kell megforgatni mert ennek az akciónak az a lényege,hogy kipróbálhassa az ember a sportfogadást.

6.-az 1.3 szorzó csak egy példa volt!Minimum 1.20-as szorzóval, három lehetséges kimenetelű mérkőzésre lehet fogadni.

igen ,csak a FAQ-ból másoltam ki -.-

többség, legközelebb ha beüt a az agybaj vkibe menjen már át az OFF topicba és ott csinálja azt amit ma törölnöm kellett!
  • Banano
    Jó reggelt,
    federer ma nyer?xD Tenni kéne egy olyat h egyik meccsen sem lesz piros lap..mért is lenne,japánok nem durvák,spanyol portugál meccsbe meg nem akarnak beleszólni xD.+Federer mellé = 1.96-os szorzó és visszahoznám a tegnapi roddickge*it...és akkor boldogan várhatnám a negyeddöntőket.Ami egyértelmű uruguay brazil argentín továbbjutás.