Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
NORWICH KÉRLEK

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fenrob
:S faxom nem gondoltam volna,, máskor a real most a barca szivat meg:@:@

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

billywood
Sry, hogy a hülye kérdésemmel most jövök, de bennetek bízom :D

#42339-re valaki tud vmi okosat?

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Fabio Capello
fúbazdmeg, az ütõ megállt bennem most a Barca meccsen...

Fabio Capello
kb -.-

Jólvan Time Warp kamerára szükség van, de videóbíróra nincs.

REAL MADRID

dragon11
Köszi wufra, h lebeszéltél róla.:D

norwich plsssssssssssssssssssss

Hajdú B. leoltotta a bírókat :D

REAL MADRID

Fabio Capello
Pff, köszönöm Charlton, egy szelóm már tuti kuka

Matthew Prosac
Charlton lol 0-2

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fergusonpapa
LEYTON GOLT PLS!!!!!!!!!!!

(hátha ez segit):D

www.icewebhu

142 Cibona Zagreb - Olympiakosz V 1.25
144 Asseco Prokom - CSZKA Moszkva V 1.40
148 Ciudad Real - Barcelona H 1.36

Ezeket raktam holnapra:D

WuFraZselic
deal, ugyanis nekem kell a milton X is singlebe

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

mit hagyott ki Lua Lua te jóóó isten..

Fabio Capello
Barca ne csinálja ezt velem... Sok liga van már feketén nálam, de az utóbbi két hétben kiszopatott teljesen a spanyol foci... Ha a barca is megszivat, akkor egy darabig nem fogok spanyolra fogadni...

fenrob
Barca PLSSSS !!!

Matthew Prosac
adok egy Norwich gólt egy Milton gólért. kiboltoljuk? :D

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

dragon11
1barca és egy norwich gólt.. 3kor meg egy Blake gyõzelem és a mai nap +13k.

plz..

Norwich gyerünk még1-et
Barcelona megszívat! :-(

dragon11
go norwich, már majdnem letérdelek eléd pls

WuFraZselic
on it

swindon is 3-1, WHU gólra esély sincs (igy mu hendi jönni látszik), egy Norwich gólt, könyörgöm !

(és egy olympiakost, de az sokadrangú...)

Még 1-et KÖNYÖRGÖM!!!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Blueblood
a chalrton és az olympiakos meg bassza meg

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Fabio Capello
Norwich még egyet!!!

szerk: Most nézem, mégis él egy szelóm ha õk nyernek, szóval HAJRÁ NORWICH!!! :D

X lesz.....
Matthew Prosac
Norwich 1-1, gyújthatod a cigidet WuFra :D
Én most nyomtam el a sajátomat

WuFraZselic
NORWICH 1-1 GYERÜNK SRÁCOK!!!

Ahh Barcanak jó lesz ez az X :S

REAL MADRID

fergusonpapa
rossz h ti annak drukoltok ami épp nekem nem lenne jo :D

menyi pénz forog kockán ???:D

www.icewebhu

Matthew Prosac
tényleg ennyire kimaradoztál a nyelvtanórákról? <#szomoru1>

dragon11
hagyad wufra, nekem ismét egy meccsen fog elmenni a 10ezer..

tökmind1, a tippmix reménytelen..

Fabio Capello
Istenem bazdmeg, de miért???? Miért fogadom meg azokat a kurva sokadosztályú lutrimeccseket?! Miért akarok mindig többet rakni a szelvényre mint amennyit terveztem?

De legfõképp miért nem képes egyszer hozni a kibaszott papírformát a kibaszottul esélyesebb csapat? Bezzeg ha nem tettem volna rájuk, fogadni mernék legalább hármat szórtak volna...

fergusonpapa
megint döntetlenem lesz ami nme jöt be:DDD de ahh nem igaz:D van 10perce leytonnak,és millwall huza kis és esküszöm a csapat logot kiteszem 1 hétig:D

www.icewebhu

Matthew Prosac
mostmár jöhet a Milton gól, nem kell azt az legutolsó percekre hagyni...

WuFraZselic
egyenlítsen már a norwich, hogy az utolsó 10 percbe legalább legyen értelme elszivnom egy doboz cigit

dragon11
anyádat te norwich gci..

Ba**za meg a Norwich!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szinten :(

REAL MADRID

Matthew Prosac
engem is, de nem akarok mindenkibe belekötni, mert már elvileg így is sok a saram :D

fenrob
faxom megy az idö , gyerünk barca...

fergusonpapa
eközben hajrá leyton:DDDD 1-1

www.icewebhu

Blueblood
A charltonról már letettem, de az Olympiakos nem engedheti meg magának, hogy hazai pályán ne rúgjanak gólt:S

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

fergusonpapa
:DDDDDDDDDDD hát meglátom jol jöne dupla,termbe járok,ugye miden honapban összejön a bértre,de kéne egykis költeni való is :D

www.icewebhu

Fabio Capello
MU gól, legalább ez is meglesz. Csak az a baj, hogyha a Barca nem nyer, akkor dobhatom ki az egész pakkot a kukába...

ott mu góóóóóóól igen
Fabio Capello
bocsánat, de nem bírom már magamban tartani: nézd át a hsz-t mielõtt elküldöd, mert tele van helyesírási hibákkal, amik rendkívül zavarók, és értelmetlenné teszik néha a mondanivalódat.

Sajnálom, nem bántás, de tényleg nagyon zavar...

Na mostmár csak a Barca nyerjen.

REAL MADRID

WuFraZselic
legalább egyenlítenének ezek a buzik, komolyan...

én ilyenkor azt nézem, mennyi pénzt kockáztatok mennyiért. nekem nem érné meg, fõleg nem a spórolt pénzemmel.