Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
#42339-re valaki tud vmi okosat?
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
REAL MADRID
REAL MADRID
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
144 Asseco Prokom - CSZKA Moszkva V 1.40
148 Ciudad Real - Barcelona H 1.36
Ezeket raktam holnapra:D
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
swindon is 3-1, WHU gólra esély sincs (igy mu hendi jönni látszik), egy Norwich gólt, könyörgöm !
(és egy olympiakost, de az sokadrangú...)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
szerk: Most nézem, mégis él egy szelóm ha õk nyernek, szóval HAJRÁ NORWICH!!! :D
Én most nyomtam el a sajátomat
REAL MADRID
menyi pénz forog kockán ???:D
www.icewebhu
tökmind1, a tippmix reménytelen..
De legfõképp miért nem képes egyszer hozni a kibaszott papírformát a kibaszottul esélyesebb csapat? Bezzeg ha nem tettem volna rájuk, fogadni mernék legalább hármat szórtak volna...
www.icewebhu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
REAL MADRID
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
www.icewebhu
Sajnálom, nem bántás, de tényleg nagyon zavar...
REAL MADRID