211992
-
Érett már nagyon Federer veresége.Haverral épp ezt beszéltük lottózóban,hogy meglehet,de nem mertem azért tenni rá én sem.:-( Mert már ugye Falla ellen is csak rutinjának,szerencséjének köszönhette továbbjutását,és most megállították. -
CB SNIPER #76053 képzelem mennyire érezhetted :o
-
básszus ezt a Federer bukást annnyira éreztem, de kár hogy nem játszottam be XXXXXXXD -
CB SNIPER #76051 vége...felhagyok a sportfogadással... -
CB SNIPER #76050 Lol xd -
CB SNIPER #76049 federernek annyi... -
Ferrari23 #76048 Amikor kiértékeljük fogadásainkat, a FIFA statisztikáját vesszük figyelembe, ahogyan Ön is erre hivatkozott. A Shots on goal fordítása kapurarúgás. A Shots valószínűleg rárúgásként fordítható, de erre nem ajánlunk fogadásokat.
A FIFA tudomásunk szerint nem a kaput érintő rúgásokat, hanem a kapu belsejébe irányuló lövéseket számolja ide. Tehát ha a labdát nem állítaná meg valami (általában a kapus) akkor az betalálna. Ez a fogalom nem egyenlő a kaput eltaláló rúgások fogalmával (tehát pl. egy külső kapufa biztosan nem számolható ide).
Természetesen a szorzó, illetve a megadott határ is arra utal, hogy nem rárúgásokra ajánljuk a fogadást.
Köszönöm megértését!
.... :D -
ha fordít 5-4ről akkor nektek jó, én nem raktam meg, kaptam egy olyan fülest hogy ma veretni kell Federert :D -
CB SNIPER #76046 spórol? :D a meccsben maradásért adogat :D mostmár nemkéne spórolnia... -
Azt má leadta ,spórol az utsó 2szettre:P
Amugy igencsak belehúzhatna mostmár -
Monoton #76044 Most nezem a 3. jatszmaban 1:6-ra kikapott :S -
DVilla7 #76043 mi a francot csinál federer -_- -
Hát Djokovic elég lazán elpicsázta ezt a Roddick verő Lu-t. (6-3; 6-2; 6-2) -
CB SNIPER #76041 most ez hogyjön ide kinek mondtam amikor meccsállás volt és nyerésre állt hogy jo hogy megraktad bla bla meg jo hogy nem bla bla amikor bukásra...rofl...de ok... -
Narusco #76040 te elég hülyén látod a dolgokat. ha bukóra áll az ember akkor áh te tuti buksz, ha nyerőre akkor meg tuti nyersz. még simná fordulhat, akár kétszer is a dolog... -
CB SNIPER #76039 nemgondoltam volna hogy federeren fogom bukni :o de ha jol emlékszem banano neked is volt valami 50kd rajta mint uccso fogadás nem?:D -
CB SNIPER #76038 visszavonom.... -
Én se... de argentín sikerre se. :) -
Te tudod..nekem mindegy mit raksz,de én 1 Ft-ot nem fogok tenni német sikerre.:) -
miluu92 #76035 Délutáni, esti barátságos meccseket rak valaki? -
CB SNIPER #76034 Nah innentöl pápá berdich xd -
CB SNIPER #76033 Kötve hiszem Xd a lottozoba ahova én szoktam menni ott mindig van egy 4-5 fös idösebb faszis társaság esküszöm azok ott élnek oda rendelik a pizzát meg mekis kaját ott eszik meg minden azoktol hallottam 1-2x tuti tippeket tavaly azok be is jöttek 2es oddsok körül :o ezis csak történt...xd -
miluu92 #76032 Hát onnan sajna már nem jön vissza. Remélem nem kerül rá sor, hajrá Federer. -
Monoton #76031 Nem, csak ez történt :D Miért te voltál?
-
Monoton #76030 4:6
-
CB SNIPER #76029 ez célzás hogy nemvágom teniszt? :D
amugy nenevess a sakk az kurvajo a döntetlenre mindig 1.8as oddsok vannak kb és mindig jönnek 10böl 9x kb XD -
Monoton #76028 Előbb lottózóban srác meséli a tenisz tippjeit, hogy nem is ismeri a játékosokat meg úgy semmi rálátása a sportágra de azért látta az 1,1-1,3- as oddsokat és úgy gondolta majd biztos nyerni fog :D
Erre a lottós csaj oda szól neki hogy ő is régebben tett sakkra (:ASddas) meg NFL-re de fogalma sincs az egészről :DD Nem is nyert :) -
CB SNIPER #76027 jaja breakhátrány nem a világvége söt nála még a kettös szetthátrány sem :D -
Monoton #76026 Én mára Berdychet tippeltem. Federer formán kívül játszik mostanában, de simán nyerhet még. -
CB SNIPER #76025 federer szopat engem :o -
Argentínokat majd megsegíti "Isten" keze mint, ahogy volt már rá példa :DDDDD -
Az a gyenge Ausztrália megverte a szerbeket, és Ghánától is jobb lehetett volna, ha nem 10 emberrel kell játszaniuk 70 percet. Na meg 2006-ban a nagy olaszok ellen 1 kamu 11-essel estek ki... -
CB SNIPER #76022 nem is számitottam gólzáporokra...most se Gólzáporokra raknék csak 1-1 gólokra :o jogos én is gondoltam mindkét csapat gólra ott szerintem jo meccs lesz... -
Én is így akartam először írni,csak először jusson el a döntőig,aztán majd beszélünk.
-
neeem baj banánpofi meglátod majd hogy deutschland über alles XXXD -
Dean Winchester #76019 "és mekkora dicsőség lenne már,hogy először van ott a válogatottal,és rögtön eljut a döntőig"
majdnem ezt akartam írni! csak nem eljut hanem megnyeri a vb-t a legelső alkalommal! Érted Argentína Istene Diego azt vb-t nyerni szöv. kapitányként rohadt nagy lenne...
-
Miért is vártok német sikert?xD Talán mert átgázoltak egy teljesen széthulló angol csapaton?Kb akkora dicsőség mint megverni egy szétesett olasz válogatottat.: lásd szlovákia.Szép volt azért persze,de a 4 évvel ezelőtt olaszoktól sírva mentek volna haza.
Németek milyen csoportban voltak?Megvertek egy gyenge ausztrál válogatottat,és pusztán azért lett ennyi az eredmény mert az ausztrálok -korrekt módon- nem bunkerfocit játszottak.
Kikaptak a szerbektől-ok piros lap,ne számítsuk bele.
Aztán nagy nehezen megvertek 1-0ra egy Ghánai csapatot.
Persze ugyanezt Argentínáról is el lehet mondani,mert az se volt valami nehéz csoport,és érdekesen alakult volna a meccs ha nem adják meg a mexikó elleni lesgólt.De ennek ellenére azt mondom h Argentín továbbjutás lesz,mert még mindig nem mutatták meg az igazi arcukat,akárcsak a hollandok sem.Arról nem beszélve h Diego vb-t akar nyerni,és mekkora dicsőség lenne már,hogy először van ott a válogatottal,és rögtön eljut a döntőig,mert ha a németeket kihúzza akkor egyértelmű hogy a spanyolokkal sem lesz semmi gondja.
-
Dean Winchester #76017 jó hát a japán meg spanyol meccsen nem is kelett számítani gólzáporra. eleve a csapatok mentalitását ha nézted már rájöhettünk h sok gólt nem kell látni!
Argentína meg Németország viszont szeret gólókat lövöldözni szóval én ott várok mindkét csapattól gólt,gólókat! -
Németek nyernek -
fradis #76015 A németek hozni fogják a meccset 1-2 körül amúgy simán jöhet