211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • MrSpock
    Érett már nagyon Federer veresége.Haverral épp ezt beszéltük lottózóban,hogy meglehet,de nem mertem azért tenni rá én sem.:-( Mert már ugye Falla ellen is csak rutinjának,szerencséjének köszönhette továbbjutását,és most megállították.
  • CB SNIPER #76053
    képzelem mennyire érezhetted :o
  • w77d
    básszus ezt a Federer bukást annnyira éreztem, de kár hogy nem játszottam be XXXXXXXD
  • CB SNIPER #76051
    vége...felhagyok a sportfogadással...
  • CB SNIPER #76050
    Lol xd
  • CB SNIPER #76049
    federernek annyi...
  • Ferrari23
    Amikor kiértékeljük fogadásainkat, a FIFA statisztikáját vesszük figyelembe, ahogyan Ön is erre hivatkozott. A Shots on goal fordítása kapurarúgás. A Shots valószínűleg rárúgásként fordítható, de erre nem ajánlunk fogadásokat.

A FIFA tudomásunk szerint nem a kaput érintő rúgásokat, hanem a kapu belsejébe irányuló lövéseket számolja ide. Tehát ha a labdát nem állítaná meg valami (általában a kapus) akkor az betalálna. Ez a fogalom nem egyenlő a kaput eltaláló rúgások fogalmával (tehát pl. egy külső kapufa biztosan nem számolható ide).

Természetesen a szorzó, illetve a megadott határ is arra utal, hogy nem rárúgásokra ajánljuk a fogadást.

Köszönöm megértését!

.... :D
  • szomferi
    ha fordít 5-4ről akkor nektek jó, én nem raktam meg, kaptam egy olyan fülest hogy ma veretni kell Federert :D
  • CB SNIPER #76046
    spórol? :D a meccsben maradásért adogat :D mostmár nemkéne spórolnia...
  • Oziris666
    Azt má leadta ,spórol az utsó 2szettre:P
    Amugy igencsak belehúzhatna mostmár
  • Monoton
    Most nezem a 3. jatszmaban 1:6-ra kikapott :S
  • DVilla7
    mi a francot csinál federer -_-
  • jAsOn VoOrHeEs
    Hát Djokovic elég lazán elpicsázta ezt a Roddick verő Lu-t. (6-3; 6-2; 6-2)
  • CB SNIPER #76041
    most ez hogyjön ide kinek mondtam amikor meccsállás volt és nyerésre állt hogy jo hogy megraktad bla bla meg jo hogy nem bla bla amikor bukásra...rofl...de ok...
  • Narusco
    te elég hülyén látod a dolgokat. ha bukóra áll az ember akkor áh te tuti buksz, ha nyerőre akkor meg tuti nyersz. még simná fordulhat, akár kétszer is a dolog...
  • CB SNIPER #76039
    nemgondoltam volna hogy federeren fogom bukni :o de ha jol emlékszem banano neked is volt valami 50kd rajta mint uccso fogadás nem?:D
  • CB SNIPER #76038
    visszavonom....
  • Tigristank
    Én se... de argentín sikerre se. :)
  • Banano
    Te tudod..nekem mindegy mit raksz,de én 1 Ft-ot nem fogok tenni német sikerre.:)
  • miluu92
    Délutáni, esti barátságos meccseket rak valaki?
  • CB SNIPER #76034
    Nah innentöl pápá berdich xd
  • CB SNIPER #76033
    Kötve hiszem Xd a lottozoba ahova én szoktam menni ott mindig van egy 4-5 fös idösebb faszis társaság esküszöm azok ott élnek oda rendelik a pizzát meg mekis kaját ott eszik meg minden azoktol hallottam 1-2x tuti tippeket tavaly azok be is jöttek 2es oddsok körül :o ezis csak történt...xd
  • miluu92
    Hát onnan sajna már nem jön vissza. Remélem nem kerül rá sor, hajrá Federer.
  • Monoton
    Nem, csak ez történt :D Miért te voltál?
  • Monoton
    4:6
  • CB SNIPER #76029
    ez célzás hogy nemvágom teniszt? :D
    amugy nenevess a sakk az kurvajo a döntetlenre mindig 1.8as oddsok vannak kb és mindig jönnek 10böl 9x kb XD
  • Monoton
    Előbb lottózóban srác meséli a tenisz tippjeit, hogy nem is ismeri a játékosokat meg úgy semmi rálátása a sportágra de azért látta az 1,1-1,3- as oddsokat és úgy gondolta majd biztos nyerni fog :D

Erre a lottós csaj oda szól neki hogy ő is régebben tett sakkra (:ASddas) meg NFL-re de fogalma sincs az egészről :DD Nem is nyert :)
  • CB SNIPER #76027
    jaja breakhátrány nem a világvége söt nála még a kettös szetthátrány sem :D
  • Monoton
    Én mára Berdychet tippeltem. Federer formán kívül játszik mostanában, de simán nyerhet még.
  • CB SNIPER #76025
    federer szopat engem :o
  • Shep
    Argentínokat majd megsegíti "Isten" keze mint, ahogy volt már rá példa :DDDDD
  • Tigristank
    Az a gyenge Ausztrália megverte a szerbeket, és Ghánától is jobb lehetett volna, ha nem 10 emberrel kell játszaniuk 70 percet. Na meg 2006-ban a nagy olaszok ellen 1 kamu 11-essel estek ki...
  • CB SNIPER #76022
    nem is számitottam gólzáporokra...most se Gólzáporokra raknék csak 1-1 gólokra :o jogos én is gondoltam mindkét csapat gólra ott szerintem jo meccs lesz...
  • Banano
    Én is így akartam először írni,csak először jusson el a döntőig,aztán majd beszélünk.
  • w77d
    neeem baj banánpofi meglátod majd hogy deutschland über alles XXXD
  • Dean Winchester
    "és mekkora dicsőség lenne már,hogy először van ott a válogatottal,és rögtön eljut a döntőig"

majdnem ezt akartam írni! csak nem eljut hanem megnyeri a vb-t a legelső alkalommal! Érted Argentína Istene Diego azt vb-t nyerni szöv. kapitányként rohadt nagy lenne...
  • Banano
    Miért is vártok német sikert?xD Talán mert átgázoltak egy teljesen széthulló angol csapaton?Kb akkora dicsőség mint megverni egy szétesett olasz válogatottat.: lásd szlovákia.Szép volt azért persze,de a 4 évvel ezelőtt olaszoktól sírva mentek volna haza.
    Németek milyen csoportban voltak?Megvertek egy gyenge ausztrál válogatottat,és pusztán azért lett ennyi az eredmény mert az ausztrálok -korrekt módon- nem bunkerfocit játszottak.
    Kikaptak a szerbektől-ok piros lap,ne számítsuk bele.
    Aztán nagy nehezen megvertek 1-0ra egy Ghánai csapatot.
    Persze ugyanezt Argentínáról is el lehet mondani,mert az se volt valami nehéz csoport,és érdekesen alakult volna a meccs ha nem adják meg a mexikó elleni lesgólt.De ennek ellenére azt mondom h Argentín továbbjutás lesz,mert még mindig nem mutatták meg az igazi arcukat,akárcsak a hollandok sem.Arról nem beszélve h Diego vb-t akar nyerni,és mekkora dicsőség lenne már,hogy először van ott a válogatottal,és rögtön eljut a döntőig,mert ha a németeket kihúzza akkor egyértelmű hogy a spanyolokkal sem lesz semmi gondja.
  • Dean Winchester
    jó hát a japán meg spanyol meccsen nem is kelett számítani gólzáporra. eleve a csapatok mentalitását ha nézted már rájöhettünk h sok gólt nem kell látni!
    Argentína meg Németország viszont szeret gólókat lövöldözni szóval én ott várok mindkét csapattól gólt,gólókat!
  • G1nic
    Németek nyernek
  • fradis
    A németek hozni fogják a meccset 1-2 körül amúgy simán jöhet