Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na megvan a CSZK gól, én eddig néztem a meccset, többi nem érdekel :D
és milyen jó h nem raktam meg végül a Fio-Milan félidõ X-et :)

You\'ll Never Walk Alone

WuFraZselic
háhá, és ott a 2-1 xD
BUNKERFOCI, háháhá

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ja ez megvan , milanon kéne vagy iksz vagy még 2 gól!
WuFraZselic
hát errõl sajnos nem tehetek. 450 pontom lett, 384 volt az állami, kisbetûs részbe volt hogy kell fizetni az angol nyelvû oktatásért :)

amúgy ezen kivül tényleg nem kérek :D fizetem a telószámlám, netet, benzint. hál isten sportfogadás és póker megy annyira jól utóbbi 2 évben, hogy ne kelljen mindig rájuk számítani :D

na de Udine 1-1 ez kurvajó, fordítsanak! és Fio is tartsa meg, máris bejött 8ezrem :D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Ez az Udine 2-1

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
Udine 2-1
ennyit a hazai bunkerfociról :D

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Legyen 1-1 és az tökéletes :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Udine még 1-et és jó is lesz.

végre ott a cszka gól és hát sztem jó nagy is :P
na még 2 gólt gyorsba :D
udinese 1-1
ott is 1 gól kéne
milan meg iparkodhatna mert kéne a 2 gól vagy az iksz legalább!
Shep
Mekkora gól volt 30+ ról.

Gyr
Na még egy ilyen CSKA gólt, és boldog ember leszek :D

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

Matthew Prosac
Udine 1-1

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

cszka és rostock gólt plss:D cagliari meg tartsa!
Banano
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Shep
Sejtettem én :) tehát akkor nem állja meg a helyét a nem kérek anyutól/aputól kijelentés. Na nem is ez a lényeg hanem, hogy 1-1

Matthew Prosac
CSKA 1-1

Ramox
omg. Malouda mint balhátvéd xD Ez gyönyörû lesz xD
It is Florent Malouda rather than Juliano Belletti who will fill in at left-back.
Kicsit meglepõ kezdõ...

WuFraZselic
azt speciel anyuapu fizeti (államin vagyok, de 170ezer az idegennyelvû hozzájárulás -.-):D

amúgy néha mixerkedem, ha van épp munka, az hoz egy keveset. no meg ösztöndíj :D

Shep
Jó, tudod, hogy értettem :)

hmmm
cszka gól nagyon jól jönne ha már 4 gól összesen itt nem lesz.
fio és cagliari mecsen meg 2.5 over van téve hát nehezen fog az is jönni!
mind1 legalább egy milan iksz jöjjön már a már eltalált cagliari félidei vezetés mellé.
Oziris666
az állam:D

Shep
Ja amúgy a CSKA nagy nulla, akkor fognak ezek gólt lõni ha a Sevilla lesétál a pályáról :(

Shep
Akkor azok akik 20 pár évesek és fõsulisok és anyutól nem kérnek, akkor a tandíjat, a szállást, a kaját stb. ki fizeti?

CSKA gólt kérnék minnél elõbb , 1 is elég lenne csak lenne már:S
jAsOn VoOrHeEs
Inkább a kukába dobd azt a pénzt, mert úgy legalább megspórolod a lottózóba vezetõ utat. :)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Matthew Prosac
csak mostanság szoktam napi rendszerességgel fogadni, az elmúlt kb 7 évben általában 2 max 3 napon tettem szelvényeket (hétközi kupameccseknél + szombat + vasárnap). de talált: a zsebpénz ebbõl van elõteremtve :)

Én inkább döntetlen vagy Chelsea gyõzelmet várok.
Heti kérdõív

lippet
Hétvégére Tenerife - Real Madrid 9,6-ért hazaiba behúzható? =)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

WuFraZselic
én 20 vagyok, fõsulira járok, és még nem is dolgozom. ugyanakkor anyukától se kérek pénzt :D

na én is lassan megyek Inter meccset nézni

hehe,én Nc-n 1000-el lõttem meg az Intert :D

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Engem ma nem érint az Inter-Chelsea meccs. Kivéve nCore-on,mert akkor hozna +250 kreditet :D

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

fsgh
Na srácok én léptem Inter meccset nézni, egy kocsmába.

Sok sikert mindenkinek! Fõleg annak aki az Interre tett:P

Estére Forza Inter!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fenrob
:D vicces emberek vannak itt :D amúgy meg csak kíváncsiságból kérdeztem

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

mostanában akkor szarul mehet mert tescos gatya volt rajta/d ;d<#idiota>

lippet
Milan, CSZKA fordítás a második félidõben pls!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

WuFraZselic
neem, az én vagyok!

véletlenül nemaz a tag vagy akkor aki napi rendszerességgel jár be a lottozba ahova én és ebböl él xd<#idiota><#idiota>

Banano
Saját pénz,ezért is vagyok kicsit depis mikor elbukok pár tízezret<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

21 leszek,melózom,1 hét meló,1 hét suli,fizu+hátszélbõl játszom,nincs autóm,50 m2-en élek,bicajjal járok :D

Matthew Prosac
nem dolgozom és anyutól sem kérek. ezt add össze :D

Itt "nincs" 18 év alatti mert õk nem játszhatnak xD

REAL MADRID

fenrob
Amúgy itt mindenki dolgozik vagy anyutól kéri a pénzt , puszta kíváncsiságból.. mert pl van az embernek 3-4 ezer ft-ja itt 18 év és allatiakra gondolok.. ha ez elmegy neki mibõl fogad ?

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Matthew Prosac
tegnap 17:00-re volt kiírva. aztán elhalasztották ma hajnal 3-ra. aztán 3ról hajnal 5-re. akkor el is kezdték, sõt majdnem be is fejezték... de nem. most kiírták ma 19:00-re. gondolom ezért nem lett törölve. a tippmix csak akkor törli ha a halasztás 3 nappal késõbbre van téve. ha 3 napon belül lejátsszák akkor nincs gond. kíváncsi vagyok 20:30-ról hova fogják tolni. gondolom ugyanaz lesz a mûsor: elõbb éjjel 1-re vagy 3-ra, aztán reggelre, aztán addig folytatják amíg fel nem kötöm magam már idegbõl :D

hehe,istenem de éreztem hogy nem nyer az oldboyz fc...a Fio azért csak kezd feljönni,Bayern ellen nem nyomták rosszul

rostock, cszka és egy megnyugtató cagliari gólt, légyszi!
am tippmixen van ez?
miért nem nyomták ki már h elhalasztva? mert elvileg elvan...
cszka remélem lõ egy becsületgólt ezért !
WuFraZselic
még hogy tuti a milan xD

Ehh Milan le van focizva, nem fognak így fordítani.

REAL MADRID

fsgh
Amúgy valaki biztos nyer az Inter meccsel. Minden kimenetelt fog valaki:D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
:DDDd

Nem szívbajosak:D