Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én WestBromra toltam.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

de néztem, de attól függetlenül én bízom bennük, eddig nem raktam meg öket az utóbbi idõben, de ma remélem nyernek
w77d
báááááááááz bukni fogom a les taktikámat, már 4-nél tartanak 😞((

Low City eláshatja magát.

REAL MADRID

lol ez mi volt tottenhamnak adtak egy gól utána meg elvették eredményeken😄? amugy city meccset nézi vki? van esély arra hogy a city nyerjen?
Matthew Prosac
Villa nagyon visszaállt, fokozódó Palace nyomás :C

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Burdi
jájj😄

WestBromra fogadott még vki?😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

buldozer99
gyerekek lucio megint kurvanagyot játszik!

Forca Barca

Fabio Capello
Stoke-City meccsen te még képes vagy arra fogadni, hogy a city rendes játékidõben nyer? 😄 Hát nem nézted az elmúlt két meccsüket? 😄😄

Banano
Úgy érzem h 1-1 lesz az Aston..nagyon annak néz ki:vs@deavev

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

villa nyerjen 2 vel és a city is nyerje meg vhogy a meccset a rendes játékidõben
igen nézem én is,bezzeg ha a tottenhamot raktam volna már hátrdadõlve nézhetném,nagyon remélem h nem cseszik el.
Banano
Eh most veszem észre h Aston mellé nem is Tottenham van hanem USA gyõzelem..:/

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
3-0-ért énis...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Genk na még egyett,meg tudod csinálni mint tegnap a Norwich!!GOGO!

Genk is jókor egyenlít már csesszék meg
Matthew Prosac
hát pedig a Palace most veszélyesebb sajnos :|

legyen vége a mai napnak,majd aztán!
aston villan 3 gólért mindent odaadnék :d
fergusonpapa
remélem aston villa kihuza végéig ezel 1 : 0 vagy rughat is párrat,az biztos hogy eddig jol állok már csak astonvilán mulik!

De a mind2 cspat lö gotl nagyon éreztem már hét elején 😄

www.icewebhu

Így van! 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

fergusonpapa
aham😄DDD

www.icewebhu

Ciudad nyert cercle vezet,kettõs emberelõnybõl csak nem basszák el,de a villa 1-0 nem túl megnyugtató így én is azt várom nagyon h lõjenek még egyet.
Blueblood
Valaki vmt a holnapi EL-re?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

buldozer99
+1

Forca Barca

AlieN911
Holnapra van valami tuti? mai nyereményemet feltenném :-)
2,0 odds már jó lenne... csak jöjjön be😄

Honda - The Power of Dreams

Hogy ennek az internek mekkora mákja van már megint😊
Banano
Nékem is..

Matthew Prosac
nagyon kell a Villa gól, mert õk még mindent elcseszhetnek ma..

stoke nak kéne
mert ha jönne a gól akkor holnap pár csapatnak kéne gólt lõnie az EL-ban illetve a stoke tj-al jönne egy 7es szorzóju szelóm kb. (persze ha a többi eredmény igy maradna mint ahogy)
Burdi
ugy érzem a tottenham az már nyerõ
3-0

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

már mondtam 😄
sokszor amit nagyon tutira érzek az nem szokott jönni!
pl. tegnap olympiakosz gólt nagyon éreztem.
barca 4 v több gólt nagyon éreztem és nem jött.
mára éreztem az inter-chelsea a 0 v 1 gólt de überbrutálul 😄
és igy megraktam a 4 v több gólt mert a tuti érzéseim bukósak szoktak lenni.
szóval így jönne ki a utibukónyerõ szeló 😛
Banano
:o
Szegény Cech..😞(

Oziris666
Mind2 gólban bennevolt pöppet jobban jártatok h kezdett kb. 😄

Matthew Prosac
Tottenham megvan, 3-0
Kell egy Villa gól!

nincs stream

REAL MADRID

Fabio Capello
tegnap durva autóbalesete volt...

Matthew Prosac
Mindamellett jobbulást neki.
Banano: Balesete volt -.-

Banano
Cesart megba..ták?Vagy mé ilyen az arca?

Burdi
nah chelsea kapus kiállt a játékból

Matthew Prosac
Bocs mindenkitõl aki Chelsea érzelmû, de örülök neki hogy Cech nem tudja folytatni 😉

dragon11
anyáám Inter.:c

City nem igaz h nem tud gólt rugni ...

REAL MADRID

Matthew Prosac
Lassan-lassan jön a bunyó az Inter meccsen 😄 Érik érik...

Stoke City...vki nézi..?

Genk,any*d<#papakacsint>

AlieN911

Honda - The Power of Dreams

stoke gól kéne azért 😄
Matthew Prosac
az hogy néz ki? mármint az a szelvény?

hehe jól irtam h a 47ben kéne a gól és jött is XD
na mostmár még 1 gólt kérek de komolyan!
és akkor jön a tutibukónyerõ kombóm xDDD
Oziris666
Ezt a mákot áhhh