211992
-
stílus
-
Dean Winchester #76582 hát csak bízni tudok benne,és remélem nem az lesz,hogy németeknek lesz kapufájuk amiről kipattan a labda és a spanyoloknak megint lécről bemegy :S
szal remélem paul is német sikert jósol és az is fog bekövetkezni megint!
-
szegény spanyolok de ki fognak kapni, ááá
pedig szeretem őket :) -
Odacsap77 #76580 Spanyolország 1-0 Németország ;)
Nyerni fognak :D
És,Uruguay-Spanyol döntő lessz ahol suárez ver 2 őt xD -
Ez a mákos balfasz spanyol bandát Németország tönkreveri! -
ez elment parának..sajnálom őket....megint bemákolták a spanyolok..igaz, most azért többet is tettek a győzelemért sajna.. -
Szerintem most sokan felszisszentek:) -
Dean Winchester #76576 megint lécről bemegy nekik. f*** kivan,hogy ekkora mákjuk van! bááár csak 1-1 lenne :S -
3 kapufa, 1 góóól :) -
spanyolok hosszabbításban nyernek 7x volt még a két (három) tizenegyes előtt, meg is raktam 1200-vel még akkor -
ha ma Paraguay továbbjut esetleg rendesjátékidőben nyerne akkor sokan buknának nagy pénzeket... -
Paraguayra 9.50-es szorzó van, azért ez elég nagy odds, és bőven benne van a meccsben. :) -
Kivédte. :D
Ez a Spanyol csapat nem fog megverni egy németet. -
Dean Winchester #76570 kivédte xD 
gogo Paraguay!!! -
Dean Winchester #76569 újralövik xD bááááárcsak kivédené a kapus! -
Dean Winchester #76568 lol b+
büntető parag-ank kihagyják erre büntető spanyolnak :S
shit.
kikell hagyni!remélem nem lesz akkora mákjuk a spanyoloknak h ők meg belövik :( -
Emberek, ezen a vb-n mindenki be van speedezve? :DDD -
Lehet nem is fognak:-)büntetőkkel kiesnek,mert a sztárok bemajréznak és kihagyják. -
bár a spanyolok még tovább sem jutottak :) -
spanyol 2,2x - német 2,6x ... szerintem. valahogy így lesz -
HE de ez így nem jó spanyol vs németen németre kicsi lesz a szorzó :( mer a spanyolok balpöcsök :c -
kösz. az hogy a vb-re mit jósoltam, még a nyitónapon belinkeltem :)
persze már borult a dolog, mert hollandia-argentina döntőt vártam :)
el-re visszatérünk ha aktuális lesz (addig még 5 nap), magyar meccsekről is lesz vélemény, haveromnak pl azt mondtam, hogy a győr 2-1-re kikap (vs nitra), a zte meccs meg 0-0 lesz. hát az utóbbi szépen bejött, igaz nem raktam meg :)
lényeg a lényeg: jönni fogok, ha van valami. azt már a vb előtt kikötöttem, hogy a vb alatt nem viszem túlzásba a fogadást (nem is vittem: két szelvényt raktam össz.) - tehát azzal kapcsolatban ne nagyon interjúztassatok. -
Ja ilyen alapon az evés is függőség, meg a levegő vétel is. -
Dean Winchester #76560 110% pedig én is ilyet sohase mondok! Hogy miért nyernek? egyrészt nem jött 1 papírforma se , másrészt meg Villa jó formában van ergo gót fog lőni -> gólkirály fog lenni (ezt érzem sajnos )
viszont én paraguaynak drukkolok tiszta szívből!
-
Dean Winchester #76559 szép, grat megint!
ja mi értelme van utólag betenni a nyertes szelót?
hát kb annyi is,hogy lássuk milyen bátor a volt a másik, mit mert megtenni! Én se mertem volna páros gólra tenni :)
úgy előre am mit jósolnál tj szinten a vb-n?
illetve EL selejtezőig visszase térsz = itt ha mondanál 1-2 meccset megköszönném. Tényleg elég 2 vagy 3 amit te jónak találsz. Pl. magyar meccsekről vélemény? <- vagy őket mellőződ? -
itt nem, viszont itt esik a szomszéd a fáról, ami legalább olyan rossz... -
vazz, azt hittem ott is esik a jég. :D -
de kurva jól esik a jéghideg sör aztakurva.... Matt az első üveget a kettőn virágzó, tiszteletteljes és örök barátságára iszom... -
Spanyolok nyernek rendes játékidőben szerintetek? -
tudod ha kurva hosszú ideje vesztesz, akkor már az is földöntúli boldogsággal tölt el ha a büfés nénitől kapsz egy ingyen rágót XXD -
birom w77d mentalítását, nyert kb 60ezret most örül mint maki a farkának, de előtte meg milliok mentek el, np ! :D mostmeg mintha szeánsz lenne, discot nemszervezel estére?:D -
Ez nem egészen így van. Ha folyamatosan fogadsz és mindig nyersz, az is függőséget jelent, csak emiatt valószínűleg nem fognak megszólni... -
gyanítom csak rosszabb lesz :) -
na várjá bontok pár sört hátha megvilágosodok XXD -
hagyjad is, gondolkozni megerőltető dolog :) -
én még mindig nem érzek benne hülyeséget, de hagyom a faszba inkább :) -
egs, de következőleg mellőzd az ilyen hülyeségeket ha megkérhetlek rá. thx -
na mind1 nincs nekem kedvem vitázni, hiszen végülis ünneplem a kedvenc csapatom meg a pénzem XD -
az utolsó mondatod szimplán nevetséges. aki sokat járt ide, az tudja miért. te meg gondold csak ezt nyugodtan és leld benne örömöd
-
Hát momentán én is páros gólra tettem, de én teljesen más okok miatt :)