211992
-
mormogi11 #200370 nálam rayó 1,lazio,köln,nant-x,fulham passz,samp 1x,ezt poénra megteszem:
2 Norvégia - Franciaország D 8,20
3 Szerbia - Svédország D 9,00
6 Siroki Brijeg - Olimpija Ljubljana D 12,50
Eredő odds: 922,50000 -
ezenkívül Panvalami - AEK X2, Nantes X2, Benfica X2, Udine X2 -
Vallecano X, Lazio Xet eléggé érzem mára, a Zenit meccs kérdéses, ha ez is zártkapus lesz, akkor Xet várok. Köln győzelem + Newcastle X ami még játszhat egy 5/3 szelvényhez mondjuk -
nem kell tudni a régiekről. én azt várom el, hogy ha egy ember a juvénak szurkol az 3 év mulva ne legyen vérbarcás. ujabb 5 után meg PSG-s vagy City-s éérted. -
mormogi11 #200366 igen,60-70e,már sikerült párszor,szeretek 5/7-ben fogadni,főleg x-re
,5-6x már sikerült,telitalálat még nem
-
akármi és bármi #200365 Főleg ha eltalálok hetet a hétből!:DDDD -
akármi és bármi #200364 miért is foglalkoznának a mai fiatalok a régi öregekkel,mi sem tettük annak idején , ráadásul régen nem volt ekkora információáradat ők lehet jobban ismerik a régi focistákat mind mi!Nem beszélve arról hogy a régi időket kár összehasonlítani a mostanival bármilyen sportról is van szó,ahogy a világ felgyorsult úgy a sport is megváltozott! PL a Réi Barca szerinted 10 vagy 20 góllal kapna ki a mai Barcától????Mindenki azt a sportolót isteníti akit ismer! Leónidaszt mi sem ismerjük pedig ha valaki akkor ő sportoló volt a javából,de valószínű ma már sehol sem lenne a tudásával -
mormogi11 #200363 jaja,2körüli szorzókra a 7/5 kombi nagyon jó -
Monoton #200362 Ki az a Callejón? Valami cipész?
-
ebben teljesen igazad van,sajnos aki most "szurkol" a Barcanak 13-14 évesen azoknak fingjuk sincs arról,hogy ki volt Kubala László,mi a Nou Camp története,kik voltak a régi nagyok,csak annyit látnak,hogy Messi lövi a gólokat,és nyer a csapat,és akkor ők kurvanagy fanok. Ez igaz a divat Realosokra is,akik sokszor még azt sem tudják ki az a Callejón,vagy régebbről Morientes,McManaman,csak Ronaldot látják. -
igen sokszor fordul elő az eset, hogy külföldi csapat, épp legjobb csapatnak szurkol az ember vérre menően holott ugye ritkán lát az meber ilyet élőben. Itthon meg inkább nem megy meccsre, mert szar, unalmas, szarmagyarfoci. Inkább elhordja az embert mindennek aki kijár itthon minthogy megnézne párat élőben v egyáltalán lenne hazai kedvence.
Egy haver juve fan volt, most barcát isteníti folyton facebookon stb. Nekem ezektől van herótom. 6-8 éve nem volt ennyi barca meg real drukker amikor a depor meg valencia is ott volt a szeren, aztán hirtelen mindenki változott :D lassan tíz éve szurkolok a milannak a vasas mellett mindezt azért, mert akkor a csoportkör előtt megtippeltem, hogy megnyerik a bL-t. Így lett, azóta szurkolok nekik akárhogy is szerepelnek.
egy szó mint száz: amint leáldozóban lesz a barca (tavalyi kisiklás volt ugyfest) lesznek más kedvencek a világnak ez van.
sorry az offért :) -
akármi és bármi #200359 én meg már 3szor variáltam át hogy mit rakjak :D most 2 szeló maradt 7/5 be 100 alapért szerintem ezt hagyom is!Felveszem a tegnapi 7k-t és még marad is belőle :) -
geeg20 #200358 lehet hogy inkább egy ilyent rakok benfica elég x szagú
1 Csehország - Dánia V 1,29
22 AEL Limasszol - Paralimni H 1,33
9 VL Pesaro - Milano V 1,41
Eredő odds: 2,41914 -
mormogi11 #200357 nálam ma a fi.-x,vége-x és a 2-3 gól a sláger -
akármi és bármi #200356 Jónak tűnik,de nekem a sporting kissé x-es csapat lett az idén,ráadásul otthon játszik,esélyes a döntetlen is rendesen.benfica is rég vesztett pontot,nem tudom! -
geeg20 #200354 ez így jó lehet vagy csak a dán kézilabda legyen benfica-val
2 AEL Limasszol - Paralimni H 1,33
46 Sporting CP - Benfica V 1,97
Eredő odds: 3,37993
46 Sporting CP - Benfica V 1,97
Eredő odds: 2,54130 -
Narusco #200353 én egyik csapatot sem szeretem. sőt herótom van tőlük, ugyanis minden híroldal fröcsög minden nap legalább 5 cikket róluk, amit mindenki megszáll és HALA MADRID meg VISCA EL BARCA stb kiáltásokkal felnagyol. de nem csak ezektől, hanem ahogy írtad manutd, milan, stb. és szintén azért, mert az emberek nagyrésze úgy választja ki a kedvenc csapatát (?!) hogy a legnagyobb nevet megnézi a bajnokságban a legtöbb bajnoki címmel (leszarom hogy most milan vagy juve) és utána ők lesznek a legnagyobb élet halál drukkerek.
és amikor egy ilyen csapat otthon 1.2-ért kikap a sereghajtótól, az a legnagyobb öröm.
egy siófoknak nagyobb élvezet szurkolni élőben kijárni meccsekre mint az amit sok ember művel a "kedvenc" csapatival. -
ezen a hétvégén az 1.6x francia meccsek kibasztak a néppel (toulouse, rennes, marseille) -
akármi és bármi #200351 Ha ennyi pénzt szántál rá akkor már rakhattad volna kombiba és akkor levédtél volna legalább egy meccset,sokkal kevesebbet akkor sem nyersz ha telitalálat,de így most elment a pénzed........ sajnálom,legközelebb majd szerencséd lesz -
geeg20 #200350 majdnem jött
253 Fenerbahce - Istanbul Büyüksehirspor H 1,42 2-1
207 Atl. Madrid - Deportivo H 1,30 6-0
249 Rapid Wien - Wacker Innsbruck H 1,34 2-1
224 Marseille - Lorient H 1,66 0-3 ha nem lett volna a kiállítás inkább ott kelet volna hagynia a védőnek egyenlő létszámmal még meg tudták volna fordítani mert addig jobb volt a hazai csapat
244 Palermo - Juventus V 1,68 0-1
205 Levante - Mallorca H 2,15 4-0
26900 Ft
Eredő odds: 14,83175
Tét: 26900 Ft -
egy picit visszatérve a tegnapiakra:
Szóval én igazából azt nem értem,hogy a Barca/Messi gyűlölők nagyrésze nem is Real fan,legalábbis nekem ez jön le amikor a neten olvasom a fórumokat,cikkhozzászólásokat,és ezt nem tudom felfogni. Sokszor egy mezei Manchester vagy Milan drukker nagyobb gyűlölettel beszél a Barcaról mint amennyire támogatná a saját csapatát,és ez gyerekes viselkedés,mégha neten név,és arc nélkül erre van is lehetőség. Persze azis egy érv,hogy mindig nyerünk(ami azért nem igaz,tavaly utcahosszal vert minket a Real a bajnokságban),de semleges szurkoló(tehát nem Realos),aki egyben futballfan is,miért nem tud hátradőlni,és pusztán élvezni azt,amit Xavi,Iniesta nyújt? A futball iskoláját mutatják hétről hétre,és ennek örülni kéne,hogy láthatunk ilyen játékosokat. Sajnos én nem láthattam élőben a 90-es évek nagy legendáit,mert kicsi voltam,Beckhamen,Figon,Raulon nőttem fel,és most felnőttként Xavin,Iniestán. Én úgy vagyok vele,hogy a saját csapatomon kívül a FOCINAK szurkolok,megnézem a Realt,megnézem a Dortmundot,vagy akármelyik angol,olasz csapatot,ha éppen olyan focit játszanak. Például azt nyugodtan bevallhatom,hogy idén láttam jópár Dortmund meccset,és néhol sokkal jobban tetszett az a foci,mint a Barca játéka. Na off vége. -
akármi és bármi #200348 elég béna a választék mára! asszem ezeket rakom meg
056 Clermont - Nantes v
060 Fulham - Newcastle D
064 Rayo Vallecano - Zaragoza H
037 L'Aquila - Teramo H
011 Rubin Kazan - Szpartak Moszkva H
és egy kis könnyed
001 Csehország - Dánia V
003 Szerbia - Svédország H
007 Chalon sur Saone - Roanne H
009 VL Pesaro - Milano V
055 Cowdenbeath - St. Johnstone V
Mit szóltok? -
Meg ha lett volna némi szerencséjük :) De majdnem sikerült, na majd legközelebb :) -
ha nem a Barca ellen játszanának... -
Ez a Betis, már simán lehetne 3-2. -
Narusco #200344 sport2 streamet tudtok adni ? [sport2 kéne, nem külföldi] -
Azt én se vágom -
A Heskey-s az melyik eset, nem ugrik most be? -
Nekem is de azért mostanában már alakul a srác. -
Kedvencem Torres :D -
Ez hatalmas de van benne igazság. -
Pont azért amiért neki szurkolni, szimpatikus, nem szimpatikus. Én amúgy nem utálom a Barcát, csak én egyszerűen olyan vagyok ,hogy ha valaki már unalmasan sokszor nyer akkor nem tudok már neki szurkolni és várom mikor ér véget a széria, ugyanez van F1-ben. Pl régen utáltam, hogy mindig Sumák nyert, most meg szurkoltam neki ,hogy na legyen már végre dobogón. Vettelt szintén unom már és hiába nem szeretem Cslonzót, vagy Semiltont mégis inkább nekik szurkoltam csak ne Vettel legyen már megint elöl. -
-
nemtom más miért, belőlem 1-2 csapat ilyen ellenszenvet vált ki. nem azért mert annyira jók, mert ugyanugy útálom a poolt is kb mint a barcát de a pool most helyén van kb. -
mindig erősen foglalkoztatott az a dolog,hogy miért szurkol egy ember betegesen egy csapat/játékos ellen akármelyik sportban. Dögöljön meg a szomszéd tehene elv? -
ajánlok neki egy sasszem kezelést :D -
Ferrari23 #200333 De ez a riporter is "egyvonal" azt tökéletesen látszik qrvara nem votl az :D -
Ferrari23 #200332 Betis góóóó :D -
de. remélem nem fekszenek.
1-2 közben -
nem inkább barsza- atma? amúgy mindegy mert úgy is lefekszik az atma. év végén a harmadik helyért fognak menni.