image-BD73_519E93E2.jpg
  • bakkerman
    egy picit visszatérve a tegnapiakra:
    Szóval én igazából azt nem értem,hogy a Barca/Messi gyűlölők nagyrésze nem is Real fan,legalábbis nekem ez jön le amikor a neten olvasom a fórumokat,cikkhozzászólásokat,és ezt nem tudom felfogni. Sokszor egy mezei Manchester vagy Milan drukker nagyobb gyűlölettel beszél a Barcaról mint amennyire támogatná a saját csapatát,és ez gyerekes viselkedés,mégha neten név,és arc nélkül erre van is lehetőség. Persze azis egy érv,hogy mindig nyerünk(ami azért nem igaz,tavaly utcahosszal vert minket a Real a bajnokságban),de semleges szurkoló(tehát nem Realos),aki egyben futballfan is,miért nem tud hátradőlni,és pusztán élvezni azt,amit Xavi,Iniesta nyújt? A futball iskoláját mutatják hétről hétre,és ennek örülni kéne,hogy láthatunk ilyen játékosokat. Sajnos én nem láthattam élőben a 90-es évek nagy legendáit,mert kicsi voltam,Beckhamen,Figon,Raulon nőttem fel,és most felnőttként Xavin,Iniestán. Én úgy vagyok vele,hogy a saját csapatomon kívül a FOCINAK szurkolok,megnézem a Realt,megnézem a Dortmundot,vagy akármelyik angol,olasz csapatot,ha éppen olyan focit játszanak. Például azt nyugodtan bevallhatom,hogy idén láttam jópár Dortmund meccset,és néhol sokkal jobban tetszett az a foci,mint a Barca játéka. Na off vége.