Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
REAL MADRID
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Köszi :)
REAL MADRID
Mit szóltok ehez a tipp sorhoz,Francia liga kupa egyenes kiesés:
111 Ajaccio - Vannes 1.95 / 2.95 / 3.35 H
115 Amiens - Bastia 2.38 / 2.85 / 2.66 V
112 Clermont - Boulogne 2.25 / 2.85 / 2.80 V
Mint pl #84772?
Privibe is jöhet a válasz. Elõre is köszi :)
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
MEgéri nagyobb pénzel..vagy vmi 2x-3x tipp jöhetne:D
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
Ajax - Kijev - over 1,5
Sheriff - Basel - under 3,5
én csak ezt a 3at éreztem biztosra. de a nagy számok törvénye alapján veszíteni fogok, mert az utolsó 15 meccs amire a meccs elõtt fogadtam (szal nem élõmeccses elhamarkodott döntés) az bejött (még az elfsborg 1,5 over is, pedig 90'-ig 0-0 volt:P)...egyszer veszítenem kell:D
\"Ohhhhhh Newcastle We Love You\" :)
És mennyit ér a szisztémád?
ÉS mennyire megbízható?
Komolyan érdekel!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem azért írtam be.
csak gondoltam segítségért kaphatna segítséget az ember nem kell nekem a pénzed!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Én már írtam tegnap, hogy számomra 99%-os Ajax továbbjutása hazai pályán,1.40-ért adják.De esetleg Ajax gól tottenham over 1.5 anderlecht gól is szóba jöhetne.Ugyanennyiért..
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
Bochum - 1860 München 1X -legsimább -1.22
City under 3.5 -igencsak necces xD -1.18
Örebro over 0.5 (93' percben jött a gól,aztán vége a meccsnek...)-1.05
Hozzáteszem hogy nem láttam az Örebro meccset,csak mikor hazaértem,benyomom a gépet és látom hogy 89' 0:0 .. én meg over 0.5-re tettem,káromkodtam egy szép sort,és beutaltam 20k-t a számlámra mivel ennyit raktam erre a szelvényre,holnapi bajnokok ligájára pedig kell a lé..erre jött a gól,és az egész szelvény is:D.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Nézd meg mire válaszolt:)
Én nem haragszok:)
0-5-5 után jött a 11.meccsre a city gyõzelem :(
szegény Pool
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
szal részvétem.
de ilyenre én többet nem nagyon rakok :D félni kell érted tegnap emberelõnyben a vendég csapat! 2:5 a félidei állás :) raktam a 7.5 overre hiszen érted emberelõnyben a vendég félidõben 7 gól mondom még1 ugyis lesz és lett? nem ! maradt 2:5 végeredménynek!
#84739: ja poénból írtam :D én is 1 hónapja figyelem eddig 1 magyar volt ,sokszor meg lengyelek nyernek :(
Matt.: grat!
Mai nap elég szar lett :D:D Dehát egyszer fenn, egyszer lenn...