Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez játékostól függ.

REAL MADRID

Szntem igenis elszégyelli magát minden játékos ha otthon vereséget szenved egy gyengébb csapattól a saját közönsége elõtt. Szóval számít a szégyenérzet...Játszottál te valaha vmilyen sportot igazolt játékosként?
Shep
A fociban nem a szégyenérzet dönt úgyhogy akármi lehet 😊 de az Ajax ettõl függetlenül ott lesz a fõtáblán.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BBeno2
hazai terepen egy hamdaouival és suarezzel felálló ajax szégyen lenne ha nem nyerne és jutva tovább...

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Keroz1n
Hát én már megtettem,nincs visszaút,de elõtte kell még egy anderlecht gólocska is.
Egyébként szerintem tottenham lesz a hunyó,young boyz-ék szvsz kb leszarják hogy hol játszanak,azaz kb nagyon mindegy h hazai pályán vagy idegenben,rúgnak egy gólt és beállnak falizni.Tottenham meg búcsúzik.
És mivel tottenhamra többen raknak szvsz mint az ajax-ra ezért a fogadóirodák is jól járnak 😄.De viszont abban 90%-ban biztos vagyok h tottenham/ajax kéz a kézben nem fog továbbmenni.

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Shep
Mindenki megrakja az Ajaxot aztán úgy járunk, mint tegnap a Honkával 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Továbbmegy az ajax.
Keroz1n
Ez teljesen meggyõzött... xDD na de mindegy amúgy is meg akartam tenni,meg is fogom valszeg...

THeArrow
eléggé

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Keroz1n
Na utoljára..ajax továbbjutása mennyire reális?xD

Ez a mai "poén":

Szemezgessetek belõle!
sb1
Lovin..leginkább.. 😊... meg 1/2 oldalon..

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Shep
Mondanám ,hogy vezesd le de utána meg jönne a ha õ levezette akkor én miért nem, úgyhogy ...

egyálltalán hol lehet fogadni lovakra?😄DDDDDD
BBeno2
tehát akkor jelenleg itt tartok

fulham - portvale H
accrington - newcastle V ( ugye itt nincs visszavágó ? csak X esetén? )
B'burn - norwich H
anderlecht - partizan H
ajax - dinamo H
real - penarol H

Attila8805
Az agár szerintem 100 szor rosszabb mint a pacik.
Lovakra van nekem is "szisztémám csak nagyobb tõke kéne hozzá és mint tudjuk semmi se biztos.
Ha valakit érdekel levezetem😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ha idegenben lõttel megy tovább akkor 0:0 t kéne játszania...
nyernek 2-1ree
anderlechtõl meg 3-1es sikert várok valami oknál fogva :S
BBeno2
vagy a west ham fog Xelni vagy a sunderland. lehet kettõ helyett inkább berakom a newcastle-t... szerintem erõre kaptak a 6-0 után...

mit gondoltok az ajax meccsrõl? sima hazai vagy benne van az X és idegenben lõttel tovább megy az ajax?

Shep
Nézzél meg pár versenyt, meg a szorzókat is és majd utána térjünk vissza rá ok?

ez a válasz mehetett volna tegnap 😊
Legalább 1 premier ligás csapat megbotlik szntem. 😞
Valóban nem. De kétlem h az agarak tulajdonosai nem törekednének minden téren arra, hogy az õ állatuk nyerjen. Tehát ...
Shep
Nem sokat tudsz az agárversenyekrõl mi? Agárverseny totál lutri a lóverseny meg a sportfogadás csúcsa.

BBeno2
szerintetek?

fulham - portvale H
west ham- oxford H
sunderland - colchester H
B'burn - norwich H
anderlecht - partizan H
real - penarol H

???

Mért az agarakat nem lehet feltérképezni mint a lovakat? Állat mindkettõ. Vagy mindkettõ a legalja a sportfogadásnak?
Shep
Tuti nincs ahogy már azt megbeszéltük, és fogalmam sincs mennyit ér 😊 (Ezért nem válaszoltam)

Így van, megnéztem jó pár futamot tét nélkül de utána se tettem volna rá semmit.

REAL MADRID

Attila8805
😄
Nem baj teljesen lényegtelen😄
Ha 1 milliót csináltál belõle az se érdekel grat hozzá.
Nem vagyok irigy ember.
De tegnap kérdeztem hogy mennyire tuti a lovas szisztéma és mennyit ér meg neked arra nem válaszoltál!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Shep
Hát csak az már tényleg a szerencsejáték legalja.

De van agárverseny <#idiota>

REAL MADRID

Shep
BaH-on nincs lóverseny úgyhogy ... 😊

Keroz1n
Sevilla bragat under 4.5-re simán lehetne tenni,egyik legunalmasabb meccs volt az odavágó..bár lehet hogy hazai pályán szétverik õket,mondjuk nem túl sok támadást láttam tõlük.

Igen a piros a kiemelt 😊

REAL MADRID

mrmint a piros szinüek pl. sevilla braga h ugye?
olvasgatom...
Arra igazabol under 2,5-t tennek csak olyan nincs 😛

REAL MADRID

Látom nálad is megvan jelölve a 069 H-ra,szóval akkor marad az. Köszi srácok!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Keroz1n
Akkor valójában 5eurot adott,nem az õ érdeme hogy feltolta 1000-re,a másik meg az hogy nem õ adta hanem a fogadóiroda,õ csak tett egy szívességet.
Ha valaki "meghív" egy puttóra és pont akkor nyerek akkor kap valamennyit a lébõl,mivel az 100%-ban szerencsejáték,5euroból meg ész nélkül nem lehet 1000-et csinálni.

Ha valakit érdekel mit várok a mai napra:

tippmix

Oddsnál ami ki van emelve azt várom, ami nincs azoknál vagy kicsi a szorzó vagy nem érdekel. Van dupla és háromesély amirõl késõbb részletes elemzés után döntök. Amelyik mérkõzés ki van emelve azt majdnem biztos megjátszom.

REAL MADRID

Sziasztok!

A mai szelvényem:

Brantford - Hull City V
Crewe - Ipswich V
Hartlepool - Wigan V
Leeds - Leicester H
Leyton - West Brom. V
Wolverhamp. - Southend. H

Eredõ odds: 39,54
Várható nyeremény: 11.865
Nem láttam 😞
csumpaa
majd 2körül felrakom képbe azt a 5 szelót amit minnyárt feladok😄
Helyette valami 'tutibb' 1.8-2 körüli odds-os meccs nincs?

Attila8805
Ja fõleg a tuti titkos lovas szisztémájával!!!!

Megérzés 😄 Akkor azt hagyd ki 😄 Utólag meglátjuk 😄
A 069 kivételével mindet kinéztem én is! 😊
Nem necces az egy kicsit?

Van némi egyetértés? 😊
😄DDD 5 eurót adott de ha van eszed feltolhatod 100euróra is, akkor valójában mennyit is adott ?<#ravasz1>
ez olyan mintha valaki meghív téged egy puttóra 😊 neki 200ft-ba került de mivan ha pont a fõnyereményt ütöd meg, egybõl drága meghivás lett belõle...
Köszi szépen! 😊

069 Landskrona - Angelholms H 2.25
097 Anderlecht - Partizan H 1.56
089 Sevilla - Braga Sevilla jut tovább 1.64
130 Stoke - Shrewsbury H 1.35

Erre gondolok! 😄
megnézem 😊