Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Egyébként szerintem tottenham lesz a hunyó,young boyz-ék szvsz kb leszarják hogy hol játszanak,azaz kb nagyon mindegy h hazai pályán vagy idegenben,rúgnak egy gólt és beállnak falizni.Tottenham meg búcsúzik.
És mivel tottenhamra többen raknak szvsz mint az ajax-ra ezért a fogadóirodák is jól járnak 😄.De viszont abban 90%-ban biztos vagyok h tottenham/ajax kéz a kézben nem fog továbbmenni.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szemezgessetek belõle!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
fulham - portvale H
accrington - newcastle V ( ugye itt nincs visszavágó ? csak X esetén? )
B'burn - norwich H
anderlecht - partizan H
ajax - dinamo H
real - penarol H
Lovakra van nekem is "szisztémám csak nagyobb tõke kéne hozzá és mint tudjuk semmi se biztos.
Ha valakit érdekel levezetem😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
nyernek 2-1ree
anderlechtõl meg 3-1es sikert várok valami oknál fogva :S
mit gondoltok az ajax meccsrõl? sima hazai vagy benne van az X és idegenben lõttel tovább megy az ajax?
fulham - portvale H
west ham- oxford H
sunderland - colchester H
B'burn - norwich H
anderlecht - partizan H
real - penarol H
???
REAL MADRID
Nem baj teljesen lényegtelen😄
Ha 1 milliót csináltál belõle az se érdekel grat hozzá.
Nem vagyok irigy ember.
De tegnap kérdeztem hogy mennyire tuti a lovas szisztéma és mennyit ér meg neked arra nem válaszoltál!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
REAL MADRID
REAL MADRID
olvasgatom...
REAL MADRID
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha valaki "meghív" egy puttóra és pont akkor nyerek akkor kap valamennyit a lébõl,mivel az 100%-ban szerencsejáték,5euroból meg ész nélkül nem lehet 1000-et csinálni.
tippmix
Oddsnál ami ki van emelve azt várom, ami nincs azoknál vagy kicsi a szorzó vagy nem érdekel. Van dupla és háromesély amirõl késõbb részletes elemzés után döntök. Amelyik mérkõzés ki van emelve azt majdnem biztos megjátszom.
REAL MADRID
A mai szelvényem:
Brantford - Hull City V
Crewe - Ipswich V
Hartlepool - Wigan V
Leeds - Leicester H
Leyton - West Brom. V
Wolverhamp. - Southend. H
Eredõ odds: 39,54
Várható nyeremény: 11.865
majd 2körül felrakom képbe azt a 5 szelót amit minnyárt feladok😄
Nem necces az egy kicsit?
ez olyan mintha valaki meghív téged egy puttóra 😊 neki 200ft-ba került de mivan ha pont a fõnyereményt ütöd meg, egybõl drága meghivás lett belõle...
097 Anderlecht - Partizan H 1.56
089 Sevilla - Braga Sevilla jut tovább 1.64
130 Stoke - Shrewsbury H 1.35
Erre gondolok! 😄