Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Többet nem is szeretnék hozzáfûzni.
szomferi
szép, nagyon szééééép

én hamarosan megkapom egy tartozásom <12k>, azon filóztam hogy meg kéne forgatni...
a héten megkapom, esetleg mi lehet amire tehetnék ekkora összeget bátran?
pl Barca, Chelsea, MU, Real, Bayern, stb...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

w77d
én besírok ha nem lesz több gól a Fener meccsen... 5 elsõ félidõs gól után én kurva jelentõs összeget tettem arra, hogy lesz egy hatodik is....

Shep
Hát ez igen velõs hozzászólás volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hah
Shep
Ne fûzz hozzá nagy reményeket én 3 éve követem és 2 kezemen meg tudom számolni hány magyar volt közöttük 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kraawz
ez már valami , gratula

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Shep
Ja és Dean, hiszed vagy sem vannak pro-k akik hosszú éveket(akár 5-10 is) ölnek egy egy szisztéma tesztelésébe finomításába.

Shep
Ki mondta ,hogy régóta mûködik?

w77d
nem hiszem el, hogy a fener meccsen elsõ félidõben 5 gól volt, a másodikban egy sem esik be....

dragon11
10k mínusz a nap, izlandi is tiltólista.

Breidablik 0 - 2 Haukar

mi ez bazmeg

Matthew Prosac
sry srácok hogy nem írtam be elõre a szelvényt, de most tényleg nagyon babonás voltam, ugyanis a tét ennél jóval több volt: ha nem jön be a szelvény, akkor nem jön össze a tandíjpénz a következõ félévemre, amit ezen a héten kell befizetnem! még számolnom kellett azzal is hogy 2-3 nap a kiutalás, tehát MA vagy legkésõbb holnap kellett nagyot nyernem. hálistennek bejött, megvan a tandíjra a pénzem 😊
ha ez most nem jött volna össze, gyakorlatilag passzív félévet kellett volna kérnem..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fõleg ha feltolja 1 misire akkor pláne 😄
BAH.. naponta ugye osztanak 50 eurót.. már 800nál járunk hiszen nem jelentkeznek be a kisorsoltak :S remélem holnap engem fognak kisorsolni 😄
Attila8805
Igazság szerint szíve joga de egy részt neked is igazad van mivel nem nyer kevesebbet ha mi is nyerünk de most pisztolyt se tarthatsz a fejéhez.

De én is tudok példát hozni pl amikor két kódom volt bet-at home-ra akkor belinkeltem hagy legyen másnak is pedig az több mint ezer forint volt!😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

maradjon is :S
egyébként meg emlékeztek tavaly mit hajszoltam a hétfõi bundesliga 2 meccsekre?😄DDDD
loofy
18 meccs alatt nem bírtak nyerni,most meg...

\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"

Fener meccsen mik maradnak ki 😮

REAL MADRID

gratula
ne bánd 😊 inkább nyerj sokszor aprót mint egyszerre bukj sokat 😊
valamiért nálam az van most,hogy ha 500as téttel tolom a szelókat akkor jön, viszont ha 2000et rárakok valamire akkor nem jön :S szóval mostmár nálam alapszabály h 1000 ft a max tét 😄
bet365 meg nem írta jóvá a félidei nyereményem. szóval most ha nem lesz gól a trabzonspor meccsen akkor köszönöm nekik mert most siman 5.5 over + pool 1.5 over-t raktam volna all in!
aha ha régóta mûkõdik a szisztémája akkor már elvileg halálra kereste magát ergo simán megoszthatná de hát vannak ilyen emberek 😄

ez olyan mintha vki megkérdezi h kell a kombinált tippmixet kitölteni és én nem mondom meg neki hanem megvárom h jöjjön rá õ maga , hiszen nekem is rákellett jönnöm ,teszem fel pénzbe került h feladok egy 6/4eset és ugy láttam h mit is hozhat...
de mind1 nah 😄
no meg elkéri vki kölcsön a bringát akkor nem adom oda neki mert nekem is pénzbe került 😄DD
Tettem egy ilyet estére:

Gimnasia - Chacarita Juniors páros gól 1.825
ffxi
19:30kor értem haza melóból. Csak gyors elemzés, mert kezdõdnek a meccsek és poénból bejött. Igaz poén téttel 😞

link

Fákjúal!

Keroz1n
1-0....

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Yerep
na, a Lpool védelme összekaphatná magát, de a ManCityé is maradjon jó😄

\"Ohhhhhh Newcastle We Love You\" :)

Yerep
na tettem, most egy olyat, hogy tranz, bochum és fram meccseken lesz még gól😄

THeArrow
xet tettem poénra ..

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Yerep
én under 3,5öt tettem rá

Keroz1n
Nincs itt tudás,vagy legalábbis nem olyan amilyenre gondolsz.Pusztán nagy számok törvénye van amire pl Matt is épít nem is kevésszer..azaz -csak egy példa- 1 csapat 2 meccsen keresztül nem rúg gólt,3. meccsen otthon játszik verhetõ ellenféllel = all in .
+ Egy kis money menedzsment pl 10k-t 3 részre osztjuk, 3 külön szelvény, 2 bejön már jók vagyunk stb.
Gondolom ééén...aztán lehet hogy valami látnok és az üveggolyóján keresztül vizsgálja meg a meccseket xD.

Shep
Miért ha egyszer nem publikus, akkor mit írjak rá ...?

Shep
1-0, Tevez lövi 😊

Én annyi esélyt adok a 0-0nak mint a 2-2nek...semmit nem mernék rá rakni :S
Csak akkor ne nagyképûzz ilyen mondatokkal h "nem publikus😊" ...akkor ne írj vissza neki...vagy írj normálisan...
w77d
City - Liverpool-on mit vártok??? akármi lehet, akár gólos tipp is...

Attila8805
Ebben teljesen igazad van.
Ha esetleg eljön az idõ akkor azért oszd meg velünk is😉
És további sok-sok szerencsét neked!
(Minél hamarabb eléred a célod annál hamarabb kapjuk meg a tudást😄 )

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Keroz1n
Bochum 2-1 , 1X-be vannak..innen elkúrják akkor anál lesz.

Man city under 3.5-re mennyi esélyt láttok?

Viktorr
óóóóó,köszi!

Ilyen nincs tippmixen.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Sparta Praha - ®ilina
holnapra szentetek várható a prágátol a 3gól?(matematikailag nem ártana😄)
Shep
Figyelj ide én beleöltem nem kevés idõt és némi pénzt is a dologba, amivel hosszú távú terveim vannak és ezért nem kívánom fûnek fának elmondani a módszereimet, majd ha eljön az ideje bárki megtudhatja.
Egyébként Mattel beszéltem már 1x errõl és õ is úgy gondolja, hogy nincs benne semmi kivetnivaló ha nem osztom meg a szisztémáimat.

Benne van meg 2-3 is.

REAL MADRID

na jóvan ez izgulós volt.
aki nézi a streamet mondja már meg benne van még1 gól a meccsben?😄
Keroz1n
ÖREBRO GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH BASSZÁTOKMEGAK***** MÉ KELL AGYFASZOSDIT JÁTSZANI VELEM

asszem lõttek a lóvémnak szaros izlandi megye2 jobb bajnokság legalább az utcsók nem verik a dobogósokat -_-

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Fuu majdnem 3-3 😄D

REAL MADRID

Viktorr
Sziasztok!

Hogyan kell tipp mix szelvényen pl két esélyes tétet tenni,egyszerûen bejelölöm a H-t és a D-t?

nebazz ne legyen már 3-3 baszki :S már kezdtem örülni h ez meglsz a félidõre :S
Trabzonspor - Fener felido elott 3-2 😮

REAL MADRID

még jó h a Breidablik-ra raktam -_-

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Halmstad góóóól <#worship>
Breidablik 0 - 2 Haukar

LOL 😄 Vendégekre 10,5x volt a szorzó 😄

Török drukkerek nem gyengén lézereznek a játékosok szemébe.

REAL MADRID