Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én hamarosan megkapom egy tartozásom <12k>12k>, azon filóztam hogy meg kéne forgatni...
a héten megkapom, esetleg mi lehet amire tehetnék ekkora összeget bátran?
pl Barca, Chelsea, MU, Real, Bayern, stb...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ha ez most nem jött volna össze, gyakorlatilag passzív félévet kellett volna kérnem..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
BAH.. naponta ugye osztanak 50 eurót.. már 800nál járunk hiszen nem jelentkeznek be a kisorsoltak :S remélem holnap engem fognak kisorsolni 😄
De én is tudok példát hozni pl amikor két kódom volt bet-at home-ra akkor belinkeltem hagy legyen másnak is pedig az több mint ezer forint volt!😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
egyébként meg emlékeztek tavaly mit hajszoltam a hétfõi bundesliga 2 meccsekre?😄DDDD
\" You\'ll never walk alone\" /// \"fix my problem with the blade...\"
REAL MADRID
ne bánd 😊 inkább nyerj sokszor aprót mint egyszerre bukj sokat 😊
valamiért nálam az van most,hogy ha 500as téttel tolom a szelókat akkor jön, viszont ha 2000et rárakok valamire akkor nem jön :S szóval mostmár nálam alapszabály h 1000 ft a max tét 😄
bet365 meg nem írta jóvá a félidei nyereményem. szóval most ha nem lesz gól a trabzonspor meccsen akkor köszönöm nekik mert most siman 5.5 over + pool 1.5 over-t raktam volna all in!
ez olyan mintha vki megkérdezi h kell a kombinált tippmixet kitölteni és én nem mondom meg neki hanem megvárom h jöjjön rá õ maga , hiszen nekem is rákellett jönnöm ,teszem fel pénzbe került h feladok egy 6/4eset és ugy láttam h mit is hozhat...
de mind1 nah 😄
no meg elkéri vki kölcsön a bringát akkor nem adom oda neki mert nekem is pénzbe került 😄DD
Gimnasia - Chacarita Juniors páros gól 1.825
link
Fákjúal!
\"Ohhhhhh Newcastle We Love You\" :)
\"Ohhhhhh Newcastle We Love You\" :)
+ Egy kis money menedzsment pl 10k-t 3 részre osztjuk, 3 külön szelvény, 2 bejön már jók vagyunk stb.
Gondolom ééén...aztán lehet hogy valami látnok és az üveggolyóján keresztül vizsgálja meg a meccseket xD.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
Ha esetleg eljön az idõ akkor azért oszd meg velünk is😉
És további sok-sok szerencsét neked!
(Minél hamarabb eléred a célod annál hamarabb kapjuk meg a tudást😄 )
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Man city under 3.5-re mennyi esélyt láttok?
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
holnapra szentetek várható a prágátol a 3gól?(matematikailag nem ártana😄)
Egyébként Mattel beszéltem már 1x errõl és õ is úgy gondolja, hogy nincs benne semmi kivetnivaló ha nem osztom meg a szisztémáimat.
REAL MADRID
aki nézi a streamet mondja már meg benne van még1 gól a meccsben?😄
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
REAL MADRID
Hogyan kell tipp mix szelvényen pl két esélyes tétet tenni,egyszerûen bejelölöm a H-t és a D-t?
REAL MADRID
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
LOL 😄 Vendégekre 10,5x volt a szorzó 😄
REAL MADRID