211992
-
telefonon ahogy kell:D 2x fogadtam és nyertem is.a 3. fogadás csak azért volt hogy kipróbáljam müködik e.csak 50 ft-al de gondolom itt is korlátozva vagyok.fogadni bármikor lehet főleg hogy van élő fogadás.szar ez hogy nem tudok nagyobb tétet tenni és gyüjtőbe meg csak aprópénzt.
Biztosíthatjuk arról, hogy döntésünket alapos megfontolás után hoztuk meg.ez a mondat megmagyarázza hogy miért?:D az okot kérném rohadjanak meg -
germantiger #202527
-
germantiger #202526 Chelsea alkot megint -
azza #202525 hétfőn** -
azza #202524 Nah fasza 1345Ft maradt a kártyámon és legközelebb hétvégén tudok csak utalni,155Fton múlik hogy tudjak játszani..dejóó.nincs valakinek valami ötlete hogy tudnám megoldani?:DD -
hát hogy szoktál telefonon fogadni? :D
am akkor szoktak ilyet ha úgy gondolják h meccsrejáróként az események előtt fogadsz amikor már élőben látod és még tudsz fogadni nem? -
Fulham-Nottingham-Wigan hajrá!!!! -
mormogi11 #202521 a két gagyi svájci érdekes lesz
,beszurkoljuk!
-
Sajnálattal értesítjük, hogy egy a számláján történt ellenőrzést követően Ön a jövőben nem használhatja telefonos fogadásszolgáltatásunkat. A weboldalunkon megtett fogadásait továbbra is elfogadjuk, de jövőbeni fogadásai közben korlátozások léphetnek fel.
Biztosíthatjuk arról, hogy döntésünket alapos megfontolás után hoztuk meg
az mi hogy nem irják le az okot? korlátoztak már valakit valaemelyik oldalon? -
Linköping, Biel kéne még mellé. remélem jól döntöttem, sokat filóztam hogy Skelleftea vagy Linköping legyen -
mormogi11 #202518 azért már nem kell izgulni -
és jó lett -
akármi és bármi #202516 én megraktam két francia kupameccset az esélytelenebbre,ezerből 111ezer lehet :D
utálom a kupameccseket sok meccs elmegy remélem ez most bejön :) -
Kazan eddig elég jól hozza 1.7ért -
én ellene raktam volna de lemaradtam.most meg nem tudok fogadni mert bet365 nem jó valami. -
mormogi11 #202513 nem hiszem,akinek van egy kis tapasztalata csínján bánik ezekkel a meccsekkel -
Newcastle miatt sokan bukhattak... -
SNICKER #202511 már usa vezet :D -
akármi és bármi #202510 akkor inkább usának szurkolj mert én megtettem :D -
hát ha te mondod. egy alsóosztályú győzelme nekem még mindig meglepi. max -
SNICKER #202508 remélem svédek nyernek. nem raktam meg, de azt raktam volna :D -
szmegma #202507 ráadásul tavaly fordítva voltak a szorzók és brighton nyert 1-0-ra az FA kupában -
szmegma #202506 ezen mi a meglepi?
2.3 volt hazaira és 3.1 vendégre -
nekem rendben van
-
mésnak is szarakszik a bet365 ? -
első FA meccs és meglepi lesz? 1-0 a brightonnak és Newcastle piros :D -
biztosra vettem hogy betis nyer.több pénzt kellett volna rakni.3. gólon is gondolkodtam de gyáva voltam és ilyenkor persze hogy bejön. -
mormogi11 #202501 könnyen x lesz az is!
-
akármi és bármi #202500 Vagy fordítva :DDDDDDDD -
akármi és bármi #202499 svédek nem tudták kihasználni a kettős emberfórt.remélem ez már azt jelenti hogy az amcsik nyernek :D -
szmegma #202498 menjetek a picsába ezzel a Macclesfield 1X-el 
-
Wigan Athletic - Bournemouth
Tipp: Mind két csapat szerez
Odds:1.72
Újabb FA kupa meccset választottam, és a helyzet itt is hasonló mint a Cardiffin.
Kezdjük a Wigan- el. jelenleg 18. helyen állnak a bajnokságban, 18 ponttal. 5-6 csapat lesz ebbe az évbe aki kieshet, ez már tisztán látszik. Komoly csata lesz, de ez most nem is annyira lényeges. Viszont az kérdése, lehet, hogy ugyan úgy mint a Cardiff esetében mennyire fontos ez a kupa nekik. Szerintem fontos, sőt, nagyon jót tenne nekik egy önbizalmat növelő győzelem. Ha szerény Angol tudásom nem téved, akkor ma már lehetséges, hogy pályára lép a frissen igazolt két játékos Roger Espinoza és Angelo Henriquez. Antolin Alcaraz éS Ryo Miyaichi hamarosan vissaztérhet a csapatba, akár már ma is pályára léphetnek, de ennek nincs sok esélye. A hiányzók: Ben Watson (törött láb), Albert Crusat (térd) és Adrian Lopez. Maloney, és Di Santotol várhatjuk ma a gólokat.
Bournemouth csapata a 3. osztályba rúgja a bőrt. Nagyon jó formába vannak, utolsó 5 bajnoki meccsükből 4 et nyertek, és 1 döntetlen a mérlegük. Lewis Grabbantól várhatjuk a gólokat, nagyon jó formában érkezhet a Wigan otthonába. Olvastam pár nyilatkozatot, mindent megfognak ma tenni, hogy tovább jussanak, nagyon motiváltak a játékosok.
Összeségében van két motivált csapat, a Wigan védelme nem éppen a legjobb, egy gólt szinte biztosan fognak kapni. Gólgazdag mérkőzésre számítok, ahol szoros meccsen akármelyik csapat nyerhet, de hogy mind két csapat befog találni, az szinte biztos. Tippem: Mind két csapat szerez gólt.
Macclesfield Town - Cardiff City
Tipp: 1X
Odds: 2.20
Érdekes meccs elé nézünk. Míg a hazai együttes a Blue Square Premier League- ban a 10. helyet foglalják el, addig a vendég együttes az első helyen áll, az Angol 2. osztályban a Championship- ben. Nem is lehet kérdéses, hogy ki az esélyese ennek a találkozónak.
Akitől hazai oldalon várhatjuk a gólt, gólokat az Matthew Barnes-Homer. Eddig 15 gólt lőtt a bajnokságban, és 3- at az FA kupában. Várhatóan a kezdőben fog pályára lépni Chris Holroyd akitől ugyan csak várhatunk gólt, gólokat, már ha fognak lőni egyáltalán, mert én egy 0-0 ás döntetlenen se lepődnék meg, de ez eléggé irreális.. Jobb oldalon Ryan Jackson fog szerepelni, aki gyakran fut előre védő létére, hogy segítse a támadásokat.
Cardiff csapatában sajnos még hivatalos infot nem láttam erről, csak különbözö oldalakon olvastam, hogy nagyon sok hiányzó lesz, majdnem az egész kezdő csapat. Ha ez így lesz, akkor az 1X nagyon nagy ajándék lesz.
Cardiffnak a célja a feljutás. Minden erejükkel erre koncentrálnak, és év elején ezt már eljátszották a Ligakupában is, amikor a Northampton csapatától szenvedtek 2-1 es vereséget. Akkor is valami ilyesmi lehetett az ok, hogy mért kaptak ki, hiszen eredetileg sokkal jobb játékosok alkották a csapatot, és simán nyerniük kellett volna. Ez még egy érv arra, hogy miért nem lesz itt ma vendég siker.
Összeségében én azt gondolom, hogy ha Cardiff tényleg tartalékos csapattal ál ki, akkor biztosan nem fognak nyerni, de ha ez mégse így lenne, akkor is megvan az esélye a hazai csapatnak, hiszen van egy gólerős támadójuk, és a hazai pálya is melletük szól. Sajnos a Cardiff keretéről hivatalos közleményt sehol se találtam, de azért ritkán szoktak tévedni ezek az oldalak, remélem ma se lesz ez másképp. Ja, és ha Cardiff le akarja adni a meccset akkor azt le fogja a rendes játékidőben, mert döntetlen esetén újra játszás van, szóval a DNB Macclesfieldben is van érték 3.75 ért.
-
Birmingham, Cardiff is elég kutya csapattal állnak ki, Leeds és Macclesfield 1X, elég jó buli mára, Macclesfield +1.5 1.5 körül van
Chelsea meccsen mindkét csapat betalál szintén jó lehet, akárcsak az over
Newcastlenél Tiote Afrika-kupára ment, Ba eligazolt, Cissé és Coloccini otthon maradtak, mellettük továbbra sincs Ben Arfa, Cabaye, Gutierrez, R.Taylor, S.Taylor, Simpson, Gosling, Vuckic
A Brighton viszont pocsék otthon, a meccsei 72%án nem voltak képesek nyerni idén
a várható kezdők a meccsre
Newcastle: Elliot, Santon, Williamson, Anita, Perch, Bigirimana, Shola Ameobi, Obertan, Sammy Ameobi, Tavernier, Abeid
Brighton: Ankergren, Greer, Bridge, Hammond, El-Abd, Barnes, Orlandi, Mackail-Smith, Dicker, Lopez, Bridcutt
A Boronál 13 felnőtt játékos kimarad
A Preston tegnap edzésén csupán 12 játékos tudott részt venni, finoman szólva is hiányos a keret -
Tomi 74 #202495 FA mérkőzéseken biztosan lesz egy jó pár döntetlen,főleg a harmad ill. a negyed oszt. összecsapásokok! -
Mindenesetre egy betonbiztos 900 körüli szorzónál ki a franc az, akinek még szükséges lenne rá, hogy meg is vegyék még ezeket a tippeket fejenként mondjuk 100 euróért? :) -
Ferrari23 #202493 :D -
szmegma #202492 én szinte biztosra veszem az X2-t. -
SNICKER #202491 Catania - Torino elemzések:
"A Catania otthoni mérlege 9 meccsen 6-1-2 17-9es gólkülönbség. Csak a Milantól és a Juvétól kaptak ki otthon, valamint a Napolival lett döntetelen. Azaz csak nagy csapat vitt el 3 pontot eddig tőlük. Hozzátéve hogy a Milan is úgy hogy volt egy kiállítás a Cataniánál. A Samp ellen hátrányból fordítottak pl, a többi csapatot pedig egyaránt megverték otthon. A 3 csatáros felállás eléggé yól megy a Cataniának, igaz az előző meccsen Bergessio nem játszott, de Barrientos és Castro ott voltak a csatársorban.
A Torino idegenbeli márlege 9 meccsen 1-6-2 9-10es gólkülönbséggel, idegenben elértek pár bravúros döntetlent ( Lazio, Napoli) . Teljesen hullámzó teljesítményt nyújtanak, de itt nehéz dolguk lesz mert a Catania csapatilag nagyon együtt van."
"Catania: Hazaiaknál hiányzik Sciacca és Alvarez, míg Morimoto és Biaganti játéka kérdéses.
Andújar - Marchese, Legrottaglie, Spolli, Bellusci - Isco, Lodi, Almirón - Bergessio, Gómez, Barrientos
Torino: Vendégeknél is vannak hiányzók. Santana és Ogbonna még mindig nem áll rendelkezésre, míg Verdi és Diop sem biztos, hogy pályára lép a mai napon.
Gillet - Darmian, Gilk, Rodríguez, Maisello - Cerci, Vives, Gazzi, Birsa - Sansone, Bianchi
Érdekességek:
- Catania csak kétszer kapott ki ebben a szezonban hazai pályán. A Juventus győzött 0-1-re, egy igen véleményes mérkőzésen, valamint a Milan 1-3-ra, de ezen a meccsen vezettek a hazaiak, amíg ki nem állították egyik játékosukat, akkor fordított a milánói gárda.
- Catania 9 ebben a szezonban lejátszott hazai meccséből 6-szor győzött, 1 döntetlen és az említett 2 vereség mellett. gólarány: 17-9
- Torino vendégségben szeret döntetlenezni. 1 győzelem, 6 döntetlen és 2 vereség.
- Catania 26 góljából, 17-et hazai környezetben szerzett.
- Torino utoljára az Atalantát győzte le vendégként, akkor 5-1-re győzött. Azóta eltelt több, mint 3 hónap.
- Bergessio, a hazaiak csatára bomba formában, utóbbi 4 meccsén 5 gólt szerzett. (2 kupa, 3 bajnoki)
- Vendégek legjobb góllövője Bianchi 6 találattal, tőle messze lemaradnak a többiek. Mindössze Gazzinak van 2 találata, többiekne csak 1.
Nem a közös múlt, ami meghatároz ebben a párosításban, hanem az aktuális formák, illetve a hazai/vendég szereplések. Catania bika erős otthon, bajnoki pontjainak nagy részét ott gyűjti. Ezzel szembe a Torinoiak nem igazán tudnak nyerni vendégként, csak döntetlenekre jók. Az 1,95-ös hazai odds igen barátinak mondható, ezzel a tudattal, szóval mindenképp megéri megjátszani, mert magas oddsról beszélük, ahhoz képest, hogy ismerjük ezeket az adatokat.
Fontos még hozzátenni, hogy a Torino - jelenleg - biztonságban van, ugyanis 4 ponttal elkerüli a kieső zónát és a mostani fordulóban, pl. a Cagliari, akivel előzőleg foglalkoztunk, nem valószínű, hogy begyűjti a 3 pontot, vagyis nem lesznek veszélyben. - tehát annyira nem létszükség ez a 3 pont." -
szmegma #202490 172 Sevilla - Osasuna H 1.60
230 Udinese - Internazionale V 2.43
240 Napoli - Roma H 2.15
247 Swansea - Arsenal: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1.67
Eredő odds:13,959864
Tét:400 Ft
Várható nyeremény:5583 Ft
133 Macclesfield - Cardiff V 1.55
140 Millwall - Preston H 1.63
142 Oxford Utd. - Sheffield Utd. V 2.10
161 Boulogne - Toulouse V 1.55
174 R. Santander - Ponferradina D 3.00
176 Alcorcon - Real Madrid B H 1.70
182 Catania - Torino 3.15
Eredő odds:132,11466
Tét:200 Ft