211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • vigos
    -Palermo győzelem
    -Middlesbrough Vereség
  • dragon11
    Nem kételkedem 1 kicsit sem benned, mert letettél már sok mindent asztalra, de írnál vlmit a 2meccsről, hogy miért ilyen biztos mindkettő?:) [érdekelne:P]
  • Ferrari23
    Kártyára...
  • shyter
    2 hét? az sok:S Hitelkártyás vagy banki átutalásos kifizetést kértél?
  • kraawz
    palermo 80% , boro 60 nálam.
  • Ferrari23
    Én onnan vagy 2x kértem ki, mindig eltartott nekik vagy 2 hétig....
  • shyter
    Bwin-en mennyi idő az első kifizetés?
  • dragon11
    Sztetek melyik jobb??

thx..:)

-Palermo győzelem
    -Middlesbrough győzelem
  • Andreas714
    Tény és való, hogy a mindenben benne van az is , hogy 3-0 a Dortmundnak! :D Én sem biztos, hogy teszem, várok egy kezdőt, meg még elmegyek sz**ni és gondolkodni! :D
  • kraawz
    Én a Stuttgartot gólra sem teszem, de majd kiderül :)
  • Andreas714
    Én a dortmundba nem bízok, pontosabban úgy fogalmaznék, hogy a Stuttgart mindenre képes MINDÍÍÍÍG, MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT! :D:D:D
  • kraawz
    nem azért :)
  • Dean Winchester
    betisben a barca elleni győzelem miatt bízol vagy nem? :D
    egyébként az első nagyon tetszetős!
  • Andreas714
    Mai tippek:

ITT

Ahol pipa van , az a biztosabb szntem! :)

• kraawz
    Kraawz's Corner tips of the day on 1/22/2011

Cercle Brugge – Lierse H 1.57
    Borussia Dortmund - VfB Stuttgart H 1.52
    Cottbus – Bielefeld H 1.48
    Palermo – Brescia H 1.45

Value matches on 1/22/2011
    Granada – Recreativo H 2.18
    Villarreal B – Betis V 2.20
    HSV Hannover - Schalke H 2.78
    Freiburg – Nurnberg H 2.46
    Charleroi – Mechelen V 2.14
  • dragon11
    Ja, most muszáj..

miért, mi nem tetszik rajta ?
  • CB SNIPER #117768
    mindenképp kell ilyen magas odds? :o
  • dragon11
    köszi szépen.:)

138 1 Cottbus - Bielefeld 1.43 H
    199 1 Genk - Kortrijk 1.35 H
    163 1 Middlesbrough - Preston 1.55 H
    169 1 Celtic - Aberdeen 1.23 H
    148 1 Arsenal - Wigan 1.20 H
    194 1 *(0-1) Barcelona - R. Santander 1.21 H

@5,33

Így milyen ?
  • CB SNIPER #117766
    nemkaptak ki sok góllal mostanában max malaga-tol..szoval itt az ideje...
  • dragon11
    haha:D

oké, inkább bízok a barcába + racing nem nagy ellenfél nem ?
  • CB SNIPER #117764
    de várj én csak aztmondtam hogy ÉN hogytenném meg a szelot most nehogy sevilla nyerjen 3-0ra aztán tényleg nem kötekedésböl de lebaszol itt engem is mert én elég érzékeny lélek vagyok és utálok sirni :d
    ha választanom kéne ÉN inkább barca handy-re tennék...
  • dragon11
    Köszönöm mindkettőtöknek, sevilla törölve. A Celticben viszont bízom!!!!!

Sevilla helyett Barcelona 0-1 H ????

köszi még1x
  • Dean Winchester
    sevillat adom én is :D siman eltudok képzelni egy vereséget is, no meg 1,38ért egy sevilla elég veszélyes :D
  • CB SNIPER #117761
    én csak annyival befolyásollak hogyha életbevágoan fontos akkor mit keres ott a sevilla celtic :D(mármint nálam feketelistán vannak mert hihetetlen csapatok) :D
  • dragon11
    Mindenkit szépen megkérnék, hogy véleményezze ezt a szelvényt mert életbevágóan fontos lenne.. Minden kritikát elfogadok.. köszönöm!!

192 1 Sevilla - Levante 1.38 H
    138 1 Cottbus - Bielefeld 1.43 H
    199 1 Genk - Kortrijk 1.35 H
    163 1 Middlesbrough - Preston 1.55 H
    169 1 Celtic - Aberdeen 1.23 H
    148 1 Arsenal - Wigan 1.20 H

@6,09
  • AlieN911
    Jah.. mindenki bukni fog ma..

AUSZTRÁLIA nyerj...
  • CB SNIPER #117758
    nem indul valami jol a napod :d
  • AlieN911
    Hát a faszomat... Megint emberelőnyben nem tudnak 1 szájbaba..tt gólt rúgni... önző faszok ezek..
    -30k.. miért nem overre tettem :D wáááááááááá

• AlieN911
    nembaj, de hozott 10k-t xD amit most el is bukok mert nem lesz gól :S 4 eprc van hátra..
  • CB SNIPER #117755
    baszki nemár ö az egyik legrondább "mutáns-csaj" teniszezö valami jobbat is felszedhettél volna D
  • AlieN911
    Kvitova Petra (Cze) volt az alany :D
  • CB SNIPER #117753
    te megint milyen teniszes csajjal jársz? csak nem wozniacki? :o
  • AlieN911
    NA PIROSLAAAAAAAAP
    HAJRÁÁÁÁ 1 GÓÓÓÓOL
  • AlieN911
    Melbourne V. 2 - 2 Melbourne Heart

1 góóóóóóóllt lécciiiiii
  • AlieN911
    EEEhhh.. Necces volt ez a tenisz már megint puttána... Ki kellett izgulni,de végül TIE BREAK 7-5re nyert a csajom..

20k -> 30k :)

• Barnabyka
    Gyönyörű statisztika :DDDD

Am. Valencia, Arsenal, Sevilla..én ezekben bízok..talán még a Dortmund, Celtic, Bayern (:
  • AlieN911
    Jó reggelt. Mára ki tud valami tutit? 1,3-1,5 körüli elég

Tegnap az Azsia kupán nem jött be a J-J továbbjutás, az esélyesebb J ment tovább, így remélem ma is így lesz, és az I-I ből csak Irán megy tovább... xD Statisztika
  • jAsOn VoOrHeEs
    Olvassátok el, tippmix blogon találtam még tegnap. A Xerez-zel kapcsolatban nem kizárt, hogy éppen ennek a dolognak az áldozatai lettek sokan.

andros írta: "megvannak az,,embereim":-)világszerte.-)
    ezt viccesen irtam,de volt benne részigazság-amig kűlföldön fogadtam,összebratyóztam egy taggal,aki szerződést kötött egy bizonyos dascalossal(a görög fogadásguru)-miszerint ,ha adsz neki ezer eurót-1 év alatt megduplázott nyereményt ad vissza belőle minimum!..a,minek asszem egy nagyon kis %-át adod neki..
    a pasi belement,5-7 éve dascalossal tippel,azóta házat,kocsit,lakást vett magának ebből..de nem akárhol hanem Milánóban,ki is költözött oda..
    szal ameddig tartottuk a kapcsolatot foylamatosan értesitett a görög tippeiről(barátok lévén),ám mivel az,,azonnal,hirtelen meggazdagodott"emberek táborába tartozom.egyik napról a másikra szeretnék(és fogok)milliókat nyerni,nincs tűrelmem 1 évet várni

az infót azért osztottam meg,mert eme Dascalosnak kiépitett csatornája(emberei)vannak a világ minden táján,ismeri a bundagayanús meccseket,infókat-azonnal jeleznek informátorai,ha egy adott országban felröppen egy tuti meccs..

ő általában 2,3 meccsekkel dolgozik egy szelvényen(nem többel),viszont kemény eurókat pakol fel
    az oddsai viszont érdekesek..2 feletti oddsokat választ,ritkán 1,5-2 között,de alatta sohasem

szal ezt scak azért meséltem,mert irtad,hogy megvannak az,,embereim":-)
    a hsv-frankfurt meccs hirét valóban nem a magyar sajtóban olvastam.-)"[i]

Walter Sobchek írta: [i]@andros: "Igen igazad van a magyar média az össze-vissza szokott hazudozni.Átnéztem a Kotor honlapját meg montenegrói újságokat és ott írták,hogy nagyon nincs dohány a Kotornál és cirkusz van az előző fordulóban a bajnokin 10 góllal kaptak ki egy hurkától és így megtettem a Vasas-t és jött,de sajnos rajta volt a Sopron ahol sehol sem írták,hogy a két amerikai légiost ki sem vitték ez meg is látszott és buktak is.
    IGAZAD VAN AZ INFORMÁCIÓ AZ NAGYON FONTOS,DE NEM MINDEN.
    Egyébként nekem 2002-ben volt egy fülesem,hogy a Haladás-Dunaferr hazai lesz 2,95-ért(akkor nagyon jó volt a Dunaferr)és kimentem Párkányba és felpergettem rá egy 50-est és lőn jött is 3:1-re utána kaptam egy infót,hogy a Sopron-Honvéd vendég lesz nosza már füstöltem is és aprítottam 2 kilóért a Honvédot várva 7 kilós nyereményt,de sajnos ez a bunda rosszul sült el,mert nyert a Sopron.
    Az igazi bundát kevesen tudják,mert azért fizetni kell különben az egyik haverom kint spanyolban azt hallotta,hogy a spanyol 2 meccseit 100-120 millióért meg lehet venni és akinek van dohánya megvesz két meccset mondjuk 250 millió forintért legyen mindkett 0:0 és akkor összeköti azt hogy melyik csapat lő gólt hazai vendég vagy egyik se ennek az oddsa kb 10 körül van tehát van 100-as szorzód és mehet a kasszához járulni.
    Szerintem sok gazdag csinálja ezt,mert a sok csóró hülye világszerte szórja be a lét és abból marad mindenkinek főleg sportfogadásszervezőnek,de csurog másoknak is akik nem tippelnek hanem szimpla befektetők!!!!!"
  • shyter
    Valaki kért már ki hitelkártyás (nem banki átutalásos) kifizetést bwin-en? Mennyi idő alatt jön meg a pénz?
  • grebber
    Ezeket tettem hétvégére:

Manchester United - Birmingham
    Gólt szerez a hazai csapat : Yes (Nyereményszorzók : 1,03)
    Bayern München - Kaiserslautern
    Gólt szerez a hazai csapat : Yes (Nyereményszorzók : 1,02)
    Borussia Dortmund - Stuttgart
    Gólt szerez a hazai csapat : Yes (Nyereményszorzók : 1,07)
    Arsenal - Wigan
    Milan - Cesena
    Bari - Napoli
    Gólt szerez a vendég csapat : Yes (Nyereményszorzók : 1,20)

Mivel tegnap hívott meg haver betclic-re és feltettem a Sochaux-ra az összess zsét amit nyitásként tettem rá vagy bejön vagy nem alapon ugyis visszaadják ha bukom.É mivel bejött tisztán nyertem 2500Ft-ot feltettem ezt a 2500FT-ot erre a szelvényre!