211992
-
vigos #117784 -Palermo győzelem
-Middlesbrough Vereség -
Nem kételkedem 1 kicsit sem benned, mert letettél már sok mindent asztalra, de írnál vlmit a 2meccsről, hogy miért ilyen biztos mindkettő?:) [érdekelne:P] -
Ferrari23 #117782 Kártyára... -
shyter #117781 2 hét? az sok:S Hitelkártyás vagy banki átutalásos kifizetést kértél? -
palermo 80% , boro 60 nálam. -
Ferrari23 #117779 Én onnan vagy 2x kértem ki, mindig eltartott nekik vagy 2 hétig.... -
shyter #117778 Bwin-en mennyi idő az első kifizetés? -
Sztetek melyik jobb??
thx..:)
-Palermo győzelem
-Middlesbrough győzelem -
Andreas714 #117776 Tény és való, hogy a mindenben benne van az is , hogy 3-0 a Dortmundnak! :D Én sem biztos, hogy teszem, várok egy kezdőt, meg még elmegyek sz**ni és gondolkodni! :D -
Én a Stuttgartot gólra sem teszem, de majd kiderül :) -
Andreas714 #117774 Én a dortmundba nem bízok, pontosabban úgy fogalmaznék, hogy a Stuttgart mindenre képes MINDÍÍÍÍG, MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT! :D:D:D -
nem azért :) -
Dean Winchester #117772 betisben a barca elleni győzelem miatt bízol vagy nem? :D
egyébként az első nagyon tetszetős! -
Andreas714 #117771 Mai tippek:
ITT
Ahol pipa van , az a biztosabb szntem! :)
-
Kraawz's Corner tips of the day on 1/22/2011
Cercle Brugge – Lierse H 1.57
Borussia Dortmund - VfB Stuttgart H 1.52
Cottbus – Bielefeld H 1.48
Palermo – Brescia H 1.45
Value matches on 1/22/2011
Granada – Recreativo H 2.18
Villarreal B – Betis V 2.20
HSV Hannover - Schalke H 2.78
Freiburg – Nurnberg H 2.46
Charleroi – Mechelen V 2.14 -
Ja, most muszáj..
miért, mi nem tetszik rajta ? -
CB SNIPER #117768 mindenképp kell ilyen magas odds? :o -
köszi szépen.:)
138 1 Cottbus - Bielefeld 1.43 H
199 1 Genk - Kortrijk 1.35 H
163 1 Middlesbrough - Preston 1.55 H
169 1 Celtic - Aberdeen 1.23 H
148 1 Arsenal - Wigan 1.20 H
194 1 *(0-1) Barcelona - R. Santander 1.21 H
@5,33
Így milyen ? -
CB SNIPER #117766 nemkaptak ki sok góllal mostanában max malaga-tol..szoval itt az ideje... -
haha:D
oké, inkább bízok a barcába + racing nem nagy ellenfél nem ? -
CB SNIPER #117764 de várj én csak aztmondtam hogy ÉN hogytenném meg a szelot most nehogy sevilla nyerjen 3-0ra aztán tényleg nem kötekedésböl de lebaszol itt engem is mert én elég érzékeny lélek vagyok és utálok sirni :d
ha választanom kéne ÉN inkább barca handy-re tennék... -
Köszönöm mindkettőtöknek, sevilla törölve. A Celticben viszont bízom!!!!!
Sevilla helyett Barcelona 0-1 H ????
köszi még1x -
Dean Winchester #117762 sevillat adom én is :D siman eltudok képzelni egy vereséget is, no meg 1,38ért egy sevilla elég veszélyes :D -
CB SNIPER #117761 én csak annyival befolyásollak hogyha életbevágoan fontos akkor mit keres ott a sevilla celtic :D(mármint nálam feketelistán vannak mert hihetetlen csapatok) :D -
Mindenkit szépen megkérnék, hogy véleményezze ezt a szelvényt mert életbevágóan fontos lenne.. Minden kritikát elfogadok.. köszönöm!!
192 1 Sevilla - Levante 1.38 H
138 1 Cottbus - Bielefeld 1.43 H
199 1 Genk - Kortrijk 1.35 H
163 1 Middlesbrough - Preston 1.55 H
169 1 Celtic - Aberdeen 1.23 H
148 1 Arsenal - Wigan 1.20 H
@6,09 -
Jah.. mindenki bukni fog ma..
AUSZTRÁLIA nyerj... -
CB SNIPER #117758 nem indul valami jol a napod :d
-
Hát a faszomat... Megint emberelőnyben nem tudnak 1 szájbaba..tt gólt rúgni... önző faszok ezek..
-30k.. miért nem overre tettem :D wáááááááááá
-
nembaj, de hozott 10k-t xD amit most el is bukok mert nem lesz gól :S 4 eprc van hátra.. -
CB SNIPER #117755 baszki nemár ö az egyik legrondább "mutáns-csaj" teniszezö valami jobbat is felszedhettél volna D -
Kvitova Petra (Cze) volt az alany :D -
CB SNIPER #117753 te megint milyen teniszes csajjal jársz? csak nem wozniacki? :o -
NA PIROSLAAAAAAAAP
HAJRÁÁÁÁ 1 GÓÓÓÓOL -
Melbourne V. 2 - 2 Melbourne Heart
1 góóóóóóóllt lécciiiiii -
EEEhhh.. Necces volt ez a tenisz már megint puttána... Ki kellett izgulni,de végül TIE BREAK 7-5re nyert a csajom..
20k -> 30k :)
-
Gyönyörű statisztika :DDDD
Am. Valencia, Arsenal, Sevilla..én ezekben bízok..talán még a Dortmund, Celtic, Bayern (: -
Jó reggelt. Mára ki tud valami tutit? 1,3-1,5 körüli elég
Tegnap az Azsia kupán nem jött be a J-J továbbjutás, az esélyesebb J ment tovább, így remélem ma is így lesz, és az I-I ből csak Irán megy tovább... xD Statisztika

-
Olvassátok el, tippmix blogon találtam még tegnap. A Xerez-zel kapcsolatban nem kizárt, hogy éppen ennek a dolognak az áldozatai lettek sokan.
andros írta: "megvannak az,,embereim":-)világszerte.-)
ezt viccesen irtam,de volt benne részigazság-amig kűlföldön fogadtam,összebratyóztam egy taggal,aki szerződést kötött egy bizonyos dascalossal(a görög fogadásguru)-miszerint ,ha adsz neki ezer eurót-1 év alatt megduplázott nyereményt ad vissza belőle minimum!..a,minek asszem egy nagyon kis %-át adod neki..
a pasi belement,5-7 éve dascalossal tippel,azóta házat,kocsit,lakást vett magának ebből..de nem akárhol hanem Milánóban,ki is költözött oda..
szal ameddig tartottuk a kapcsolatot foylamatosan értesitett a görög tippeiről(barátok lévén),ám mivel az,,azonnal,hirtelen meggazdagodott"emberek táborába tartozom.egyik napról a másikra szeretnék(és fogok)milliókat nyerni,nincs tűrelmem 1 évet várni
az infót azért osztottam meg,mert eme Dascalosnak kiépitett csatornája(emberei)vannak a világ minden táján,ismeri a bundagayanús meccseket,infókat-azonnal jeleznek informátorai,ha egy adott országban felröppen egy tuti meccs..
ő általában 2,3 meccsekkel dolgozik egy szelvényen(nem többel),viszont kemény eurókat pakol fel
az oddsai viszont érdekesek..2 feletti oddsokat választ,ritkán 1,5-2 között,de alatta sohasem
szal ezt scak azért meséltem,mert irtad,hogy megvannak az,,embereim":-)
a hsv-frankfurt meccs hirét valóban nem a magyar sajtóban olvastam.-)"[i]
Walter Sobchek írta: [i]@andros: "Igen igazad van a magyar média az össze-vissza szokott hazudozni.Átnéztem a Kotor honlapját meg montenegrói újságokat és ott írták,hogy nagyon nincs dohány a Kotornál és cirkusz van az előző fordulóban a bajnokin 10 góllal kaptak ki egy hurkától és így megtettem a Vasas-t és jött,de sajnos rajta volt a Sopron ahol sehol sem írták,hogy a két amerikai légiost ki sem vitték ez meg is látszott és buktak is.
IGAZAD VAN AZ INFORMÁCIÓ AZ NAGYON FONTOS,DE NEM MINDEN.
Egyébként nekem 2002-ben volt egy fülesem,hogy a Haladás-Dunaferr hazai lesz 2,95-ért(akkor nagyon jó volt a Dunaferr)és kimentem Párkányba és felpergettem rá egy 50-est és lőn jött is 3:1-re utána kaptam egy infót,hogy a Sopron-Honvéd vendég lesz nosza már füstöltem is és aprítottam 2 kilóért a Honvédot várva 7 kilós nyereményt,de sajnos ez a bunda rosszul sült el,mert nyert a Sopron.
Az igazi bundát kevesen tudják,mert azért fizetni kell különben az egyik haverom kint spanyolban azt hallotta,hogy a spanyol 2 meccseit 100-120 millióért meg lehet venni és akinek van dohánya megvesz két meccset mondjuk 250 millió forintért legyen mindkett 0:0 és akkor összeköti azt hogy melyik csapat lő gólt hazai vendég vagy egyik se ennek az oddsa kb 10 körül van tehát van 100-as szorzód és mehet a kasszához járulni.
Szerintem sok gazdag csinálja ezt,mert a sok csóró hülye világszerte szórja be a lét és abból marad mindenkinek főleg sportfogadásszervezőnek,de csurog másoknak is akik nem tippelnek hanem szimpla befektetők!!!!!" -
shyter #117746 Valaki kért már ki hitelkártyás (nem banki átutalásos) kifizetést bwin-en? Mennyi idő alatt jön meg a pénz? -
Ezeket tettem hétvégére:
Manchester United - Birmingham
Gólt szerez a hazai csapat : Yes (Nyereményszorzók : 1,03)
Bayern München - Kaiserslautern
Gólt szerez a hazai csapat : Yes (Nyereményszorzók : 1,02)
Borussia Dortmund - Stuttgart
Gólt szerez a hazai csapat : Yes (Nyereményszorzók : 1,07)
Arsenal - Wigan
Milan - Cesena
Bari - Napoli
Gólt szerez a vendég csapat : Yes (Nyereményszorzók : 1,20)
Mivel tegnap hívott meg haver betclic-re és feltettem a Sochaux-ra az összess zsét amit nyitásként tettem rá vagy bejön vagy nem alapon ugyis visszaadják ha bukom.É mivel bejött tisztán nyertem 2500Ft-ot feltettem ezt a 2500FT-ot erre a szelvényre!