211992
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
egy ilyet toltam még tegnap este, hozott egy kis aprót :D
136 C. Wozniacki - A. Sevastova H 1.11 2-0
133 N. Almagro - N. Djokovic V 1.10 0-3
129 Dánia - Lengyelország H 1.36 28-27
134 A. Roddick - S. Wawrinka V 1.80 3-0
Eredő odds: 2.98901
Tét: 300 Ft
Várható nyeremény: 895 Ft -
mmm szerintem nem kell félni a meccstől, most nagyon szárnyal a Villarreal -
Az se lenne rossz HA.:
link nem ezt latnam itt. -
1 kurva gól PLS Inter!!! már most ideg,azt hol van még az Atletico meccs a kiszámíthatatlan Gijón otthonában... -
tenerife gól
-
Hajrá LÖVÉS!!!!!!! :D -
én szerintem megtolom nagyba a Milant, még csak kosárban van a szeló -
villarreal 1X? :DD -
Nem tetszik xD,nagyobb ligakat jobban szeretem föleg 100k-nal. -
Lol.. betkliken fogadtam Wavrinka meccsen, hogy egyik játszmában lesz/nem lesz ász. Néztem élőben. az utolsó ütés, az ász lett, de jóváírták a számlámon, amikor én "nem" re fogadtam. 5,6k->9,4k
Feltettem az Udinese-Inter mind2 csapat gólra. Meglett, lépek be, nézem visszavonták.. 9k->14,5k
Írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy ez mégis mi, ha hibáztak, és jóváírták, akkor maradjon is így, mert ha ÉN véletlenül 1k helyett 10k-t teszek fel, azt nem vonhatom vissza, szal így nem fer.
Úgyse lesz belőle semmi, de hátha
-
QPR 1X? -
Raktam egy inter over 4.5 es ajax over 2.5-öt 10k-val 1.62-vel.
es közben milanon gondolkozok... A real nalam alap,es x2 cselzi is holnap..de ehhez meg kell valami.
Kisebb penzzel nyomatnam a getafe golt ami nalam 99.9%. -
tavaly is 4 gól volt az első 40 percben, az biztos hogy itt még lesz gól (akár a félidőben is :D) -
Ferrari23 #118336 Ajax szop :D
22'
Duplan E.
23'
Duplan E.
Utrecht - Ajax 2-0 :D -
vélhetően rá, de azért nézz egy keretet/kezdőt mindenképp
de ez a Te pénzed, nem akarok róla dönteni :D -
Di Natale..Udine-Inter 2-1..hát itt lesz egy millió gól úgyérzem (: -
Udinese 2-1 xDD -
Udi 2-1 :D:D -
Ha lajkolnad a acsapatot akkor ratennel 100-at?:D -
azt, hogy gyűlölöm őket :D
amúgy muszáj nyerniük, elég szégyen lenne ha a san siroban a kiesőjelölt pontot rabolna -
én mondtam, 3-3 lesz :D -
már nem :D -
Udine gól..1-1 ..ez nagy meccs lesz :D -
TE mit mondasz a milanrol ?
Erdemes megrakni nagyobb penzzel? -
Hajráá Udinese!!! 1 gólt kérekszépen -
Inter!!!
0-1 -
Hát gyerekek bárki bármit mond ezen a tornán Wawrinka ezen a tornán fantasztikusan játszik, látványosan és jól..nekem egy titkos favoritom a végső győzelemre..bár az igazi erőpróba Federer, Nadal, Djokovic 3as lesz de az egyiket szvsz legyőzni a 3-ból.(: -
igen igen,én is nézegettem őket,de szerintem X lesz,olyan 2-2-vel számolok -
egy overt szerintem be lehet próbálni az Inter meccsre, én egy olyan jó 3-3-at tippelek -
mára ezt raktam:
Udinese-Inter X2
Gijon-Atletico X2
4000 x 1.92
hajráhajrá -
és akkor a főszelóm, most nagyon bízok a Milanban, remélem nem ok nélkül...
38 Real Madrid - Mallorca H 1.15
49 Milan - Cesena H 1.20
Eredő odds: 1.38000
Tét: 14500 Ft
Várható nyeremény: 20010 Ft -
New York Jets - Pittsburgh Steelers
Örülhet a Steelers a Jetsnek? A pittsburghi játékosok nagyon szerettek volna otthon pályára lépni a főcsoportdöntőn. Ezt az esélyt megkapták, és nemsokára bizonyíthatnak a Heinz Fielden. Azonban jól jártak-e egy feltüzelt Patriotsot verő csapattal? Szinte mindenki a New Englandet várta a Superbowl-ba, sokan úgy gondolták ez Bradyék szezonja lett. Aztán jött a Jets és tetszetős játékkal valamint óriási védelmi munkával kipottyantották a legnagyobb esélyest. A hazai pálya ettől függetlenül megvan a vasgyáriaknak, de vajon mire lesz elég ez ellen a Jets ellen.
A Baltimore meccsen kevés pontra számítottam és igazi defense harcra, nos a 2 eladott labda és a buta pittsburghi hiba gyorsan megölte a tippemet. Persze ez is benne van minden meccsben, de most ismét a kevés pont felé hajlok. Hogy miért?
Fokozottan igaz erre a meccsre is, hogy a két legkeményebb defense fog pályára lépni. A Jets defensenek úgy gondolom már nem kell bizonyítania képességeit, miután egy Peyton Manning féle Coltsot és egy Tom Brady féle Patriots offenset semlegesített sokszor nagy sikerrel. Mindenki egészséges a védelemben. Darrele Revis-Cromartie páros fantasztikus teljesít a rövid, de főleg a hosszú passzok levédésében. A linebacker sor és a defense fal kegyetlenül jó a futások ellen. Nagyon szépen sűrítik a folyosókat. Nem látszik a csapaton Jim Leohnard hiánya, aki a védelem feje volt sérüléséig. Nagyon szépen pótolja őt David Harris játéka. Igazi szikla a Jets defense, futásokat nagyon szépen olvassák és a passz elleni védekezésük is szinte meccsről-meccsre jobb. Amit még meg kell említenünk azok a blitz-variációk és a pass rush. Óriási segítséget nyújt az a védelemnek, ha többször is sikerül odaérni az irányítóhoz a pass rushereknek, elsősorban itt Calvin Pacre és Shaun Ellisre gondolok. Nyomás alatt egyetlen irányító sem szeret játszani, és a Jets sikereinek eddigi kulcsa a védelemben, hogy Bradyt és Manninget is tudták siettetni nem egyszer.
A másik oldali defense sem egy egyszerű feladvány Sanchezék számára. Azt ugyan hozzá kell tennünk, hogy a tavaly rookie Mark Sanchez nagyon sokat fejlődött a szezon alatt és kezd vezére lenni csapatának. Igazán jó irányítónak még nem nevezném, de egyre bíztatóbb a teljesítménye és ha fele olyan jól fog játszani, ahogy a Patriots ellen, akkor lesz esélye az offensenek. Azért is kell majd többet vállalni Sancheznek, mert a steelersi védőfalt sem egyszerű lábon megverni. Ligaelső a védelem a futások levédkezésében, őszintén szólva nem hiszem, hogy Greenenek és Tomlinssonnak sokszor lesz esélye valami nagyot húzni. A secondaryt mondanám inkább sebezhető pontnak. Ryan Clark és Polamalu párosát itt is meg kell emlíenünk. Nekik is erősségük a playek olvasása, és képesek sokat hozzátenni a passz elleni támadások ellen. És akkor még nem is beszéltünk a szörnyről, James Harrisonról. Harrison 3szor sackelte Flaccot a múlt meccsen, nagy fegyvere lehet a Steelersnek ez a srác. Persze itt is kérdés, hogy mennyire tudnak majd odaérni Sanchezhez, de egy-két sackre szerintem most is lehet számítani a meccsen.
Nagyon jó mindkét defense és egy főcsoport döntő már teljesen más, mint egy elődöntő. Mindenkét csapattól összeszedett és gyönyörűen megkomponált játékot várok. A Rex Ryan féle defense szerintem bőven gondot fog okozni BigBenéknek, és fordítva is Sanchezék sem fogják olyan kellemesen érezni magukat a pályán. Szoros meccs két fantasztikus védelemmel és kevésbé jó támadóegységgel. Mendenhall képes lehet akár itt is TD-t futni, de sokat nem várok tőle. Roethlisberger-Ward-Wallace sem lesz szerintem túl termékeny. A túl oldalon nem sok éle lesza futásoknak. Viszont pályára lép volt csapata ellen Santonio Holmes, akit eléggé sokra tartok és a Jets egyik legveszélyesebb fegyverének. Dustin Keller okozhat még meglepetést, de a TE-ket szépen levédi általában a Steelers. Szó mi szó, nálam ez egy under és a végén az eddig jobb játékot mutató, jobb formában lévő Jets vendéggyőzelme.
Tipp: 42.5 under
Odds: 1.5
Iroda: bet365
Tipp: New York Jets +3.5
Odds: 1.9
Iroda: bet365
Green Bay Packers - Chicago Bears
Kell ennél nagyobb rangadó egy NFC főcsoportdöntőn? Sajtfejűek a medvék ellen. Ezt a párosítást 1921 óta játszák és már 181szer találkozott egymással a két csapat. A Bears a tavalyi csalódást keltő szezon után felállt és a főcsoportdöntőig menetelt idén. Lesz-e innen tovább egy olyan ambíciódús csapat ellen, mint a Green Bay? Az ellen a Green Bay ellen lépnek pályára, amely csak az utolsó alapszaksz fordulóban tudta kvalifikálni magát a playoffra, kitalálhatjátok ki ellen. Igen, a Bears ellen. Sokan mondták akkor, hogy a Chicago nagy lehetőséget szalasztott el, hogy nem ütőtte ki legfőbb riválisát. Mit hoz a sors, a Packers nehezebb úton, de elverekedte magát a főcsoportdöntőig és a nagy páros most a Superbowlért játszik egymással.
Nyer a Packers. De miért?
Több oldalról közelíteném meg ennek az állításnak az alátámasztását. Először is kiemelném, a Green Bay vezérét Aaron Rodgerst. Ő az a QB, akitől minden védelem fél. Elképesztően lát a pályán és rendkívül higgadt, másodpercek alatt képes a legjobb döntést választani. Higgadsága és alacsony vérmérséklete társaira is pozitív hatással van. Erős keze van akár a hosszúpasszokra és rendkívül precíz a rövidpasszos játéknál is. Ez nem biztos, hogy olyan ütős lenne egyedül, ezért is van nagyszerű elkapókkal körülvéve. Donald Driver és Greg Jennings a két nagyágyú még csöndben van a rájátszásban ( TD nélkül), de ha megnézzük Rodgers zsenialitása abban is rejlik, hogy két legkeresettebb elkapója nélkül is képes eredményesen játszani. 5 különböző játékosnak adott már TD passzt a rájátszásban és akkor ugye még Driveréket nem is említettük. Szét tudja szórni a labdát sok ember felé, és képes 6-7 elkapót (értsd bele a TE-ket és RB-eket is) is megjátszani egy meccs alatt. Ez az a tényező, amiért olyan eredményes a Packers, mégha túlsúlyban van is a passzjáték a playek hívásánál. Ugyanis a Packers futójátéka nem túl termékeny és nem túl eredményes. Azonban meg kell említenünk egy újonnan felfedezett srácot, James Starksot, akinek első szezonja ez a Packersben és még csak 3 mérkőzésen lépett pályára, de már majdnem 200 yard fölött van a playoffban. Ő az akiről sokat egyik csapat sem tud, és tehetséges játékával gondot okozhat a keményebb védelmeknek is. Kuhn próbálkozásai inkább a rövid yardos szituációknál kifizetődők, és mondhatjuk Rodgersről is, hogy mobilis irányító. Ezzel mindent el is mondtam a Green Bay rush playeiről.
Másik nyomós érvem a sajtfejűek védelme. Mondhatni könnyen átlépett a Chicago a Seahawkson, nagy ellenállásba nem ütköztek a meccsen. Wild cat formáció, minden volt már a végén. Cutlerhez nem ért oda a Seattle és ő köszönte szépen, osztogatta a labdákat bőszen, az amugy sem acélos Seahawks secondaryébe. Teljesen más lesz ez a Green Bay védelem, mint a gyengécske Seahawksé. Jay Cutler nem egyszer fog a földön landolni, és nem egyszer fognak odaérni hozzá a linebacker sorból. Ki ne ismerné Clay Matthews-t a ProBaller linebackert. Már 3 sacknél jár a playoffban, és akkor még ott vannak Rajiék és Bishopék is. Lesz gondja a Bears QB-jának, mert az az offense fal amúgy sem túl biztonságos, hamar összeomlik a zseb és nagy védelmet nem fog nyújtani ezek ellen a srácok ellen. Valmiért úgy gondolom, hogy nem fog olyan soakt passzolni a Bears, mint a Seattle ellen. Minimum két nyomós érvem van rá: Charles Woodson és Tramon Williams elit CB-k személyében. Passz ellen nagyon jó ez a Packers defense, de a futásokkal gondjuk lehet. A rushoakt kevésbé jól védik le, és Matt Forte valamint Chester Taylor futásai veszélyesek lehetnek. Viszont csak futással nem hiszem, hogy legyőzhető a Green Bay. Cutler ha vállal, márpedig vállania kell majd, akkor könnyedén eladhatja a labdát, mert nem olyan bíztatóak az ő passzai, főleg ha nyomás alatt lesz. Kőkemény az Green Bay védelem is és szerintem nehzen fogja feltörni a Chicago.
A Bearsről annyit még, hogy igazi erősségük a védelmük. Amelyben olyan rutinos játékosk foglalnak helyet, mint Julius Peppers, vagy Brian Urlacher. Nekik talán ez az utolsó igazán nagy esélyük, hogy Superbowlt játszhassanak. Kellemetlen perceket okozhat a Bears védelme a Packersnek, de a rohamokat nem fogják bírni a meccs végéig. Márpedig, ha sikerül hamar leparancsolni Cutlerékat a pályáról, akkor eléggé el fognak fáradni a medvék védői. Devin Hesterről annyit, hogy neki soha a büdös életbe nem fogják odapuntolni a labdát, idei első meccsükön nagyon pórul járt a Packers, amikor Hester jó 50-ről visszavitte nekik.
Nem lesz egy szép meccs, egy fair meccs, de miért is lenne az egyik ekkora rangadó. Óriási presztízs meccs és igazi rangadó hangulat. A közönség segíthet a medvéknek, félelmetes is a Soldier Field, de nem a Green Baynek, aki úgymond törzsvendég itt. Hiszen azt, hogy győz a tudásbeli különbség és nem jut be a Bears a Superbowlba, mert nem érdemelnék meg szerintem. Green Bay nálam a továbbjutó.
Tipp: Green Bay
Odds: 1.54
Iroda: bet365 -
De biztos mindenki a Villarreal győzelmében. -
-
250 Villarreal - Real Sociedad H 1.46
247 Real Madrid - Mallorca 1. félidő eredménye H 1.34
Eredő odds: 1.95640
Tét: 4000 Ft
Várható nyeremény: 7825 Ft
mára egy ilyen van -
NA jó én ma nem szenvedek, nem tetszik a kínálat..
Villareal-Real Madrid-Milan kombit megdobom, pont 2x odds aztán meglátjuk. -
Udinese-Inter meccsen mind2 csapat vágjon 1-1 :D -
Pedig ha még az atletico is 3-0ra verte otthon a mallorca-t akkor szerintem a real is kitömi őket, könnyed játékkal. -
Dean Winchester #118311 vkit kiütöttél :D
real sima lehet az over de veszélyes még a 2.5 over is ott