211992
-
CB SNIPER #118879 DDDDDD tuti lönek egyet...de ha megint a92-94-ben malackodsz itt nekünk szerintem megverünk xd -
Ferrari23 #118878 Jelenem Bolton gól megrakva 1,6x-ért 5 számjeggyel :D:D:D Este vagy
vagy
:D
-
Ámen!!! :D -
miluu92 #118876 Jó van bebaszna:D:D -
Dean Winchester #118875 ja aztán jön egy meglepi hír h mégis tudja vállalni a játékos és mellé gólt lő is lő:DDDD -
miluu92 #118874 Mindegy akkor legalább ma nem bukok:D Chelsea meccsen nem nagyon tudtam volna dönteni mire rakjak:D -
Ha nem lép pályára, akkor szerintem érvénytelenítik a fogadást. :) -
Hivatalos bejelentes utan ugysem fogjak elfogadni a teteket...de egy probat meger. -
Nagy pénzes kombiban anémetekre igen, viszont nem egy fogadásom van mára.. bár a spanyol győzelem az pont wawrinkával van egy kötésben (:
ha nem lép pályára az adott játékos törlik a fogadásodat én úgy tudom. -
na spanyolok pipa!
-
miluu92 #118869 Chelsea hivatalos honlapján is ez olvasható:
Frank Lampard has not travelled with the squad to Bolton and will sit out tonight's Premier League game due to the minor calf injury he sustained last week.
Manager Carlo Ancelotti felt it would be more beneficial to rest the 32-year-old midfielder, who missed three months through injury before Christmas, than to risk him at the Reebok Stadium.
After tonight's game we have an FA Cup fourth round away tie at Everton on Saturday lunchtime before travelling to Sunderland in the league a week tomorrow, games in which Lampard will be expected to play. -
miluu92 #118868 Mai 100000%:
Frank Lampard szerez gólt Igen Nem Nem 1,25
Lampard sérülése miatt nem fog játszani. Eddig mindenhol ezt olvastam!!! -
hát nem tudom, azt a 3 meccset inkább kicserélem majd vagy teljesen új szelvényt csinálok emellé , ez még kérdés :D
sakkban nem nagyon bízom :) -
németekre tettél nem? -
beni1996111 #118865 Deerhunter!!!
Én Veszprém megyében sakkozom Pápai SE-nél!!!
De az én tippem Anand és Carlsen GYŐZELEM :) -
remélem nem kiabáltam el...már csak 5 gól és 46'perc -
beni1996111 #118863 Üdv Mindenkinek!!!
Mára tippjeim:
EthnikoszAszterasz:Kallithea H 1,40
Kayserispor:IstanbulBüyüksehirspor H 1,88
Hapoel IrKS:HapoelTA V 1,65
Veendam:Volendam D 3,00
Pisa:ternana D 2,68
4/5 Kombináció
Max Nyeremény: 8935Ft
Megjátszott Tét: 5* 100,-Ft -
azért oda kell még figyelniük a spanyoloknak mert Alien oylan szépen felfestette az ördögöt a falra, hogy egyre jobbak az izlandiak és mennek szépen lassan közelebb..bár csúnya lenne elbukni. -
Dean Winchester #118861 jaja úgy legyen igazad mint a madrid sima 3.5 over :DDDD (ha már atletico 3-0ra nyert akkor real is fog) :DDDD
poén báttya , nyugi ,de komolyan gondolom h így legyen igazad :P -
no a spanyol kézimeccs már meg van szerintem -
Hát, hogyha pihentetik a "nagy" játékosokat, nem mennek bele a nagyobb ütközésekbe a sérülések elkerülése végett, sorra csinálják a 7eseket stb, akkor el lehet.. -
Poén szelvény :
Schalke(H) - Nurnberg(V) jut tovább H 1.25
Blackpool - MU V 1.35
Sampdoria - Milan 1. félidő D 1.99
Aachen - Bayern M. V 1.29
Barca - Almeria H 1.07
Utrecht(H) - Groningen(V) jut tovább H 1.53
Southampton - MU V 1.37
Arsenal - Huddersfield H 1.14
Notts Country - Manchester City V 1.44
Hercules - Barcelona V 1.17
Osasuna - Real Madrid V 1.25
Odds : 23,32
plusz megrakom még ugyanezt 2 sakkmeccsel és egy focimeccsel kiegészítve 98szoros oddsért.
a plusz 3 "meccs":
Catania - Milan 4.60 / 3.30 / 1.70 V
Sakk :
H. Nakamura - V. Anand 4.85 / 1.47 / 3.80 D
M. Vachier-Lagrave - M. Carlsen 4.85 / 1.55 / 3.35 D -
ezt szerintem te sem gondoltad komolyan :D.. az a spanyol csapat amely a Franciák ellen feltudott jönni a meccs vége fele kétlem, hogy ne lenne képes 10gólos előnyt megtartani. -
CB SNIPER #118856 ha eddig 100%ot nyujtottak és második félidöben csak 51%ot fognak még ugyis megnyerik 10 gól az kurvasok kéziben lol igen ellehet de van rá 2% esély :o -
10:20 még el lehet baxni -
jaja elég durvák, viszont én is itt gondolkoztam, hogy nagy pénzes kombiba inkább a spanyolok vagy inkább a németek, és utóbbi mellett döntöttem sajnos. Pedig kecsegtetőbb volt a spanyol odds+ ugyebár a hazafiasság :DD -
CB SNIPER #118853 faszság vaze...én mondtam a spanyol kézit meg a németet de inkább a spanyolt...de EZZEL baszom el én is mindig hogy utánaolvasok az elsö megérzésnek hogy spanyolok már biztos továbbjutok bla bla nincs nagy tétje a meccsnek meg minden aztán paff nem is rakom meg...erröl lekéne szoknom faszom.. -
Nem tudom, ki fogadott a spanyolokra még de megint erőn felül teljesíthetnek, mert forma alapján ajándék odds-nak tűnt viszont keret alapján meg túl kicsinek szerintem.. de hát a spanyolok félidőben igazolják az esélyeket. Izland-Spanyolo. 10-20 a félidőben O.o -
Szerintem ez most sima Chelsea siker lesz, beindul már az a gépezet, már itt lenne az ideje.. 1-4 (0-4 tetszene jobban de túl sok mindenki tett Bolton gólra) :D -
Dean Winchester #118850 Bolton Wanderers - Chelsea
Premier League, január 24.,hétfő, 21.00, Reebok Stadium
Nat Lofthouse a klubhűség mintaképe volt: egész pályafutását a Wanderersnél töltötte, egyes források szerint 452, mások szerint 503 meccset játszott a Boltonban. Sehol máshol nem lépett pályára, kivéve az angol válogatottban persze, ahol 33 fellépésen 30 gólt szerzett. Főszerepet vállalt a klub utolsó nagy sikerében, amikor az 1958-as FA kupa döntőben mindkét gólt ő lőtte a Manchester Unitednek. Ma este az ő emlékéhez méltóan szeretne játszani a hazai csapat, és Owen Coyle menedzsernek több okból is elhisszük, hogy győzelemre készülnek a bajnok Chelsea ellen.
Igaz, a korábbi remek formát egy ideje már csak keresik a vándorok (legutóbbi kilenc bajnokiból csak nyolc pont), de a londoniak idénye is hasonló ívet ír le. Múlt héten ugyan 2-0-ra verték otthon a Blackburnt, de legutóbbi vendégszereplésük során az utolsó előtti Wolverhampton otthonában kaptak ki. Márpedig, a forduló előtt hetedik helyen álló Bolton egy magasabb klasszist képvisel, mint a Wolves; ezt épp nemrég a Stamford Bridge-n is bizonyította, amikor December 29-én jól megszorította a kékeket.
Coyle csapata végül 1-0-ra kikapott, de Malouda találata bizony lesgyanús helyzetből született, és a vendégek egy elmaradt tizenegyest is számon kértek a bírón. Miután tavaly is hasonló körülmények között kaptak ki 1-0-ra, jogosan érezhetik úgy, hogy érik már egy siker az Abramovics csapat ellen.
A Lofthouse lelátó népe előtt ráadásul nagyon nehéz megverni a Wandererst: eddig idén csak a Liverpoolnak jött össze (0-1), míg a nagyok közül a ManU csak ikszelt (2-2), a Spurs pedig kikapott (4-2). Carlo Ancelotti mester dolgát nehezíti még továbbá, hogy míg a hazaiaknál a kulcsemberek közül csak Klasnic szereplése kérdéses, addig ő lehet, hogy Lampard és Terry játékáról is kénytelen lesz lemondani.
Érthető, hogy a magasabb bajnoki helyezés és az erősebb keret miatt még vendégként is a Chelsea a favorit, de ha a fentiekhez hozzáadjuk még a londoniak közepes idegenbeli formáját, akkor máris nem olyan vonzó a győzelmük mellett álló 1.60-as szorzó. Érdemes lehet inkább elgondolkozni a 3.60-szoros nyereménnyel járó döntetlenen, vagy akár az ötszörös kifizetéssel járó hazai sikeren is.
-
1-0 után xD -
jó, szabálytalankodjon annyiszor és ebből szedjen össze legalább 4 pirosat, úgy már csak hozza a Chelsea XD -
miluu92 #118847 Összes Szabálytalansági Pont - Hazai csapat 10,5 -1,80-1,95
Ezt raktad? -
nekem mindegy az eredmény,a lényeg hogy a Bolton legalább 11szer szabálytalankodjon -
Dean Winchester #118845 arsenal-mu drukkerek sztem örülnének az 1-0nak , no meg én szívesen nézem ha egy ilyen nagy klub vergődik :D szóval jó az 1:0 :P -
Én az 1:0 nak örülnék a legjobban, de,hogy mindenkinek jó legyen 1:2 -
Dean Winchester #118843 baxátok meg
most vagy mindenki szív a bolton gól miatt és weeed is mert chelseara rak ->lesz egy jó 0:0
vagy mi örülünk mert lesz hazai gól , viszont chelsea nem nyer - weed szív egyedül
-> 1-2re nyer a chelsea és mindenki örül
én félek h 0-0 lesz :DDDD -
Ferrari23 #118842 Aaaa, csak bolton gólt teszek szerinte, chelsea-ben nem bízok, főleg, hogy weed megtette xDDD -
CB SNIPER #118841 nah menjé' haza! xd -
Én külön szelvényen egy kisebb apróval megtettem, hogy Wawrinka megveri honfitársát .. még így is, hogy Roger fan vagyok :D