211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • AlieN911
    Nyugi, még van valami a levegőben.. Most 5-4 re feljött, ő adogat, szal 5-5 lesz
  • CB SNIPER #119695
    eza ferrer mekkora balfasz xd
  • grebber
    Ennek örülök hogy szinte minden szelvényemen ott van Nadal :(
  • AlieN911
    Én eztet tettem mára.
  • CB SNIPER #119692
    nah akkor lökjétek a tippeket ha egyik se felel meg senkinek xd
  • AlieN911
    Akár az is :D De az legalább 2.0 ill zj 1,5.. van oddsz nem úgy mint a Portonak xD ha el is menne.. :D

Én oda mind2 csapat gólt tettem..
  • AlieN911
    Melbourne Victory na még 1, de inkább 2 t:D
  • CB SNIPER #119689
    uccso 4-5 meccsük alapját nézem...
  • grebber
    Ennyi erővel a Twente-ben miért olyan biztos mindenki?
  • AlieN911
    A Portoban miért olyan biztos itt mindenki?? főleg 1,18 ért..:S
  • CB SNIPER #119686
    Sampdoria - Milan Sampdoria (H) vagy Milan (V) jut tovább 2.31 / --- / 1.48 V
    Twente - PSV Twente (H) vagy PSV (V) jut tovább 1.55 / --- / 1.98 H
    Porto - Nacional Madeira 1.18 / 5.65 / 11.50 H

asszem ez a végsö szelom...
  • CB SNIPER #119685
    jaja..mert hogy itt nemlesz 3 set az is tuti
  • AlieN911
    Én raktam is 1,5 ért xD
    Meg egy ilyen párost Mirnyi M./Nestor D.

Nadal szopik... sérülés valszeg.. szal sztem feladás lesz nemsokára..

• CB SNIPER #119683
    ebböl csunya nadal verés lesz :o 6-1 lesz az elsö set lol :Dkárbeveszett aza ferrer ötös odds
  • szomferi
    Ferrer most brékelte le szegényt...megint
  • szomferi
    hát egy gyűjtőben azért megdobja az eredő odds-ot

nem tudom mára mit kéne nagy pénzzel...
  • CB SNIPER #119680
    megkellett volna tenni ferrert nadal mindjárt brékhátrányba és ugye tudott volt hogy sérülséböl épült fel azért nemrég és ha elhuzodik a meccs hosszu idöre akkor könnyen kikaphat vazz...
  • CB SNIPER #119679
    aki rak 1.07-ért az hülye :o
  • szomferi
    ja jött, de annyira nem vágom ezeket a ribancokat hogy milyen erősek :D

Nadal medical time outon van, ez nem túl jó hír akiknek kell Nadal :/
  • CB SNIPER #119677
    P. Kvitova - V. Zvonareva - / - / 1.45 mellesleg jött :o
  • szomferi
    hajrá Wozniiii :D
  • CB SNIPER #119675
    nah akkor mit is tegyünk már a twente továbbjutás és porto mellé...federer nem ma lesz azt meg nemvárom meg :o
  • CB SNIPER #119674
    N. Li - C. Wozniacki 1.60 / --- / 1.91 hát mivan itt tegnap ez még 1.70-1.71 volt :D
  • szomferi
    222 Porto - Nacional Madeira H 1.18
    170 Napoli - Internazionale: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.79
    205 Liverpool - Fulham H 1.48
    192 Sevilla - Real Madrid: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.50
    197 Barcelona - Almería: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.20

Eredő odds: 5.62690
    Tét: 3500 Ft
    Várható nyeremény: 19695 Ft

mai "talán" szeló...
  • szomferi
    Sampdoria - Milan

Szerdán újabb Coppa Italia negyeddöntő, és az alsó ágon a Marassiban az izgalmasabb északi rangadóra kerül sor. A magyarok „lakta” Sampdoria vendége a Mark Van Bommel-el és Urby Emanuleson-al gyarapodott AC Milan lesz, és aki ezt a meccset megnyeri, az jó eséllyel pályázik egy döntőre is, hiszen a másik találkozó ezen az ágon a Palermo-Parma lesz.

Hétvégén végigszenvedtem mindkét csapat találkozóját, emellett van némi emlékképem a november 27-ei meccsükről is. Nézzük meg először a bajnoki összecsapásukat. Talán nem sértődik meg az a nagy számú magyar Doria-szurkolótábor, ha azt mondom, november végén a Milan lefocizta őket. Nem először csinál ilyet a Rossoneri, de valami eszméletlen nagyképű dolgokat tudnak emellett csinálni, a legtutibb egy-egyes szituációkat is elbasszák. Ebben leginkább Ibra és Robinho jeleskedik, nem tudom, mennyi helyzet kell ezeknek a gólhoz. Az a bajnoki találkozó mégis 1-1-re végződött, mert a két Sampdoria-helyzetből Pazzini egyet - egy pontrúgás utáni kavarodást - kihasznált. Egyébként a hazaiak gólja nem volt benne a meccsben.

Az elmúlt két hónapban semmit sem változott egyik csapat sem. A Milanról pár szó essék, hiszen vasárnap este a Cesena ellen győztek 2-0-ra. Nem játszottak jól, különösen az első félidőben nem, de egy öngól megmentette őket a szenvedéstől. Alessandro Nesta sajnos lesérült a meccsen, vállsérülése 2-3 hét kihagyást hozott maga után. Azonban Allegri nagyon meglepett. Már az furcsa volt, hogy a középpályára kénytelen volt Mario Yepest feltolni, de azután tovább variált. Nesta sérülése után Yepes hátrament a védelem tengelyébe, és beállt Papastophulos, aki a dél-amerikai párja lett, Thiago Silva pedig felment Yepes helyére a középpályára szűrni. Azt hittem, nem látok jól... A brazil ennek ellenére nem is játszott rosszul, de ezeket a felérkezéseket még gyakorolnia kellene kicsit. A két szélső védő bűn gyenge volt, leginkább Antonini, ezért nem is lennék meglepődve, ha Emanuelson gyorsan a kezdőben találná magát. Elöl akárkik kezdenek, szupi lesz, Pato kicsit összekapta magát, miután Gattuso leordibálta a fejét Leccében.

A Doria Juventus elleni mérkőzése maga volt a tömör unalom. Azt megfigyelhettük már régebben, hogy a genovaiak félelmetesen jól zárnak, szervezettek, de az ötletesség teljesen hiányzik a játékukból, Cassano kiválásával ez csak tovább romlott. Kreatív játékos nincs elöl, Pazzini sem az, és amennyire variálja Domenico di Carlo a kezdőcsapatát, nem lehet tudni azt sem, hogy az egyetlen fineszes gyerek, Koman Vladimir pályára lép-e. De még ha pályára is lép, félő, hogy a mester belekényszeríti egy jobbszélső pozícióba, amiben nem sokat tud domborítani, a Roma ellen is ott fuldoklott.

Két kis apróság a végére: Cassano pályára léphet volt csapata ellen, és a kis bika most elég jó formában van, szeret Ibrával játszani, amit a gólpasszai is mutatnak. Igazi fantasista vált belőle Allegeri kezei alatt. A másik érdekesség, hogy Reto Zieglert meg akarta szerezni a Milan balhátvédnek, de ő inkább a Lazio felé tekintgetett. Megjegyzem, a bajnoki meccsen az első félidőben szétszedték Robinhoék, a gól is az ő oldaláról jött.

Ennyi után valami értelmeset kellene találni a meccsre. Őszinte leszek: semmit nem tudok . A hétvégi bajnokikból kiindulva egy dolgot találtam, ami talán megjátszható. Megfigyelhető, hogy a Milan általában átaludja az első félidőket, sőt mostanában állandó gyakorlattá vált náluk, hogy a félidők hajrájában, utolsó perceiben rúgnak gólt (a Sampdoria elleni bajnokin például a a 43. percben). Tehát vendég oldalról megalapozott lehet a lassú kezdés, a hazaiaktól pedig alapban nem várja azt az ember, hogy hengerelnek majd az első perctől kezdve. Nem tartok tehát elképzelhetetlennek egy 0-0-ás félidőt, amit a viszonylag korai, 17.30-as időpont is alátámaszt nekem. Én tehát a félidei döntetlen mellett tettem le a voksomat...

tipp: félidő X
    odds: 2.10
    fogadóiroda: bet365
    tipp erőssége: 6/10
  • AlieN911
    Tampa Bay mérnem tudott Xelni rohadjon meg:D Buffalo Xel volt együtt..Másik hoki meg elment a NYR ill Phoenixen.. másik 2 bejött ott is:D (1ből 14,5 ill 1ből 16 jött volna xDD)

NBA bejött, 2k -> 5040
    Tenis is 1k -> 3840

De így is plusszos az éjjel, 3880 Ft :)

Melbourne -1
    1k -> 2,8k

Ill a "fő" szeló..

Birmingham
    Napoli-Inter 2,5 over
    Twente-PSV mind2 csapat gól
    Liverpool

2880 Ft -> 27388 Ft
  • grebber
    Már ezt raktam:

Barcelona - Almeria
    Meccs eredmény : Barcelona (Nyereményszorzók : 1,08)
    Rafael Nadal - David Ferrer
    Meccsgyőztes : R. Nadal (Nyereményszorzók : 1,13)
    Porto - Nacional
    Meccs eredmény : Porto (Nyereményszorzók : 1,16)
    Alemannia Aachen - Bayern München
    Meccs eredmény : Bayern München (Nyereményszorzók : 1,33)
    Barcelona - Almeria
    Meccs eredmény : Barcelona (Nyereményszorzók : 1,08)
    Barcelona - Almeria
    Összes gól : 2 vagy több gól (Nyereményszorzók : 1,03)
    Sevilla - Real Madrid
    Összes gól : 2 vagy több gól (Nyereményszorzók : 1,13)
    Napoli - Inter Milan
    Összes gól : 2 vagy több gól (Nyereményszorzók : 1,25)

• Ferrari23
    Pittsburgh Penguins - New York Islanders 1
    Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs 1

700 Ft --> 2.394 Ft
  • Dean Winchester
    Sampdoria - Milan
    1,30
    Összes gól : 2 vagy több gól
    Energie Cottbus - Hoffenheim
    1,22
    Összes gól : 2 vagy több gól
    Porto - Nacional
    1,16
    Meccs eredmény : Porto
    Birmingham - West Ham
    1,40
    I. félidő összgól 0,5 alatt/felett : 1 vagy több gól

Tét 7500.00Ft
    Potenciális nyeremény: 19317.48Ft

esetleg + rio ave-benfica both team to score 2.00
    :D
  • hoodlum
    okés, kösz szépen
  • w77d
    csúszást
  • hoodlum
    mit jelenthet ha felfüggesztették tippmixen a Nadal meccset? :S
  • Dean Winchester
    végül a szelvény.:
    222 Porto - Nacional Madeira H 1.18
    205 Liverpool - Fulham H 1.48
    166 Sampdoria (H) vagy Milan (V) jut tovább V 1.48
    203 Birmingham - West Ham H 2.00
    213 Twente (H) vagy PSV (V) jut tovább H 1.55
    170 Napoli - Internazionale: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.79
    Eredő odds: 14.34234

amit legjobban érzek az a napoli 2.5over -> csak nehogy 1:1 legyen a végeredmény :D
  • Dean Winchester
    ja liverpool 2.5 over is jöhet sztem....
    hétvégén meg hercules-barca :D vajon a herc megint elveri a barcat potom 12es szorzóért? XD
  • Dean Winchester
    liverpool még nyerhet hazai pályán és a porto is (bár nacionnalel rég ikszeltek de ez a széria sztem nem most fog megszakadni!)

bátraknak vagy félbátraknak aki gondolja a rio ave gólt lő sztem rohadtul ajándék :D
    ennek a benficanak kb az nem lő gólt aki nem akar, ez a csapat meg most otthon játszik ,szóval hazai gól könyvelhető
  • szomferi
    na éjszaka hajrá Pittsburgh és NY Rangers, U20 brazilok
  • Dean Winchester
    holnapi napról leírom a véleményem..:

Sevilla DNB H
    Samp.- Milan . milan jt -> a milan jobb mint a juve és hülye indok de ha a juveval 0-0t tudott a samp akkor a milan se fogja elverni :)

aachen-bayern
    csak érdekesség! utóbbi 4 találkájukból 2 német kupa meccs volt ahol az aachen rendes jatekidoben kiejtette a bayernt! a bajnokin viszont az aachen nyert egyszer 1-0ra előtte pedig a bayern hazai pályán tudott nyerni 2-1re :D
    most bayern idegenben lesz,sztem rendes jatekidoben nem kap ki ,egyébként csunya is lenne ha a bréma és stuttgart kiejtése utan a bayern nem menne tovább a kupában :D
    de veszélyes rendes játékidőben vendégre rakni sztem! -> bár ha weed rak rájuk akkor ti is tegyétek :D

cottbus-hoff
    talán hazai gól , talán 1.5 over de mást nem mernék rá tenni

twente-psv

6 egymást követően ikszeltek egymással a csapatok ugye a bajnoki odavágót meg idegenben a twente nyerte!
    sztem hazai pályán kiverik a kupából a psv-t de rájuk én nem tennék inkább

birm-wh
    hazai győzelmet várok, az odavágót láttam és a piroslapig nagyon versenyben volt a birmingham, de az emberelőnyt a wh kitudta használni így nyertek 2-1re, sztem most is 2-1es siker lesz és jön a ho...

utrecht-groningen

elvileg az ajax elleni győzelem utan mindenki bátra tenne a hazai csapatra ám kupáról révén szó vigyázni kell!
    az X siman benne van, félős picit de a hazaiaknak illene tj...
  • Dean Winchester
    spoilerbe már, főleg az ekkora képeket :D
  • tviktor91
    Na akkor ezt megbeszeltük.

joccakat
  • CB SNIPER #119657
    hm ez jó ötlet...dehát akkor két hét után már nemfogok tudni uj számot benyomni csak olyat amit már linkeltem mert elfognak fogyni D:DDD