-
Dean Winchester #119660 holnapi napról leírom a véleményem..:
Sevilla DNB H
Samp.- Milan . milan jt -> a milan jobb mint a juve és hülye indok de ha a juveval 0-0t tudott a samp akkor a milan se fogja elverni :)
aachen-bayern
csak érdekesség! utóbbi 4 találkájukból 2 német kupa meccs volt ahol az aachen rendes jatekidoben kiejtette a bayernt! a bajnokin viszont az aachen nyert egyszer 1-0ra előtte pedig a bayern hazai pályán tudott nyerni 2-1re :D
most bayern idegenben lesz,sztem rendes jatekidoben nem kap ki ,egyébként csunya is lenne ha a bréma és stuttgart kiejtése utan a bayern nem menne tovább a kupában :D
de veszélyes rendes játékidőben vendégre rakni sztem! -> bár ha weed rak rájuk akkor ti is tegyétek :D
cottbus-hoff
talán hazai gól , talán 1.5 over de mást nem mernék rá tenni
twente-psv
6 egymást követően ikszeltek egymással a csapatok ugye a bajnoki odavágót meg idegenben a twente nyerte!
sztem hazai pályán kiverik a kupából a psv-t de rájuk én nem tennék inkább
birm-wh
hazai győzelmet várok, az odavágót láttam és a piroslapig nagyon versenyben volt a birmingham, de az emberelőnyt a wh kitudta használni így nyertek 2-1re, sztem most is 2-1es siker lesz és jön a ho...
utrecht-groningen
elvileg az ajax elleni győzelem utan mindenki bátra tenne a hazai csapatra ám kupáról révén szó vigyázni kell!
az X siman benne van, félős picit de a hazaiaknak illene tj...