211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • SNICKER
    tegnap ezt raktam

meg hokit, az egyik bejött, a másik nem

úgy látom az apróból gazdálkodás jobban megy :D

múltkor úgy lebuktam 10k-t hogy egy forintot se nyertem. pedig 20 szelvényt játszottam, és nem egy napon
  • SNICKER
    mondjuk avangardnak kell a pont ha elsők akarnak lenni, 86 pontjuk van és az elsőknek is 86. akkor vendégre rakok xd
  • SNICKER
    Metallurg Novokuznyeck - Avangard Omszk

vendég csapat szinte veretlen vendégként. október óta vendégként 11meccsből 10-et nyertek, 1 vereség dinamo riga-tól.

itt az ideje kikapni, metallurg elég nyeretlen, itt az ideje nyerni :DD
    azt megfigyeltem hokinál, hogy ha az elsők közötti játszik az utolsókkal akkor általában a gyengébb csapat nyer, plusz hazai pályán van a metallurg. én megrakom ma H-ba.
  • WuFraZselic
    kurvajó, Catania nem volt képes verni egy gólt...

így 12ezerre jött 13.600...
  • BBeno2
    ja akkor nem szóltam. de azért 2 gólos előnnyel csak kezdenek valamit.
  • balakal
    lesz még egy visszavágó Birminghamben :)
  • Ferrari23
    Mellékbüntetésként 40 ezer eurót is fizetni kell.

http://sportgeza.hu/futball/2013/01/08/zart_kapus_lesz_a_magyar-roman_vb-selejtezo/
  • Ferrari23
    Zárt kapus a magyar-román futballselejtező

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága megbüntette a magyar szövetséget (MLSZ) a tavaly augusztus 15-i, Izrael elleni barátságos meccsen a szurkolók rasszista, antiszemita és politikailag provokatív viselkedése miatt.

GRAT MAGYAROK :D
  • BBeno2
    ugyanis Chelsea- Bradford döntőt tuti a chelsea nyeri és mivel ők 100 hogy indulnak BL-ben vagy ELben így a bradford kapja a jogot.
  • BBeno2
    ha jól nézem akkor döntős lett a Bradford. és ha jót akarnak akkor a chelsea-nek szurkolnak mert akkor egyenes út van nekik az EL-be úgy hogy 4-ed osztályúak D: :D:D:D hatalmas.
  • Dean Winchester
    ez igaz, viszont így a bradford lesz "nagy" :) én drukkolok nekik, azért szép lenne ha egy negyed osztályú csapat megnyerné... mindig a "kisebb" csapatoknak drukkoltam (feltéve ha az arsenal volt az ellenfél)
  • Dean Winchester
    Belenenses - Sporting CP B
    ? kurva régen kapott ki a hazai meg jó formában van, hazai mutatója nem gyenge és jelenleg 2.al csap össze így rohadt nagy előnyre tehetne szert. szerintem jó lehet a hazai győzelem...

sporting gólt fog kapni sztem

175 Olympiakosz Volosz - Aszterasz Tripolisz H 2,95
    185 Guimaraes - Naval H 1,54
    Eredő odds: 4,54300
    500ast megér kategória...
  • BBeno2
    jó nekem full mindegy. nem drukkolok az aston villának de akkor is gáz hogy egyetlen menekülő útjukat ennnyire leszarják. itt még tehettek volna nagyot a kupában.
  • Dean Winchester
    hát szerintem egyáltalán nem gáz, tekintve, hogy a villa milyen formában van és a bradford azért ejtett már ki az astonnál jobb PL-es csapatot is...
  • Dean Winchester
    136 Bradford - Aston Villa: Bradford szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,45
    126 Valencia - Osasuna: Osasuna szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,72
    116 Malaga - Eibar: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,65

Eredő odds: 4,11510

tegnapi elemzésem :D muszáj berakni mert büszke vagyok rá ! a bradford végeredményt nem találtam el de a hazai győzelmet is jól éreztem,hogy nem lesz megint döntetlen...

Bradford - Aston Villa
    utóbbi 4 meccsén egyszer sem verte meg az AV-t a bradford! Több PL-es csapatot is búcsúztatott a hazai csapat , többek közt az arsenalt!
    Szerintem a hazai tj-t meglehet tenni, 2.5 over is jó lehet
    utóbbi 3 kupa meccsén a hazai csapat rendre döntetlenre végzett, szerintem most rendes játékidőben 2-1re ütni fogják az aston villát.
    Bradford gól 1.45ért különösen jó vétel !

Valencia - Osasuna
    utóbbi 3 egymás ellenin a valencia még gólt sem kapott!
    utoljára 12.11-én találkoztak s akkor idegenben a valencia bizonyult jobbnak 2-0 arányban. Szerintem most is nyerni fognak ,de mivel a döntetlen is bőven jó eredmény a hazai csapatnak így inkább nem fogadnék erre a meccsre. Vendég gól befigyelhet.

Malaga - Eibar
    utóbbi 4 egymás elleni meccsükön rendre 2.5 alatt volt a gólok száma. Talán most ez a széria megtörhet.

Oxford Utd - Southend
    3 mérk. óta nem lőtt mindkét csapat gólt így most már várok egy ilyet.
  • BBeno2
    na gyerekek akkor szurkoljuk ki a Catania gólt !!!!!
  • BBeno2
    szép munka aston villa. nem gáz hogy egy 4-ed osztályú csapat gangrape-l titeket.
  • FERNANDINHO1997
    nálunk is... de RTL 2 az lett!!!
  • WuFraZselic
    nincs mit, bár nem számítottam ennyire kicentizett győzelemre
  • FERNANDINHO1997
    Köszi az infót Wufra, ez a tipp a te érdemed!!:)
  • WuFraZselic
    aha, másik szervezet. és ha jól tudom elég sok az amatőr

(off: T-home nálam is kivett néhány csatornát, bár másokat. hál isten nem nyúlt a sportklub/sport1-2/eurosport1-2/discovery/comedy centralhoz/paprika tv (nem röhög, vendéglátásban dolgozom :D). a többi annyira nem hiányozna személy szerint)
  • WuFraZselic
    ez hoz egy keveset

96 Olimpija Ljubljana - Klagenfurt V 2,23
    81 Zilina - Kosice V 1,67
    101 Timra - MODO V 2,05
    97 Brynäs - HV 71 V 2,25
    Tét:5*500
    kb +5 ezret hoz

101 Timra - MODO V 2,05
    98 Färjestad - Växjö H 1,53
    146 Lazio - Catania: Catania szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,52
    4*3000
    ez +1500 forint jelenleg, pedig 39rongy profitot hozhatna a Catania gól

volt még 1 kombi, azt a Kosice és a Malaga 1. félidő X is elvitte, az -1600 ft
  • WuFraZselic
    ezért különösen kár

74 Bars Kazan - SZKA Szentpétervár H 2,21 3-1
    72 Lokomotív Jaroszlavl - Dinamo Minszk H 1,50 4-1
    76 Lev Praha - Metallurg Magnitogorszk D 4,10
    77 Slovan Bratislava - Traktor Cseljabinszk D 4,00
    96 Olimpija Ljubljana - Klagenfurt V 2,23

200ft-ra nagyon szépen hozott volna, kár, hogy nem lett meg a Metallurg X
  • BBeno2
    én ha akarnám se tudnám mert a geci t-home gondolt egyet és elvette az Eurosport 1-2-t mellé az MTV-t és a spektrumot... persze helyükre nem adott semmit.

amúgy mi a különbség a BDO és PDC között? ezek is szervezetek mint a boxnál vagy itt hogy működik?
  • BBeno2
    na akkor már csak egy villa és egy catania gólt kéretik!!!!
  • WuFraZselic
    amúgy ez a BDO darts VB nagyon fájdalmas a PDC után... nem tudom nézi-e valaki, de inkább ne tegye
  • WuFraZselic
    és ott a Klagenfurt!
  • FERNANDINHO1997
    Olééééé Klagenfuurt.. Szép volt WuFra!!
  • WuFraZselic
    Frederikshavn mostanában szépen hozott a konyhára
  • mormogi11
    a dánok kutyaütők,a vaxjö tolt már ki velünk a nagyoknál rendesen,nálam köln,jaroszlav volt a tuti,a kis szorzó miatt hagytam a cszkát is,szerencsére
  • FERNANDINHO1997
    hát bet365 ön van olyan h ki nyer. ugye ott 2 fogadás van meg van dupla esély is. 2 fogadásos az olyan mint tippmaxon a hosszabítással eggyüt
  • WuFraZselic
    ez mormoginak ment persze
  • WuFraZselic
    Köln/Farjestad/Frederikshavn/Odense közül "kellett" választanom. ha nem 2kor kezdődik a Jaroszlavl meccs, egyértelműen őket rakom rá

mondjuk a Catania gól is elég bátor volt az első 40 perc alapján. a hazai kapust szerintem kézfogáskor látták utoljára a vendégjátékosok
  • FERNANDINHO1997
    tudom, írtam benne arrol is:)) Utánna jártam a dolgoknak én is::)
  • mormogi11
    lesz még villa gól
  • WuFraZselic
    lehet rendes játékidő X2re tenni?

szerintem a hosszabbításban neked mindenképp kéne a vendég siker, vagy tévedek?

amúgy ugyan kihagytam, hogy 3 játékos is távozott a Klagenfurttól, de ők fele annyi pontot szereztek összesen, mint Mursak egyedül a szlovénoknál. így őket nem tartottam annyira relevánsnak
  • mormogi11
    jaja,de a rövid alapszakasz miatt sok betli nem fér bele,csodálom,hogy a kölnt 1,6ért nem favorizáltad!
  • BBeno2
    mocsok nagy szégyen lenne ha az aston villa egy 4-ed osztályú csapatnak nem tud gólt lőni. a kezdőjük sem mondható fosnak.
  • FERNANDINHO1997
    Hát én X2 re raktam, meg írtam egy elemzést is róla, ha már hallotam tőled ezt au infót, szval ha jön, akkor köszi!

HDD Olimpija Ljubljana - EC-KAC
    1X2 / X2
    Odds: 1.52

Ez az odds hatalmas ajándéknak tűnik így elsőre. Hogy miért? Azért, mert az NHL szezon kezdetével az eddig KHL, EBEL, NLA, és SL ligába játszó játékosok visszatérnek az NHL- es csapatukhoz. Köztük a hazai csapatnál játszó Mursak is aki visszatért a Detroid csapatához. Ez nagyon nagy ér vágás lehet a hazai csapatnak. Eddig a hátán húzta a csapatot, de ugye mostantól nem lesz. Ennek a ténynek a tudatában, bátran tudom ajánlani mindenkinek az X2- őt, bátrabbaknak a vendég sikert. Ez egy nagyon fontos találkozó lesz. Klagenfurt 46 ponttal ál, és éppen hogy csak nem felsőházas pozícióban, de ugye egyel kevesebb meccset játszottak. Az Olimpija csapata 41. ponttal állnak a tabella 10 helyén. Papíron sokkal erősebb a Klagenfurti csapat a Szlovén csapatnál. Ugyan a Klagenfurti csapattól is elment 3 játékos, de egyik se volt olyan fontos tagja a csapatnak, mint Mursak. Ezért az ő hiányuk nem fog különösebb gondot okozni.

Összeségében úgy gondolom, hogy ez most nagyon megfogja viselni a Szlovén csapatot, hogy elvesztették a legjobb játékosukat. Klagenfurtnak nagyon kell ez a győzelem, még akár egy döntetlennel, majd utánna döntetlen utáni vereséggel is, de vissza juthatnak a már Felsőház playoffot jelentő helyre. Tippem:X2
  • BBeno2
    lehet X2-re tette.

na akkor lazio megvan. már csak egy aston villa, catania és klagenfurt gól kell.