Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Hajrá Basel!😊
Sopron-Pécs:H
Venlo-Ajax:V
Inter-Parma:H
Young Boys-Sion:H
St.Gallen-Zürich:V
Mallorca-Malaga:H
Bilbao-Osasuna:H
Braga-Madeira:H
500--23.770
De ott a gól!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
no itt meg vendég gólt vártam ,sõt X2õt inkább 😄
Hajrá LAZIO!!!
válogass
Gyerünk Lazio fordítsatok!!
Mindent bele!
de leírták h max 6000ft-ig adják te hát ahogy shep mondja 2k "bónuszt" kapsz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
VAN MOST A BETCLICK-EN EZ A 6000FT-OS BÓNUSZ ÉS HA MOST ÉN BEFIZETEK 2000FT-OT MENNYI BÓNUSZT KAPHATOK??????
Félidõ newcastle-n volt 2000-em.....
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
VAN MOST A BETCLICK-EN EZ A 6000FT-OS BÓNUSZ ÉS HA MOST ÉN BEFIZETEK 2000FT-OT MENNYI BÓNUSZT KAPHATOK??????<#hamm>#hamm>
GOGOGO
venlo gólt se kérek mert attól is féltem :S
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Felnevettem basszameg..😄DDD
ILYEN GÓLT KAPNI ÉGÕÕÕÕÕÕÕ D😄😄😄:
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Már csak a késõ esti hockey kell 😊
ill 1 poénszeló
Newcastle - Liverpool - Werder
Honda - The Power of Dreams
na akkor Newcastle gólt kérnék szépen, úgyis megyek el itthonról, mire visszajövök remélem örülni fogok 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Mottaaaaaaa
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...