Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Roma meccsen over 1.5 pedig 1.25-ért van az se lehet rossz.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Jokes eztírta
6/3 - 6/4
3+4 az 7 😄
de nyugi be is baszna ha nem lenne még 3 pontos lövés 😊
sima kivan pipálva!
1 spurs gól = 1 lövés azt nehogy már ne legyen azon kivül 2 pontos XD
1,75x amúgy és 17538 HUF a tét...
Basel kipipálva.
😊
Szóval akkor shots on a két csapatnak összesen 7 skyon?
6/3 vs 7/5 eredmenyeken...
bazz 17ezret feltenni egy ilyen meccsre 😄DDD
tigristank:
ja ja csak hát õ késõbb írta be mint én fogadhatam mivel én tutira vettem a newcastle gólt!
spurs 0-1 tehát mostmár bíztos h a 1.5 overrel jobban jártam volna mint a góllövõvel!
de mind1 hajrá auxerre és spurs!
http://live.skysports.com/ScoreCentre/football.html
Klikk meccsre és aztán match stat, nekem bejön, de számokat nem mutat....
Most már csak annyit szeretnék kérni ,hogy maradjon meg az elõny.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
faszért nem 1.5 overt dobtam rá 😞
mind1.
spurs és auxerre gól kéne minnél elõbb :S nem szeretnék a 80.percben a góljukért izgulni 😞
Azért nem kell szidni,mert a szelód max poénnak volt jó,az is inkább a 200Ft-os kategória,és még a federer valencia meccsrõl nem is beszéltünk.
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
Büdõs kurva lazio!!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
2.félidõre összekapni magatokat...
GÓL KELL!!!!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
GOGOGOGO!!
Rugjatok már lécci 1 gólt!!!
Úgy értettem, hogy eredetileg all in-t akartam rányomni, persze azt más nem tudhatta. 😊
GYERÜNK!!!
Anderlecht - Charleroi H 1,15
Venlo - Ajax V 1,35
Odds: 1,55
Tét: 2500 Ft
Nyeremény: 3875 Ft
Nem nagy összeg, de azért ez se rossz. 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
GOGOGO!!!