Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lazio - Catania H
Lyon -PSG H
Hercules - Levante H
Mallorca - Malaga H
Valencia - Almeria H
200 -> 2430
Kétesély (ha a rendes játékidõben döntetlen lesz, a tét összege visszajár)
Tipp: Karlsruher SC 1.37
Ez már nem lessz stresszes
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
egyébként nem nagy ördöngõsség csak sokat kell utána böngészni statok forma stb...
csak én félek 3k-t rárakni ilyenre de mostmár az lesz ha felmegyek h ezt játszom én is aztán élõ fogadást meg elfeljtem 😄(legalább húzok egy határt)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Karlsruher SC - Oberhausen
Kétesély (ha a rendes játékidõben döntetlen lesz, a tét összege visszajár)
Tipp: Karlsruher SC 1.37
Racing Santander - Deportivo La Coruna
Szerez gólt az 1-es csapat?
Tipp: igen 1.30
AS Bari - Cesena
Tipp: igen 1.25
Braga - Nacional Madeira
Háromesélyes fogadás
Tipp: Braga 1.60
Villarreal B - CD Tenerife
Tipp: igen 1.25
Bucaspor - Antalyaspor
Tipp: igen 1.35
Galatasaray - Besiktas
Tipp: igen 1.30
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna...\"
My Life for Freedom!
inter meccsen meg féltem a 1.5 overtõl 😄DD
Federer meccs simán 2 esélyes.
Sopron x nem lehet de attól még V igen😊
Lazio is simán lehet X,tottenhamról már nem is beszélve
Valencia meg csak csak jó lesz
Mert szted melyik fog ikszelni vagy kikapni?A sopron tuti nem mert kosárlabdába nagyon ritka az x,federer sztem behúzza,kicsit talán a laziotol félek de az is meglesz remélem,a tottenham pedig bomba formában ráadásul hazai pályán hozniuk kelll!!
Nadal-Federer V 1,65
Sopron-Pécs H 1,53
Lazio-Catania H 1,55
Tottenham-Liverpool H 2,00
Valencia-Almeria H 1,30
Tét:3000Ft várható nyeremény:30530Ft
Remélem jönni fog nagyon bizakodok benne már rég nem szakítottam!
Véleményeket kérnék róla!!
HAJRÁ,HAJRÁ!!!
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Innen már meg kell lennie 😊
és 2-1 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
215 1 Internazionale - Parma 1.55 / 3.40 / 5.75 h
236 1 St. Gallen - FC Zürich 3.40 / 3.20 / 1.85 v
237 1 Xamax - Basel 4.10 / 3.25 / 1.68 v
240 1 Kerkira - Panathinaikosz 4.40 / 3.25 / 1.63 v
249 1 Valencia - Almería 1.30 / 4.40 / 8.60 h
4/5
Hajrá!Hajrá! 😊