211992
-
CB SNIPER #125859 volt egy másik is...az egy icipivel nehezebb volt mint ez mert hát ezt is borzasztoan nehéz lett volna belöni akkor meg LUFTOT rugott -.- -
:D:D
ezt nem is tudtam hogy ilyenek maradtak ki az internél:D:D
-
CB SNIPER #125857 büdös nigger... -

-
tudjátok mi a menő skacok?:D
FORZAA INTER BAJNOKCSAPAT!!!!! ETOOOOOOO -
xD -
remélem jönni fog, mivel az első 5öt én is megtettem, plusz még mellé 4 meccset xD 118 oddsz xDD -
szentem a milan az veszélyes -
Arisz - Manchester City 5.20 / 3.40 / 1.60 V
Milan - Tottenham 1.68 / 3.35 / 4.60 H
Fulham - Chelsea 4.45 / 3.35 / 1.70 V
ez mehet 2 ezerrel ? -
13 Apoel Nicosia - Ethnikosz Ahnasz H 1.19
14 Ermisz Aradippou - Omonia Nicosia V 1.40
12 Ethnikosz Pireusz - Kallithea H 1.50
37 Fulham - Chelsea V 1.70
Eredő odds: 4.24830 vagy ez? -
ez milyen szerintetek? -
9 St. Louis - Vancouver V 2.13
40 Fulham - Chelsea: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.79
49 Mallorca - Ath. Bilbao V 2.95
Eredő odds: 11.24747 -
Remélem azért nyerni fogol ha már ennyit áldoztál rá én kívánom neked 
-
én ezeket gondoltam mára...
??? :D
és egy poén:
015 1 H Fenerbahce - Kayserispor 1.42
020 3 H Samsunspor - Kartalspor 1.53
021 3 H Hapoel TA - Maccabi Petah Tikva 1.30
022 3 H Den Bosch - F. Sittard 1.45
037 1 V Fulham - Chelsea 1.70
048 3 H Verona - Reggiana 1.72
Eredő odds: 11,97480
Tét: 500,-Ft
Várhaqtó nyeremény: 5985,-Ft
vélemény??? :)
(azért írtam be így, mert tegnap bejött, szóval ez mostmár nálam hagyomány lesz, hogy így írom be a szelókat :D) -
Jut eszembe:D Én még január közepén raktam egy ilyet:D
-
profifogadas.hu-ról elemzések:
Fulham - Chelsea
Premier League, február 14., hétfő, 21.00, Craven Cottage
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagy árat fizethet a Liverpooltól elszenvedett vereségért a Chelsea, hiszen ezzel már tíz pontra nőtt a hátránya a listavezető Manchester Unitedhez képest. A Kékek támadója, Didier Drogba is elkeseredetten nyilatkozott, nagyon távolinak érzi a bajnoki cím megvédésének lehetőségét. A Valentin-napi nyugat-londoni derbin már nem hibázhat Carlo Ancelotti csapata, csak a győzelem lenne elfogadható. Két-három hónappal ezelőtt egyértelmű is lett volna a helyzet, ugyanis a Fulham gyengén kezdte a szezont, s olykor már a kiesés réme is fel-felbukkant a Craven Cottage-on. Az utóbbi hetekben azonban magához tért az együttes, s 2011-ben még hibátlan a hazai bajnokikon, ráadásul kapott gól nélkül hozta le ezeket. A londoni csapatok ellen azonban már nem megy ennyire jól: hat meccsen egy pontot szerzett mindössze ebben a szezonban.
Ha a szorzókra vetünk egy pillantást megállapíthatjuk, hogy már a döntetlen is nem várt eredménynek számítana, mivel ez esetben is majd' három és félszeres nyereményt osztanának. A két csapat közös múltját figyelembe véve valóban kicsi az esélye annak, hogy nem a Chelsea győz ma este. A Fulham ugyanis az elmúlt 31 évben csupán egyszer tudta legyűrni a városi vetélytársat – 28 próbálkozásból. Ez a bizonyos kivétel egyébként öt éve esett meg, amikor Boa Morte góljának köszönhetően ünnepelhetett a Craven Cottage közönsége.
Az ősszel lábát törő Bobby Zamora ma még nem szórakoztathatja a nézőket, de újra láthatjuk a pályán, mihelyt visszanyeri erejét. A tartalékcsapatban már kipróbálta a lábát, amely ugyanolyan jól muzsikál, mint annak előtte, góllal tudatosította mindenkiben, hogy továbbra is érzi a kaput. Pár hét múlva tehát már vele is számolni kell, de vannak azért néhányan a hazaiaknál, akik kettőzött erővel mennek csatába ma este. Steve Sidwell, Eidur Gudjohnsen és Damien Duff hosszabb-rövidebb ideig megfordult a Chelsea-ben, s gólokkal bizonyítaná, hogy korán mondtak le róla. Egyébként ha már itt tartunk: a Fulhamet irányító Mark Hughes is népszerű figura volt játékosként a Stamford Bridge-en. Gael Kakutáról ugyanez még nem mondható el, a Chelsea éppen ezért adta kölcsön a Fulhamnek, de a szabályok értelmében ma este nem léphet pályára.
A Kékeknél egy hete Fernando Torres kiábrándító bemutatkozása a fő téma. A spanyol egykori csapattársai ellen olykor még motiválatlanságról is tanúbizonyságot tett, pedig az érte kiadott 50 millió font tudatában ezt aligha engedhetné meg magának. Kérdés, hogy Ancelotti újra együtt játszatja-e Anelkával és Drogbával, mert a három ék a Liverpool ellen nagyon nem találta a helyét. Ha nem, akkor a francia szorulhat a perifériára, mert az elefántcsontparti nagyon érzi a Fulham elleni játékot: az utolsó négy mérkőzésen három alkalommal is betalált a mai rivális kapujába. A mai gólja majdnem két és félszeres pénzt érne. Ami viszont bizonyos: a Benficától igazolt David Luiz először kap lehetőséget kezdőként a védelemben.
Fenerbahce - Kayserispor
Süper Lig, február 14., hétfő, 19.00, Isztambul
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Két kiváló formában lévő gárda feszül egymásnak a török bajnokság hétfő esti rangadóján. A harmadik Fenerbahce és a negyedik Kayserispor között mindössze három pont a távolság a táblázaton, s bár a gólkülönbség miatt a helycsere ma este még biztosan nem valósulhat meg, egy idegenbeli győzelem összerázhatja a bajnokságot. De lényegében egy hazai siker is, hiszen ebben az esetben a Fenerbahce azonos pontszámmal – de jobb gólkülönbséggel – megelőzné a jelenleg második Bursasport, s felmászna a listavezető Trabzonspor nyakára. S hogy miért is tart ez a két csapat ott ahol tart? A Fenerbahce az utolsó öt mérkőzését egytől egyig megnyerte, december tizenkettedike óta nem szenvedett vereséget a bajnokságban. A Kayserispor pedig legutóbbi négy találkozójából húzott be hármat, szóval derbi lesz ez a javából.
Az odds-ok egyértelmű Fener-diadalt vetítenek előre, hiszen a hazai győzelemre felvehető nyeremény még az előre feltett összeg másfélszeresét sem éri el. Ha az eddig lejátszott isztambuli találkozóikat nézzük, akkor nagyjából reálisnak mondható a leosztás, mivel tíz meccsből nyolcszor a Fenerbahce nyert. Ebben a szezonban pedig még veretlen a Sükrü Saracoglu-stadionban, ahonnan pontot is csak a Galatasaray és a Besiktas tudott elvinni.
Ősszel viszont a Kayserispor 2-0-ra győzött Santana és Furkan Ozcal góljával. Mivel egyikük sem vérbeli mesterlövész „kiválóan fizetnének”, ha ezúttal is betalálnának. A vendégeknél a bajnokságban eddig az ex-juventusos Marcelo Zalayeta a legeredményesebb öt találattal. A Fenerbahcéban ennél hárman is többet lőttek: a brazil Alex (képünkön) tizenhárom, a tavalyi francia gólkirály Mahamadou Niang tizenegy és a török válogatott Semih Sentürk hét gólnál jár ezidáig. De vajon ki örülhet közülük ma este?
-
CB SNIPER #125843 néztem azt a meccset...az még a benitez féle volt ha jol emlékszem... láttam azt a meccset benitez féléhéez meg nem kell nagy kunszt hogy ugy rugjanak golokat..és én 2-3 honappal ezelötti meccs eredményekre semmit nemadok mint egyesek itt akik a 3-4 évvel ezelötti x-csapat-y csapat összehasonlitásokra is adnak :o 3-4 honap az már rég volt...az számit ami most van de azért kedves hogy aggodsz :D :) -
Solt #125842 Nem lehetetlen, nem azt mondtam! :) Logikai is van benne, de nagy összeggel biztos nem tennék rá... :) -
csak azért raktam a chelseara mert a liverpool elleni blamát javítani kell, a Fener meg jobb kerettel rendelkezik ezért csak behúzzák -
bátor vagy a múltkor Tottenham 3 - Inter 1 ennyit játszottak itt a link :
http://www.youtube.com/watch?v=Tjrbg6_6SD8
-
CB SNIPER #125839 Milan - Tottenham 1.68 / 3.35 / 4.60 H
25.000--->42.000
nah aztán leszophat mindenki ha otthon se tudnak nyerni ilyen makker ibrakkal meg ezekkel -.- -
Solt #125838 Szerintem az X2 a Bilbao meccsen biztosabb, és arra 1.6 körüli szorzó van... :) Este kiderül... -
nyerniük kell.. egyébként a fener otthon nagyon jól nyomja, 1.40ért érdemes megrakni, persze születtek már meglepetések... én ma fener, hapoel, den bosch, chelsea és verona győzepmet várok.... össz-vissz 8.6 körüli szorzó ;) -
Solt #125836 No meg a Fener meccsben is benne van az x... a 3. játszik a 4. ellen, bár az igaz, hogy a Fener otthon nagyon erős. -
Solt #125835 A cselzííí meccs szerintem nem annyira egyértelmű... -
APOEL Nicosia - Ethnikosz Ahnasz H
Fenerbahce - Kayserispor H
Fulham - Chelsea V
Hapoel Tel Aviv - Maccabi Petah H
szerintetek??? -
bence27 #125833 ja és a Fenerbache meccsen a hazai!! -
bence27 #125832 azt elfelejtettem hogy nem muszály hogy foci legyen! köszi! -
bence27 #125831 APOEL Nicosia - Ethnikosz Ahnasz 1.19 / 4.85 / 9.70 H
Fenerbahce - Kayserispor 1.48 / 3.35 / 5.70 V
Samsunspor - Kartalspor 1.53 / 3.30 / 5.25 H
Den Bosch - F. Sittard 1.45 / 3.40 / 6.05 H
Fulham - Chelsea 4.45 / 3.35 / 1.70 V
Arisz - Manchester City 5.20 / 3.40 / 1.60 V
500 FT-ot raknák rá.. Kezdő vagyok. Vélemények esetleg miket vegyek ki vagy miket tegyek be?? -
még akár a Verona is jöhet... 3 fele összerakoma szelót ;) -
nyugi tesó,én ebben a futball szezonban tnap buktam 8.-ára az Interen :) egyszer nyertem rajtuk,múltkor a Bari ellen,de jócskán minuszba vagyok ígyis,sok szelót vittel el úgy,hogy már csak az ő eredményük kellett. Például tnap is jött minden(Bolton 1X,Ajax X2),csak az Intert X2-re raktam... -
chelsea, fenerbache, den bosch, hapoel ta szvsz -
Dean Winchester #125827 akkor az életed az enyém!
arsenalra kell most rakni :D -
te még mindig csak vesztesz? :D -
Tudni kell kiszállni:) Pihenj egy kicsit Te is szerintem. -
köszi inter
a hétvége -25ezer úgy összességébe már -100
gólképtelen trokhár banda
remélem most estetek el a bajnoki címtől!!!!!!!!!!!!!!! -
CB SNIPER #125823 én igen!! :DD azért mondom még modositok rajta nyugi :D -
CB SNIPER #125822 1 Roma - Sahtar Doneck 1.90 / 3.30 / 3.55 Sz 20:30 febr.16
BL, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés labdarúgás FOGADÁS
1 *(0-1) Roma - Sahtar Doneck 3.40 / 3.20 / 1.76
erre ilyen nagy az odds még X2-be is? mintha a shaktar tök szar csapat lenne a roma meg valami full kiegyensulyozott teljesitményt nyujto gárda lol... -
beci225 #125821 huh 1,5 szeres szorzóért megrakni 3 meccset háát ennyire én nem vagyok bátor :) -
CB SNIPER #125820 najovan holnap mozgositok mindent és csak KÉTESÉLYBE BL_re olyan szelot tolok midnenk ibeszar DD
Arsenal - Barcelona 3.95 / 3.30 / 1.80 V ezt simába
*(0-1) Arsenal - Barcelona 9.25 / 4.55 / 1.18 V
*(1-0) Valencia - Schalke 1.15 / 4.85 / 10.30 H
*(1-0) Milan - Tottenham 1.13 / 4.95 / 10.75 H
erre fogom ráküldeni az életem bár addig még tuti modositom :D