211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Shep
    Istenem ez félkegyelmű Buffon mit csinált már?
  • Narusco
    inkább aue szerintem, stuttgart azért szopós tud lenni
  • marxell
    Szurkolok a Hamburg meccshez.. én nem mertem feltenni.
  • miluu92
    Mit?:D
  • FERNANDINHO1997
    de bakker ezt nézzétek :142 Chambery - Kiel V 1.28 26-28
    203 Flensburg - Ciudad Real V 1.47
    202 Hamburg - Montpellier V 3.65
    140 Larvik - Győr V 4.15 16-25
    200 Ft
    Eredő odds: 28.50154
    Tét: 1000 Ft
    Várható nyeremény: 28500 Ft
  • grebber
    Szeretnék ma egy all int rakni melyik a biztosabb a Leverkusen győzelem vagy az Aue győzelem német 2-be?
  • szomferi
    hát szerintem illene nyerniük, rakható szerintem
    bazze most nézem hogy a retek Inter a második, hát nemáááár :D
  • marxell
    Rengeteg külömbség van a francia válogatott és a Montpellier között. egyébként a Hamburgban még több jó játékos van :)
  • miluu92
    Hát a mai foci kínálat még a tegnapit is alul múlja:). Találtatok valami jót?:)
  • FERNANDINHO1997
    legalábbis remééelm mer nyernék rajta 5 ezret :)
  • FERNANDINHO1997
    Montpellier fog :)
  • miluu92
    Nyer a HSV.
  • FERNANDINHO1997
    de hát a Francia csapatban játszanak a francia világsztárok...
  • marxell
    Egyértelmű, hogy a Hamburg
  • kraawz
    bár west brom inkább H, salzburg meg DNB. ezeket lehet variálok még
  • kraawz
    Egy ilyen szerintem 3/4-ben elég jól néz ki.

Den Haag - Feyenoord H 1.97
    West Brom - Wolves H DNB 1.36
    Salzburg-R. Wien H 1.96
    Frankfurt _ Karslruhe H DNB 1.52

@8
  • DVilla7
    Napolira mit mondasz? szerinted nyernek??
  • FERNANDINHO1997
    szerintetek a Hmaburg-Monpellier meccsen ki fog nyserni??
  • szomferi
    ja és tolható Wozniacki nagy pénzzel is
  • szomferi
    Serie A 26. forduló - vasárnap délután

Az olasz Serie A 26. fordulója nem lesz sorfordító, nem lesz kulcs a bajnoki címhez. Ellenben én most úgy döntöttem, maratoni olasz-hétvégét tartok, és a lehető legtöbb meccset megnézem tőlük. A hangulat adott hozzá, lassan elérkezik a Velencei Karnevál ideje, jön a télbúcsúztatás Olaszországban, és egyre inkább a focira terelődik a szó. Nézzük tehát a hétvége meccseit időrendi sorrendben, és mindegyikhez mondjunk egy ütős kis oddsot is.

Fiorentina – Sampdoria

Mindkét csapat szerdán elmaradt meccset pótolt, és mindketten bebukták azt. További hasonlóság esetükben, hogy az előző vasárnapjuk ugyanolyan tökéletesen alakult, hiszen a Viola Palermoban győzött, a Sampdoria pedig a Bolognát verte meg a Marasiban. Erre jött a következő meccsük, amely szimpla csalódást keltett. Szinisa Mihajlovics már hónapok óta egy hajszálon egyensúlyoz, amikor már épp kirúgnák, akkor aratnak valami szép győzelmet. Rendben van az, hogy a szerb közelében sincsen Prandelli szakértelmének, és a csapata fele hiányzik sérülés miatt, de akkor is illene jobban szerepelniük. Elég erős keretük van, de ez valahogy nem jött ki eddig. Nem értek én annyira az egészhez, hogy vágjam, mi a baj náluk, de az biztos, hogy a játékosok nem kapnak olyan tiszta taktikai utasításokat, mint tavaly. A mostani meccsükön is sok sérült lesz (Vargas, Santana, Kroldrup, Jovetic és Frey), ennek ellenére Firenzében egyértelműen ők számítanak esélyesnek. Mert nézzük is meg a Doriát. Hétvégén demoralizálták a válságban lévő Bolognát, majd a Derby della Lanternán egy Rafinha-bombával kikaptak a városi rivális Genoától. Ez hatalmas fekete pont Domenico Di Carlo mesternek, pedig az idei gyengébb szereplést is megbocsátották volna neki, ha hozza ezt a rangadót. Nem tette meg, így az állása neki is egy hajszálon függ. Összegezve tehát mindkét oldalon olyan edző dolgozik, akinek égető szüksége van a győzelemre, de most a genovaiak oldalán nagyobb problémákat látok, ezért én inkább a Violára raknék.

Tipp:Fiorentina győzelem

Genoa – Roma

Ez a két csapat is játszott szerdán, azonban míg a Griffek az elmaradt Derby della Lanternán győzedelmeskedtek, addig a Farkasok a Stadio Olimpicoban szégyenültek meg a Bajnokok Ligájában az ukrán bajnok ellen. Én már hónapok óta szajkózom, hogy ez a Roma húgy gyenge, de senki nem hitt nekem. Most végre kiütközik az, amit én láttam korábban is rajtuk: taktikai hulladékok, akik addig tudtak eredményt elérni, amíg a klasszisaik vitték a hátán a csapatot. Csakhogy abból nem lehet megélni sokáig, hogy mindig pontrúgásokkal, egyéni alakításokkal szereznek gólt. Egy kidolgozott akciót nem láttam tőlük hetek óta, és ez egyértelműen a legszarabb edzők legszarabbjának érdeme. Szóval a Roma nálam nem rossz formában van, hanem szimplán a helyére került, tehát ne várja tőlem azt senki, hogy én most formahanyatlásról beszéljek esetükben. A tippem azonban mégsem a fővárosi csapat veretése lesz, mert annak ellenére nem tetszik nekem a Grifoni, hogy megnyerték a szerdai derbit. Davide Ballardini nálam eddig csalódás, cserélget, variálgat, de nem találja az ideális kezdőcsapatát. Ami különösen nem tetszik a hazaiaknál, hogy nincsen normális csatáruk, mert Rodrigo Palacios és Floro Flores sem nagy kaliber, amihez társul három további csatáruknak a sérülése (Boselli, Destro és Konko). Ellenben a védelmük Kaha Kaladze irányításával most elég ütős, februárban nem kaptak, de nem is lőttek egy góloknál többet meccsenként. Én tehát a hazaiak impotens előrejátéka, de erőteljes védelme miatt várok kevés gólt.

Tipp: 2,5 gól alatt

Lecce – Juventus

Most komolyan nekem Juventus győzelmet kellene itt kivennem? Miért hiszi mindenki azt, hogy győz az Öreg Hölgy? Rendben, hogy a Lecce nem egy világverő gárda, de mostanában elég kellemes meglepetéseket okoz. Figyelembe vettem elég sok mindent a tippemben. A szubjektív az, hogy én utálom a Leccét, azonban arra már nem emlékszem, miért is antipatikusak számomra. Ezért akár nyerhetnének is a vendégek. Aztán ott van az is, hogy egy raklapnyi játékos nem lesz a hazaiaknál (Guillermo Giacomazzi, Gustavo, Ofere, Neves Capucho Jeda, Ruben Olivera, Nenad Tomovic és Alberto Giuliatto). Ez tehát két ok a Juventus oldalán. De a Lecce oldalán ott van az, hogy engem nem altat el a Zebrák Inter felett aratott győzelme. Aki látta azt a meccset, tudja miről beszélek! Őszintén meglepett, hogy nem kaptak gólt, amiben nem kis szerencse is közrejátszott. Bonucci nekem annyira nem bejövős, a védelemben pedig Giorgio Chiellinin kívül nincs más normális ember. Szerintem a Leccében benne van a gól lehetősége, eddig csupán egyetlen hazai meccsükön nem találtak be az ellenfél kapujába. A Juve védelem és a hazai harcos szellem azt mondatja velem, most is lőnek egyet.

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Lazio – Bari

Edy Rejáék tavasszal nem játszanak olyan izmos játékot, mint az ősszel, de még így is tudják tartani a dobogót, illetve annak közvetlen közelét. A szűkös anyagi lehetőségek miatt nem nagyon igazolgatnak, és az egyedüli téli szerzeményük, Sculli nem igazán vált eddig be, nem különb Floccarinál. A Brescia elleni múlt héten aratott győzelem tipikus önbizalom növelésnek jó, hiszen most egy elég verhető csapatot fogadnak az Olimpicoban. A Kakaskák edzőt cseréltek múlt héten, Ventura helyét Mutti foglalta el, de még vele sem tudták megnyerni a Genoa elleni meccsüket. A Bari a legbiztosabb kieső idén, nem hinném, hogy láthatunk tőlük nagy fellángolást, ráadásul ez az edzőkeringő most szerintem nem jött jól nekik. A Lazio behúzza a meccset, és én vendég gólban sem bízom, mert a Sasok védelmét tartom a legbiztosabbnak a Serie A-ban, még akkor is, ha Muslera véd…

Tipp: Lazio nullra nyer

Udinese – Brescia

Nem utaznak messze a bresciai legények, de egy igazán jó formában lévő Friuliban kellene helytállniuk. Az edzőváltás hatása kezd elmúlni a csapatnál, tehát újra visszasüllyednek a nulla teljesítményre. A hazaiaknál lesz egy nagy hiányzó Alexis Sanchez személyében, így az eredeti 2,5 gól feletti tippemet elvetettem. Amikor legutóbb nem játszott a mexikói srác, akkor Denis és Toto Di Natale rohamozta a Bologna kapuját, de csak 1-1-re végeztek. Ezért vagyok most óvatosabb, és azt mondom, a jó forma tovább tart esetükben, és nyernek is, de nem lepődöm meg, ha csak egy hazai gól lesz a végén.

Tipp: Udinese győzelem

Parma – Cesena

Ezen a meccsen legyen okos az ember. A Parma nem jó csapat, erről meggyőződhettem a Milan elleni 0-4-nél is. Van egy hatalmas nevekből álló támadórészlegük (Amauri, Crespo, Bozsinov, Candreva és Giovinco), de érdekes módon még gólt is alig találnak. Talán azért lehet ez, mert két kiöregedett bantu állattal állnak fel elöl, akik annyit mozognak a meccseken, mint egy mozgássérült fóka. Nehéz középpályáról olyan embereknek osztogatni, akik statikusan állnak, és nézik a fecskék vonulását az égen. Szóval a Parma iszonyatosan gyenge, azonban sajnos a Csikóhalak is. A vendégek nyolc meccse nyeretlenek, ezzel a formatábla legalján helyezkednek el a Bari mellett, tehát tényleg elmondhatjuk róluk, hogy elsőszámú kiesőjelöltek. Mindkét edző remeghet kicsit, mert a csapataik a béka bal segge alatt helyezkednek el formát tekintve, de ebből egy hazai győzelem kerekedhet, mert a Csikóhalak teljesen fogalmatlanok mostanában. Néztem a Milan és az Inter elleni meccsüket, ott nem játszottak rosszul, azután bíztam is bennük pár meccset, de mikor láttam, hogy tényleg baltökök, lemondtam róluk. Kikapnak most is!

Tipp: Parma győzelem

Chievo – Milan

Ide nem mondhatok mást, „mint mi lényegem”: Rossoneri győzelem fog születni. A Repülő Csacsik kellemes meglepetéseket okoztak, hiszen megpicsázták a Napolit és pontot csentek a Laziotól, de a Cagliari nagyon megtörte ezt a hihetetlen lendületet, amikor 4-1-el koppintott a fejükre. Engem teljesen váratlanul ért egyébként ez a veronai minicsoda, hiszen az évad elején egyszer már eljátszották ezt, aztán jöttek akkor is a hasraesések, és évente ezt egyszer szokták csak eljátszani nekünk. Most mégis csináltak egy újabb ilyen szériát, de a szárdok tökéletesen helyre tették őket. Ne felejtsünk el még valamit: a Milan az idegenbeli tabella élén áll, egyszer kaptak ki, még az első San Siron kívüli meccsükön Cesenában. Azóta őrzik az idegenbeli veretlenségüket, ami azért nem kis teljesítmény. A Bajnokok Ligájában leégtek, de most Emanuelson, Van Bommel és Cassano is játszhat, ami máris vérfrissítést jelenthet a középpályán. A motiváció az ő oldalukon áll, hiszen a Csacsik a középmezőny légüres terében mozognak ugyanúgy, ahogy a játékosok is lézengenek a pályán. A Milan végig támadólag fog fellépni, és a hozzájuk közeli csodaszép városkából elhozzák a három pontot. Ebben most nem látok veszélyt…

Tipp: Milan győzelem

• Barnabyka
    Na jó ha senki akkor marad az én elképzelésem :D
    (ezt msot beírom) .. TORONTO!
  • Barnabyka
    Egy NHL szakértő van itt?:D..éjszakai meccsekről érdemes valamit tudni?(kéne egy kis ajánlat, hogy ne legyen uncsi felkelni) :D

--------------------------------------

Dean remélem látod a zsenialitásomat így utólag a Debrecen miatt(főleg, hogy a másik alternatíva az inter 1,5 over lett volna) :D
  • Shep
    Na a bamba Sao Paolo kapus kihagyta a büntetőt :(
  • Ferrari23
    Hát erre nagy összeget azért ne tegyél, mármint, hogy nem bírom ki :D
  • Shep
    Gyere rakjál lóversenyre ott nem kell csak max. 5 percig izgulni esetleg egyes ír versenyeknél olyan 7-8-at :) de ha a hirtelen adrenalin löketek íve vagy akkor Sunland Park első 5-6 futama tuti jó választás mert azok 1-3 furlong-osak ami azt jelenti, hogy pár 10mp az egész :)
  • Dean Winchester
    nem bírod ki , 1 hete is azt mondtad ,hogy mostmár egy darabig szünetelteted a fogadást :D
  • szomferi
    á csak nem...vagy mégis? :D
    én a Bayernt pakolom mint állat, teljes a csapat, Müller, Gomez, Ribéry és Robben élete formájában van, tuti lehozzák a meccset otthon és idegenben is
  • Dean Winchester
    4-0 , 1-4

egyébként lorient meg emberhátrányban lő két gólt a bordeauxnak :DD 5:1
  • Ferrari23
    Én holnaptól max szurkolni járok ide! Majd kedden kapok bónuszt a múltkori befizetés miatt, azzal fogadok BL-re, amúgy egy darabig elegem volt ebből a szarból...
  • Dean Winchester
    ne mond neki,hogy rakjon az arsenal overre :DDD mármint az arsenal lő gólt mert akkor 0-0 v 1-0 lesz :DDDDD
    bár múltkor is nyert velük úgy emlékszem, szóval arsenalra rakhat bátran
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ja és a mai második szelón, amit vitt az auxerre 1,5 over, rajta volt még a heerenveen 2,5+ is. Nézzétek meg a hollandoknál a 3 mai eredményt.
  • Dean Winchester
    +1
    rakom a bayernt és sztem az első gólt is ők fogják lőni, de sztem mindenki álla leesne ha nyernének vagy 3-0ra :D
    a durva,hogy interre 1-0át éreztem mig realra 2-0ás pontos eredmény , kurva ritkán van ilyen és akkor se rakom meg xD
    mind1
    olaszoknál hajrá napoli...
    holnap meg gogo celtic!!!444
  • szomferi
    látod látod, kell neked a sinterre tenni :D
    majd holnap az Arsenalra, tuti nyernek vagy 3 góllal :D
    legalábbis szerintem
  • Dean Winchester
    valaki elvette a disznóid :D
    azért tényleg durva inter mindig hozza a 2.5overt
    két ford-val ezelőtt jött az under a milan ellen, most megint 1:0 az elején talált góllal
    de engem az idegesít mikor vezet a csapat és fél óra mire egy szabadrugást elvégeznek, meg egyből feküdnek a földre...
  • Shep
    Na ez is megvan ,de ha ez a meccs nem volt megbeszélve, hogy 1-0 lesz akkor hulljon ki Roberto Carlos összes haja :)
  • MrSpock
    Bsszák meg..ennyire antifocit! Hajrá Bayern! Nem szeretem a németeket,de remélem szétalázzák ezt az intert!
  • jAsOn VoOrHeEs
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059849103&no=126805]#126805[/url]

:D
  • Ferrari23
    Dúrva, hogy jó 1,5 hete csak bukok mind1 mit teszek, nincs ennek semmi értelme..... Ha over teszek nem jön, minap 3 kimenetelre tettem elvitte Utrecht a 89. percben, szal kimenetl se jön :D stb stb....
  • Ferrari23
    Na jobb lett volna nem lépek be sportingbetre :D Megmaradt volna az 5K-m, -20K a mai...
  • Ferrari23
    Azt várhatod egész 2. félidőben volt vagy 1 kapuralövésük, inkább csak fetrengenek :D