211992
-
Tomasz020 #131169 A Kijevet és a Leverkusent én is érzem, bár hendivel megrakni az bátor dolog....
Benfica -ban annyira nem vagyok biztos....akkor már inkább a PSV -
Szerintem is nyer a Benfica , de az tuti hogy két gólt biztosan rúg a Psg-nek és még szerintem a Leverkusen - Villareal *(0-1) hazaiba simán válalható és a Dinamo Kijev 80 % hogy megveri a Man cityt -
Rudee83 #131167 Benfica nyer
-
Narusco #131166 meg ilyen
-
Dean Winchester #131165 a videokat a banner alatt található gólok,összefoglalók,videók topicba vagy ha fogadsz és szeretnél videt betenni akkor spoilerbe !
thx -
Reméljük este ilyen is lesz 
-
Dean Winchester #131163 gyönyörű
-
CB SNIPER #131162
asadsa :D -
Lehet de a labda kerek és a fociban sajnos ,minden megeshet nincs olyan,hogy tuti
-
*0 -
Pont ezért verik szarrá őket xD de ez 2 éve volt :D -
Nem kell le írni a Rangerst
-
:)
Én is beálltam a sorba, megtettem a Benfica X-et xD ez lesz az 55. meccs ugye? Akkor jönni fog :D -
Dean Winchester #131156 esélyes :D
nekem mára csak benfica X van megtéve... -
Mára kell tippmixen
Benfica győzelem
PSV győzelem
Ide meg ez:
Mire hazaérek a suliból, remélem szép eredmények lesznek :-) -
Helló mindenkinek szerintetek, a Manchester City fog gól rúgni a Dinamo Kijevnek
vagy esélye sincs,hogy gólt szerezzen.
-
Leverkusen - villareal H
CSZK - Porto V
Dinamo Kijev - Man. City H
Twente - Zenit X
Szerintem az első 3 meccs tuti az x-et meg hátha lemákolom egy 500-ast megér -
CB SNIPER #131152 nem siránkozok csak mondtam hogy szopják ki a faxom lol és nem megyek még akkor se ha ezerszer több esélyem lenne szerintem kétezerszer amugy :D -
Narusco #131151 a tippmix szar, ne siránkozz hanem menj bankba számlát nyitni.
ezerszer több esélyed lenne neten -
CB SNIPER #131150 egy tetves kétesély sincs hogy szpnák kia faxomat :DD vicc.. -
alap, ráadásul Carroll kezdeni fog ha jól érzem -
részvét.:( -
Ferrari23 #131147 :D:D MIért mi a baj a górtammal ?:D -
CB SNIPER #131146 Górtam meg puskalövés :D mivan ma veled :Dd -
Narusco #131145 van asszem olyan az irodáknál hogy költőpénz, sztem nézz utána :) bár sok iroda van, szóval ha akarsz ugyis utalsz fel... -
Ferrari23 #131144 Pedig semmi sem biztos, csak a halál :D:D:D Én spec ma a nyakamat mertem volna tenni a Totten gólra hazai pályán....., mint ahogy a schalkéra is, ezért is górtam meg 20K-val :D:D:D -
PSVt mindenki ennyire biztosra veszi..?:) -
holnapra PSV , Ajax , Leverkusen. -
Ferrari23 #131141 :D:D Azt mondod? Hát majd kiderül :D:D -
Dean Winchester #131140 belehet tartani :D
pl adott hónapban 5kból fogadsz! most hónap végén kiutalod a felesleget és csak 5-kt hagysz bent :D ha elfogy akkor így jártál xD -
CB SNIPER #131139 nemfog sikerülni és töltesz még fel hidd el nekem xdd :dDD -
Ferrari23 #131138 :D:D:D Egyébként január közepe óta adott kerettel nyomom, szóval eldöntöttem mennyiből fogadok / hónap. Ha elmegy, akkor az adott hónapban annyi :D Nem tudom, hogy be tudnám e tartani, mivel azóta +ba vagyok eddig :D, de remélem ha úgy jön össze egyszer, akkor sikerül tartani majd a dologhoz magam. -
Dean Winchester #131137 pool idegenben? mint mondtam most max 2 idegenbeli csapat fog nyerni de lehet még így is sokat mondok -
Narusco #131136 nekem a telo csak azért jött, mert látták hogy 0 az egyenlegem és napok óta nem léptem be :D -
@6,54 bet365-ön -
Dean Winchester #131134 engem hívnának egyszer :DDD örülnék mint majom a farkának,ha már nyeremény én egyszer egy budapesti hajóutat nyertem amit csak adott időben lehetetett elkölteni :S
az ujságban még a nevem se volt benne,szóval azóta is rejtély hogyan sorsoltak ki ^^ -
Narusco #131133 na ezt nem azért irtam mert annyira azon lovagolok hogy mi van veled, csak ugy kicsúszott :D -
holnapra Ajax, PSV, Pool győzelem -
Narusco #131131 szerintem ne igy fogd fel.
én tavalyi év tavaszán kezdtem el unibettel a dolgokat, mert guglin rátaláltam a politikai fogadásaikra. az bejött, vidultam rendesen hogy 10k-ra nyertem egy szerintem teljesen tuti fogadással 8,5k-t. Persze el is játszottam, de akkor volt kb az a stratégiám mint w77d-nek meg itt még 1-2 embernek, hogy a nap szerintem eséyleseit egyberaktam és felraktam rá 1000-2000ft-t. 3-4-es szorzók néha bejöttek, de persze mentem lefelé, mindig ugy hoztam vissza hogy a szerintem tutikra all-in ment amikor már elszomorodtam a bankon, és visszajött sok. Aztán elbuktam az egészet azon, hogy egy jégkorongmeccsen az utolsó percben megtettem hogy nem lesz több gól, és amint megkötöttem lett. Kegyetlenül elszomorodtam. Aztán szünet jött, 1-2 hét, majd hivtak telefonon, hogy uram, ön nyert 100eurót, mert a kitöltött kérdőivét kisorsoltuk. Azt sem tudtam micsináljak, de aztán játszottam sokat abból is, feleztük egy ismerőssel akivel közös volt a számla, azota már nem az. a 13k-val elvoltam pár hónapig, de nagyon sokat tanultam. Ha ez a nyeremény nincs ,sztem abbahagytam volna.
Azóta is buktam is nyertem is, de kb úgy vagyok hogy mindig ujra tudnám inditani ezt a minusz-plsuz dolgot, mert amit eddig elbuktam ,azon sokat tanultam. És amellett vagyok, hogy minél többet játszol, annál jobb leszel, meggondoltabb stb. Most is lofasz vagyok, de remélem fejlődőképes. És nem maradok meg annál ami beigazolodottan rossz. Mint itt páran. Szóval játssz tovább sztem és hajrá :) -
totten tj volt a 112esen meg egy 22esen de az egyikhez kell meg 5 esemeny a masikhoz 1