-
Narusco #131131 szerintem ne igy fogd fel.
én tavalyi év tavaszán kezdtem el unibettel a dolgokat, mert guglin rátaláltam a politikai fogadásaikra. az bejött, vidultam rendesen hogy 10k-ra nyertem egy szerintem teljesen tuti fogadással 8,5k-t. Persze el is játszottam, de akkor volt kb az a stratégiám mint w77d-nek meg itt még 1-2 embernek, hogy a nap szerintem eséyleseit egyberaktam és felraktam rá 1000-2000ft-t. 3-4-es szorzók néha bejöttek, de persze mentem lefelé, mindig ugy hoztam vissza hogy a szerintem tutikra all-in ment amikor már elszomorodtam a bankon, és visszajött sok. Aztán elbuktam az egészet azon, hogy egy jégkorongmeccsen az utolsó percben megtettem hogy nem lesz több gól, és amint megkötöttem lett. Kegyetlenül elszomorodtam. Aztán szünet jött, 1-2 hét, majd hivtak telefonon, hogy uram, ön nyert 100eurót, mert a kitöltött kérdőivét kisorsoltuk. Azt sem tudtam micsináljak, de aztán játszottam sokat abból is, feleztük egy ismerőssel akivel közös volt a számla, azota már nem az. a 13k-val elvoltam pár hónapig, de nagyon sokat tanultam. Ha ez a nyeremény nincs ,sztem abbahagytam volna.
Azóta is buktam is nyertem is, de kb úgy vagyok hogy mindig ujra tudnám inditani ezt a minusz-plsuz dolgot, mert amit eddig elbuktam ,azon sokat tanultam. És amellett vagyok, hogy minél többet játszol, annál jobb leszel, meggondoltabb stb. Most is lofasz vagyok, de remélem fejlődőképes. És nem maradok meg annál ami beigazolodottan rossz. Mint itt páran. Szóval játssz tovább sztem és hajrá :)