211992
-
mormogi11 #204008 gyanítom tudta a bíró,bármi lehet csak 3-1 nem,nem normális,hogy ilyet nem adnak meg -
én megőrültem volna. -
Dean Winchester #204006 az esetről egyébként videó nincs ? :D megnézném az utolsó fél percet legalább -
Dean Winchester #204005 b+ 
kb. a dynamo jut most eszembe aki a napokban egy olyan szelvényt mutatott melyben eltalálta az eb negyeddöntőjéből továbbjutott csapatokat és azt hogy hogyan. 1 fontra nyert 10 ezer fontot :D ott minden bejött. azért egy ilyen szelvényt összeállítani eléggé szép és így bukni baszki .O -
Ferrari23 #204004 :D:DD::D -
azé én lehet elutaznék ilyen esetben Angliába és a szart is kiverném a bíróból :D -
Ferrari23 #204002 http://www.blikk.hu/blikk_sport/a-biro-miatt-bukott-172-milliot-2171945
Pf :D -
mormogi11 #204001 én is ezt gondoltam,még nem olvastam egy elemzést,ahol a jó és rossz sorozat megszakadására hivatkozva erős 2-est,halvány x-et ajánlottak,elbizonytalanodtam,így az overt választottam -
Dean Winchester #204000 nálam a nap biztosabb meccse a Leicester győzelem, bár a szorzó nem valami nagy.... -
1,55 van a sevilla gólon
nagyon fasza:) -
Ferrari23 #203998 A PSG sajtótájékoztatón jelentette be David Beckham szerződtetését.
LOL -
passz
de sevilla gól alap mára:D -
Ferrari23 #203996 Falcao sérült még? -
Ferrari23 #203995 A:SDAS:DA:D:ASda -
nem bizony:D -
-
Mára Phanatinaikos - Smyris Hendikepp Vendég jó lehet mondjuk +1,5 el! -
sittesdemon #203991 Mi se rád -
igen,szerintem is teljes mértékben igazatok van. -
Na erről beszéltem!Erről van szó kérem.
-
Miért veszekedtek, ha verekedni is lehet.
Amúgy maximálisan egyetértek sittesdemon és Effe felhasználóval, még akkor is, ha kicsit nyersen és nem odaillően fogalmazott...
Wufra gyerek ha azt írom, hogy bővicc, akkor még fi nom voltam...
Amit csinált itt hónapokon keresztül, "hozzáteszem, amióta szóvátettem azóta visszaábbvett" hogy ide beírta a tippjét, meg beírta napituti bloggerbe is, aztán a meccsek előrehaladtával szépen hol itt, hol amott csavarta a történéseket, végül mikor már mindenhogy bukásra volt , akkor jöttek a gólos történetek és ha egyik nap bukóban volt, akkor másik nap mindig kijött jól, de azokat a körítéseket amiket ez művelt, hát szakadtam rajta...
Ebből látszik hogy beteg, hisz ki az a barom aki két fórumblogon is a meccsek ideje alatt tolja az élő eseményeket és váltogatja a tippjeit, csakazért, hogy plusszosan jöjjön ki a dologból...
Normális ember, beírja a tippjeit, aztán ha lement a meccs beírja hogy nyert vagy vesztett, max képpel rögzíti és veri a mellét mekkora faszagyerek volt...
Tehát biztos fogad, biztos tudja bizonyítani hogy nyer, mert biztos nyer, de hogy tündérmesében él az fix.. Persze magánügye, csak mikor olvasgatom a napituti bloggert még mindig azt kell látnom, hogy Wufra ott is csinálja a baromságait meg az ilyen olyan fogadási szarjait, amik mellett az ember már nem tud elmenni röhögés nélkül. És furcsa módon, amióta ezt én itt szóvátettem, azóta ide nem is írkálja a baromságait, max oda, de ott még mindig megy a tündérmese...
Másfelől meg masszívan magánügy ki mit írogat, mindenki azt csinál amit akar, szabályok betartásával, de hogy nem százas a gyerek az ezerszázalék, ami még nem is baj, az itt a baj, hogy ezt szóváteszik neki és fintorog... És ha ezt már több ember is mondja róla, akkor lehet van egy "kis" valóságalapja :D -
ezt a személyeskedést ha kérhetem fejezzétek be, vagy oldjátok meg privátban ... személy szerint én nem vagyok erre kíváncsi. köszönöm -
biztos vótmá
de
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110504-iinterju-declan-hill-a-bundazas-doktora.html -
látom a szövegértelmezéssel is problémáid vannak. nem azt írta, hogy más tipp kell, hanem más a szövegkörnyezet
amúgy pont nem érdekel, hogy te gondolsz, veled ellentétben én fogadok is, és bármelyik fogadásom tudom bizonyítani...
de a lényeg, hogy te minden regeddel jól szórakozol :) -
ez az -

mindenki látja
beírt egy noname tag i, hogy régóta olvassa már de viccesnek találja(illetve már viccesnek sem) a wufra hsz-eit mert itt is meg egy másik fórumon is csak írkálja a szelvényeket aztán meg váltogatja őket óránként
mindig más kell neki -
csak azért mert érdekes módon csak engem tudtál baszogatni a zöldítésekért
nagy cimborádat wufrát békén hagyod
de ahogy gondolod... -
sittesdemon #203981 Nem szívesen keresném vissza mert már rég volt , de te még egy bejött és faszányos ki tippemet leszóltad (megjegyzem akkor két hétig felse jöttem úgy felidegelt ez a beszólás ) úgy hogy szerintem neked kellene csöndbe maradnod , mert most teljesen igaza van Effének -
"és ha elmegy mondjuk 10k-d akkor láss csodát beírod h még nincs gond ha x csapat gólt lő akkor még +-os lehet a nap , meg ilyenek"
na igen
ezek elég furák, de úgy is úgy csavarja, hogy + ba legyen mindig....
de hát mi vagyunk a trollok ő meg a pro olasz isten...S:S:S:
most is aberdeen 600 forintos szeló (amit "telibe szar":D) de lehet ha bejött volna 20k-szeló lett volna
na de befejeztem inkább -
jaj igen, nem írsz DIREKT. hagyjuk már
az égvilágon senki nem szólt le téged meg senkit se azért, ha beírt ide valamit. egyetlen ilyen probléma a csapatnevek miatt volt, de tippek miatt biztosan nem -

nem írok már direkt
mint ahogy Ferrari sem stb....
-
te vagy a kamuember pajtás, az alregjeiddel együtt -
Dean Winchester #203976 az, hogy megint előhozol engem....
1 évvel ezelőtt szóltam be a zöldítésért akkor a téma át is lett tárgyalva azóta nem szóltam egyszer sem a zöldítésért. ha nem így van akkor szépen kérlek linkeld a hsz-t amiben basztatlak téged vagy bárki mást azért mert berak egy nyertes szelót.... -
sittesdemon #203975 Azért azt nem mondanám , h egy szelvényét se rakta be ide , inkább úgy mondanám , h mostanság nem rak be , de régen kibaszott sok jó tippje volt amit beírt illetve blogba kiirt egyébként adom a véleményét , mindig kiírod a szelókat , és ha elmegy mondjuk 10k-d akkor láss csodát beírod h még nincs gond ha x csapat gólt lő akkor még +-os lehet a nap , meg ilyenek -
Monoton #203974 Silence! Please.
-
mit?
azt, hogy felfedem a kamuembereket...
megrak vagy 40 szelvényt per nap egy bejön és bezöldíti
ha nekem se lehet zöldíteni neki miért nem lehet
ne szórakozzál légyszives -
Dean Winchester #203972 nem unod még amit művelsz?
kurva régóta nem szólok senkinek a zöldítésért és semmi másért sem,úgy zöldít mindenki ahogy akar...
nem hiszem el,hogy képes vagy 1 évvel ezelőtti témát felhozni...
-
-személyeskedés- -
te kívülállóként minek írogatsz ide? egy szelvényed nem raktad még be, de mindenhez van hozzáfűznivalód :D -
-személyeskedés-