-
Miért veszekedtek, ha verekedni is lehet.
Amúgy maximálisan egyetértek sittesdemon és Effe felhasználóval, még akkor is, ha kicsit nyersen és nem odaillően fogalmazott...
Wufra gyerek ha azt írom, hogy bővicc, akkor még fi nom voltam...
Amit csinált itt hónapokon keresztül, "hozzáteszem, amióta szóvátettem azóta visszaábbvett" hogy ide beírta a tippjét, meg beírta napituti bloggerbe is, aztán a meccsek előrehaladtával szépen hol itt, hol amott csavarta a történéseket, végül mikor már mindenhogy bukásra volt , akkor jöttek a gólos történetek és ha egyik nap bukóban volt, akkor másik nap mindig kijött jól, de azokat a körítéseket amiket ez művelt, hát szakadtam rajta...
Ebből látszik hogy beteg, hisz ki az a barom aki két fórumblogon is a meccsek ideje alatt tolja az élő eseményeket és váltogatja a tippjeit, csakazért, hogy plusszosan jöjjön ki a dologból...
Normális ember, beírja a tippjeit, aztán ha lement a meccs beírja hogy nyert vagy vesztett, max képpel rögzíti és veri a mellét mekkora faszagyerek volt...
Tehát biztos fogad, biztos tudja bizonyítani hogy nyer, mert biztos nyer, de hogy tündérmesében él az fix.. Persze magánügye, csak mikor olvasgatom a napituti bloggert még mindig azt kell látnom, hogy Wufra ott is csinálja a baromságait meg az ilyen olyan fogadási szarjait, amik mellett az ember már nem tud elmenni röhögés nélkül. És furcsa módon, amióta ezt én itt szóvátettem, azóta ide nem is írkálja a baromságait, max oda, de ott még mindig megy a tündérmese...
Másfelől meg masszívan magánügy ki mit írogat, mindenki azt csinál amit akar, szabályok betartásával, de hogy nem százas a gyerek az ezerszázalék, ami még nem is baj, az itt a baj, hogy ezt szóváteszik neki és fintorog... És ha ezt már több ember is mondja róla, akkor lehet van egy "kis" valóságalapja :D