211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • NLN
    hátha eto nemrugja 30 centiröl üres kapura a felsölécre akkor igen... :o
  • gonebaby
    milan inter derbin inter gól várható nem?
  • Narusco
    lol, azoknak a faszoknak akik ott ülnek semmi közük a magyarsághoz, ne az országot utáld...
  • Koppixer
    A fogadás csak az esélylatolgatásról szól. Nagyon valószínű, hogy nyer a VB ezüstérmes csapat? Igen. A magyarok meg tudnak birkózni a feladattal? Hát, nem igazán. Becsülettel helyt fognak állni, de nem nyerik meg. Ez a legvalószínűbb kimenetel. Akkor megrakom, de ha elbukom, az az én kudarcom, viszont egyben a válogatott sikere, mert ők meg nyernek. Örülhetnek, és gratulálok is nekik - csak így tovább.
    Ez nem a "magyarság"-ról szól...

(És mondom ezeket úgy, h áprilisban az "árpádsávos" pártra szavaztam.)
    de itt le is zárom a dolgot, nem offolok(?) tovább...
  • NLN
    uccso sor lájk...
  • Dean Winchester
    jólvan mindannyian magyarok vagyunk :D magyar témát fejezzük be
    kikaptunk viszont a mutatott játék bizakodásra ad okot :)
  • Attila8805
    "Hidd el, én nem tehetek róla,
    Így(itt) rakott le ez a nyomorult gólya."
    Azért mert itt élek nem fogom imádni ezt az országot!
    Az itten törvények és dolgok miatt van kevés pénzem akkor az itteni csapat miatt hagy legyen már egy kicsit több!
  • Narusco
    jo azért ne tulozz...
    lehetett tudni hogy kikapunk, sőt biztosra lehetett tudni, és ki lehetett használni pénzügyileg. van akinek az 1,1 is számit
  • w77d
    ez nem arról szól, hogy ki hogy fog játszani, hanem arról, hogy mit szeretnél, ki nyerjen.. ha azt szeretné, hogy a magyarok nyerjenek akkor nem teszel ellenük. Ha meg nem szeretnéd, akkor már régen emgette a fene...
  • Koppixer
    Ha a hollandokra fogadok attól még nem fognak jobban játszani, és fordítva is igaz, ha a magyarokra teszek, akkor ők sem fognak emiatt több gólt lőni. Ha meg mégis nyernek a magyarok? Akkor vállaltam a rizikót, h elbukom a szelót, ennyi.
  • szomferi
    én is láttam, rábasztál :D
  • Narusco
    hagyd sztem. a médiából is annyi magyarság jön hogy március 15-én kokárda...
    én is "náci" vagyok, mert nem oda szavaztam ahova kell, meg mert nem tűröm a gyilkolászást, meg az ország eladását stb, tudom mit érzel. lehet is törölni csak weed hagy olvassa el :D
  • Ferrari23
    Na de neked, meg akkor el kellene fogadnod, hogy nagyon sokan meg nem ilyenek ennyi...
  • w77d
    én annak érzem magam, legalább annyira szeretem a magyar nevet, az országot, mint a saját nevemet vagy a saját személyemet. Ez van, én ezt érzem helyénvalónak, és nem vagyok kibékülve azzal, hogy valaki közömbösen esetleg negatívan álljon hozzá bármihez, aminek köze van a magyar léthez... sajnálom, sosem fogom tudni megérteni a másik oldalt mert az számomra elképzelhetetlen. Elképzelhetetlen, hogy a magyar név, magyar siker kapcsán ne dobbanjon meg a szívem, és elképzelhetetlen, hogy még akkor is ne a magyar cspatnak szurkoljak tiszta szívből,a mikor azok nyakig vannak a szarban. Realitás ide vagy oda, a remény ebben az esetben erősebb. Sajnálom én ilyen vagyok. Én vagyok az, akit bizonyos emberek előszeetettel fasisztáznak, náciznak meg hasonlóznak, anélkül, hogy tudnák miről beszélnek. Sajnálom én ilyen vagyok és ilyen is leszek egészen addig, amíg rám nem basszák a koporsófedelet...
  • Ferrari23
    Én meg azt kívánom neked, hogy szokásodhoz híven tegyél fel valami 4-ed osztályra 500K-t, aztán sírj itt fél napot, hogy mész bebaxni, mikor ma nyerhettél volna lazán. Lényeg, hogy TE MAGYAR VAGY! :D:D
  • Dean Winchester
    300 ft-al rakom meg sztem és kész, bőven jó lesz +600ft holnapra ^^
  • Dean Winchester
    az a zsidózás törölve lett, nem véletlen! de most elkell fogadnod az ő véleményét is ahogy ő elfogadja a tiedet szerintem :)
    ő így gondolja és kész, te meg máshogy!
    mondjuk valaki anno mondott valami olyat is ,hogy az üzletben nincs kedvenc csapat (asszem MATT), mikor rakott kedvenc csapata a MU ellen :D

alien:: én beírtam mit várok a holnapi naptól!
    szegény,gyér a kínálat de ezt teszem
    198 Accrington - Hereford H 1.71
    210 Motherwell (H) vagy Dundee Utd. (V) jut tovább H 1.71
    Eredő odds: 2.92410
    báár accrington győzelem helyett lehet a 2.5overt kéne tenni és úgy 2.95 az eredő odds!
  • szomferi
    az Inter meccsre az over 1,35, lehet inkább azt tolom meg
  • szomferi
    dugd ide a füled :D
    kicsit érdekes, mert visszhangzik a kiállás... szóval nem tudom

holnapra igen csak jó lehet

176 Svédország - Lettország 1.m. H 1.20
    214 Internacional - Jorge Wilstermann 1. félidő eredménye H 1.30
    167 A. Radwanska - V. Zvonareva V 1.50

Eredő odds: 2.34000
    Tét: 1000 Ft
    Várható nyeremény: 2340 Ft
  • AlieN911
    Jösssssz? Befizetlek xDD

Holnap sincs semmi értelmes :S Valakinek van valami ötlete?? 1,5 hete megragadtam 40k-nál, nem tudok feljebb menni :D
    Mai nyereményemet feltettem egy 35x szelora xDDD
  • WuFraZselic
    majd meghallgatnám khm
  • NLN
    61ft?új élet? monte carlo? go?! xd
  • Dean Winchester
    azért mondom nem vagyunk egyformák és ez így van rendjén !
  • AlieN911
    Jaaaj.. Mekkora jó meccs volt... Nagyon reméltem, hogy nem jön be a hendis holland siker........

Mai napom kemény +61 Ft :)))
  • NLN
    ott a pont...most ha hollandokra lett volna 4-es odds akkor se "illett" volna rájuk tenni?? vagy miafasz? hát ugy küldtme volna rá az allint már egy kettö feletti oddsra is hogy csak ugy zörög klárikám hagyjuk már ezt a magyarságot érzelmeket azzal szemben hogy valakinek "kelL" a pénz...idiotaság ahogy van...
  • Dean Winchester
    mond meg mi az ami vicc, erre kíváncsi vagyok most komolyan :)
  • szomferi
    elég érdekesen szól, majd rákérdezek má hogy mi van vele :D
    de még nincs is kész, teszt csak
  • Cabaye
    nah végre fuuuu márcsak holnap kell egy meccs és fasza lesz:D
    amugy nekem eddig ez jött
    120 Belgium - Azerbajdzsán H 1.18
    107 Svédország - Moldova: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.61
    116 Hollandia - Magyarország: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H), vagy több (V) gól lesz V 1.43
    123 Litvánia - Spanyolország V 1.24

Eredő odds: 3.36873
  • WuFraZselic
    amúgy szerintem felesleges erről vitázni, ez pénzről szól, mindenkinek a saját szíve joga mire tesz. nem attól lesz valaki magyar, mert nem fogad a csapat ellen
  • NLN
    ehh már ember...
  • Prince of Máté
    Én hazaira tettem sajnos :(
    Faszért nem volt elég nekem a magyar over 2,5 :(
  • WuFraZselic
    jaj az a tiédre akart menni :D
  • Cabaye
    fújják már le francia meccset jó oda az x:D
  • szomferi
    minek válaszolgatsz magadnak ember? :D
  • w77d
    nem, nem gondolom....
  • WuFraZselic
    omájgááád
  • Dean Winchester
    ha fizetni akarsz tuti tippért akkor FRG (bár ő kis szorzót ajánl nagy tétre) vagy sheppel üzletelj :D
    neki már van egy kuncsaftja és említette h ad a tag-nak tippeket cserébe a tag x összeget utal át neki
    szóval próbáld meg ha gondolod :)
  • szomferi
    nekem ez jött :D

• Dean Winchester
    érdemes megnézni :)
    hollandok mákoltak be 2 gólt min. mi meg egy megnem adott szabályos gólt is lőttünk 0-0nál :D
    szóval ez nem volt mák. 3. gera gól meg fenomenális :) érdemes lesz megnézned az összefoglalót!

weed: annyiban kiegészítenélek,hogy ha teszem fel vmi jó szorzó van a magyarok ellen akkor max egy poénszelvényre rakok ellenük azt cső , max a végén örülök egy picit ha nyerek sztem
  • Rudee
    Jobban jársz, ha inkább ingyen olvasgatsz külföldi fórumokat.