211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • NLN
    barcelona áléé áléé
  • AlieN911
    HAJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Shakhtar Donetsk
    Celtic
  • Effe88
    hát jó kérdés
    szerintem most nem lesznek olyan sok gólos meg pörgős meccsek mint tegnap de ez csak az én véleményem
  • szomferi
    ignored
  • Solt
    A digin kívül adja valamelyik adó valamelyik bl meccset?
  • gabichelsea
    Hellosztok,szerintetek lesz a Chelsea meccsen összesen 11,a Barca meccsen összesen 12 kaput ELTALÁLÓ lövés???
  • tviktor91
    Gyere ducitréning XD
  • szomferi
    ha ennyire szeretnéd lejátszhatjuk :D
  • tviktor91
    DUCITRÉNIIIIIIIIING!!!!
  • Tigristank
    Szerintetek melyik a biztosabb mára? Celtic vagy Barca győzelem? :D
  • Effe88
    ennyi nekem is van kb:)
  • szomferi
    Flensburg - HSV Hamburg

Az északi derbi lázában ég a két csapat. Ennek a rangadónak mindig nagy a tétje most különösen is, hiszen a Hamburg ezzel a sikerrel már tényleg majdnem két kézzel fogná első bajnoki trófeáját, míg a Flensburgnak kapaszkodnia kell, ha jövőre is a BL-ben, akar indulni. Hazai pályán azért a Flensit nem szabad leírni, mivel klasszisokkal jobban játszanak a Campushalleban, mint házon kívül. A Szeged is tapasztalhatta ezt a különbséget hétvégén, persze most jóval erősebb rivális érkezik Boesenék-hez. Ljubo Vranjes számára nagyon jó hírek érkeznek az utóbbi napokban a sérültekről. Mögensen már a Szeged ellen gólt is lőtt az ő felépülésével jóval atraktívabb támadójátékot tud bemutatni a gárda. Van végre, olyan játékos, aki lábbal tud is valamit kezdeni a hamburgi védelemmel, mert Szilágyi, Mocsai és Boesen is nagyon statikusak. Knudsen hol jól van, hol nem mostmár úgy tűnik végleg felépült. Carlén mellett már csak Djordjic maródi, Karlssonank is van egy kisebb sérülése a védelem vezérének játéka még kérdéses. Érdekes lesz még Beutler játéka ugyanis a következő szezontól a mostani riválist erősíti. Jobb kapusnak tartom Bitternél, amit ma is bizonyíthat. Hamburgi oldalon a csapatkapitány Guillaume Gille mellett a Valladolid elleni visszavágón bokasérülést szenvedő Marcin Lijewski hiányozhat majd. A lengyel lövőgép hiánya nagy érvágás lehet, mert talán a legjobb formában levő átlövő volt a vendégeknél. Emellé jön még az, hogy a HSV kezdi elhinni, hogy megvan a bajnokság és még három vereség is beleférhet nekik. Nagyon szoros meccset várok tehát, ahol a már lassan teljes kerettel kiálló hazaiak, akár meg is nyerhetek a derbit, de biztosabb tipp a +-os hendi Mocsaiékra.

Tipp: Flensburg +1,5 gól

Odds: 2,15

Iroda: bet365
  • Effe88
    levski gól 2,20ért:)
  • tviktor91
    PFff látom a kezedet teeeeeeeh ducitréning.
  • Dean Winchester
    így gondolom ezt én is! de mellé csapva a mu gólt 2.78 as szorzót megkapjuk :D a gáz,hogy nem fordított felállásban játszik mindkét csapat mert akkor még bátrabban rátenném a pénzem :S
  • szomferi
    ducitréning? anyád picsájára, arra állíts össze valamit :D
  • Dean Winchester
    én is ? :DD egy lexmark multifunkciós készülék dobozában vannak a szelvények XD(jó ebbe van kenó meg luxor szeló is xD de két kis rekeszben is vannak szelók, egyszer leprintelen már :D kezdetektől gyüjtöm...
  • tviktor91
    Ducitréning..összeállítsak neked egy edzésprogramot?
  • Dean Winchester
    nekem fav-ba van szóval ez a lényeg és ha mindenki betolná akkor egyből választ kapna rá az ember!
    na sikerült megjátszanom a bónuszom ^^
    2500 befizetésre adtak + 1250 ft-ot
    végül a bónusz megvan + 1250 ft nyeremény xD
    figyeljétek a kezdő megforgatást milyen faszán sikerült -.-
    félidő 1:1 -> maradt is ennyi az eredmény xD pedig filoztam,hogy a 0:0ás meccsre tegyem rá a fél overre nagyobb szorzóért de mind1 megvan és ez a lényeg ^^
    DVSC 1:0 után akartam tenni 1.75ért a 1.5overt csak már beszürkült a fogadási lehetőség -> büntető 1:1 :S
    Tiraspolnál még maradt akkor 900 ft-om mondom felrakom 3as szorzóért az overre ,de végül nem raktam mivel már rajta volt 1250em xD így utolag bánom -.-
  • FERNANDINHO1997
    én is lefotozzam ?? nekem is van egy pár :dddd
  • szomferi
    ó, elég lenne ha ötezres köteg is lenne :D

kisbesi: ez vegyes ám :D
  • kisbesi
    Fogadjunk ,ami nyert az dupla ekkora. :D:D
  • NLN
    lehetne 100-200 euros köteg is deszép is lenne :dd
  • szomferi

• szomferi
    jaja, szerintem is lesz egy, ilyen szorzóért meg megéri mindenkinek
    de a tegnapi Schalke gól tényleg value bet volt
  • Ferrari23
    Én shaktar gól megteszem, max nem jön be, de ilyen nagy oddsért egy próbát megér.... Inkább , mint barca win 1,1-ért :D, vagy barca over 1,5 1,2-ért..... Vicc...
  • bence27
    köszönöm!
  • Ferrari23
    Lemaradt

Tipp: Sahtar +1 vagy +2
  • kisbesi
    nyereményt nem tudod te itt lehet rakni "képzeletbe".
    csak regizz
  • Ferrari23
    "Itt van most a Sahtar Donetsk, akit legtöbben nem is ismernek, vagy csak félfüllel, és simán rávágják hogy a Barca könnyedén elintézi majd őket. Nos az is lehet hogy igen, de én nagy pénzekkel nem fogadnék rá. A védelmük ezer éve együtt játszó nagyon kiforrott masszív falat alkot, Srna, a korábbi Barca játékos Csigrinszkij, Rat, előttük Hübshchmannal. Elől brazilok játszanak, mint pl Wilian, Douglas Costa, Luiz Adriano, Jádson. Nem hiszem hogy ezek a nevek egy átlag embernek sokat mondanának, de nem idén ismertem meg őket, bátran állítom hogy mindegyikőjük beférne egy európai top csapatba is. A védelmük mint írtam nagyon kifort, iszonyat jól zárják a területeket, a kontráik életveszélyesek, mellesleg egy nagyon technikáns csapatról van szó. Természetesen nem gondoltam hogy Guardioláék nincsenek ezekkel a dolgokkal tisztában, de előbb vagy utóbb a nagy Barca sem fog majd tudni mit tenni, és szerintem ez most jön el. Guardiola egyébként le is nyilatkozta hogy nagyon rossz előérzete van a meccsel kapcsolatban, úgy legyen..
    Azt kizárnak tartom hogy 2 góllal is jobb legyen ma a "Pep-Team", bár a kizárt az erős kifejezés mert a Sahtar is kifoghat egy gyenge napot és akkor Messiék akár többet is bekotorhatnak, de nekem most ez az álláspontom a meccsel kapcsolatban, és ha nyernek is Messiék akkor azt max 1 góllal teszik. A Sahtar sem szeretne nagy hátránnyal hazautazni mert akkor kb oda a továbbjutás, de egy 1:0, 2:1-es végeredménnyel még simán van keresnivalójuk, és mi is nyerünk."
  • NLN
    szerintem tul sokan gondolják hogy "sima" lesz :o
  • Ferrari23
    Guardiola: Rossz előérzetem van a mai találkozóval kapcsolatban.

hmhmhmhmhmmmm :D
  • bence27
    sziasztok!
    nincs egy olyan oldal: ahol ha beirom melyik meccseket akarom megrakni hogyan, .. kiszámítja a nyereményt??
    egyébként mára mit ajánlatok ?: )
  • FERNANDINHO1997
    Szávay GO GO !
  • fook
    kösszi szépen :D most már megvan :) elég jó ez a puttó tetszik :D tegnap meg akartam rakni a schalket és a realt 1000esel :@ csak nem volt időm :( Ma manchester 1gólos előnnyel , és barca hendi :)
  • szomferi
    jaaa, akkor négy mezőt csináltál, 2 húzásra, az annyi mint 200ft*4*2, az tényleg 1600ft :D
    így van 3db 5+0-ád, és egy 5+1-ed, ami aszongyahogy: 3*2*200ft & 4*200ft, ami 1200ft+800ft
  • fook
    1 2 3 4 :)
  • AlieN911
    35p után jól áll az Aris 5.0 ért:P
  • szomferi
    b?
  • fook
    200-201 A:2 4 7 10 11 12 14 17