image-BD73_519E93E2.jpg
  • Ferrari23
    "Itt van most a Sahtar Donetsk, akit legtöbben nem is ismernek, vagy csak félfüllel, és simán rávágják hogy a Barca könnyedén elintézi majd őket. Nos az is lehet hogy igen, de én nagy pénzekkel nem fogadnék rá. A védelmük ezer éve együtt játszó nagyon kiforrott masszív falat alkot, Srna, a korábbi Barca játékos Csigrinszkij, Rat, előttük Hübshchmannal. Elől brazilok játszanak, mint pl Wilian, Douglas Costa, Luiz Adriano, Jádson. Nem hiszem hogy ezek a nevek egy átlag embernek sokat mondanának, de nem idén ismertem meg őket, bátran állítom hogy mindegyikőjük beférne egy európai top csapatba is. A védelmük mint írtam nagyon kifort, iszonyat jól zárják a területeket, a kontráik életveszélyesek, mellesleg egy nagyon technikáns csapatról van szó. Természetesen nem gondoltam hogy Guardioláék nincsenek ezekkel a dolgokkal tisztában, de előbb vagy utóbb a nagy Barca sem fog majd tudni mit tenni, és szerintem ez most jön el. Guardiola egyébként le is nyilatkozta hogy nagyon rossz előérzete van a meccsel kapcsolatban, úgy legyen..
    Azt kizárnak tartom hogy 2 góllal is jobb legyen ma a "Pep-Team", bár a kizárt az erős kifejezés mert a Sahtar is kifoghat egy gyenge napot és akkor Messiék akár többet is bekotorhatnak, de nekem most ez az álláspontom a meccsel kapcsolatban, és ha nyernek is Messiék akkor azt max 1 góllal teszik. A Sahtar sem szeretne nagy hátránnyal hazautazni mert akkor kb oda a továbbjutás, de egy 1:0, 2:1-es végeredménnyel még simán van keresnivalójuk, és mi is nyerünk."