211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • szomferi
    2011. április 24. - Vasárnap

1. Wolfsburg – 1. FC Köln
    (2011. április 24. - 15.30)

A Farkasok menekülhetnek tovább, mivel múlt héten ismét nem jött össze a győzelem a St. Pauli ellen. Sőt, majdnem az egy pont is elúszott, de szerencsére jött Jan Polak a 89. percben, és megmentette a becsületüket. Én azt hittem, már az elmúlt pár hét elég lesz ahhoz, hogy összekapják magukat, de ha ez MOST sem jön össze, akkor tényleg essenek ki a fenébe. Mert mi is történt a mérkőzés után? A szurkolók „kiesők, kiesők” kántálással jeleztek vissza csapatuknak, majd kijelentették a játékosoknak: „Mi wolfsburgiak vagyunk, ti meg nem.” Felix Magath mester ezt követően levezényelte a szokásos büntetőedzését, a vezetőség részéről pedig Francisco Javier García Sanz és Martin Winterkorn is a sajtó nyilvánossága előtt hordta le a játékosokat. „A St. Pauli úgy játszott, ahogy egy kiesés ellen küzdő csapatnak kell. Mi meg játszogattunk, mintha nem lenne tét. Ez így nem megy” – mondta Winterkorn a Wolfsburger Allgemeinen Zeitungnak. Én tehát úgy látom, hogy ha most nem mutatnak valamit a játékosok, akkor nyáron hatalmas tisztogatás lesz a vége... Mióta Magath visszatért korábbi sikerei színterére, három döntetlen és egy vereség a mérlegük, tehát a mester még mindig nem ünnepelt győzelmet! A Kecskések 6 pontra vannak a kiesést jelentő pozícióktól, hat fordulóval a zárás előtt vagyunk, és ez ki kell, hogy tartson a véghajráig. Frank Schaefer mester pedig fogta magát és nem talált jobb időpontot ahhoz, hogy bejelentse, nyáron távozik posztjáról. Indokként annyit hozott fel, hogy „személyes okok” miatt távozik. Kifejtettem már korábban, hogy ez a legelhibázottabb edzői döntés, hiszen teljes bizonytalanságba taszítja a csapatot. A Svábok megverték őket a múlt héten, és most szerintem egy büntetésektől fenyegetett, szurkolók által pocskondiázott, élethalálharcot vívó banda is legyakja őket. Ha ez nem lenne elég, akkor további indok erre, hogy a legjobbjaik (Lukas Podolski, Slawomir Peszko és Petit) nem játszanak vasárnap. Ha tehát ilyen körülmények között nem nyernek a Farkasok, akkor bekaphatják a bráneremet...

Tipp: Wolfsburg győzelem

odds: 1.70

fogadóiroda: interwetten

2. Bolton – Arsenal
    (2011. április 24. - 17.00)

A Bolton nem kis verést kapott a hétvégén a Stoke City ellen. A Wembleyben rendezett FA-kupa elődöntőben 5-0-ra kalapálták el őket, és ez bizony sokaknál kiverte a biztosítékot. Állítólag Owen Coyle menedzser radikális változtatásokra szánta el magát, aminek egyik jele lehet az, hogy Jussi Jääskeläinen helyett Bogdán Ádám lép pályára az Ágyúsok ellen. Meglátjuk, én azért ebbe nem élném bele magamat túlzottan. Az Arsenal nagy lehetőséget hagyott ki a Spurs elleni pótolt meccsen. Ha behúzzák azt a mérkőzést, akkor a Chelsea előtt maradnak, így azonban rosszabb gólkülönbség miatt leszorultak a dobogó harmadik fokára. Cesc Fabregas és Robin van Persie szépen ki is fakadt („Mindig szépen játszunk. De el kell döntenünk, hogy szépen akarunk játszani vagy nyerni szeretnénk” - „Tennünk kell ez ellen valamit, mert szinte kriminális, ahogy hagyjuk elveszni a pontokat, és nem koncentrálunk”). Forrnak az indulatok a csapat körül, és nem tudom eldönteni, jó-e ez vagy sem. A Liverpool ellen is balszerencsével vesztettek pontot, a Spurs ellen is nekik állt a zászló. 16 meccse veretlenek a Premier League-ben, de olyan nyerhető találkozókon buknak el pontokat, amelyeket simán hozniuk kellene. A Bolton pedig most egy nagy letargia után készül ellenük. Nehéz tippelni. Sokáig a sok gól felé hajlottam, mert Daniel Sturridge az egyik kedvenc fiatal csatárom, és eszméletlen tempóban rugdossa a gólokat Boltonban. Ő visszatér a csapatba, mivel a kupaelődöntőn eltiltott volt. Végül azt mondtam magamban, egyebassza, legyen meg a vendég győzelem, ugyanaz az odds, és most hajlok arra, hogy nem engedik ki a pár gólos vezetésüket a kezükből, ez a Fabregas-kifakadás hozhat valamit a konyhára. Van Persieben bízok, aki utolsó öt meccsén négy gólt is lőtt!

Tipp: Arsenal győzelem

odds: 1.75

fogadóiroda: expekt

3. Nürnberg – Mainz
    (2011. április 24. - 17.30)

Ha valaki azt mondja nekem az évad elején, hogy ez a meccs Európa-liga helyekről fog dönteni, akkor körberöhögöm. Erre fel a kisebb bajorok eszméletlen jó szériában vannak, utolsó 10 meccsük alapján a formatáblájuk 6-2-2, aminél csak a Bayer Leverkusen tud jobb mutatókat felmutatni. Tetszik, amit látok tőlük, az Easy Credit Stadionban vertek Leverkusent, Hamburgot, döntetleneztek Bayern-nal, tehát igazán csecse Dieter Hecking mester csapata. Kicsit olyan a csapat, mint a Dortmund, teletömve fiatal, sikerre éhes fiatallal. Ez a jövő, ezt látják jól néhány helyen. Thomas Tuchelék már nem olyan nagy számok, mint ősszel voltak, ellenben most az teszi veszélyessé őket, hogy az idegenbeli tabellán ők az egyik legdurvábbak (9-1-5). Olyanokat olvastam a meccsel kapcsolatban, hogy itt nem várható látványos játék, mert a vendégek elég defenzívek, szemben a nürnbergiekkel, akik inkább a támadó focira helyezik a hangsúlyt, hiszen 4-1-4-1-el szoktak felállni. Én Bundi meccsre alapban nem játszok kevés gólt, kivéve ha pénteki napról van szó, tehát valami más iránt kellett nézni. Nekem személy szerint szimpatikusabb a mostani Nürnberg, mint a Mainz, és ha most győznének Heckingék, akkor helyet cserélnének a tabellán. A kérdés nálam az, melyik csapat akarja jobban a nemzetközi szereplést?! Én úgy vélem, a Mainz még kispiskóta ehhez, a Nürnberg azonban pár éve már kipróbálta magát az UEFA-kupában. Ők ezt nem felejtették el, és egy ötödik helyezés az eddigi legjobb szereplésük lenne a Bundesliga történetében. Hajlok tehát a hazai nagyobb motiváció felé, a Mainz sem verhetetlen idegenben, de azért biztosítsuk be egy DNB-vel!

Tipp: Nürnberg győzelem DNB-vel

odds: 1.56

fogadóiroda: unibet

4. MTK – Ferencváros
    Zárjuk egy „örökrangadóval” a napot, ami most elég fontos kérdésekről hivatott dönteni. A mérkőzésre a legjobb lenne holnap tippelni, miután tudjuk a többi bajnoki meccs eredményét, de szerintem így is megpróbálkozhatunk egy-két dologgal. Az biztos, hogy a szombat délutáni helyzet alapján mindkét csapatnak létkérdés a három pont megszerzése. A kék-fehéreknek a bennmaradás, a zöld-fehéreknek a dobogó megtartása miatt. Nézzük, mi is a véleményem. Én úgy látom, az MTK végre a helyére került. Nem lehet büntetlenül állandóan fiatalítani, eladni a legjobbjainkat. Most jött ki az, hogy elég egy rosszabb évfolyam az akadémián, és szevasz első osztály. Én őszinte leszek: ez a gárda nem érdemli meg az NBI-et, és essenek ki nyugodtan! Az FTC-nél a pénzügyi gondok okozzák a legnagyobb bajt, a szakmai résszel nincsenek nagy hibák. Az biztos, hogy szűkös kerete van a Fradinak, de mivel egyedüli front a bajnokság, ez a 16-18 fős keret elég kell, hogy legyen a dobogó megtartására! Ami miatt rettegek, az maga Rafe Wolfe. A jamaicai játékos most igazolt a Hungária-körútra, és ő aztán levesz mindenkit a pályáról :D Viccet félretéve, nem várok nagy színvonalat, az MTK támadói bénák, a Fradi csatárai sincsenek nagy formában. Két impotens előrejátékból csak szenvedés jöhet ki, ami nálam egy 0-0-ás félidőben csúcsosodik ki...

Tipp: félidő X

odds: 2.15

fogadóiroda: unibet
  • NLN
    te jo isten xDD ez a forum k. jó XD
  • WuFraZselic
    fasza, WSH is sima 3-0, tettem volna meg inkább singleben 50-60ezerrel
  • szomferi
    úristen de kikapott a Pittsburgh, fú bazdmeg
  • dragon11
    nagyon nehéz belőni az olyan labdákat, amit iniesta-david villa a lábára ad és 2méterről be kell passzolni üres kapura v 1v1be..

mikor láttunk tőle látványos cseleket, szabadrúgásgólokat ? [halkan, mint CRtől?]

nagyon nehéz volt tényleg összehozni.. dehát legalább ő nem Eto'o hogy fél méterről kapufát lő.:)
  • WuFraZselic
    szerintem az lett volna a mák, ha emberelőnybe kerülnek, nem pedig fordítva :)
  • Dean Winchester
    én az interre nem raktam volna...
    mondjuk ott meg bemákoltad ,hogy emberhátrányban is tudtak fordítani :D aztán meg azonos emberszámmal nem lőttek gólt ,bár nem is kaptak
  • WuFraZselic
    valóban az, de nem első ránézésre tettem a meccseket...
    1 hete pl egy szintén 101ezres kifizetést a rennes vitt el, 1-0 volt, jött amit vártam, erre piros lap és fordított az ellenfél. és ha kikellett volna vegyek 1 meccset a szelvényről, biztos a pool lett volna
  • szomferi
    Realra kellett volna szép pénzt rátenni :D
    bár én éreztem a Realt, de nem három góllal
  • G1nic
    hát csak érted 6 meccs azért elég sok 10 ezerrel
    de amúgy ja pont a tottenham volt kicsit félelemkeltő
  • WuFraZselic
    miért, melyik meccsre nem tettél volna fel ekkora összeget ezek közül? teljesen vállalható volt, hiába 10x-es szorzó.

mondjuk a tottenham magával is kibaszott, bl-ben így már biztos nem indulnak
  • Dean Winchester
    érdekesség...
    A Barca nyert, Messi megdöntötte Puskás csúcsát

A címvédő, egyben listavezető Barcelona hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a Vadócz Krisztiánt végig soraiban tudó Osasuna felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójának szombati játéknapján, így megőrizte nyolcpontos előnyét a Real Madriddal szemben.
    A katalánok második találatát Lionel Messi szerezte, aki idénybeli 50. góljával megdöntötte Puskás Ferencnek, az Aranycsapat kapitányának spanyolországi szereplése idején, az 1959/60-as idényben felállított rekordját.
  • G1nic
    lol van életed 10k-val ilyet rakni
  • Dean Winchester
    86.percben nézem 2-1 na mondom csak tán nem fogja eljuvéskodni és 2-2 lesz :DDD most nézem 2:2 xD
  • WuFraZselic
    jajdejó, szokás szerint 1 megy el...

123 Internazionale - Lazio H 1.80 2-1
    136 Manchester Utd. - Everton H 1.42 1-0
    139 Liverpool - Birmingham H 1.45 5-0
    175 Marseille (H) vagy Montpellier (V) nyeri a Kupát H 1.41
    1-0
    108 Washington - NY Rangers 5.m. H 1.80 (2-0 a 2. harmadban)
    141 Tottenham - West Bromwich H 1.53 2-2
    10.000 > 102.069
  • DeerHunter01
    juventust aki megrakta az most szopott de nagyot :DDDD
  • szomferi
    hihi :D
    na ha holnap az Arsenal nyer akkor köcsög Bayern...
    így eddig csak köcsög magyar hokisok

mostanában nem megy, nagyon nem
  • kisbesi
    persze.
    Múltkor füvet nem lehetett nyírni, most meg a vizet nem lehetett kiszivattyúzni.
  • grebber
    Marseille-Montpellie 1 1.83 1-0

5.000->9.150FT
  • szomferi
    kis árvíz volt úgy látom :D
  • demonsss
    Hát ez a nap siralmas -13.000 thx bayern and udinese
  • miluu92
    0.08-nál nem is Torres lenne:DXD
  • kisbesi
    Nem a sportingos számlára utalják?
  • Dean Winchester
    egyből mb-re jah ,hogyne...
    mb-re is másnap kapod meg kb
  • kisbesi
    Valaki kereste Torres gólját.
    Itt van:
  • szomferi
    egyből csak akkor ha netes pénztárcára kéred - paypal, moneybookers, etc -, számlára mindig másnap megy, és mivel K&H-sok, ha te is az vagy, másnap ott is a pénz
  • kisbesi
    Azt meg tudjátok nekem mondani hogy pl a sportinbetnél , mikor történik a nyeremény kifizetés?Egyből vagy másnap számlanyitáskor?
  • miluu92
    Bernabéu.
  • Dean Winchester
    messi gólja a barca színeiben vagy mi ? :D
  • NLN
    majd meglátod xo
    hm amugy bl meccs hol lesz elöször camp nou vagy bernebáuh? utobbi nem?
  • szomferi
    és mit mond? :D
  • NLN
    vigyázz jön dragon xd
  • szomferi
    a faszom a magyarokba, isten faszát már
    buzi Bayern is x-el, őket is bassza meg a kurva isten
  • NLN
    mint mindig
  • NLN
    hát ez nem jött be

50. messi gól
  • miluu92
    Bemakkolták.
  • szomferi
    ejha, ez ám a stat :D
    magyarok húzzátok beeeeeeeeee
  • NLN
    az esetben ha komolyan irta akkor csak ennyit füzök hozzá
  • Dean Winchester
    is-is
    ibra nélkül is helytállnak az a lényeg xD
    egyébként meg barca statját érdemes megnézni...
    a végén 1:1 lesz xD
  • szomferi
    komolyan