211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • kisbesi
  • pzoli00
    remélem az Anderlecht tíz emberrel is behúzza a meccset
  • Effe88
    én is azt hittem:D:D
    törölték:D:Dszal a tétet visza adták de sajnálom igazából mert az ő balfaszságuk volt de valahogy még is rájöttek:D
  • G1nic
    ajj de fos hogy ma meg holnap nem lehet rakni -.-
  • Dean Winchester
    ennyiiii
    megmondtam :D kikap az arsenal és a chelsea 3 pontos előnyre tesz szert :) ajándék szorzó volt a hazaira :D
  • FERNANDINHO1997
    :DDDDD szerintem meg kapod a pénzed ha engedte h megfogadd mer hát te nem tehetsz róla.. :DDDD
  • Dean Winchester
    megmondtuk sokan vagy nem megmondtuk ,hogy a bolton gól eléggé bíztos és a agyőzelem is?? XD bár örülnék ha fordítás meglenne de ugyse lesz..
    rangers meg 0-0 , na erre nem számoltam
  • Gaba94
    Arles piros!
  • szomferi
    na ki mit tett mára? szartam egyet az Arsenal győzelemre :D
  • Attila8805
    Lokeren - Anderlecht

Tip-2 Odd-1.80
  • Effe88
    hát ez érdekes
    beroa-levski meccset néztem 2-2 volt erre 85.percben lőtt még egy gólt a levski de a fogadást nem zárták le és még lehetett fogadni meg raktam hogy vendég over 2,5 el is fogadta de már vége a meccsnek még se írta jóvá:D:D:D
    mi lehetett rá jöttek????
  • szomferi
    majd visszajön, még sok gólra lehet tenni ma :]
  • Effe88
    hát igazad lett:D
    nem örülök neki:D

-2k rangers gól
  • Effe88
    neked is!!!
  • szomferi
    na, megmondtam :D
  • Dean Winchester
    100%

• szomferi
    rangers gól? hááát nem tudom...
  • Effe88
    *rangers-celtic h gól
    fortuna-bilefeld v gól
    *gijon-espanyol v gól
    *auxerre-lens h gól
    *lokeren-anderlecht v gól
    utrecht-vitesse h gól
    tienen-visé h gól
    *heist-brüssels h gól
    ried-austria v gól

indok: www.soccerway.com
  • Effe88
    még most nézem át mi van ma egyel talán:)
    pill
  • HANCOCK
    Effe te tippjeid?
  • Effe88
    tipikus vagy be jön vagy nem
    necces nagyon arles idegenbe 15 meccsen eddig összesen 4 gólt rúgott:D:D:D
  • demonsss
    Nah nekem 10k-val ez a szelvényem van mára
    Arsenal győzelem 1.7
    Psv győzelem 2.00

arsenal csak nyer már ma a Psv-nek meg kell a 3 pont
  • Gaba94
    Sztem meg felejtős.
  • HANCOCK
    Nancy - Arles vgól (v.4m.n.l.gólt) 2.10-ért? :D:D szerintem ajándék
  • miluu92
    Ma egyébként valaki gondolkozott fogadáson?:D
  • Shep
    Hát igen, mert azért emlékezhetünk, hogy nem egy olyan meccs volt amit szinte Ronaldo egymaga nyert meg.
  • miluu92
    Illetve pontosítok. Semmit nem tudott eddig felmutatni abban az esetben, amikor nem volt mellette jó csapat. Lásd Argentína!
  • miluu92
    CR szerintem is több szempontból jobb, mint Messi. És róla már bebizonyosodott az is, hogy mindegy, hogy megy-e a csapatnak vagy nem. Folyamatosan rúgja a gólokat. MU-val nyert mindent, Reallal meg eddig nem volt szinte semmi sikere. Mégis talán több gólt rúg itt, mint ott. Messi viszont még nem tudta bizonyítani, hogy mit tud olyankor amikor nincs mellette egy jó csapat. Na majd akkor térjünk vissza!
  • Shep
    Pontosan, a VB-n ie ez volt szinte minden meccsen lefogták a teret előtte és vége is volt, meg nem tudott mozdulni ,mert fizikailag ahhoz kevés, hogy erőből megoldjon egy helyzetet egy kicsit is keményebb védő ellen. CR viszont azért szépen elboldogul a keményebb védőkkel is, mert az ő fizikuma ehhez elegendő. Messi meg inkább a gyorsaságával tud operálni és meg kell hagyni elég jól csinálja. Úgyhogy kár szerintem azon vitázni ,hogy melyik a jobb játékos, mert a maga nemében mindkettő zseniális. Mondjuk ettől függetlenül ha nem objektíven vizsgálom a dolgot akkor Messit én nem tartom igazán nagy számnak.
  • Ferrari23
    Az mekkora meccs lett volna Casillas vs Pinto :D:D:D:D
  • Ferrari23
    Hát ha nem lett volna partner akkor a két kapus lett volna a végére kb :D:D
  • miluu92
    Rugdosásról meg annyit, hogy mindkét csapatban voltak durva jelenetek, nem kell leszűkíteni a Realra. Arról nem beszélve, hogy bárki bármit csinált, mindkét játékvezető, de különösen a szerdai, partner volt rá, és hagyta a dolgokat. Egyébként némelyik meccsen már nagyon kezd kritikán alulivá válni a játékvezetés.
  • Ferrari23
    Mint az láttuk a héten is a Real ellen is, 2 értelmes labdamegmozdulása nem volt, elég idegbeteg is volt Messzicske :D De egyébként az egész barca meghal, ha nem tudja játszani passzolgatós játékát. Egyszerűen így lehet megfogni őket, ezt meg azzal lehet elérni, ha úgy játszanak ellene ahogy a Real játszott. Szóval lehet okoskodni itt, hogy a Real amit mutatott az nem foci, rúgkapáltak törték játék direkt stb... de felteszem a költői kérdést? Nyerni akarunk és törjük a barca játékát, nem hagyjuk passzolgatós játékot nekik, mert így van esélyünk, vagy hagyjuk játssza amit szokott azt kapunk 4 gólt??? Hagyjuk már a faxságot, ha csak így lehet elverni a barcát szarrá rúgnám én is mindet :D:D:D A győzelem a lényeg :D:D
  • Shep
    Mészinek a sebessége a nagy előnye, viszont ha nincs tere megindulni akkor meghalt az egész gyerek. Összességében szerintem a két játékos nagyjából azonos szintet képvisel csak mindkettő máshogy éri el a célját. Persze az igazi Ronaldohoz egyik sem ér fel :)
  • demonsss
    Xd láttom Messi , CR7 vita van ebbe nekem is be kell szálnom :D
    Ronaldo 1000x jobban focizik mint Messi , csak úgy megsugom. most 4-5 ember kicselezéséről van szó öszintén ha Messiről linkelsz nekem egy olyan videot ahol egy tényleg profi cselt betol it helybe befo*ok , mert messinek annyi a cselezés tudomány , hogy elhúzogatja az emberek között oszt én azt nem is nevezném cselnek , RONALDo meg azért minden féle cseleket tol bicikli , Zidane csel , Ronaldinho csel stb. ezek az igazi gyönyőrű cselek és az ilyenekért érdemes nézni egy meccset nem a sokpasszos játék meg ezek azok abba bele lehet únni mint a szemét. Most pl össze hasonlítanánk Messi és Ronaldo legszebb gólját azt is tuti Ronaldo nyerné , meg elmondom nektek , hogy ha a Barcát és a Realt össze hasonlítjuk mint csapat akkor lehet jobb a Barca , de mindekit azonos poszton vennénk 1v1-be 100% hogy a real nyerne sokkal nagyobb és jobb egyéniségek vannak a Realba.
  • AlieN911
    Tegnap -26k.
    Mára csak a PSV győzelem kell. utána kiderül h. lesz e valami estére...
  • miluu92
    Na mert odacsap nem írt faszságot mi?:D:D De felesleges ilyenekkel foglalkozni, mindenkinek megvan a kedvence aztán pont:D.
  • NLN
    hagyjad nyugi mert akkora fszságokat irt hogy az ember fsza ketté áll komolyan legalább STATnak néze utána mielött valami hülyeséget beir....
  • Odacsap77
    ÚÚúúúÚÚú te jó isten.
    Igen, messi félévente rúg szabadrúgást de az gól is. Ő nem sorfalba, meg fölé lövi 100 ból 97 szer.
    Te mikor láttál utoljára olyat hogy passzolt? CR.
    Te mikor láttál olyat hogy kicselezett 4-5 embert ?!
    Egyáltalán hogy 1-2 ember mellet eltud menni olyat mikor láttál utoljára?
    Hol csinált neked olyat CR mint pl. a real ellen messi, kicselez 5 embert ?
    Bejön CR tegnap : 2 gólt kapnak, 1 normális támadás volt utána :DDD
    Míg nem jött be : 5 gól 1 kapott :DDDD
  • szomferi
    5/3, kombiba is elég jó lett volna