211992
-
szerdán real - barca félidő x 2,00-ért mit gondoltok? -
city gól
qpr gól
swansea gól
zaragosa gól
hertha gól
2,14
sztem nem rossz -
Zaragoza - Almería
Erre a találkozóra tökéletesen illik a kiesési rangadó jelző, ugyanis az utolsó előtti és az ő hátát néző együttes találkozik. A hazaiaknak azért jobban ál la szénájuk, mivel egy győzelemmel azonnal ki tudnak lépni a kieső zóna bűvköréből. Az Almería viszont már nem hibázhat, ha bent akar maradni. Volt szerencsém látni mindkét csapat meccsét az előző fordulóból. A Zaragoza jobban játszott, mint a Villarreal, de egy tizenegyes miatt mégis kikaptak.. Az Almeria teljesen ötlettelen játékkal szenvedett vereséget a fél gőzzel játszó Valencia ellen, pedig még Piatti játékát is megkockáztatták, aki a hírek szerint a ma esti találkozóra épült fel teljesen. A kapuba visszatérhet Diego Alves eltiltása után, de az őt helyettesítő Esteban nem védett egyébként rosszul, valamint Feghouli is újra a keret tagja. Szóval a teljes keret Olabe mester rendelkezésére áll. Szegényt egyből bedobták a mélyvízbe: Barcelona, Valencia és most ez a sorsdöntő meccs. Túl sok mindent itt ő már nem tud tenni a Barca ellen próbálkozott azzal, hogy Piattit feltolta „centernek”, de a Valencia ellen már a szokásos helyén játszott az „almeriai Messi”. A legutóbbi négy meccsüket elbukták a piros-fehérek, ami még gond, hogy csak két gólt lőttek ezeken a találkozókon. Ulloa túl statikusnak tűnik elöl néha az az ember érzése, hogy csak, akkor lő gólt, ha a fejére rúgják a labdát. Igazán támadásban csak Piatti és Crusat gyorsaságában bízhatnak. A két villámléptű szélső támadó sok kellemetlen percet okozott már a La Liga védőinek, de összesen ennyi a fegyverük. A középpályás védekezésük úgy rossz, ahogy van. A Sport TV áltál le EB győztesezett Juanito –volt egy Juanito abban a spanyol válogatottban, de persze az nem ő volt-finoman fogalmazva sem a bajnokság legtöbb labdáját szerző játékosa. A védelem, pedig szót sem érdemel csak a Málaga kapott náluk több gólt. Az itt leírtak egy tipikus Segunda csapatra utalnak…
A Zaragozanál is mondhatni mindenki a fedélzeten, a Villarreal ellen az utolsó percben kiállított Uche kivételével, aki számít az ott lesz. A nigériai támadót majd Braulio pótolja, amikor még a Getafébe játszott azért jobb játékosnak tűnt.. Na persze vannak mögötte, olyanok, akik kiszolgálják. Az idény talán legjobb zaragozai játékosa Ander-nyártól Bilbao- mellett a másik üde színfolt Bertolo és Boutahar. Jó mondjuk utóbbitól nem kell hasra esni, de néha képes szép dolgokra. A védelmük így a bajnokság vége felé már stabilizálódott, ahhoz képest, amit műveltek a szezon elején. Ettől függetlenül, ha edző lennék már meccs a meccs előtt három nappal forgolódnék az ágyamban, hogy úristen biztos, hogy csak Jarosik és Lanzaro játszik a csapatomban a Madridnál besülő Diogo-ról már nem is beszélve. Bár, ha jobb védelmük lenne valószínűleg most nem úgy kezdtem volna az előzetest, hogy: „ Erre a találkozóra tökéletesen illik a kiesési rangadó jelző, ugyanis az utolsó előtti és az ő hátát néző együttes találkozik.” Itt legalább van egy normális szűrő Gabi személyében és ne felejtsük, hogy itt világbajnok futballistát is jegelnek Edmilson személyében, bár ő talán már az NB1-be is kevés lenne.:P Erősebbnek tűnik a hazai gárda és ők focit is játszanak az utóbbi időben. Hazai pályán a legutóbbi három meccsüket behúzták: Getafe, Valencia, Bilbao. Azért az utóbbi kettő elleni siker nagy fegyvertény. Amióta az Almeria feljutott az első osztályba mindössze egyszer tudott nyerni a Zaragoza ellen, három vereség és egy remi társaságában. Valószínűleg ma tovább folytatódik a rossz sorozat és behúzhatnak még egy rovátkát a vereségek négyzetbe.
Minden adott a hazai sikerhez: telt ház a La Romareda-ban, az utóbbi időben biztatóan játszó hazai csapat, a fény az alagút végén-ami az Almeríanál már csak éppen pislákol-teljes keret, Aguirre mester rutinja Olabe-vel szemben.
Tipp: Zaragoza
Odds: 1,78
Iroda: bwin -
bocs, Zaragoza akart az lenni nálam is :D
de 1-1 gól vállalható szerintem -
Zaragoza pedig azért hajt, hogy megelőzze az Osasunát, és kilépjen a kieső zónából.. szal :D -
ezt minden ajánlatra vagy csak el classicora? -
BetClic elég jó ajánlatot ad
Kedves Ferenc!
Az El Clásico többé nem spanyol belügy, hanem európai csata!
A Real és a Barca rivalizálása nem újdonság. Minden alkalommal
a maximumot adják egymás ellen, mert a hírnév kötelez!
A Bajnokok Ligája-beli különleges El Clásico alkalmából különleges
30 000 Ft-os fogadási lehetőséget* kínálunk Önnek. Ez a legjobb üdvözlő ajánlat, amiben részesülhet! A lehetőséggel május 4., 23.59 GMT-ig élhet.
Ne szalassza el, vesse bele magát a játékba!
Hogyan lehet Öné a 30 000 Ft-os tipplehetőség*
A 30 000 Ft-os lehetőség megszerzéséhez töltse fel BetClic-számláját!
Fogadjon 30 000 Ft-tal egy tetszőleges sporteseményre!
Ha nyer, azonnal jóváírjuk a számláján nyereményét. Ha veszít, visszaadjuk a tétet! (Max. 30 000 Ft-ig)
Nem veszíthet. Próbálja ki!
* Az ajánlat csak első fogadására érvényes. Az összes Feltételért és Kikötésérét kattintson, ide! -
colchester gól 1k -
szerintem is x lesz
plusz nálam az almeria is x lesz(nem volt a fordulóba X:D:D jó persze ne törvényszerű hogy minden fordulóba legyen X de lehet még is:D:D) -
City szerintem egy kibaszott nagy X lesz :) -
Almeria tuti nyerni fog ha nem akarnak kiesni -
FC Bruges - Standard Lieg v gól biztosabb utóbbi 6 meccsét nyerte... -
hamiltonnál elírtam v gól aberdden 3 m.n.l.gólt -
igen elméletileg:D:D -
Egész jók a szorzók... 1,3 körül vannak :)
Lehet innen teszek meg 2-3mat.
a csillagos a legbiztosabb? remélem xD
Ez lett mára:
-
Blackburn gól 1,4
Club Brugge gól 1,22
Zaragoza 1,7
@2,90
sztetek? all in lenne xD -
húú jó sok meccs van ma is:S
gólokra: *colchester gól
tanjong-hohngang h gól(h 6.m.n.l.gólt vállalkozó szelleműeknek:D)
*duisburg-hertha h gól(v 3m.n.k.gólt)
*thun-grasshoppers v gól(h 2.m..nk.gólt)
burnley-pmouth v gól(v 3m.n.l.gólt)
*hamilton-aberdeen h gól(v 3.m.n.l.gólt)
*st.johnstone-iverness h gól( h 5m.n.l.gólt) -
Mehet?
FC Bruges - Standard Liege V 2.59
FC Köbenhavn - Silkeborg H 1.41
Blackburn - Manchester City V 1.97
Zaragoza - Almería H 1.65
Eredő odds: 26.22188
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 2620 Ft
Kombináció: 3/4 (4 alapfogadás) -
NLN #138978 rohdjanak le hogy csak a hétföi kinálatot tették fel mivan csak mert ünnep van nem kell melozni?! xd sicc..(bl-kéne már) -
nembaj :DDDDD kéne raknom a sportingbetre egy kis zsét :DDD
HA VALAKINEK KELL SPORTINGBETES MEGHÍVÓ AZ SZOLJON NEKEM ! :DDD -
4/3, megint csak jól járt aki megtolta pl kombimba -
Ez így ennyi ,olyan szinten biztos volt.
-
na ez se lesz x... :S -
mert buzik :D -
huzza az időt a Sevilla -
na 10 emberrel necces -
na akkor együtt izgulunk :D -
Nem hiszem el kapufa -
Dejó, hogy nem tettem semmit :) :D
bár Villareal, Lorient gól 1.4 ért volt 1.96 ért pedig jó lett volna :D:D -
Villareal még egy góóólt :D és +20k -
Sevilla villareal x 10-es odds van rá 2k-t megér
-
heeeh a köccsög barcelona b feljuthat az elsőosztályba? -
dEE JÓÓÓ LENNEEE XDDDDD -
dean winchester ha vagy kérlek keress meg msnen vagy csörgess meg *-*
köszii -
akkor százon felül lennél jócskán :D -
Gondoltam ééén, hogy hajtani fognak mint az állat, mivel ha nyernek, akkor átveszik az első helyet a tabellán... plusz azért Dzsudzsák... XD
hát ja..
tegnapi -26 meg a mai -15,5 tettem volna a Reálra a 41,5 xDDD -
én nem mertem volna rájuk tenni, max a góljukra, és gólok számára, de hogy végső győztesre :/
nem hogy te is a Realt pukkantottad volna meg ennyivel :D -
Na
PSV -15,5k...
Atl Madridra rátettem utolsó 5k-mat élőben a félidőben,
5 -> 8,5k
kezdhetem előröl az egészet.... -
V-V szerintem -
LoL
Sevilla - Villareal meccsre ki mit mond?
Lorient - Lille és erre?