211992
-
na unibet bekaphatja most érdekes módon nem volt a kínálatban
baltika gól pedig jött volna:S
dinamo b meccsét kéőbb játszák... -
Dean Winchester #139734 Benfica - Braga: valahol már látták egymást...
Európa Liga, elődöntő, 1. mérkőzés, április 28., csütörtök, 21.05, Estadio da Luz
Portugál házi elődöntő az Európa Ligában! A Primeira Ligában második Benfica fogadja a harmadik helyen álló Bragát – elég szép eredmény ez már önmagában is, ahhoz képest, hogy néhány hónappal ezelőtt még a BL kiesés miatt szomorkodtak mindkét csapat szurkolói. Innen már csak egy lépés a dublini döntő, de az egymás elleni bajnoki eredményekből kiindulva nagyon szoros párharc várható: ősszel a Benfica nyert 1-0-ra hazai pályán, majd március elején egy 2-1-es sikerrel vágott vissza a Braga. Mégis, a jelek szerint a szorzók inkább a lisszaboniak 14 pontos előnyéből indulnak ki a tabellán, és egyértelmű favoritnak kiáltják ki csütörtök estére a házigazdát. Mintha csak az lenne a kérdés, hogy Javier Saviola és társai mekkora előnyre tudnak szert tenni a visszavágóra…
Igaz is, a hazaiak legutóbb a Bragánál talán még erősebbnek is vélt PSV-t páholták el 4-1-re, de a kiélezett bajnokik, valamint az a tény, hogy a két klub nehezen fogja tudjni meglepni egymást, ezúttal inkább azt sejtetik, hogy a továbbjutás kérdése nyitott marad a visszavágóra. Márpedig, hazai pályán a Braga is nagyon veszélyes: idén többek között a Sevillát, az Arsenalt és a Liverpoolt is vereséggel küldték haza Domingos Paciancia fiai. Lenne tehát indítéka a Benficának, hogy nagy offenzívát nyisson, de ezt továbbra is Nuno Gomes, Toto Salvio és Ruben Amorim nélkül kell tenniük. A vendégeknél Rodriguez, Elderson és a védő Kaká is visszatért, de Quim és Vinicius sérülés, Paolo Cesar pedig eltiltás miatt nem szerepelhet.
Vélemény: erőlködni fog a Benfica, és ha talál egy korai gólt, akár el is döntheti a továbbjutást. De a Braga egyre jobban összeáll idegenben az európai vitézkedései során – az utóbbi két körben Liverpoolban (0-0), majd Kijevben is (1-1) ikszelni tudtak, ezért most is hasonló eredményt várunk, 3.60x kifizetéssel a döntetlen mellett. -
NLN #139733 akkor 95%ban igazam van a maradék 5%ot azt hogy "nem nemvédem" neked adom megtarthatod lol...o.o
#727....csak nekem tünik ici pici ellentmondásnak az hogy mondtad dragonnak nemsegitesz többet De megbeszéltétek és segitettél utána de ha aztmondod hogy többet nevárjon segitséget akkor nem segitesz neki...wtf? O.o csak kérdem mert nemértem :O -
pl:tegnap Alien két tenisz meccse meg az én 2 megérzésem =190 S. Errani - M.E. Camerin H 1.10 2-0
170 R. Söderling - J. Chardy H 1.22 2-1
179 A. Kleybanova - Ma. Johansson H 1.33 2-1
160 T. Gabashvili - F. Mayer V 1.30 0-2
1000 Ft
Eredő odds: 2.32032
Tét: 1000 Ft Nyeremény:2320 Ft -
no problem! -
Dean Winchester #139730 a többit azért nem mert van benne igazság amit írsz :D
így jó?
effe.: ja igazad van! -
NLN #139729 akkor ö rendben! bocs! mondtma nemvagyok benne biztos..okés akkor.. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csá -
Dean Winchester #139727 volt egy ilyen és kész, de shepnél ez már a századik kb xD
mert érted még ha 1szer visszajön mert meggondolja magát ok de mikor elmondja valaki századjára is és mégse tartja magát azzal van a gond...
én is azt mondtam,hogy dragonnak nem segítek többet az anno pár hónapja történt kirohanása utan de mégis segítettem mert megbeszéltük!
aztán viszont ha azt mondom ,hogy többet ne várjon segítséget akkor tartom is magam hozzá...
-
az nem én voltam hanem andreas akit a dragon basztatott erre reagálta hogy nem ír többet
nem is írt azóta se! -
NLN #139725 LOL D:DDD megint azt emeled ki amiröl azthiszed hogy neked lehet igazad a többit nem :DD gratulálok :D /tapsvihar de oké tudod mit már elötte irtad hogy "te befejezted" most mégis irtál :D akkor most hányx irod még hogy befejezted? annyiszor mint shep hogy nem jön ide ? :D "hangember.." ennyi erövel LOL -
de adjatok be mer csomoszor abból nyerek xD midnenki tuti tippjét összeadom és abból lesz DÁVID győzelem xD -
Dean Winchester #139723 "nem nemvédem"
egyfolytában azt csinálod :)
de semmi gond! mondom témát én befejeztem... -
NLN #139722 1x te is irtál hogy nemadsz több tippet HA jol emlékszem mert valaki beszolt SZINTÉN KIS SZARKAZMUSSAL és erre ezvolt a reakciod nem? de mondom lehet rosszul emlékszem ez esetben bocs de szerintem volt egy ilyen is... -
NLN #139721 vak vagy...hány olyan ember van aki nemirja be elöre a tippjeit csak beir 80-at utána már csak 20 lesz belöle aztán 10 és mégse azt rakja nemirja le hogy nah én akkor ezt meg ezt rakom mára hanem csak meccs közben látod hogy zölditik az adott csapat golját ésatöbbi és atöbbi és ezt ha most vitatod komolyan mondom akkor epix fail...nekik mégse szolsz be...hányx volt olyan hogy esti 8kor kezdödö meccsre 2 percel elötte beirja aki nem online tippmixezik csak simán már nemtud vele mit kezdeni nekik se szoltál be és ezt se vitasd szerintem mert ez is igyvan lol...csak shepet fikázod nem nemvédem és még mielött leirnád hány %ot kap tölem a tippjeiért LOL nem nemadok neki...csak ö nekemO.o ^^..... -
azt hogy nem ír ide többet már többször írta de hát mindig ide ette a fene
ráadásul 40évesen vagy mennyi:D:D nincs jobb dolga mint ide írkálni és osztani az észt+zöldíteni:D:D -
Dean Winchester #139719 ha kérhetek valamit akkor aki nagyobb képeket tesz be az spoilerbe tegye! -
Dean Winchester #139718 banán reagálásból leesett , csak mint már egyszer említettem azt mondta shep nem jön többet ide akkor mi a fennéért nem tartja a szavát? :D
érdekes,hogy 1 veszekedés sem volt eddig...
tegnap is mit látunk? :D messi több gólt lő mint roni szelvény jönni látszik shepnek :D
érted már??? ha már visszajön akkor érdemben is hozzászólhatna a témához ,tehát siman bebökhette volna,hogy ő is azt várja amit egy páran a topicban - messi több gólt lő mint cronaldo - és nem jön útólag a szelvényével
szóval ennyi :D témát befejezhetjük szerintem -
én a benfica győzelmet meg a porto 2,5 overt akarom AZMI? -
ok, kösz mindenkinek :D -
Mindkettön egyszerre?
Inkabb porto am...de inkabb villa gol -
simán meglesz -
EL-re akarsz rakni? Megvesztél? (szerintem amúgy nem) -
ha így állunk akkor lesz az esti Porto meg Benfica meccsen 2,5 nel több gól ? :DDDD -
+1
-
Ahogy latom voltak itt mesteri alakitasok xDDD
Az egyik k1ezni megy ki a palyara,a masik meg az oscar miatt..nem is tudom melyik a jobb. -
ha itt járunk akkor szólók, meg szólógatnia :D -
tünj már el innen
tök jól megvoltunk nélküled itt
banán csomószor beírta már mire fog tenni mint ahogy általában a többiek is neked viszont csak az utólagos zöldítés megy általában az okoskodás
léccives ne írj ide többet -
NLN #139705 öcsém te olyan buta vagy (néha) mint föld már komolyan mondom olyan szinten fogalmad és közöd nincs a SZARKZMUSHOZ és annak megértéséhez de még banano reagálásábol sem esett le semmi ami azért már tényleg kurva komoly hogy az csak nah...nem flémkeltésként de hihetetlen mennyire nincs közöd IRONIA szoba be le se kezdek...de inkább az elöbbi... -
mar csak Verasconak kell behuzni az 1.szettet és akk 300-->900 :P :D -
:) -
Szerintem te nagyon nem ertetted ezt a poent xDDDDDD fail vagy te is mint fernando -
Dean Winchester #139700 nem vesztem össze , csak miért kell beszólógatnia ? :D illetve nem tartja magát ahhoz amit már nem egyszer mondott! ergo nem szavahihető...
de nincs összeveszés, csak gondoltam szólók,hogy ne szóljon be mindenkinek majd azért mert zöldít hiszen ők legalább normális kombit írnak téttel együtt :) -
most tulajdon képpen mért vesztetek össze ? -
... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dean Winchester #139696 talán -
Dean Winchester #139695 sztem csöndbe maradhatnál mert unlak már és ezzel szerintem nem csak én vagyok így :)
nem 1 meccset zöldít , hanem többet és nem mellesleg tétet is ír!
-
Internetes tippmixen a https://bet.szerencsejatek.hu/bet/default.aspx 2 kór vége lett a meccsnek és bejött akkor estere megkapom a pénzem szerintetek ? -