211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • tviktor91
    xDD
    jah igazad van..lábamat felteszem az asztalra, 1hónapban egyszer barca all in 500k-val, jön 200 tisztán és azt a hónapot már el is felejthetem :DAS Csak ez nem így működik :D
  • DeerHunter01
    minek az ? :D
    majd megélsz a sportfogadásból
  • tviktor91
    Na én meg elballagtam geKó..szép vót jó vót hétfőn éreccségi
  • DeerHunter01
    Blackpool meccsre 2 gólt kérnék
  • Dean Winchester
    kunkli meccs holnap hány órakkor lesz? :D ha lesz stream akkor dobjátok mert megakarom nézni és nem csak felvételről hétfőn -.-
  • tippmix94
    Mainz is :DD
  • tippmix94
    ez az,Freiburg is
  • tippmix94
    ez az,vezet a Hoffenheim
  • tippmix94
    na legalább a Rangers mindig hozza a kötelezőt
  • NLN
    ha nem jön be reklamáciot elfogadok privátban! xd bár reméljük nemlesz rá szükség...
    pst:beteg vagyok csak ezért voltam lusta elmenni :d
  • AlieN911
    :/
  • NLN
    én nem szal szurkolok neked is lusta voltam elmenni lottozo xd
  • AlieN911
    Rangers laza 4-0 80. percben.. ezekre mindig lehet számítani xDD
    1,5 ajándék volt..
  • WuFraZselic
    mára ki mit talált szimpatikusnak?

elég gyenge a mai kínálat, talán a Napoli győzelem ami szimpatikus, a Lile 1.14ért nem az igazi
  • podzsy
    hello szerintetek ez jo lehet???

Real Sociedad - FC Barcelone 1-0 V
    Paris SG - Valenciennes H
    Real Madrid - Saragosse 0-1 H
    Lille - Arles Avignon 0-1 H
    Naples - Genoa H
    Hanovre - M'gladbach H

20€ várhato 290€
  • FERNANDINHO1997
    akk fail h az összes pénzem rányomtam a Leverkursenre (Y)
  • G1nic
    Hazai oldalon látom tehát a motivációt, mert nem akarják, hogy agyonverjék őket. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Narusco
    meg forrást írjatok már baszki
  • Shep
    Pont tegnap kérte valaki, hogy ezeket spoilerbe :D
  • FERNANDINHO1997
    Na akk mára Leverkursen , Hannover győzelem 500-->1500 akk hajrá :)
  • szomferi
    35 Napoli - Genoa: Genoa szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) V 1.78
    49 Real Madrid - Zaragoza H 1.23
    55 Real Sociedad - Barcelona V 1.35
    1 Dortmund - Nürnberg H 1.39

Eredő odds: 4.10841
    Tét: 300 Ft
    Várható nyeremény: 1235 Ft

je
  • szomferi
    2011. április 30. - Szombat

Szombaton megint sokfelé járunk, hiszen először Németországban nézünk körbe, méghozzá rögtön két mérkőzés erejéig. A falubanda Hoffenheimhez látogat Hajnal Tomi Stuttgartja, Kölnbe pedig a második helyezett Gyógyszergyári banda. Mindkettő meccsen találhatunk valami érdekeset, amire lecsaphatunk. Ezután újfent a ködös Albion jön egy birminghami rangadóval, ahol a szívbeteg edzője nélkül lép pályára az Aston Villa. A délutáni körút után visszatérünk Budapestre, ahol egy lila csapathoz egy lilavérű edző látogat, végül pedig dél-Olaszországban zárjuk a napot, hogy megnézzük, magára találnak-e Cavaniék...

1./ Hoffenheim – Vfb Stuttgart

(2011. április 30. - 15.30)

A Svábok hirtelen megtanultak nyerni, amióta nincs rajtuk nyomás, elég jól nyomják. Bruno Labbadiát még mindig nem tartom első osztályú edzőnek, de láthatóan valamit eltalált a csapatánál. Azonban van egy hosszú távú fogadásom: jövő ilyenkor már nem ő lesz az edző Stuttgartban! Azon is csak röhögnöm kell, hogy Hajnal Tomcsót várták vissza sérüléséből messiásként, tőle várják, hogy bekormányozza őket a legjobb tízbe. Bruhaha. A meccsen fontos hiányzójuk a balhátvéd Cristiano Molinaro, akit Arthur Boka helyettesít, illetve Martin Harnik játéka is kérdéses, akinek hátproblémái adódtak, de őt az előrejelzések a kezdőbe jelölik. Minden fikázásom ellenére azt kell azonban mondanom, a Svábok egyre jobb játékot játszanak, az utolsó két meccsükön a Hamburg és a Köln ellen összesen hatot rúgtak, és csak egyet kaptak! Én úgy látom, lehet rájuk tenni. A Hoffenheim ráadásul Marco Pezzaiuoli edző idényvégi távozása miatt „ex lex” állapotban van, szürke ködben mozognak a játékosok. Fontos hiányzóik is vannak: Andreas Ibertsberger, Boris Vukcevic, Tobias Weis, Sejad Salihovic, Denis Thompson és Chinedu Obasi nem áll edzője rendelkezésére. Mindegyikük alapember, tehát egy fél csapatnyi játékos fog a páholyból nézelődni. Alapban tudja őket helyettesíteni Pezzaiuoli, hiszen például Salihovic helyett ott az izlandi Sigurdsson, a hátvédsor pedig így állhat fel: Beck, Vorsah, Compper és Braafheid. Ebből a két szélső hátvédet érzem gyengének, tehát pont azokat a posztokat, amely kulcsfontosságú lenne a Svábok ellen. Egyedüli ékjük Vedad Ibisevic maradt, ami még a gyengébb vendég védelem ellen is kevésnek tűnik. Végül pedig még egy érv a vendégek mellett: kevés olyan csapat van a Bundesligában, amely ellen nem tudtak még nyerni a hoffenheimiek az első osztályú időszakuk alatt. A Stuttgart pedig pont ilyen, akik ellen a mérlegük 0-4-1, tehát még nyeretlenek. Szerintem ez most is így marad, mert két ellentétes formában lévő csapatot láthatunk mostanában.

tipp: Stuttgart győzelem

odds: 2.45

fogadóiroda: gamebookers

2./ 1. FC Köln – Bayer Leverkusen

(2011. április 30. - 15.30)

„Ha kiestek, agyonverünk titeket!” - ez a felirat fogadta a kölnieket, mikor leszálltak a repülőgépről a Wolfsburg elleni tragédiát követően (más források szerint a hétfői futóedzést követően rohanták meg őket a szurkolók). Frank Schaefer mester jól be is ijedt ettől, rögtön le is mondott posztjáról, helyét pedig Volker Finke sportigazgató vette át ideiglenesen. Nagy a mocsár most a Kecskéseknél, és elég komoly négy forduló elé néznek... A Bayer-rel kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy ugyanazt csinálják idén, mint tavaly: az évad végére leülnek. A Bayern München felmosta velük a padlót, a Hoffenheimet pedig épp csak megverték múlt héten. Jupp Heynckes már inkább Münchenbe tekintget, ez a csapat nem igazán érdekli őt, amit a játékosok is érzékelnek. Összegezve tehát úgy látom, hogy van egy beijedt hazai csapat, ahová visszatér Lyukasagy Podolski, aki friss lehet, és a többiek is szedni fogják a lábaikat az új edző miatt. Hazai oldalon látom tehát a motivációt, mert nem akarják, hogy agyonverjék őket. A Gyógyszergyáriak most nyögvenyelősen játszanak, de ez ellen a zavarodott agyú Kecskés-brigád ellen simán jók egy gólra. Végeredményre nem mennék rá, de gólokat szerintem láthatunk mindkét oldalon.

tipp: mindkét csapat lő gólt

odds: 1.57

fogadóiroda: bet365

3./ West Bromwich Albion – Aston Villa

(2011. április 30. - 16.00)

Újra birminghami rangadót rendeznek a Premier League-ben, és most aztán megcsillanthatom konspirációs elméleteimet. Az Aston Villa oldaláról kell megközelíteni a meccset, ahol néhány napja volt hír, hogy Gerard Houllier menedzsert kórházba szállították szívpanaszok miatt. Emlékszem, amikor még a Liverpool mestere volt, akkor is volt szívproblémája 2001-ben, meg is sínylette azt az időszakot a csapata. Elöljáróban leszögezem, én megint ilyesmit várok! 23-án szállították be a mestert, azóta tehát vezető nélkül, pusztán a másodedzőre (Gary McAllister) hagyatkozva készül a gárda. Tegnapi hír, hogy a klubvezetés közölte azt is, a szezonban már nem ül le a kispadra a tréner. Elemezzük a helyzetüket, hátha okosabbak leszünk. Jelenleg a 41 pontjukkal 4 fordulóval a zárás előtt a 13. helyen állnak, 7 pont előnnyel a kieső Wigan előtt. A kiesést tehát elkerülték, és ahogy én látom, nagyon arra sincs esélyük, hogy előbbre kerüljenek. A csapat a mester hiányával pedig szétzüllhet! Épp ezért is veszem ki azt, hogy egy helyi rangadón alulmaradnak. A WBA egy ponttal van mögöttük, és Roy Hodgson-nal kifejezetten javuló formát mutatnak. A Tottenham otthonából távoztak legutóbb ponttal, és ezt én múlt héten meg is éreztem. Mivel rá vagyok kattanva Hodgson csapatára, és úgy érzem, hogy egy városi rangadót illik behúzni hazai pályán, ezért most nem gólokra, hanem végeredmény tippelnék, amit egy DNB-vel megerősítenék.

Tipp: WBA győzelem DNB-vel

odds: 1.67

fogadóiroda: betsson

4./ Újpesti TE – Lombard Pápa

(2011. április 30. - 17.30)

Azt már korábban is tudtam, hogy kajajeggyel lehet fizetni kurváknál, de hogy eljött az az idő, amikor Újpest-meccsen is megtehetem ezt, az már „túmács”. Sikeres hét van a lilák mögött, hiszen 6 pontot szereztek, amivel elkerülhettek a közvetlen kiesési veszélyzónából. Lázár Benőke már a hatodik helyet is megcélozta magának, de azért nem eszik olyan forrón azt a kását. Gézánk is elégedett a csapattal, akiknél csak a szokásos sérültek vannak (Vermes Krisztián, Kiss Zoltán, Kovács Dániel, Jhonnes és a combizom-fájdalom miatt pihenő Magos Mátyás), ellenben visszatérhet Simek Péter és Barczi Dávid. Ez utóbbit jó hírnek vélem, nincs olyan fizikai felkészültsége a csapatnak, hogy gyors egymás után játszott meccseket is behúzzanak ugyanazzal a kezdővel. Szóval kell oda a friss hús, amit ez a két játékos meghozhat. A Lombard maga Véber György, nélküle ezek a srácok semmire sem mennek, ő motiválja őket a mérkőzések közben, ő mondja meg a tutit az öltözőben, és ő fejeli le a pultokat is. Ha tehát Gyurrika nincs, akkor nincs győzelem sem. Most pedig a tréner eltiltott lesz, mert az MLSZ Fegyelmi Bizottsága elmeszelte a Győr ellen történtek miatt. Nekem ez bőven elég információ, de még ha hozzáveszem Véber újpesti múltját is, akkor borítékolok egy kis bundát is. Véber nem szeretné, hogy a kis liblingje veszélybe kerüljön kiesés-ügyileg, úgy állítja össze a csapatát, hogy még véletlenül se szerezzenek pontot, motiválni meg nem fog tudni az eltiltása folytán. Otthon marad tehát a három pont, kis bundáskenyér lesz jó sok tejjel...

tipp: Újpest győzelem

odds: 1.80

fogadóiroda: unibet

5./ Napoli – Genoa

(2011. április 30. - 20.30)

Estére egy olasz bajnokit néztem ki magamnak. A Napoli megtorpanásáról beszélnek a bennfentesek, mivel két utolsó meccsüket 2-1-re elvesztették (Udinese, Palermo), és nem is mutattak jó játékot, például a Palermo otthonában is csak egy büntető-gólra voltak képesek, igaz, Lavezzi nélkül léptek pályára. Négy fordulóval a vége előtt tehát veszni látszik a bajnoki cím, de a második helyről is lecsúsztak, az Internazionale egy ponttal megy előttük. Miért fognak most nyerni? Mert déli csapat még soha nem szerepelt a Bajnokok Ligájában, és ez tűrhetetlen állapot! Most egyedüli hiányzójuk Grava, aki hosszútávon sérült, rajta kívül minden fontos láncszem pályára léphet. A vendégek hat pontot szereztek az elmúlt két fordulóban, ezzel pedig megszerezték a 45 pontjukat, és totál biztonságban vannak a kieséstől. A Lecce ellen elég hektikus meccset láthattunk, volt ott minden, a Floro Flores-Palacios csatárpáros talán eddigi legjobb meccsét játszotta. A Grifoni most azonban bajba kerülhet. Úgy vélem, elég szűkös keretük van, és ha néhány kulcsjátékosuk hiányzik, akkor odaveszett a csapatjátékuk. A szombat esti meccsen az alábbi játékosok nem lépnek pályára: Veloso, Rossi, Palacio, Dainelli és Milanetto. A két központi figura Dainelli és Palacio, akik nélkül támadójátékról nem igazán beszélhetünk, és a csatár helyettese Boselli lesz, aki mióta idejött a Wiganból, nem igazán játszott. A meccsel kapcsolatban szinte borítékolni lehet a hazai győzelmet, de az 1.30-as odds óvatossá tesz, ennyire nem tűnik ez sima libának. Nem látok bele az edzők lapjaiba, de a szombat esti meccs azt mondatja, nem látunk majd sok gólt. Ha pedig nem látunk sok gólt, akkor lehet, hogy egyikük (vagy talán mindketten) gól nélkül maradhatnak. Az egy pont ugyanis mindegyiküknek jó, a Napoli marad a harmadik helyen, a Genoa távolodik a kieséstől. Egy dolog még mondatja a szalonremi lehetőségét. A két klub hatalmas cimbora, Olaszországban „Gemelli”-nek, „Ikrek”-nek nevezik őket, több éve puszipajtáskodnak egymással. Ez abban nyilvánul meg, hogy az utóbbi 4 év folyamán nápolyi szemszögből nézve a mérlegük 1-1-5, tehát a Griffek folyamatosan verik őket. Most azonban úgy látom, a sok hiányzó miatt tartalékosabb lesz a vendégek támadórészlege, és nem hiszem, hogy Floro Flores egyedül képes lenne bármire is a Campagnaro-Cannavaro-Aronica hármas ellen, akik Nápolyban elég félelmetes triót tudnak alkotni.

tipp: Genoa nem lő gólt

odds: 2.05

2011. május 1. - Vasárnap I.

Vasárnap látogassunk el a gyönyörű Olaszországba. Indulásképp hajókázzunk az északi kikötőváros Genovában, ahová rajtunk kívül a Brescia is ellátogat. Szép kis kiesési rangadó lesz, érdemes néhány fillért megkockáztatni Komanékra. Azután döcögjünk le a Fiat Tipo-nkkal közép-csizmába, és Toscána csodálatos tájainak bebarangolása közben az Udinese firenzei vendégjátékára is vethetünk néhány pillantást. Végül pedig visszatérhetünk Lombardiába, ahol Verona város kiscsapata, a Repülő Csacsik próbálnak meg ismételten bundázni! Tartsunk együtt, élvezzük a csodálatos olasz vasárnapot!

1./ Sampdoria – Brescia

(2011. május 1. - 15.00)

Halleluja, nyert a 'Doria múlt héten, a tök utolsó Barit sikerült megverniük egy rém uncsi mérkőzésen. Ezt megelőzően kilenc meccs óta voltak nyeretlenek, és sokan már megkérdőjelezték azt is, hogy kellett-e egyáltalán edzőváltás a csapatnál, hiszen Alberto Cavasin-nal csak szarabb játékot játszottak. Azonban a Milan elleni 0-3 után a csapat vezérbikái, az idősebb játékosok kiálltak Cavasin mellett, ami meg is hozta az eredményt: Bariban, dél-Olaszország legszebb kis városkájában sikerült kicsikarni a győzelmet, ezzel pedig megmaradt a remény a bennmaradásra. Persze megjegyzem, a szezon végén az edzőnek valószínűleg így is távoznia kell majd. Cavasin egy jó dolgot csinált eddig szemszögünkből: betette a csapatba Laczkó Zsoltot, illetve én pontosítanék, helyet csinált neki azzal, hogy feltolta a középpályára Reto Zieglert. Ezzel azonban még kevesebb esélye lett a kezdőcsapatba kerülésre Koman Vladimirnak... A játékuk szakadozott, ritmustalan, ötlettelen, ha Barcelona-szurkoló lennék, akkor azt mondanám, unalmas, és nézhetetlen. Azonban a sikerélmény meglett a Bari ellen, felszakadtak a gátak, most nem marad más, ismét győzniük kell! Ellenfelük egy lombardiai kieső. A Bresciát én ugyanis már biztos kizúgónak veszem, 4 forduló alatt 5 pontot hozni az előtte lévőn enyhén lehetetlen küldetés. Vass Ádiéknál tehát a lelkesedés tovatűnt a Milan elleni vereséggel. Van tehát egy összezáró, ámde ritmustalan csapat, illetve egy eddig küzdő, de most már mindent feladó vendég gárda. Ebből szerintem Laczkó és Koman kerül ki győztesen...

tipp: Sampdoria győzelem

odds: 1.90

fogadóiroda: gamebookers

2./ Fiorentina – Udinese

(2011. május 1. - 15.00)

Azt kell eldöntenie a zebra-csíkos csapatnak, akarnak-e ők BL-selejtezni, vagy meghagyják ezt a kegyet a Lazionak. Olyan szériát produkáltak több hónapon keresztül, amelyet mindenki ámulattal bámult, és úgy emlegették őket, hogy „Olaszország legjobb formájában lévő csapata”. Ez az ámulat múlt el egy csapásra akkor, amikor Leccében lenullázták őket, majd ezt követően a Roma hozta el tőlük a három pontot Totti panenkázásával. A Parma elleni múlt heti 0-2 szintén ebbe a sorba illeszkedik, bár ott Gökhan Inler kiállítása is kellett a vereséghez, illetve Amauri két klasszis megmozdulása. Látszott a meccsen, hogy Alexis Sanchez Toto Di Natale nélkül nem az igazi, Denis nem tudta pótolni a gólkirály-jelöltet. Most azonban visszatér Toto is, és egyedüli hiányzója az alapcsapatnak Inler lesz, akit Almen Abdi helyettesít. Úgy érzem, ez elég lesz ahhoz, hogy a régi Udineset láthassuk! A Fiorentina nyert Szardínia-szigetén, ami nekem az előző forduló egyik legnagyobb meglepetése volt. Szinisa Muhajlovics edző csapata ugyanis olyan légüres térben mozog, ahol semmi látványosságnak nincs értelme. El-langyizhatnak a döntetlenekkel, senki észre sem venné a bundáikat. A legújabb hír a csapat körül az, hogy a keret radikális átalakítását tervezik a vezetők. A fél csapatot vinnék más klubok, akit pedig nem, azokat szabadlistára tesznek (Sebastian Frey, Adrian Mutu). Ez pedig még jobban dekoncentráltabbá teheti őket. Szerintem ez a mindenfelé figyelés odáig vezethet, hogy a jobban odafigyelő, és ismét magára találó Udinese pontokkal távozhat Firenzéből. Én tehát a meglepetés felé hajlok, szerintem nyernek a vendégek, de ezt illik bebiztosítani egy DNB-vel is!

Tipp: Udinese győzelem DNB-vel

odds: 2.20

fogadóiroda: bet365

3./ Chievo – Lecce

(2011. május 1. - 15.00)

Itt várom a forduló bundáját, amit a fogadóirodák is alátámasztanak. Viszik le bőszen a szorzóját a döntetlennek, de én ezeket szeretem, mert az esélytelenebbre adott oddsok bődületesen megugranak, és ilyenkor jó kivenni a DNB-opciót. Igen ám, de a bukik ezt a lehetőséget is sok helyen korlátozzák, tehát gyorsan kell lecsapni. Én a Lecce győzelem irányába hajlok, meg is mondom, miért. A veronai Csacsik ott vannak a tökéletes biztonságban, még nyernek egyet, aztán meglesz az áhított 40 pont, amivel lehetetlen kiesni a Serie A-ból. Ellenben a Lecce küzd ezerrel a bennmaradásért, és nem történhet az meg, hogy két déli csapat is távozzon egy szezonon belül az első osztályból. A Bari már biztosan kieső, nálam a másik búcsúzó a Brescia, és a harmadik távozó személye erősen kérdéses. Pályázik erre a Lecce, a Sampdoria, a Cesena, a Catania és a Parma is. Ebből a négyből a legrosszabbul a Lecce áll, akik mindent megragadnak azért, hogy sikerüljön a céljuk, a bennmaradás. A fogadóirodák tehát a döntetlen felé hajlanak, mivel a Chievo a legnagyobb bunda-csapat Olaszországban, imádják a szalonremi 0-0-ákat. De én egy kis fricskát várok, és a 0-1 felé hajlok. Ugyanis a Lecce nem bugyibuci ratyibanda, ezeknek az egy pont nem elég, hanem kőkeményen rámennek a győzelemre. Tökre nem érdekelnek itt a kezdők, cserék, eltiltottak, egyéb körülmények, itt bizony lehet „meglepcsi”.

Tipp: Lecce győzelem DNB-vel

odds: 2.55

• azza
    Real H ez tuti!:D
  • NLN
    nemtudom még gondolkodom realra nemszivesen rakok mert nemakarok azért szurkolni hogy nyerjenek...
  • AlieN911
    Nem is rossz koma xD lehet megtolom én is.
    mennyivel szándékozod?

Bár expekten jobb kicsit a szorzó:
    AEK 1.30
    Real Madrid 1.25
    Barcelona 1.38
    @2.24

szerk: jóvan le van xarva.. 1x élünk.. megtoltam 6k xD
  • azza
    Mai szelóm!
    Wigan - Everton 2.85 / 3.20 / 2.40 V
    *(0-1) Dortmund - Nürnberg 2.08 / 3.45 / 2.46 H
    *(1-0) Real Sociedad - Barcelona 2.45 / 3.40 / 2.10 V
    Deportivo La Coruna - Atletico Madrid 2.90 / 3.20 / 2.20 V
    Mit szóltok hozzá?:)
  • NLN
    Real Madrid - Zaragoza 1.23 / 5.00 / 10.00 H
    Real Sociedad - Barcelona 7.85 / 4.10 / 1.35 V
    AEK Athén - Atromitosz Periszteri AEK Athén (H) vagy Atromitosz Periszteri (V) nyeri a Kupát 1.21 / --- / 3.10 H
    @2
  • G1nic
    mennyifel rakod?
  • Dean Winchester
    142 Hannover - Mönchengladbach H 1.72
    240 Marseille - Auxerre H 1.40
    190 AEK Athén (H) vagy Atromitosz Periszteri (V) nyeri a Kupát H 1.21
    174 Besiktas - Galatasaray H 1.90
    Eredő odds: 5.53599

szerintem ma inter - porto is kikap de őket nem merem bevállalni...
    török rangadótól is félni kell de hát ha mindentől félünk akkor szart se érünk :D
  • bakkerman
    nah 2011-ben először fogadok,bwin-re toltam fel minimumot,2500 forintot,meg is raktam belőle a Dortmund-Real győzelmet,jönne 4615,hát hajrá
  • Dean Winchester

lautern-pauli H
    Hammar-brage H
    [szin=red]Troye-nimes H

Dordrecht-emmen H
    Standard-Gent H
    [/szin]
    eredő odds.: 12,51081

200 ft -> 2500 ft

• AlieN911
    Mára ez:

1:
    Glasgow Rangers 1,5
    Young Boys 1,57
    Hannover 1,75
    PSG 1,57
    @6,47 - 2k - 12940 Ft

2:
    FC Köln - Bayer Leverkusen 1 - 3.95
    Real Madrid - Zaragoza X - 5.50
    Cesena - Inter X - 3.40
    Deportivo La Coruña - Atlético Madrid X - 3.30
    2/4 - 450 Ft - 7220 Ft

3:
    Blackburn - Bolton 1 - 1.90
    Blackpool - Stoke 2 - 2.70
    West Brom - Aston Villa 1 -2.30
    Wigan - Everton 2 - 2.60
    Chelsea - Tottenham 1 - 1.50
    4/5 - 550 Ft - 12061 Ft

Poénszelók, az első amiben bízok xD
  • AlieN911
    expekt, ha elbukod 1x min 2.0 meg kell forgatnod.
  • grebber
    Van olyan netes fogadóiroda ami magyar nyelven is tud és első regelőknek jár olyan bónusz, hogy első fogadást ha elbukom visszafizetik?

(sportingbet,betclic-en vagyok ezek nem érdekelnek)
  • tippmix94
    Szerintem a Leverkusen nem veri meg a kieső hely elől menekülő Kölnt(túl sok meccsen kapott ki mostanában)
    QPR nem hiszem,hogy idegenben nyerni tud egy ilyen erős csapat ellen,ahhoz gyenge(4-1-re kapott ki két hete)
    Manchester United az Evertont alig tudta megverni az OLD TRAFFORDON,pedig akkor is nagyon kellett a pont
    A Szpartak Moskva pedig idén BL-ben indult,CSZKA Moszkva meg nem
  • grebber
    Átnézve a kínálatot a bűvös 5/10 ezres eddig ezekre a szelvényekre mehet:

Köln - Leverkusen 2 1,85
    CSZKA Moszkva - Szpartak Moszkva 1 1,85
    Watford - QPR 2 2.26 (bajnok lehet ezzel a győzelemmel a QPR)
    Arsenal - Manchester Utd. 2 2,54 (Arsenal az mostanában minden csak nem csapat remélem dobogó közelébe nem lesznek soha többet)

Még agyalok rajta melyik legyen az az 1 ami elnyeri a tetszésemet!
  • Narusco
    nincs ronaldo
  • tviktor91
    Joffele..
    holnap realt mennyire erzekelitek?
  • Attila8805
    Szerencsére szűz maradok:P
  • Attila8805
    És ottvan geccciiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!