211992
-
Hogyagecoba kell ezt beszurni? -
NLN #141589 btw most nézem benfica meccs összefoglalot..lol...csak ennyi hogy:lol...xd -
Ne, ezt ne, ilyen komoly dolgokat itt ne említsél :D -
NLN #141587 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szomferi ott a pont XD -
Majd figyeld meg..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![IMG]http://raz.z0r.de/L/z0r-de_1840.swf [/IMG] -
ezt hívják oximoronnak, mikor a jelző és a jelzett szó ellentéte egymásnak -
NLN #141584 egs :D:D:D XD -
Ferrari23 #141583 HÁHÁHÁHÁHÁHÁH szétröhögm magam ezen a topikon :D:D:DD::DD:D:D:D: -
Egy nagy büdös lofszban fogadok veled h 1-1 marad..mert mesebeli oddsot adtak overre.. -
íííí kemény
elhiszem
-
Dean Winchester #141580 örülök neked... -
NEm a faszt nem,megmondtuk h ne rakd meg benficat xDD -
NLN #141578 25 ment ma el hát most leszarom azthiszed ez huzott fel ennyire? :D mondtam nem lol -
NLN #141577 az a tiszta piszkos meg csak most esik le TE JÓÓÓ ÉÉGG DDSDSASDD te jóóó ééééég hát én most AGYFASZT kaptam DD komolyan...:DD -
na de amúgy mennyi ment ma el???
-
NLN #141575 jah és"hangember" vagy hisz aztmondtad nagyivben leszarsz ...owned... -
NLN #141574 :D:SD:D:SD:ASD:SDA
SDADSDÁÁÁÁÁÁÁ és megmagyarázza ezt a marhaságot D:DDD látom még KI IS GOOGLIZTÁL egy okosságot DDDDDD
MONDD TE MILYEN ERŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐS TIPPET akarsz ? DDDDDDDDD "kettö együtt még erösebbé tudja tenni a tippet" DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hát ez kéééész DDD öcsééém DDD megcsináltad az estémet szakadok :D -
Dean Winchester #141573 Sante Fe Bogota v La Equidad Seguros Bogota
Over/Under 2.5 Goals
Over
1.30
félidőben az állás: 1-1 -
Dean Winchester #141572 benfica-porto döntőnek jobban örültem volna mert akkor is ment volna a 2.5over , de így azt kihagyom és csak porto nyeri a kupat fogadást fogok tenni... -
Nah mivel mindenki bukott a Benficán kivéve én , én csak a Porton Xd ezért ajánlóm figyelmetekbe ezt a tuti szelvény ne kérdőjelezétek meg , csak tegyétek fel egy lottózóba és utánna mennyetek vissza nyereményt váltani :
RCD Mallorca – Villarreal V 2.55
Valencia - Real Sociedad H 1.44
Atletico Madrid – Malaga H 1.60
Manchester United – Chelsea H 2.30
Kecskemét - Győri ETO H 1.85
-
Dean Winchester #141570 ha azt mondom ,hogy a kettő együtt még erősebbé tudja tenni a tippet akkor megérted? :D te nem vagy 100as az tuti...
de ha szerinted ellentmondás van akkor legyen :DSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
hétköznapokban szoktuk használni a "tisztapiszok" kifejezést arra ha valami nagyon piszkos,retkes XD itt is ellentmondás van ugye? (hiszen a piszok nem lehet tiszta
-
NLN #141569 nem ajánlgattam én semmit csak mondtram nem olyan biztos az a braga de azlett lol és bananotol én nemevszem komolyan FÖLEG AMIKOR ö is akart hosszutávu szelót tenni lol ugye és azon rajta volta benfica továbbjutás :D -
benfica a kurva anyádért nem tudtál egy kibaszott tetves geci gólt rúgni hogy pusztulj meg 

-
Dean Winchester #141567 igen benfica meccsre 2-1es hazai sikert vártam...
1-0 utan meg a végén gondoltam , a benfica lő egy gólt vagy a braga talál be egy fasza kontrát követően...
-
na igen nekem sniper ajánlgatta benfica továbbjutást de nincs is ezzel gond én meg anno írtam neki rakjon madrid barcán 1X-et nem jött be szerintem e miatt nem kéne egymást basztatnunk csak az hibázik aki tippet is ad......szóval legyen béke!!!!!:D:D -
NLN #141565 "igen de nem mind1, hogy mennyire érzed bíztos vagy van mellé indok :D"
LOL SDDDDD te elhiszed ezt a sok szart amit irsz föleg ha még ellentmondás is? DD atinak elég volt a tét mert nagy tétet rakott emmi indokot mellé és még te védted hogy ebböl te látod most meg már indok se kell DDD öcsémcsávo készen vagy DDD -
NLN #141564 MEGMONDTAM PÁZMEG NEM MEGMONDTAM? XD -
Dean Winchester #141563 igen de nem mind1, hogy mennyire érzed bíztos vagy van mellé indok :D mind1 leszarlak nagy ívben komolyan , téged nem érdekel engem igen :D hálisten hogy nem vagyunk egyformák
ugye benfica 1.5overt mondtam... örül a lelked? XD
663 HUF Nyitott 2-es gyűjtő (1.849 HUF) Labdarúgás
Villarreal v FC Porto
Over/Under 3.5 Goals
Over
1.615 +3.5 Nyertes
Braga v Benfica
Over/Under 1.5 Goals
Over
1.727 +1.5 -
Na sima benfica mi? xDDDDDDDD -
NLN #141561 mit miért? pont egyik nap irtad hogy a TÉT is elég hisz abbol te már azért leszüröd hogy mennyire érzi biztosnak valaki a dolgot nem? adott esetben ha jol emlékszem attilánál volt ez...jolvan okés ^^ -
ja amúgy ezt a 20 meccse nem lőtt gól taktikát ne szidd:D:D:D
én ebből keresem meg a mindennapi betevőt(na jó azért túlzás):D:D:D de tudom fasz vagyok hogy nem eredményre rakok de ez van.... -
fasszom -2ezer -.- -
NLN #141558 nem ezmiatt szarom telibe de ez a sok megmondtam megmondtam a heti 4 tipp után a másik 25 be nem jött után meg Siri csend már komolyan felhuz...
-
Fújják már le, minek ennyit hosszabbítani? :D -
Dean Winchester #141556 követem...
de én legalább leírom mit miért rakok nem úgy mint egyesek -
mennyit buksz hogy ilyen ingerült lettél???:( -
NLN #141554 nem kérdés..braganal az is csoda volt hogy otthon nem estek ki dinamoval szemben...de hogy mekkora odds lesz portora lol..kb lofasz... -
engem most eltántorított ez a kikapás még akkoris ha "nincs tétje" -
NLN #141552 begyöpesedett ASDASDASDAS :D müvelödünk látom :DDD jolvan DDDDDD elözö két honapnál is midnig nyomattad a többi25 be nem jött tippednél DDDD
egyéb okok jovan áhh uristen DDD inkább kövesd a 20 meccse nemlött gólt most tuti fog taktikát... -
Dean Winchester #141551 porto mecsen 4 , benfican 5 perc ho.