211992
image-BD73_519E93E2.jpg
  • FERNANDINHO1997
    Wolf Kati első 3-ban benne lesz 500-->2700 XDDDD hajrá Katii :D
  • FERNANDINHO1997
    Lol Errani és vINci egymas ellen jatszik egyénibe meccset aztan 2 óra mulva meg eggyüt lesznek párosban XDDDD
  • FERNANDINHO1997
    mért ?
  • NLN
    lol
  • FERNANDINHO1997
    Szerintetek a Cerezo Osaka - Shandong Luneang meccsen mi lesz ? mind2.cs.g. azt tettem meg
  • Rockynhooo
    real - getafe hendivel meg depor győzelem mellé kéne valami. talán milan továbbjutás?
  • NLN
    és 3 éve vagyok lusta vagy 4 xd de inkább a szelorol mondanál valamit xd
    btw
    Malaga - Sp. Gijón 1.65 3.40 4.80 H
    ez se lehet rossz :o
  • NLN
    tudom hogy több lenne :D =D
  • Narusco
    de ne legyél már szerencsétlen baszki, 1 éve lusta vagy. te néztél már online iroda kinálatot? 56x akkora ,te meg mióta tippmixezel

sokkal több esélyed lenne, hidd el :) csak a nyereményt mindig ki kell utalni, erre rájöttem :D legalábbis nekem
  • NLN
    lustamusta vagyok xdd
    de az se zavar ha a szidöm öket nem? :d akkor... xd
  • Narusco
    miért nem töltesz már fel végre akkor pénzt valamelyik irodához? hány éve nem csinálod meg? nem zavar, csak mindig szidod őket...
  • NLN
    Real Madrid - Getafe 1.20 5.40 11.00 H
    Internazionale (H) vagy Roma (V) jut tovább 1.17 --- 3.90 H
    (elözö meccs 1-0)
    Levante - Barcelona 9.60 4.80 1.25 V
    én egy ilyenre gondoltam mellesleg rohadjon meg zrt megint minden jobb oddson visznek lefele amikor amugy is szarok... xd
    vélemény? :d
  • NLN
    uj lett a tippmix oldalda vagy mia fsz?
  • FERNANDINHO1997
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Manchester City - Tottenham Hotspur
    City of Manchester Stadium; 2011.05.10, 20:45

Szinte napra pontosan, egy évvel ezelőtt is City-Spurs derbit rendeztek a Premier League-ben – a londoniak akkor Peter Crouch góljának köszönhetően (0-1) hiúsították meg az égszínkékek BL álmait. Sokáig úgy festett, hogy idén is ez a párharc dönthet a bajnokság negyedik helyéről, de Harry Redknapp csapata olyan katasztrofálisan szerepel tavasszal, hogy három körrel a nyári szünet előtt hatpontos, alighanem behozhatatlan szakadék alakult ki a két klub között.

Pedig Roberto Mancini csapata a hétvégén mintha azon lett volna, hogy egy utolsó lehetőséggel lepje meg a keddi vendégeket: az Everton otthonában már 1-0-ra vezettek, és sorban dolgozták ki a további helyzeteket is, de azokat mind kihagyták. A második félidőben aztán fordítani tudtak a hazaiak, 2-1-es vereséget szenvedtek a manchesteriek. Így aztán egy órával később azzal a tudattal fogadhatta a Tottenham a kiesőhelyen álló Blackpoolt, hogy győzelem esetén ismét négy pontra közelítheti meg a riválist. Ám a hazaiak hiába próbálkoztak 24(!) kapura lövéssel, a végén még nekik kellett kapaszkodniuk, hogy egyáltalán ki tudjanak egyenlíteni. Szomorú délután volt tehát Észak-Londonban, amelyet már korábban megalapozott Gareth Bale meglehetősen komolynak tűnő sérülése.

1,42Innen kellene tehát feltámasztania gárdáját Redknappnek, és bár egyik csapatról sem állítható, hogy kifejezetten jó passzban lenne, egészen egyértelmű, hogy az angol mesterre sokkal nagyobb feladat vár, mint olasz kollégájára: a hétvégén egyenlítő Jermain Defoe és társai legutóbb április 9-én tudtak meccset nyerni, azelőtt pedig egészen február 15-ig kell visszamennünk, hogy győzelmet találjunk a nevük mellett. Ennek fényében aztán nem csoda, hogy a City számít a most következő találkozó esélyesének, még akkor is, ha tavaly oda-vissza verte őket a Spurs. Sőt, meglepően magas, közel kétszeres kifizetés áll a hazai siker mellett.

Vélemény: minden jel arra mutat, hogy a Spurs számára elszállt a jövő évi BL szereplés, és Redknapp saját bevallása szerint az Európa Liga már nem igazán motiválja őket. Hazai siker – 1.90x; Man City nyer, már a félidőben vezet – 2.75x; Man City nyer, -1 gól hendikeppel – 3.50x.

Palermo - AC Milan
    Renzo Barbera, Palermo; 2011.05.10, 20:45
    (Az első mérkőzésen: Milan 2-2 Palermo)

A hétvégi pontszerzés után már azzal a tudattal utazhat Szicíliába a Rossoneri, hogy biztos bajnok. Az „örök maximalista” Silvio Berlusconi elnök azonban az ünneplés közepette is megjegyezte gyorsan: Massimo Allegri akkor lesz csak igazán nagy edző, ha a kupát is megnyeri. Nos, az elkönnyelműsködött első felvonás után kemény feladat vár a csapatra, egy olyan ellenfél otthonában, amelynek ez az egyetlen kiugrási lehetőség maradt a jövő évi nemzetközi kupaszereplésre.

Zlatan Ibrahimovic góljával már a negyedik percben vezetést szerzett április 20-án a Milan, de a nagyobb klubok sokaságával összehozott Javier Pastore tíz perc múlva már egyenlített is, hogy aztán a második félidő elején Abel Hernandez révén még a vezetést is megszerezze a Palermo. Végül Urby Emanuelson egyenlítésére volt szükség, hogy a visszavágóra nyitott maradjon a továbbjutás kérdése, de a friss bajnok számára így sem túl bíztató például, hogy március közepén úgy szenvedett itt 1-0-s vereséget, hogy a szigetlakók 7-0-s verést kaptak az Udinese csapatától az eggyel korábbi hazai bajnokijukon!

A bajnokságban nyolcadik helyen álló Palermo a hétvégén az utolsó Bari legyőzésével hangolt (2-1), és sok minden szól amellett, hogy őket láthatjuk majd a Coppa Italia döntőjében. Számukra ugye már egy gólnélküli vagy egy 1-1-es döntetlen is elég lenne az örömhöz, ráadásul az is a kezükre játszhat, hogy a Milan játékosai vélhetően „nem úszták meg szárazon” a hétvégi ünneplést. Persze, az északiakat papíron ezzel együtt is erősebbek a házigazdánál, és motivációt meríthetnek abból, hogy összehozhatnának egy álomdöntőt a városi rivális Interrel. Felettébb érdekes visszavágó van tehát kilátásban, melyen vendégként is favoritnak számít a Milan.

Vélemény: a scudetto elhódítása után megkönnyebbült Milan megmutatja a felek közötti klassziskülönbséget. A vendégek vezetést szereznek, majd a kényszerűen kinyíló házigazda ellen többgólos különbségre tehetnek szert. Vendégsiker – 1.95x; Milan nyer, -1 gól hendikeppel – 3.50x.
    Milan , Tottenham meccse elemzése Forrás : Sportingbet
  • AlieN911
    ez lemaradt...
    V - V - H - H

jah nem rossz, de akkor is bukjon xDD
  • szomferi
    szegény Kirilenko ennyire esélytelen Petkovic ellen? én már csak empátiából se tennék rá, olyan jó nő az orosz :D
  • AlieN911
    005 M. Kirilenko - A. Petkovic 1.35
    014 S. Bolelli - N. Almagro 1.28
    119 Real Madrid - Getafe 1.20
    139 Rangers - Dundee Utd. 1.20
    -------------------------------------
    @2,488

szerintetek?
  • FERNANDINHO1997
    Kashima -Sydney meccsen ott a 2,5 Over 500 --> 1300
  • szomferi
    május 15.
  • szomferi
    C.J. Chuang/ O. Govortsova Vs S. Errani/ R. Vinci

Múlthéten elég jól jöttek a páros meccs tippek így most Rómából is próbélok szemezgetni.

Chuang és Govortsova tavaly álltak össze és sokáig semmi említésre méltót nem tudtak alkotni majd teljesen váratlanul Pekingben végigverték a mezőnyt. Ezen kívül szinte mindenhol az első vagy második körben búcsúzni szoktak.

Az olasz páros Errani és Vinci tavaly a salakszezon elején sziporkáztak és több torna győzelmet is besöpörtek utána elfogyott a lendület. Idén kemény pályán Pattaya City-ben és Hobartban is nyertek.

Nem igazán értem miért 1.4 az odds az olasz párosra. Govortsováéknak volt egy kiugró eredményük, de ezen kívül semmit nem tudnak felmutatni, ráadásul salakon alig játszottak és amikor játszottak akkor is igencsak kikaptak. Ellentétben velük Vinciék idén Marbellán döntőztek, igaz múlthéten az első körben kiestek, de a Schiavone/Stosur páros ellen azért ki lehet kapni. Hazai közönség előtt ütögethetnek ami plusz motiváció. Nálam ez sima Errani/Vinci győzelem, remélem nem lesz meglepi.

Egyelőre még nincs pontos kezdési időpont, de valószínűleg holnap bonyolítják le ezt a meccset.

Tipp: S. Errani/ R. Vinci győzelem
    Odds: 1.40
    Fogadóiroda: Bwin
    Tipp erőssége: 8/10
  • HANCOCK
    Hali!

Nem tudjátok véleteln mikor lesz vége a Jághoki VB-nek? :)
  • szomferi
    bukni? ááá dehogy :D
    sok meccset teszek meg kisebb pénzzel, de azért a jó 80-90%-át jól megérzem azoknak is
  • Tigristank
    Máskor mindig bukni szoktál. :DDD
    Egyébként én megraktam Tsongát az 1. szettre, szóval köszi!
  • szomferi
    Tsonga elég jól halad, tessék, beteszem a nyerő szelót, állítom nem tette senki :D
  • demonsss
    hát azért lehetett gondolni , hogy itt megint lesz valami különleges dolog a Juve meccsen hogy a Chievora 9-es odds volt én x-et akartam tenni , de nem mertem hát kár volt
  • dragon11
    most se hoztak szégyent magukra.:)

ELJUVÉSKODTÁK MEGINT:)
  • G1nic
    dögöljön meg a juve a mocskos cigány kurva anyjába
  • FERNANDINHO1997
    250 FT okkal toltam meg tehát tul sokat nem keresnel vele xD
  • szomferi
    hopp egy ötös gyerekek :D
  • szomferi
    nesze, az elmúlt napok után kérem a jutalékomat :D
  • FERNANDINHO1997
    Bunda ? o.O
  • FERNANDINHO1997
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóól ! köszi Feri :DDDD
  • kispeki
    bocs, a legutóbbi kettő ehhez hasonlót beírtam, nem jött be, megpróbáltam így, valszeg bejön :D (miközben írom 4-1 a poolnak)
  • Dean Winchester
    hamarabb az ilyet xD
    am grat!
    chievo gól 1.7ért nagyon megérte de erre nem gondoltam volna, hogy a juve 2 perc alatt tud két gólt is kapni xDDD
    szokásosan eljuvéskodja -.-
  • FERNANDINHO1997
    mi van a juve meccsen ziccer itt, ziccer ott
  • szomferi
    nem rossz, nem rossz
  • kispeki
    hát Juve jelenleg 2-2, chievo 7 perc alatt egyenlített, elfsborg 2-1, az is szép szeló lehet akkor :) bár Juvénak nincs sok ideje megnyerni :\
  • FERNANDINHO1997
    ő azt tette bele h gala,midtjyl,elfsborg,pool,juve meg még egy valami..elöbb mutatta :DD teszek fel képet ha bejön holnap
  • kispeki
    hát.. még a Liverpool meccsnek nincs vége, de jelenleg 3-1-re vezetnek, remélem innen azért megnyerik :)
  • FERNANDINHO1997
    furcsa apám is ehhez hasonlón nyert 500 ra 6000:DD