211992
-
majd akkor kérem a bónuszt ha megcsinálom, nem ügy :D -
Gamebookers liga, az kell hogy be légy regisztrálva és 1x fel legyen töltve a számlád..
akk ez felejtős:D -
Holnapra ''tuti'' tippek ?:D -
ok, köszi. -
GameBookers Liga, keress vissza, tegnap bemásoltam a nyereményeket is, stb -
Altach pipa
-
melyik játék, ha megkérdezhetem ? -
hoki vb aki nem tudná 3:0 xD -
jujj Finnország-Oroszország 2:0 de éreztem ezért tettem meg 1x-ben 1.95 ért szinte ingyen duplázás :P még nincs vége de Finnek azok Finnek :D -
nekem 40k van rajta, igaz hogy játékpénz, de sokat nyerhetek ha nekem lesz a legtöbb... -
én is megtettem poénra :D -
hajrá Djoko 2:0 

-
Giro d'Italia - Nyolcadik szakasz
Ritka izgalmas volt a hetedik szakasz az idei Giro első hegyi befutója. Bart De Clercq előtt le a kalappal, pár km-el a vége előtt meglépett és az összegyűjtögetett pár másodperce egy hajszál híján, de kitartott a végéig. Megint elcseszte a mezőny, mert későn reagáltak, túl sokáig vártak. A holnapi szakasz a sprintereknek fog kedvezni. Ha jól számoltam akkor ezzel együtt már csak 3 sík szakasz lesz, szóval valószínűleg a mezőny itt már nem fogja elengedni szökevényeket, pontosabban elengedni elengedi csak nem hagyják, hogy hazaérjen. Ezen a nyolcadik szakaszon 11:40-kor Sapri-ból indulnak, végig mennek a tenger parton és 217 km után Tropea-ban lesz a befutó. A végén a szakasznak van egy kis emelkedő ami elég meredek viszont nagyon rövid. Elvileg itt lehetne megszökni viszont ha jó tempót megy a mezőny akkor kicsi az esély rá, hogy bárkinek is sikerülni fog.
Sprinterek közül lehet szemezgetni erre a szakaszra. Ott van ugye Petacchi aki a 2. szakaszon elsőnek haladt át a célvonalon, viszont a hatodik szakaszon a sprintben teljesen elkészült az erejével és olyat láthattunk amilyet eddig nem nagyon. Pár méterrel a vége előtt teljesen leállt és csak begurult a célba, természetesen lehajrázták. Jó mondjuk nem mai gyerek már és az a szakasz elég gyilkos volt. Nem épp sprintereknek való. A HTC szerintem mindent megfog tenni, hogy Cavendish szakaszt nyerjen. A második szakaszon amikor Petacchi elverte akkor is nagyon erősnek tűnt és pár centin múlt, hogy alul maradt szóval nem igazán értem, hogy miért 3.25 Petacchi ellen az oddsa. Szerintem ha jó felvezetést fog kapni és a végén bírja azt a kis emelkedőt akkor behúzza ezt a szakaszt. Mivel sok sprinter pályázik erre a szakaszra ezért nem teszem Cavendish-t végsőre. Lehet ő nyeri lehet más, de szerintem Petacchi előtt fog végezni és ilyen oddson nehezen lehet neki ellenállni.
Ui.: Közben mire megírtam a beharangozót, már leesett az oddsa 2.75-re Cavendiishnek
Tipp: H2H: Petacchi vs Cavendish
Odds: 2.75
Fogadóiroda: bet365
Tipp erőssége: 5/10
-
Itxako Navarra - Larvik
Az 1. mérkőzésen viszonylag szoros eredményt jósoltam, ami meg is valósult, sőt még szorosabb lett, mint vártam, hiszen csak 23-21-re kaptak ki a spanyolok. Ezek után akár azt is várhatnánk, hogy a szűk idegenbeli vereség után hazai pályán majd legyűrik a Larvikot és behúzzák a kupát. Most azonban magabiztos vendég sikert várok. Már az 1. meccs kapcsán is írtam, hogy norvégok semmivel sem gyengébbek idegenben, mint saját közönségük előtt. Elég csak megnézni a legutóbbi 2 idegenbeli találkozójukat, Győrben pl. esélyt sem adtak Görbiczéknek, végig vezetve nyertek 24-18-ra, Podgoricán pedig a félelmetes atmoszférájú Moracsában oktatták Popovicsékat. Ha csak a végeredményt látjuk azt hihetnénk, hogy szoros találkozó volt, de aki látta az tudja, hogy sima volt. Már 9 góllal is vezettek Hammersengék (összesítésben 14 góllal), de aztán az utolsó 15 percre kiengedtek így jöhettek fel a montenegróiak. Na most biztosan nem fognak kiengedni, mivel csak 2 gólos az előnyük, ez az előny arra pont jó lesz, hogy végig teljes intenzitással játszanak. Márpedig akkor bárhol bárkit levernek, nem is akárhogy. Láthattuk, hogy milyen kellemetlen stílusa van a spanyoloknak, milyen egységesek csapatként és Barbosa vagy Turej személyében világklasszis játékosaik is vannak persze, de mindez kevés lesz a mezőnyből kimagasló norvégok ellen. A larviki siker fő letéteményese a Larsen és Hammerseng vezette sziklaszilárd védekezés lesz, valamint a 36 évesen még mindig fantasztikus Leganger. A szőke kapuslegendának hihetetlen érzéke van ehhez a játékhoz, én ennyire intelligensen védő női kapust még nem láttam. Ha neki véletlenül nem menne, akkor a padról beszállva segíthetne nekik a még nála is rutinosabb Rantala, aki annak idején végigverte a világot a dán válogatottal. Szóval szokás szerint kevés gólt fog kapni a Larvik. Az, hogy ők mennyit dobnak, nagyban függ attól is, hogy mennyire tudnak gyors indításokból gólokat szerezni, ha K.M. Johansenék megszórják magukat indításokból, akkor ez egy sima meccs lesz, ha végig nagyon fegyelmezetten vissza tudnak zárni a spanyolok, akkor "csak" viszonylag szorosabb győzelmet fognak aratni Lökeék. A jövőre már a Győrt erősítő szöszi beállós a BL cím mellé a gólkirálynői titulust is magáénak tudhatja majd. Nekem egy kicsit hasonlít ez a párharc a Buducnost-Larvik elődöntő párharcára, az 1. meccsen ott is átlagos teljesítményt nyújtott a Larvik, de a 2. mérkőzésen már más fokozatba kapcsolva állvagy hagyták az ellent. Most is valami hasonlót várok, bár ez szerintem nehezebb meccs lesz nekik, mint a podgoricai. Egyébként sem félelmetes ez a spanyol armada otthon, nyert itt idén már egy Leipzig is, a Hypot alig verték meg, a Krimet alig 1 góllal és az addigra szétesett Valcea is végig vezetett náluk, bár őket a végén begyűrték. A norvégok mostanra már teljesen kielemezték a játékukat és biztos vagyok benne, hogy Konkollyal ellentétben, az ő szakvezetésük pontosan tudni fogja mit kell ellenük játszani. Ez is egy nagyon kevés gólos meccs lesz masszív védelmekkel, birkózással, szóval nem lesz ez közönségszórakoztató találkozó, de ilyet nem is lehet játszani egy olyan stílusú csapat ellen, mint a Navarra. Azt várom, hogy a norvégok már az elején magukhoz veszik a kezdeményezést és végig vezetve 4-5 góllal diadalmaskodnak és felülnek Európa trónjára.
Tipp: Larvik -2,5 gól
Odds: 2,40
Iroda: Bet365 -
Sok sikert;) -
Remélem ez a Sedan felkerül az 1.osztályba megérdemelnék -
Dean Winchester #142949 egy próbát megér :D ha 2-0 maradt volna akkor értelme nem lett volna de így siman tudom mondani hogy ha nincs 3-0 akkor 2.5overt raktam volna..
na majd megmondom mire jutottam velük -
Jól teszed, csak aztán nehogy arra hivatkozzanak, hogy a szabályzatban van olyan pont, amely kimondja, hogy a pontatlan eredménykijelzésért felelősséget nem vállalnak. :) -
Na de mostmá kettőt csak nem rúgnak a hosszabításban?:D -
mi már annyiszor szoptunk az előre pipálással, hogy ott a taszítás törvénye érvényesült :D -
Dean Winchester #142945 most 3-0 vagy visszaveszik?:S jól jönne még 1 és akkor nem kéne reklamálnom xD
egyéb esetben reklamálok ha a pénzem nem adják vissza -.- -
Vonzás törvényéről hallottál?
Én már pipáltam;) -
Hartberg - Admira V 1,80
Sedan - Nantes H 1,55
Volendam - Maastricht H 1,82
Tét: 600 Ft
Nyeremény: 3045 Ft
Mára ennyi volt :D -
Úgy látom igen;) -
nana, nem szabad elkapkodni semmi ifjú padawan :D
Effe: mennyit hoztak ezek a gólok? 2-2k? -
Altach is 2:0 :) -
Volendam 2:0 az már szerintem pipálható
-

-
*go ahead gól
*angers gól
tours gól
vannes gól
cluj gó
ebből nekem az angers és a tours gól kelett de jött volna mindegyik:)
-

Altach, Evian, Volendam maradjon így, és nagyon örülni fogok neki -
Volendam 1:0
-
Sedan , Volendam így maradjon PLSSSSS -
vazet a SEDAN EZ AZZZZZZZZZ Volendam húzzzzzd be lécci -
ilyen sok idő után mi történhetet hogy vissza rendelték a gólt ?? -
ha nem jön annak a pénznek lőttek rohadékok ezek -
Dean Winchester #142930 evian mi afaszom?
3-0 most meg 2-0 ???
3.5overe volt 1.3a a szorzó mostmár remélem visszadják a pénzem ha nem jön :S -
nah Elbassza az a kurva Sedan meg Volendam ?? ha igen rohadjanak le -
myke10 #142928 Paks - Vasas H (3:0)
Angers - Ajaccio D
Evian - Troyes H
Sedan - Nantes H
-
jaja, kemény volt
na a Volendam találjon már be könyörgöm, eddig minden meccs jó csak az nem -
Dean Winchester #142926 ott a siena gól
evian 3-0 XD