211992
-
nem beleszólni akarok az életetekbe csak ezt egy kicsit furcsállom :) -
Na esetleg aki úgy gondolja az bepróbálhatja ma jó szorzóért a Yankeest mert 5-ös bukóban vannak viszont ma annak ellenére, hogy a TB is egyik igen jó dobójával kezd (várhatóan) úgy érzem hozható a meccs, de egy +1,5 Yankees mindenképpen vállalható.
-
a sírás és az h egy harminc valahány éves ember itt lóg egész nap a gép elött az 2 külön dolog. nincs jobb dolgotok mint egész nap ilyen hülyseégeken veszekedni ? inkabb jatszanatok a gyereketekkel feltéve ha van :) -
akarom mondani VÍZszámlánk :D -
na ez egy kicsit erős volt
sorry Szomferi de legközelebb spoiler vagy link:D:Dpls -
Nem tudom, hogy te kire gondolsz meg kihez próbálsz ilyen tiszteletlen módon szólni de szerintem itt senki nem verte a nyálát, arról nem beszélve, hogy nem veszekedett senki vitáztak ennyi, valamint mióta te itt feltűntél azóta ahogy én láttam te vagy az aki egész nap ide írogat meg folyamatosan sír a tippekért, holott még nem is játszhatnál. -
köszi h törölted a hsz -som ;) -
nem hagyom abba
ki kíváncs egy giro meg egy lófaszjózska fos szar kerékpár elemzésre most őszintén
ott az a kurva spoiler vagy linkesítse
kajak nem tudom mi ebben olyan nehéz
-
Dean Winchester #143823 mert ez a vita még mondhatni helyén való, hiszen sportofgadásról szól, elemzés , fogadás ... :D
de az akváriumnak ill. a forrásnak mi köze hozzá? XDDD
no meg képet csak spoilerbe kéretik betenni..
te meg hagyd már abba a szomferinek a beszólásaid ,hogy spoilerbe tegye az elemzést! nem tetszik nem olvasod és átugrod ennyi! -
Dean Winchester #143822 szerintem a swansey már félidőben vezetni fog! azt akartam tenni de végül sima hazai győzelmet tettem , remélem nem baxok rá aztán félidőben 1-0 végeredmény meg 1:1 lesz :/ -
Na itt van példának pl szomferi, 8 oldalas elemzéseket másol be, amiket én speciel magasról leszarok mert a 80%-a elmegy...mindent meg lehet indokolni,mindenbe bele lehet magyarázni hogy ,,az biza be fog jönni",aztán valamiért mégis elmegy.. -
na megint elkezdődött a törölgetés
de minek........... -
Swansea - Nottingham félidő x-ről mit gondoltok elég esélyes sztem -
Dean Winchester #143817 off-ba menjetek át mert nem valami stabil a netem aztán 1 hsz törlése is most 1 percig tart kb xD
narusco.: ha egyszer titok a forrás akkor ne erőltessük szerintem , és az fontosabb hogy a tippjei nagyobb részt nyertes mint sem vesztes! ennyi erővel shepet is lelehetne támadni mert ő még annyit se mond el magáról ,hogy hány éves , mekkora tétet rak fel , mire rak ...stb :D
a szisztémáját se részletezte
- shep ezt meg ne vedd magadra csak muszáj valami ellenérvet keresnem :D -
szóval a lényeg, attila kurva jó tippeket ad, utánanézel és ha tetszik megrakod ellenkező esetben nem! EGYÉBKÉNT meg te mikor mondtál utoljára tippet? nem emlékszem ....
attilánál maradva még annyit,hogy forrás és elemzés hiányában eleinte én is csak figyeltem h jön-e a tippje és igen jött , nos ezek után szépen én is utánanézek a tippnek aztán megrakom ha nekem is szimpatikus !
hétvégén is blackpool-leverkusen még valami volt ami jött neki , szóval kurva nagy respect azért mert többek közt ő legalább ad valamit a topicnak , szóval az ilyennek ne szóljunk be könyörgöm!
egyébként meg szomferi írta, hogy már forrást megjelölt egyszerűen csak nem figyeltél eléggé :) -
na én is offolok egy kicsit:D:D
*brest-lyon v gól(v 3i.m.n.l.gólt)
elche-villareal 2 v gól(h 4o.m.n.k.gólt)
le mans-laval v gól(h 4o.m.n.k.gólt)
*bruno-ceske b h gól
viking-odd v gól(h 3m.n.k.gólt)
-
Amúgy totál hülyék vagyunk mind egytől egyig, hogy ilyen marhaságokon vitázunk. -
NLN #143808 oké akkor most én is beleköthetnék a te irásodba bizonyos téren de nemteszem
és ez a válaszod? hogy kussoljak már el ? igy kezded arra a kérdésre hogy én már 5-6 évvel ezelött is csak buktam? nagyon komoly egy ember vagy te hallod...nemsemmi...ha ennyire belelátsz a multamba a jövömbe is belelátsz? mennyit fizessek ha egy évre elöre tudni akarok dolgokat ? lol..
vagy az idö érzéked rossz? etos dolog nemigazán 5 éve volt :DD
az meg a másik hogy aznap mindenki szidta etot és vannak akik még böven utánam is hetekig...szoval ez ENYHÉN FACEPALM volt...legalább a memoriád lenne jo...szépvolt (Y) -
kis off jön ha nem bánjátok :D
Giro d'Italia - Tizedik szakasz
A kis pihenő után holnap újra neki vágnak egy szakasznak a bringások. Két sík szakasz maradt még ahol a sprinterek érvényesülhetnek ebből az egyik épp holnap lesz. 13:30-kor Termoliból indulnak az Adriai-tenger partján haladnak majd 159 km után bekanyarodnak Teramoba. Gyönyörű szakasz lesz és minden bizonnyal mezőnyhajrával a végén. A szakasz elején lesz egy 4. kategóriás hegyszerűség majd féltávnál kisebb dombok, de ezeken senki sem fog leszakadni. A végén Kb 30km-en át egy iciri-picirit emelkedni fog az út, de ez nem hiszem, hogy gondot fog okozni a sprintereknek.
Cavendish még a 8. szakasz előtt ami szintén sík szakasz volt nagyon fogadkozott, hogy nyerni fog és a csapata mindent meg is tett, de a végén az a durván 7%-os emelkedő nagyon nem feküdt neki, de nagyon a többi sprinternek sem. Az utolsó sík szakasz lesz majd mind közül a legsíkabb, de ettől függetlenül ha már a 8. szakaszt is megakarta nyerni akkor biztos vagyok benne, hogy ezt a 10.-et is megakarja. De mondjuk ugyanígy van ezzel a többi sprinter is. Szokás szerint Petacchi - Cave csata várható. Itt ha lesz szökés is esélytelen, hogy hazaérjen, ugyanis a sprinterek csapatai mindent megtesznek majd, hogy itt mezőnyhajrá legyen. Cavendisht tartják a szakasz győzelemre a legesélyesebbnek és szerintem ezt már befogja húzni főleg ha kap egy normális felvezetést a végén.
Tipp: Cavendish szakasz győzelem
Odds: 2.00
Fogadóiroda: bet365
Tipp erőssége: 5/10
-
Narusco #143805 ebben igazad van, és oké, ha hosszutávon ezt nyomja, akkor olyan lesz akinek meg lehet fogadni a tippjét. de akkor is irhatna forrást, legalább tisztelettel lehetne a forrására és megjelölhetné. tudom forrás forrás FORRÁS HAHAHAAHAH -
NLN #143804 az meg a másik hogy megjelölte a forrást is (ahogyan szomferi az elöbb irta) amikor már szolt neki! szoval.... -
Hát rád is férne egy kis kapálás, ha gondolod tudok adni egy pihent kapát a könnyebb munkavégzés érdekében. -
Narusco #143802 jaj kussolj már el. azért ugyanaz a taktikád mint régen, mert még mindig csak pakolod a meccseket a szelvényre, és buksz, meg szidod eto-t ha nem lő gólt 5 napig. nem ezen kéne fennakadni, hanem normálisan gondolkodni, és egy picit értelmsnek tetetni magad. -
NLN #143801 elsö sorodban is ott a pont lol(nekem ez a full logikus érv eszembe se jutott..csak sok más xd)
köszike (L) xd -
Dean Winchester #143800 narusco.:
most annyit,hogy attila tippjeit ha figyelted volna akkor 80%ban tuti jön , na már most ezek után minek a forrás?
ha egyszer valaki jó tippeket ad ami álltalában jön is akkor én kurvára leszarom a forrást ! legalább tesz valamit az érdekünkben -
Nem kötelező megrakni, már nem azért...
Amúgy meg nem kéne szídnod NLN-t azért, mert szrt-nél játszik, mert te meg képes voltál befizetni 30.000-et 1 kétes értékű oldalra anélkül, hogy normálisan elolvastad volna a megforgatási követelményeket... :)) -
NLN #143796 narusco még mindig nem tudtam meg töled hogy honnan tudsz rolam ennyi mindent pl hogy öt éve ugyanazzal a taktikával nyomom és már azota is csak bukok és hasonlok...nah akkor ne vicceljük már el nemigaz? hisz te mondtad...nah akkor pls megöl a kiváncsiság :) -
ebbe van valami én pl. 18év alatt senkit nem engednék be ide bár tudom hogy azt nem lehetne kivitelezni... -
már egyszer megjelölte, és ha figyelemmel követnéd a tippeket, tudnád hogy nem humbug tippek, na de mindegy... -
Narusco #143791 pont azt irta mhogy te igen. a másik meg hogy te leirod hogy xy hány meccse nem lőtt gólt, és az alapján teszed meg. egyébként meg igen, utána lehet nézni a meccseknek, csak az idegesit ,hogy valaki, aki nem ő nézte meg a meccset csak vmi random fórumon találta csak beböfögi a tippet és kész, azzal akar segiteni, ami inkább rontás. és még ha kérjük sem jelöli meg a forrást. -
NLN #143790 nah igen...ezt is irtam nemrég dehát van aki magátol nemtud lol... -
Narusco #143790 nézd meg, fernandinho 1997... komolyan 13-4 éves gyerekkel vitatkozunk?
-
NLN #143789 de tuti nemlinkelsz hozzá HITELES ELEMZÉST és FORRÁST...ugy meg tudod mit sem ér lol ;d ;D -
amúgy meg nem tudom mit kell vinnyogni hiogy jajj adjatok tippet meg minden lófasz.......nekem se ad senki még is megvagyok arra nem gondolnak egyesek hogy ők maguk is utána nézhetnének mindennek....... -
DVilla7 #143787 :D tömegbalhé -
miről beszélsz én fasza tippeket szoktam adni:D:D8vagy nem:D:D) de általában igen
-
Dean Winchester #143785 na visszaolvasok , vajon mi történt ?? -> 105 új üzenet -.-
90.+ho.-ban 4 piros lapot is kiosztott a bíró...
-
NLN #143781 NEM hülyéskedek!NÉZD ha te annyira okos vagy hogy te már tudod hogy én akár ÖT ÉVVEL ezelött is CSAK BUKTAM(és azota ugyanazzal a "taktikával játszom") holott közöd nincs hozzám akkor arra milyen komoly reakciot vársz már ne is haragudj? tedd sebességbe az agyad mielött elinditod a szád légyszives...köszi... -
Látom nem unatkoztok :) -
Gaba94 #143779 ezzel most jól visszavágtál ugye?:D
"nah az anno "sniper" által kisebb vitába keveredett gaba mester most visszatért és együttes erövel revanst követel... :o ^^"
durva, mi? -
NLN #143778 ö ezt nem értheti hisz otthon ül és kattintgat sportfogadási oldal és sg forum között utobbira pedig azért hogy irja "hol a forrás vaze hol a forrás valaki olyan adjon csak tippeket aki naplót vezet és már miota pluszban van lol" LOL....no comment...