Dean Winchester#143817
off-ba menjetek át mert nem valami stabil a netem aztán 1 hsz törlése is most 1 percig tart kb xD
narusco.: ha egyszer titok a forrás akkor ne erőltessük szerintem , és az fontosabb hogy a tippjei nagyobb részt nyertes mint sem vesztes! ennyi erővel shepet is lelehetne támadni mert ő még annyit se mond el magáról ,hogy hány éves , mekkora tétet rak fel , mire rak ...stb :D
a szisztémáját se részletezte
- shep ezt meg ne vedd magadra csak muszáj valami ellenérvet keresnem :D -
szóval a lényeg, attila kurva jó tippeket ad, utánanézel és ha tetszik megrakod ellenkező esetben nem! EGYÉBKÉNT meg te mikor mondtál utoljára tippet? nem emlékszem ....
attilánál maradva még annyit,hogy forrás és elemzés hiányában eleinte én is csak figyeltem h jön-e a tippje és igen jött , nos ezek után szépen én is utánanézek a tippnek aztán megrakom ha nekem is szimpatikus !
hétvégén is blackpool-leverkusen még valami volt ami jött neki , szóval kurva nagy respect azért mert többek közt ő legalább ad valamit a topicnak , szóval az ilyennek ne szóljunk be könyörgöm!
egyébként meg szomferi írta, hogy már forrást megjelölt egyszerűen csak nem figyeltél eléggé :)