211992
-
Az APOEL nem fog nyerni most,mikor kisebb odds van rá.
-
hát kb jah de.....: dortmund csak nagy mákkal juthat tovább....sztem Marseille meglepi lesz...
A másik húzós...A valencia....sztem jobb a valencia...a chelsea egy makker csapat...tuti ki kap ma :D nem lehet mindig papírforma :D -
azért mert arsenalnak nem kell a pont mert már csoport első...és sztem csak B csapat fog játszani kb..... -
Olympiakoszra mi ez a nevetséges 1.88-as odds az Arsenal ellen? :O -
tuti h nem :) -
én ilyet rakok
APOEL - Shakhtar Donetsk H 2,23
Borussia Dortmund - Olympic Marseille V 4,85
Chelsea- Valencia V 4,6
FC Porto - Zenit Szentpétervár H 1,7
Olympiakos - Arsenal H 1,88
Genk - Leverkusen V 1,53
odds:243,27 * 200 FT=48655 :D vagy jön vagy nem :D -
123 Chelsea - Valencia: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,79
Eredő odds: 1,79000
Tét: 500 Ft
Várható nyeremény: 895 Ft
na ez remélem jönni fog már... -
istenem te balfasz Stevens... na 400ft oda, jöhet a mentőszelvény -
"...Pinto, valamint Piqué, Fontas, Maxwell, Thiago, Pedro és Cuenca képviseli majd a Camp Nouban. A többi játékos a korosztályos csapatból érkezik."
Háát, nekem ez is színvonalasabb keretet jelent, mint a BATE csúcskerete. :D -
gratula
:DD
-
legalább x de hogy a Bate nyerjen esélytelen sztem -
mai tippmax:
156 G. Dott - N. Robertson V 1,50
94 Porto - Zenit Szentpétervár: Porto szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,13
84 Chelsea - Valencia: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,71
169 Montenegró - Angola H 1,18
Eredő odds: 3,42017
Tét: 400 Ft
Várható nyeremény: 1370 Ft
-
és ott a Chicago X, jeeee :D -
olvastad a Barca keretét? ez tényleg a Barca B lesz -
Ez egy kurva szar elemzés főleg az utolsó a Plzen - Milan , azt írja sajnálja a cseheket mert így biztosan elúszik a csoport 3. hely hát ez hülye az csak akkor úszhat el ha a Bate veri idegenbe a barcelonát azért az érdekes lenne -
ja vágom :D -
angoloknál játszhat attól még a kövi fordulóban, csak utána bírálják el, hogy mennyit hagyjon ki.
anno vieiránál volt ilyen, hogy kapott egy pirosat, és a következő meccsen is mégegyet :D -
Ezt Weednek küldöm , mert tudom hogy megtette a Getafe gólt !
"A játékvezető valószínűleg alaposan hozzájárult a Sevilla győzelméhez, hiszen az ötödik percben büntetőt kellett volna ítélnie a Getafe javára, amikor Spahic előbb egyértelműen kezezett, majd megfordult, és egyértelműen felrúgta a vendégek csatárát a tizenhatoson belül." -
Balotellinek nem kellett volna kihagyni ezt a fordulót ? mint ha pirost lapot kapott volna az előzőben . -
Balotelli újabb alkotása :D :D :D
-
Bajnokok Ligája - Kedd
A téli szünet előtti utolsó csoportkör a Bajnokok Ligájában. Ezután kicsit megpihenünk, sorsolunk, majd esélyt latolgatunk. Mielőtt azonban a megérdemelt nyugalmat megkapnánk, egy kis terrort a képünkbe nyomnak a csapatok. Már kedden lesz három olyan mérkőzés is, amely élet-halál harccá fajulhat, és ha nem figyelünk oda, még a végén kénytelenek leszünk egy Olimpiakosznak szurkolni a legjobb 16 között. Nézzük meg a keddi játéknap meccseit, számolgassunk, latolgassuk az esélyeket.
E csoport
A Leverkusen van a legelőnyösebb helyzetben, ezt sem gondoltam volna az első fordulós londoni 0-2 után. Most úgy áll a helyzet, hogy Belgiumban nekik akár még a vereség is beleférhet, de jobb számukra az egy kis pontocska. A Chelsea és a Valencia ellenben élet-halál harcot vív egymással, ahol bármi lehet. Ha 1-1-nél nagyobb arányú döntetlen születik, vagy győznek a Deneverék, akkor a spanyolok örülnek, minden más esetben tiszta a sor, az angolok mennek tovább.
Racing Genk – Bayer Leverkusen
A kérdés az, mennyire érdekli a németeket a meccs. Meglepő módon az előzetes kezdőcsapatok szerint Robin Dutt a teljes első csapatot beveti, egyedük a sérült Ömer Toprak nem lesz ott, de ő már a Hertha elleni 3-3 idején megsérült. A belgáknál Mario Been edző széke erőteljesen inog, rendre cikkeznek a kirúgásáról. Talán megint Kötelesen fog múlni a megmenekülése. Én szerintem gólokra mennék, örömfocira is lehet esély.
Chelsea - Valencia
Mint írtam, itt vér fog folyni. Mindkét csapat győzelemmel hangolt a hétvégén, azonban a Valencia megszenvedett az Espanyol ellen, míg a Kékek végül fölényesen nyertek Newcastle-ben. Igaz azonban az is, hogy a spanyoloknál pihent Jonas, Sofiane Feghouli és Roberto Soldado is, akik most vérben forgó szemmel mennek ki a Stamford Bridge gyepére. A meccs Andres Villas-Boason fog múlni: ha végre lesz vér a pucájában, akkor nem hiszem, hogy lesz gondja az angoloknak, ha beszarijancsit játszik, akkor bármi előfordulhat. Szerintem Daniel Sturridge fog dönteni!
F csoport
Vicces a szituáció, ugyanis az Ágyúsok biztos csoportelsőként látogatnak Görögországba, a másik találkozón pedig a Dortmund hazai pályán küzd meg a Marseille-el a továbbjutásért. Amennyiben a görögök legalább egy pontot szereznek, és a franciák nem nyernek, akkor az Olympiakos megy tovább, ha a Dortmund legalább négy góllal nyer, a görögök pedig kikapnak, a németek az örülők. A franciáknak az egyetlen esélyük, ha nyernek, vagy döntetleneznek és Megyeriék nem nyernek.
Olympiakos – Arsenal
A görögöknél nem lesz a spanyol irányító, Ariel Ibagaza, valamint Ljubomir Fejsa és David Fuster. Az angolok elég tartalékos csapattal utaznak, talán még a védelmüket mondanám a legerősebbnek, hiszen itt várható a Koscielny, Vermaelen, Squillaci, Santos négyes aprítása. Ellenben a középpályás soruk, és a támadóik a cserepadról jönnek, Andrei Arshavin és Chamak a legnagyobb nevek a kezdőben. Egy dolog miatt hajthatnak az angolok: meg akarják szerezni Mario Götzét a Dortmundból, és egy hatalmas jó pont lenne számukra, ha ők segítenék a Borussiát a továbbjutásban. Persze erre azért kevés az esély, én például hazai győzelmet mondanék.
G csoport
Az APOEL-t már nem lehet kiejteni, ez pedig hatalmas égés a csoportnak. A másik továbbjutó helyért hadakoznak a csapatok, a Porto a Zenitet fogadja. Egyszerű a képlet: a szentpétervári alakulatnak a döntetlen is elég, a Portónak viszont csakis a győzelem jó eredmény. Az ukránok már csak a tisztes helytállásért küzdenek.
Porto – Zenit
Fredi Guarin és Alekszandr Kerzsakov. Két hiányzó, de rajtuk kívül mindenki bevethető. Ez lesz az a meccs, amit még a legnagyobb tipsterek sem mernek bepróbálni. Elég csak a Porto néhány igazán komoly égésére gondolni, vagy a szentpétervári első találkozójukra. Ha a játék ölésére mennek az oroszok, akkor beégnek, de és Luciano Spallettit nem úgy ismerem, hogy betojna a Sárkányoktól. Én az oroszoknak szurkolok, Spalletti az egyik kedvenc edzőm. Persze a tippelést messze kerülöm.
APOEL – Shakhtar
A továbbjutás örömére Ailtont pihenteti mestere, ezért a „nagy Solari” öcsikéje, Esteban Solari fog kezdeni ékként. A ciprusiaknál sérült Helio Pinto, Ivan Trickovski és William Boaventura. Az ukránoknál csak Dmitri Csigrinszkij fog hiányozni, de ő már október vége óta maródi, tehát nem oszt, nem szoroz. Meg nem tudnám mondani, mi lesz a meccsen, szerintem csak az őrültek fogadnak erre a találkozóra.
H csoport
Ez az a csoport, ahol a lényegi kérdések már korábban eldőltek. A Barcelona és a Milan kéz a kézben, puszipajtásként masírozott tovább a legjobb 16 közé. Esetükben valódi tét híján leginkább presztízsértéke van a zárókörnek, amelyben a Barca a csoportutolsó fehérorosz BATE Boriszovot fogadja, s éppúgy biztos favoritja a kedd esti meccsnek, mint a milánói elitalakulat, amely a cseh Viktoria Plzen otthonában szerepel.
Barcelona – BATE Boriszov
Én csak egy hírt osztok meg, mindenki vonja le a megfelelő következtetést: „Talán soha vissza nem térő alkalomhoz jut a BATE Boriszov: a fehérorosz együttes ugyanis kedden este a Camp Nouban győzheti le az FC Barcelonát. Papíron ugyan a címvédő lesz a vendégek együttese, de a katalánok elképesztően fiatal együttessel szerepelnek majd. Az összecsapásnak csak a BATE szempontjából lesz tétje, a három pont ugyanis Európa Liga-szereplést érhet. Feltéve, ha az AC Milan nem veszít a Plzennel szemben. A Barca már biztosan csoportelső, így a Real Madrid elleni jövő szombati szuperrangadó előtt Pep Guardiola vezetőedzp 13 sztárnak adott BL-pihenőt. A kapus Valdés mellett Alves, Puyol, Abidal, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Messi, Alexis Sanchez és Villa sem szerepel a BATE ellen. Kedden az első keretet a kapus Pinto, valamint Piqué, Fontas, Maxwell, Thiago, Pedro és Cuenca képviseli majd a Camp Nouban. A többi játékos a korosztályos csapatból érkezik. Oier, Montoya, Bartra, Muniesa, Sergi Gómez, Rafinha, Dos Santos, Deulofeu, Riverola, Sergi Roberto és Kiko Femenía reménykedhet a BL-szereplésben”. Van elég szufla a fiatalokban? A Barca-kutyusok már ugatnak is: van-van.
Plzen – Milan
Nem értem Max Allegrit, mit akar a meccsen, hogy szinte a teljes első keretet magával vitte. Elmondom én neki, nem kell itt bizonyítani senkinek, elhisszük, hogy jó csapat, köszönjük, pihenjenek a srácok. Alberto Aquilani eltiltott, Mark van Bommel, Alessandro Nesta és Christian Abbiati sérültek, de ennyi. Miért nem lehetett pihentetni Nocerinot, Thiago Silvát, K. P. Boatenget?! Ők viszik hátukon a csapatot, igazán megérdemeltek volna egy kis nyugalmat. Szegény cseheket sajnálom, mert így biztosan elúszik nekik a csoport harmadik hely, pedig megérdemelték volna. Vad II-nek pedig szurkolhatunk, hogy ne fújjon szarul.
by Szigo prof -
13 Chicago - Phoenix D 4,10
Eredő odds: 4,10000
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 820 Ft
9 NY Rangers - Toronto D 4,05
Eredő odds: 4,05000
Tét: 200 Ft
Várható nyeremény: 810 Ft
-
sokan ki fognak bújni ebből is
főleg a romák az fix:D:D
egyébként inkább a sorkötelességet állítanák vissza legalább egy 6 hónapra annak lenne értelme
én már sajnos nem lehettem katona pedig szívesen elmentem volna egy fél vagy egy évre -
Nah akkor a mai egyetlen egy szelvényem:
Besiktas - Orduspor Félidő H 2,07
Duisburg - Düsseldorf V 2,20
Sevilla - Getafe H 1,65
Odds: 7,51410
Tét: 500 Ft
Nyeremény: 3.755 Ft
-
a dinamo kijev ma kicsit megijesztett.85 percnél összegyűrtem a szelvényt és kuka.89-nél szedhettem ki:D 16 perc már csak az első nyertes tipp mix szelvényemig.kivéve ha belenense rúg 2 gólt hirtelen.gondolom nem sok mindenkit érdekel de nekem feldobta a napom -
Na akkor tuti nem lesz :( -
Pool piros.. fasza :// -
nekem is :D -
a pool gól nekem is kéne.. -
íííjaj anyám úgy néz ki csak a Poolon megy el a szelóm, gggrrr -
na verjem a partjelzőbe is, Suarez gólja nem volt lesgól
-
jó, ez nálad más, mert rokon, barát, ismerősöd van ott
csak képzeld már el hogy hol szállásolnák el az embereket, meg az étkeztetésről nem is beszélve, holott egy laktanya sincs már, mind el van adva, így sincs pénz semmire, de ezt a szart be kellett vezetniük, így se csináltak már elég faszságot... -
csak hogy jelenleg nincs katonaság... helyesnek tartom, hogy bármikor behívhatnak akárkit.. én mindenféle rossz szó nélkül mennék, ahogy kolontárra is mentem segíteni (Veszprém, a nővéremék lakhelye nincs messze) -
nekem proallergiám van :)) -
ja hát persze a katonaság bassza meg hát tényleg !!! most ki a fasznak van kedve katonáskodni ? tiszta hülyeség , meg mindig vannak önkéntesek pl már én is vállatam 19 éves létemre nem is egyszer kétszer önkéntes munkát -
köszönjük Mr. Patriot -
leipsig #168503 ezért tart itt az ország ahol tart... -
meg a katonaság, akik békehelyzetben csinálják a homokpakolást, végül is erre valók...
az asztma vajon kizáró ok? az erős porallergiáról nem is beszélve -
leipsig #168501 meg nem árt egy kis fegyelem, rend. Sok köcsök kis vasalthajú, kocka tanulhatnak egy kis fegyelmet -
nem csak a lövöldözésről van szó, hanem a természeti katasztrófákról is... sok beképzelt fasz otthon veri a pöcsét, míg az öregek és pár lelkiismeretes megy segíteni..
mostantól szólnak, hogy menned kell homokzsákot pakolni, akkor mész, ennyi..