211992
-
Ott fontos kiemelni, hogy nem a Barca 3 góljában bízok, hanem sokkalta inkább egy 2-1-es eredményt gondolok. A múltkor a totál tartalékos Barcelona is vert 3 gólt, szóval szerintem egyet mindenképpen találni fognak, de ha a védelem is tartalékos lesz, akkor a laza tempónak hála, szerintem simán benne lehet az Ossasuna 2 gólja, elvégre is mégis csak a presztízs ha már a továbbjutás úgy tűnik elúszott. -
Bizony... Nem szeretem a törököket, mert alapvetően félek a sok bundától náluk, de nekem is jó vételnek tűnt, ezért is próbáltam be. 16. percben járunk, 1-0 és sorra vezeti a Fener a támadásait. Még bő fél óra... Szóval szerintem ha elmegy, akkor nem a törökökön fog.
Barátságos meccs nálam mindig tabu, mert ellötyögik a játékosok, én a helyedben óvatos lennék. -
Sztem a Barca lesz a hunyó :) -
mit jelezzek a modiknak ha azt se tudom mit lehet mit nem mot kérdeztem meg a modikat és így már világos
én nem keresztbe akarok neked tenni nem büntipontot akartam neked adni stb csak megkéárdeztem mit tehet egy hg mit nem(meg nézhetetd a modi topikba) szóval engem ne álítsál be trollnak meg stb. köszi
én csak egy olyan hg-t akarok aki nem basztat hogyha berakok egy képet a nyereménnyeimmel (téttel együtt) é utána meg ír rá a hg hogy mit powerkedsz stb....ennyi
de ha te maradzs már az se érdekel
de pontokat osztogatshatsz tiltani viszont nem tlthatsz ki senit evvan -
Dean Winchester #171266 1.83 a félidő 1.5 overre??
Igaz, hogy csak 1.2 de én most a twente-aalesunk félidő 0.5 overrel szemezek (7k-ra tisztán 1.4k haszon)
de félek erre fogadni főleg,hogy ez az összeg all in lenne. -
Ma estére én ezeket raktam. Megnézünk egy overes mókát, ha már tegnap a Tottenham beérte 2 góllal, bízzunk a spanyolokban.
-
Dean Winchester #171264 Én ezt értem de te nem értesz engem! Csupán az a cél lebeg a szemed előtt ,hogy ott tegyél nekem keresztbe ahol csak tudsz de lehet ezt is én látom rosszul.
ez a kitiltós szkript már kb 1 éve jelen van a topicban amiről te is tudsz. Azt nem értem miért nem jelezted a modiknak akkor mikor elsőre betettem ,esetleg miért nem kérdeztél rá akkor mikor próba üzemre kitiltottalak és miért pont most? Megmondom mert akkor jóban voltunk ,PM-ben csevegtünk , pár hónapja volt 1-2 összezörrenésünk és azóta nem vagyunk puszipajtások.
-
látom még mindig nem érted
itt a válasz
A topicból kitiltós scriptek viszont a fejléc alapjánegyértelműen tiltottak, főleg egy ilyen általános témában, komolyan meg kell indokolni a használatát.
"Fontos megjegyezni azt is, hogy egyes scriptek visszaélésre alkalmasak. A kitiltós/korlátozós scripteket (például: private_topic) a sajátokon és gumiszobán kívül máshol nem látjuk szívesen."
hg poszta: szomferi-mindig itt lóg, mindig fogad már régi arc, kérdés válalja-e -
Dean Winchester #171262 nem adom magam, ezt a visszaélést te képzeled be és hazudsz mint ahogy azt pont ma tetted. (egyszer azt mondod nem szóltam a pontosztással kapcsolatban aztán meg beismered,hogy igen) szóval ezek után mondhatsz bármit, kíváncsi lennék ki az aki hinne neked. (Az is érdekes,hogy ezt a visszaélést egyedül te hangoztatod és senki más)
gyors megjegyzem,hogy shepet egyszer tiltottam ki innen de az próba volt (bár lehet te voltál)
Abban igazad van,hogy 1-2 pontot én is megérdemeltem volna de nem a visszaélés miatt hanem a vita folytatásáért.
Szerintem én leírtam mindent amit lehet ezzel a témával kapcsolatban.
Aki úgy gondolja most a témával kapcsolatban alkosson véleményt és ahogyan Effe leírta a döntését úgy kérek minden topic lakót, írja le nekem a döntését röviden és tömören. A végeredményt megmondom a modiknak és majd döntenek.
Ezt a témát ma-holnap szeretném lezárni. (Ugye van aki csak holnap kerül gépközelben, annak is megadva a lehetőséget a válaszolásra).
Még egyszer és utoljára, a téma amiről szó volt.
Házigazdaváltás
Házi büntetőpont osztás a nem megfelelő viselkedésért
javaslatok után módosulhat, jelenleg ez lenne ami a spoilerben vanSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki flamel,offol,kötekedik, közösség romboló hozzászólásokat termel az büntetőpontot kaphat.
aki folytatja a flamet, vitázik a "trollal" akkor a hsz súlyosságával arányosan megfelelő számú büntetőpont kerül kiosztásra.
3 pontnál az illető hozzászólása csak kattintás után lesz látható.
5 büntetőpontnál 1 hét tiltás jár
10 pontnál végleges kitiltás
ha valaki kéri, hogy tiltva legyen akkor megkaphatja ! Visszavonva nem lesz, szóval aki így cselekszik az előtte gondolja át mit is akar valójában!
ki vállalná a házi gazdaságot, esetleg jelöltet lehetne írni.
-
DVilla7 #171261 Nem hogy elküldenéd Postán a pénzt, minthogy ilyen baromságokon töröd a fejed:D -
igen valóban a módszereidnek nem sok értelmét látom
megint itt fellengzősködsz meg most adod a jó oldaladat csak hogy hg maradhass
igen épp úgy ahogy te is megérdemelnél 1-2 pontot simán a visszaéléseid miatt:)
persze rád nem vonatkozik semmi:)
-
Dean Winchester #171259 tehát most bevallod,hogy nem sok értelmét látod! Akkor miért hazudtolsz meg ,hogy nem szóltam a topicban erről a pont osztásról egy szót se????? Gondoltad nem vezetem be és mindenki úgy baromkodik ahogy akar. "bevezettem", tisztába vagy vele,hogy te is néha megérdemelnél 1-2 pontot , erre elkezdesz támadni. Akkor írnod kellett volna a modiknak szerintem.
tehát nem látod értelmét annak,hogy aki trollkodik az megkapja a topicban a trollkodásért és offért járó pontokat és aki ezt folytatja az is?! akkor szerinted pl. "egy náci udinese vagy szarzenál vagy egyéb nyomdafestéket nem tűrő szavak bőven elférnek ebben a topicban"
Értelek.
Direkt azért gondoltam ki a chat létrehozását is mert sokszor megy az off, gondoltam a chatban szépen lehet beszélgetni , mondhatni egy lazább részleget hoztam létre, pont miattatok. :D
no de mind1.
Nem csak a hg váltásról van szó. Sőt egyáltalán nem arról :D ez csak effe fejében fordult meg mivel (rendet akarok tenni).
Az alap kiindulás az ,hogy a szabályzatot elfogadjátok-e? De mivel effe felhozta így akkor muszáj arra voksolni,hogy ki az aki azt akarja, hogy maradjon Dean (jómagam) hg és ki az aki nem. Ki az aki elfogadja a büntetőpont bevezetését vagy sem? A részleteket ki lehet majd tárgyalni, tehát nem ragaszkodom,hogy valakit 10 pont után zárjunk ki, ez egy alapséma. -
miluu92 #171258 Nem fura, csak a tag szintjét tükrözi. Már többször csinálta, csak (többek között?) a kérésemre Dean, mint említette törölte a kérdéses hszeket. -
miluu92 #171257 Akkor írjon a modiknak. PONT. KÉSZ. Egyáltalán nem az adott házigazdával van a gond, nem hinném, hogy le kéne váltani. Esetleg lehetnének többen, de a váltás semmiképpen se kell. Nem ő nem tud viselkedni, ha nem Eriador. Az meg, hogy valakinek van vele vmi gondja, látom ti néha/mindig "ölitek" egymást az a ti dolgotok. -
ááá hozok popcorn-t
-
igen ezt írtam mert tényleg nem sok értelmét látom/láttam
épp úgy ahogy a törölgetésnek sem -
nincs joga kitiltani modinak van
írnia kellett volna a modiknak azok meg adtak volna pontokat vagy bant -
De azzal sem értek egyet, hogy bele kéne egyezni... Egy valamit látni kell... Szabályok mindenütt vannak. Ezek a társadalomban évszázadok alatt alakulnak ki, és formálódnak. Szerintetek, ha megszavaztatnánk, hogy Magyarországban eltöröljük-e a büntetőtörvénykönyvet, a bűnözők nem úgy szavaznának, hogy igen? Mert tudják, hogy akkor majd bármit megtehetnek. Itt ugyan ez van, csak fordítva. Aki úgy viselkedik, ahogy az illendő lenne bármilyen közösségben, legyen az virtuális, vagy épp egy munkahely és még sorolhatnám, annak olyan, mintha ezek a szabályok itt sem lennének. Ezt kéne szem előtt tartani, és nem egyből köpködni, hogy milyen dolog ez... De ezek az emberek, akik alapvetően itt háborognak, ők azok az agresszorok, akik miatt megszületnek bizonyos szabályok, nyilván háborognak ellene. -
Dean Winchester #171252 mint írtam egy üzenetben jeleztem a pont bevezetését , erre effe annyit felelt ,hogy hülyeség és semmi értelme! Senki más nem reagált rá. Annyi a bünöm,hogy nem ilyen szépen jeleztem mint most és nem kérdeztelek meg benneteket a konkrétumokról. Írtam,hogy próba üzemben fog zajlani szerintem...
A náci udinese hsz-t meg azért hagytam mert ezért 1 pontot én már kiosztottam a hsz tulajdonosának, mondhatni bizonyíték miatt van ott a hsz. -
miluu92 #171251 Na nehogymár oda lyukadjunk ki, hogy Deant váltsuk le vagy takarodjon a picsába, amikor itt trollkodik ez az Eriador napok óta. Csak a nácizás, zsidózás és a hozzá hasonló kifejezéseket hallunk tőle. És még ő okoskodik. Dean nem kell büntetőpont tilsd ki örökre! -
1.legyen
2.én nem fogadom el
3.kellenének jelentkezők
-
Dean Winchester #171249 igen, van aki csak követi ill. tényleg csak néha betéved.
Ám a házi szabályzatot annyiban már most módosítanám,hogy nem kell törölnöm egy hsz-t sem! Adom a büntetőpontot és aki nem ért egyet az írhat egy moderátornak! A moderátor megnézi mire kapta a büntetőpontot (buborékban ott lenne, hogy melyik hsz) és ha egyetért happy , ha nem akkor szól róla nekem vagy a következő hg-nak és módosításra kerül. (Tehát ezen rendszer bevezetését én mindenképpen javaslom)
A végleges tiltáskor pedig ott lesz egy összesítő, hogy miért is lett a topicból kizárva az adott illető.
Pl. azért is pontot adnék a topicba ha valaki a Chelsea-t cselszkinek írja vagy Arsenal-t szarzenálnak... Tisztelni kell a csapatokat, bukjon rajtuk az ember bármennyit is. Mint mondtam javaslatokat mindig elfogadok. -
2009-ben, mikor ez a topik feltámadt hamvaiból, Te már akkor is itt voltál, és töretlenül jelen is vagy. A házigazda kiváltság és ezzel járó teendők szerintem Téged illetnek meg, és én bár nem sokat írogatok, de évek óta sokat olvasom, az alapján én bátran mondom, hogy az aktív jelenlévők közül, illetve akik pályáznának is a posztodra, szerintem messze a legalkalmasabb vagy. Ez az én véleményem. -
engem nem zavar, hogy bevezetted a pontokat, csak Efreet mondandójából jött le nekem az, hogy itt kellett volna beleegyeznie az embereknek ebbe korábban...
amúgy meg szerintem(!) ez se való ide, ha már a zsidózósakat törölted
lehet, hogy csak nekem fura, ha ugyanaz a valaki egyszer zsidózik, egyszer nácizik, de érdekes :D
-
Úgy értettem, hogy sok ember már nem ír a topikba se, mert nincs itt. -
Dean Winchester #171245 írtam egy üzenet ezzel kapcsolatban , pont te voltál az aki reagált rá!!!! Szóval hülyeséget ne beszélj légyszíves! Megkérdeztem és te írtál rá annyit,hogy felesleges nincs értelme ! Magadnak ne mondj ellent kérlek szépen.
Annyi a hibám, hogy amit most írtam azt kellett volna lekonkretizálni és úgy megkérdezni a topic lakóit. Én csak felszínesen kérdeztem rá és ez a bünőm. -
hogy ne csak offoljak, a West Bromwich 3 meccse nem rúgott gólt a bajnokságban, igaz azóta FA kupában meg 4-et is, nem tudom számít-e ez -
Dean Winchester #171243 körülbelül ezt akartam én is mondani,hogy tuti az fog ellenem lenni aki úgymond nem megfelelően viselkedik. Shep véleményére azért még kíváncsi lennék.
Eriador kurva sok zsidozó hozzászólását is töröltem pedig árulkodhattam volna a modiknak büntetőpontért de nem tettem -.-
Szóval a büntetőpontokat töröltem és majd ha maradok hg és elfogadja a többség a szabályzatot akkor fog érvénybe lépni.
Mindenki tiszta lappal indul.
Akkor szavazatok
1. legyen-e hg váltás
2. a szabályzatot elfogadjátok-e
3. ki az aki vállalná a házigazdaságot?
4. egyéb javaslatok is szívesen veszek. -
nem hinném hogy ő akarna lenni a modi
én Montonnak örülnék ő modi is ráadásul(bár már rég láttam erre) -
Eriador #171241 Fenébe, pedig titokban reménykedtem benne! -
így van én is ezt gondolom+1
engem csak az érdekel hogy korrekt legyen a hg ne legyen az hogy törölget(sokszor ok nélkül)
annak idején inkább a modiknak kellett volna jelenteni nem törölgetni ha valóban durva dolgok voltak -
ne reménykedj, úgyse szavazna rád senki :D -
Eriador #171238 Itt lassan már Dean féle diktatúra lesz(vagyis keményebb mint ami most van) Ráadásul HG-nek teljesen elfogult!És ezen van a hangsúly!
váltást... -
"házon belüli" vagy milyen büntetőpontokat osztogathat, csak lehet hogy nem ártott volna megkérdezni itt a népet, mielőtt bevezeti :) -
Dean Winchester #171236 tőled nem is vártam mást :)
Tigristank.: ha teszünk érte akkor igen is lehetséges, vissza állhat a régi rend. Ám ha így állsz hozzá akkor nem lesz. Halkan megsúgom,hogy volt aki PM-ben keresett meg pont ezzel kapcsolatban, hogy tenni kéne a topicért valamit. Az illetőnek is elmondtam,hogy ez csak közös erővel fog menni. Januártól változást ígértem, ezt próbálom betartani.
"1 fecske nem csinál nyarat." -
Alapjában véve miért egy olyan háborog aki undorító mód viselkedik másokkal? Az értelmesebbik felének miért nincs gondja a házigazdával? Nevetséges. -
West Bromwich - Norwich
ebből vajon mi sülhet ki? szorzók szerint bromwich esélyes. de norwich előrébb van a tabellán. bromwich idáig csak rontott lehet pont most változna és nyernének? ki mit gondol melyikük esélyesebb? -
igen le lehet természeten -
Eriador #171232 Az is benne van hogy le lehet váltani a házigazdát, miért is nincs akkor már egy ilyen szavazás is?Biztos érdekes eredmény születne! -
egyébként nem fogadom el mert nem vagyok korrekt illetve ok esetben nem voltál az és ezután se lennél
büntetőpontokat pedig nem is osztogathatsz
a másik új hg-t kellene választani szerintem
jó lenne ha egy modi lenne pl Monoton